מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת פאפמנסים להרות:)18/07/2013
אשמח מאוד לדעת אם בדיקת ה Pap' תקינה!?
תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת פאפ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/07/2013הבדיקה שוללת נגע פתולוגי גידולי ברירית צוואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקה פפטילמיכל18/07/2013
דקה פפטיל 0.1 לפני המחזור עם קבלת המחזור חתי דקה +ביום 3 למחזור גונל 300 לאחר 4 זריקות גונל לא נמצאו זקיקים
האם זה טבעי? האם מעיד על בעיה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקה פפטיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/07/2013מוקדם מדי להתנבא,עדיין ההליך התגובתי לפנייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטא.נופר18/07/2013
הבוקר עשיתי בדיקת דם בטא היום ה14 להחזרה ויצאה 60...אשמח לדעת מה אתם חושבים על תוצאה זו פרופסורים יקרים..ביחידה אמרו שזה חיובי אבל גבולי...ולחזור על הבדיקות יום ראשון....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בטא. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/07/2013הבדיקה תקינה ,כמובן המשך ההתפתחות יקבע את גורל ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטת מיון תאי זרעמימי18/07/2013
ברקע א-ספרמיה והפריית ביציות באמצעות איקסי מזרע מסורכז מהשתן. (בודדים בודדים)
1. האם יש מקום להשתמש בשיטת "מיון תאי זרע" כאשר ממילא מוצאים בשתן תאי זרע בודדים?
2. האם בזרע מדיקור האשך יש יותר סיכוי שהשיטה תועיל?
- יש לנו ילדה מזרע שהופק מהשתן, לעומת זאת בדיקורים וTESE, לא מצאו כלום...
הרופא מתעקש על דיקור ועל מיון תאי זרע.
אשמח לקבל חוות דעת מכמה מומחים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיטת מיון תאי זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/07/2013ללא ספק תאי זרע מהאשך שלא נחשפו לשתן הינם איכותיים יותר,ובאשר למיונם במידה והתקבלו מספיק תאי זרע מיונם לפי שיטת ה-IMSI תבודד תאי זרע עם איכות גנטית טובה יותר העשויים להניב עוברים איכותיים יותר ולשפר את שיעור ההריון,ולהפחית את שיעור ההפלות-רופאך פועל בדרך הטובה והמערבית ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות דמיות במקום מחזור ?גלי18/07/2013
שלום ,
אשמח לעיצה , אני בעלת שחלות פוליציסטיות (היסטרו'- תקינה. PAP תקין.)
כעת במקום מחזור היו הפרשות דמיות קלות ביותר 3 בדיקות הריון ביתיות שליליות (לצערי) .
במהלך החודש מעקב ביוץ - בדיקות ביתיות נראה היה לי שזיהיתי ביוץ בדיוק שבועיים לפני המחזור הנ"ל.
מחזור קודם תקין - אולט'+ב.דם לכן החלטנו (אני והרופאה)הפעם לעשות מעקב ביתי, לתקופה של חודשיים שלושה.
מרגיש לי שהורמונלית משהו פה לא תקין , האם אני מבזבזת את הזמן שלי בנסיונות טבעיים (ב. זרע +פרופיל- תקין למעט הפוליצסטיות הנ'ל )
תודה מאש,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות דמיות במקום מחזור ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/07/2013גם אם המחזורים סדירים ומתרחש ביוץ ,אם אין לך ילדים ואת מנסה כשנה יש להתחיל טיפול להשראת ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני נורא לחוצה ומתחילה להתייאשיערה18/07/2013
עברתי הפלה בעזרת ציטוטק. דיממתי 3 שבועות. בזמן הזה לקחתי פלורט שבועיים ואחרי זה קיבלתי וסת.
אני לא מבייצת טבעי.
הרופא אמר לי לקחת את האיקקלומין רק ביום התשיעי לוסת בטענה שזה לא משנה מתי כי אני גם ככה לא מבייצת.
היום היום החמישי לסיום האיקקלומין ונראה זקיק בגודל 12.
עד עכשיו בכל פעם בשלב הזה היה זקיק בגודל 17!
האם עוד ייתכן שהוא יגדל הזקיק או שכבר לא סביר?
אני קראתי שהסיבה שלוקחים ביום החמישי היא כי צריך לפני שנבחר הזקיק המוביל.
ביום התשיעי אני מניחה שכבר מזמן עברה הבחירה של הזקיק המוביל.
האם בגלל זה לא היתה תגובה?
האם עוד יש טעם להמשיך מעקב או שהסיכויים קלושים?
אני ממש בדכאון מכל הסיפור ומכך שהרופא הטעה אותי וגרם לי סתם לקחת איקקלומין.
זה כבר הניסיון החמישי שלי (מתוכם רק באחד באמת קיימנו יחסים בזמן הביוץ ובו נקלטתי).
האם לנסות שוב איקקלומין או לעבור להזרעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני נורא לחוצה ומתחילה להתייאש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/07/2013הרופא לא הטעה אותך והנחה אותך היטב ,תמשיכי במעקב ואל תגיעי למסקנות פסולות מחוסר ניסיון ויידעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
אריאלה18/07/2013הרופאה במעקב אמרה לי שביום התשיעי בוודאי פספסתי את הזקיק המוביל.
אח"כ שאלתי את הרופא שלי אם יכול להיות שבגלל שהתחלתי ביום התשיעי אז זה היה מאוחר מדי והוא ענה ש"יכול להיות".
חבל שהוא לא אמר לי מלכתחילה שיש סיכוי שזה יקרה. הייתי מחכה עוד חודש ולא מבזבזת עוד ניסיון...
היית ממליץ לנסות שוב איקקלומין או לעבור לשלב של הזרעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/07/2013בביקורת הבאה בצעי גם בדיקת דם ל-E2 i ופרוגסטרון ותדעי בדיוק אם היה פספוס לעניות דעתי לא היה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני מציקה
אריאלה18/07/2013אבל אתה עדיין מאמין שהביוץ בדרך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליחה שאני מציקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/07/2013האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ביום 8 לאחר החזרהגליה18/07/2013
שלום,
אני ביום 9 לאחר החזרת 3 עוברים טריים. אתמול התחיל דימום קל, דמי אבל מיימי והפסיק. היום התחיל שוב באופן יותר משמעותי, עדיין לא בכמות של מחזור אבל מתחזק מאתמול, עדיין מיימי.
אני על תמיכת 3 אנדומטרין מאז ההחזרה. יש לי כאבים בבטן תחתונה.
מה זה? האם ניתן להציל משהו בשלב הזה? האם צריך לשנות משהו בתמיכה או שמאוחר מדי?
מודאגת ועצובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום ביום 8 לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/07/2013תמיד ישנה אפשרות שהדימום על רקע גירוי מקומי של הנרות לכן גם ההפרשה המימית ועדיין האופציות פתוחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה מיוחדת לשיפור השתרשות בריריתטליה18/07/2013
לרופאים המקסימים והמכובדים שלום,
אני לאחר כמה שנים של טיפולי פוריות, כולל 8 IVF, נקלטתי פעמיים להריון,
פעמיים לצערי הריון שהתגלה כחוץ רחמי.
בדיקת פאפ תקינה, עובי רירית תקין, ביציות יפות, עוברים יפים, גם שלי וגם כשעברתי
לתורמת, אך משום מה העוברים היפים, העדיפו בכל פעם שנכנסתי להריון, ( פעם משלי ופעם מתרומה) את הפינות החשוכות של הרחם..
קרי: פעם אחת שק הריון בחצוצרה ימנית, פעם שניה, העובר עלה על הפינה הימנית החיצונית של הרחם, (יתכן בגדם של הניתח הקודם) הלוואי שאפשר היה להכניסו פנימה..(-;
למרות שכל הבדיקות היו תקינות, עדיין העדיפו את הפינות החשוכות הנ"ל..
שאלתי והצעתי: בארץ נהוג לעשות בדיקת פאפ לשלול פתולוגיה.
מה עם בדיקה לטיב הרירית? מדוע לא להנהיג במעבדות בארץ בדיקה כזו, שיכולה
לענות על חלק מהתעלומה מדוע אנו לא נקלטות בשבועיים ההמתנה לבטא, שבועיים בהן העובר אמור להשתרש ברירית הרחם?
אני משווה את רירית הרחם לאדמה איכותית, אדמת נגב, או אדמה בצפון, שבודקים את טיבה לפני ששותלים בה שתיל, ומה חסר לה, ומטייבים אותה בהתאם..
מוסיפים לה סידן, ברזל ועוד..דברים שאולי חסרים לה ויאפשרו השתרשות טובה יותר של העובר..
חומר למחשבה, והבנתי שיתכן ובחו"ל כבר יש מעבדות שבודקות גם פרמטרים נוספים
בטיב הרירית ואיכותה, אשמח אם מישהו ירים את הכפפה גם בארץ..(-;
בתודה,
טליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב.קצת אנמית והחצוצרות היו תקינות.
טליה18/07/2013לא היו לי אף פעם הידבקויות, והחצוצרות שנבדקו היו תקינות, גם לאחר הניתוח לפרוסקופיה להוצאת ההריונות התגלו כתקינות.
איך אפשר לטייב את הרירית ברחם, ולפתות את העובר להישאר בה ולהשתרש? (-;
זאת עיקר השאלה..שחסר עדיין מידע בעולם הרפואה..
ולכן הצעתי לבדוק בדיקה מקיפה במעבדות בארץ דגימה של רירית
לצורך זה..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל
דנה18/07/2013ניסית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקה מיוחדת לשיפור השתרשות ברירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/07/2013טליה שלום-קיימים מדדים פרוגנוסטית רבים לאיכות רירית הרחם בינהם המראה המורפולוגי התלת שכבתי,עובי רירית הרחם,זרימת הדם והתנגודת לזרימת הדם,בדיקת קו לבדיקת התאמתם של המרכיבים ההיסטולוגית של רירית הרחם לשלב המחזור ,בדיקה היסטרוסקופיתשל הרירית לשלילת פתולוגיות נלוות,כמו כן ניתנות תרופות לטיפול הומונלי תומך,ולעיתים מבוצע גירוי הרירית להפרשת גורמי גדילה המשפרים את ההשתרשות,ויותר מכל בירור מיגוון גורמים הפוגעים בהשתרשות ברמה מערכתית-כך שכפי שאת רואה הרפואה צעדה קברת דרך ארוכה מאז תחילת טיפולי ההפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונדים בהריוןדנה17/07/2013
אני בהריון שבוע אוטוטו 11 מIVF
אני נבדקת כל שבוע כפעמיים בעל קול ,כי אני מפחדת מMISSED (היה לי בעברי העובר נעצר בשבוע 6),עד כה הכל תקין דופק(אפילו שמעתי)+תנועות+מתאים לשבוע(וליום),האם אני יכולה לצאת בהנחה שהוא יהיה בסדר?ולהניח לו(אני מניחה שכל הבדיקות האלא לא נעימות לו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולטרסאונדים בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2013יכול הלהירגע לא יקרה כלום ,מדובר בבדיקות אולטרסאונד קצרות חסרות משמעות מבחינת נזק אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדנה
ב23/07/2013מה זה הבדיקה שאת עושה "בעל קול" גם לי היה אחרי טיפול שני בivf הפסקת דופק של עובר בשבוע 6..מי נותן את הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
רוית23/07/2013על קול בעברית = אולטרה סאונד. זו אותה מילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מטיפול IVFליאת17/07/2013
שלום רב,
אני בשבוע 6 לאחר טיפול פוריות רציתי לדעת האם זה בטוח להיכנס לים או בריכה בשלב הזה או שעדיף לחכות ואם כן עד מתי?
אני עדיין בשלב התמיכה עד שבוע 9 אודה לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מטיפול IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר17/07/2013בעיקרון אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ינגרשיר17/07/2013
שלום. אני בתחילת היריון מטיפולי הפרייה. יש לי כאבי גרון. אני יכולה לאכול ג'ינגר טרי? זה לא יזיק? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ינגר - תגובה
פרופ` דוד בידר17/07/2013יכולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם בהריוןא17/07/2013
שלום, אני בשבוע 9, עשיתי בדיקת דם וכל התוצאות היו בטווח הנורמה חוץ מ:
TSH 0.49 mIU/L, וראיתי שהמינימום זה 0.55.
באותה בדיקה שאר התוצאות היו גם בטווח הנורמה:
T3- FREE 4.8 pmol/L
T4- FREE 14.3 pmol/L
האם זה בסדר לתחילת הריון? האם זה מצביע על מחלה ויש לי מה לדאוג? האם זה יכול להזיק להריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת דם בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2013בדיקות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי,תודה רבה,אתה כ"כ עוזר!
א22/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושהשירית17/07/2013
שלום,
האם טבעי בשבוע 10, תחושה של מתיחה בבטן ותחושת דקירות באות והולכות באיבר המין ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/07/2013כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפוללילו17/07/2013
ד"ר שלום
ברצוני לשאול האם מקובל להתחיל טיפול בגונל ובאובטרל לפני איקקלומין?
הרופא שלי הסביר לי שבטיפול הזה יש יותר שליטה על תגובה שלי לטיפול ולא כמו באיקקלומין שלא ניתן לנבא את התגובה.
אודה לך על תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת טיפול - תגובה
פרופ` דוד בידר17/07/2013תלוי מה הבעיה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין וסת ופרופיל הורמונלידמדומית17/07/2013
שלום,
בת 26 מנסה מזה 8 חודשים להרות,
לאחר 8 שנים לנטילת גלולות,הפסקתי בנסיון להרות,קיבלתי מחזור מיד לאחר סיום החפיסה האחרונה ב18.12 מחזור הבא ב23.3 ולאחריו 13.5 ומאז לא קיבלתי,
אתמול הופיע לי דימום חד פעמי חום צמיגי בניגוב מלווים בכאבי בטן תחתונה,מאחר והגניקולוגית שלי ביקשה שאעשה בדיקת דם לפרופיל הורמונלי ביום השני למחזור,לא רציתי לקחת סיכון שאכן קיבלתי,ועשיתי בדיקות היום.
להלן התוצאות,אשמח אם תוכלו לעזור לי במשמעותם,
באיזה שלב של המחזור סביר להניח שאני נמצאת?
האם ערכי הפרוגסטרון LH ו FSH תקינים?
אין וסת ופרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013הפרופיל ההורמונלי תקין-את אכן מצויה במחזור
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)