מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עובי רירית הרחםהדס16/07/2013
היי. אני בעלת שחלות פוליציסטיות. אני אחרי טיפול של כדור וחצי של איקוקלומין. ביום ה13 (7.7) למחזור נצפו בשחלה הימנית 3 זקיקים 10,10,17 ועובי רירית הרחם 3.4. הזרקתי אוביטרל יום שלישי (9.7) האם יש סיכוי שעובי הרירית התעב עד הביוץ שהיה ה ויצליח לקלוט הריון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עובי רירית הרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013לדאבוני אם הצגת הנתונים שהועלו נכונה הרי שתוצאות הטיפול אינן משביעות רצון כלל וספק אם הושגו זקיקים בשלים ואיכות רירי מתאימה לכן אני בספק גדול אם תהרי במחזור הנוכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתדנה16/07/2013
נקבעה לי שקיפות לשבוע הבא(שבוע 11+4 )יש לי מספר שאלות בנושא:
האם הגיל של אחוזי הסיכון נקבע לפי הגיל שבו נכנסתי להריון או ע"פ הגיל שלי עכשיו?(כשנכנסתי להריון עוד הייתי בת 34 )
מה המומים ששכיחים יותר בעוברים שנוצרו מICSI ?איזה מומים בודקים בשקיפות?(אני יודעת כמובן שדאון וטריזומיה 18 אבל מה עוד?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שקיפות עורפית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2013לצורך החישוב מתחשבים בגילך ההעכשווי ,הבדיקה היא בדיקת סקר היכולה להצביע על מידת הסיכון שלך לתסמונת דאון וןלא בהכרח מאלו השכיחים יותר ב-ICSI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה גודל זקיק שואבים אותו?ד``ר אליעזר גירש16/07/2013
בוקר טוב, אני לקראת שאיבה ויש לי 6-7 זקיקים מובילים ועוד כמה קטנים. רציתי לשאול מאיזה גודל זקיק שואבים אותו?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2013השאיפה היא לזקיקים בגדלים 18-20 מ"מ בעת מתן האוביטרל לפני שאיבת הביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז..
עמית16/07/2013תודה.
אם יש זקיקים בגודל 16 (בנוסף לזקיק המוביל) לא שואבים אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013בהחלט ישאבו כל מה שניתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום כתום אחרי ביוץיפעת16/07/2013
שלום ד"ר,
מנסים כמעט שנתיים להכנס להריון, "לא מוסברים". לפני חצי שנה הריון חוץ רחמי, במעקב פוריות אך ללא טיפול. ברקע קרוהן קשה.
כמעט קבוע יש לי 4-6 ימי כתמים לפני מחזור, פרוגסטרון סביר-.
החודש מיד אחרי הביוץ התחילו כתמים כ-ת-ו-מ-י-ם (ואדומים לסירוגין, אבל כשהיה כתום זה ממש כתום) ונמשכו 4 ימים, הפסיקו ל3 ימים ועכשיו (יו"אב 8) שוב התחילו כתומים ואדומים.
אני יודעת שדימום אחרי ביוץ לכאורה תקין למרות שלא היה לי אף פעם, אבל הצבע מדאיג. האם מחייב בדיקת רופא? מה יכול להיות המקור לבעיה?
בחודש הקודם קיבלתי פרוגילוטון כדי לנסות לסדר את השיבושים במחזור מאז ההפלה (מחזור קצר), כנראה שלא עזר...
תודה רבה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום כתום אחרי ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2013לטעמי נדרשת בדיקה רפואית על מנת לזהות אם הדמם על רקע רחמי ,צווארי(צוואר הרחם),על רקע אורגני,או רקע פונקציונלי הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעולשירה16/07/2013
שיעול אחרי החזרה יכול להפריע לעוברים להשתרש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיעול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2013סיכוי אפסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי כתבתי למטה-איקקלומיןיערה16/07/2013
שלום, עברתי הפלה בעזרת ציטוטק.
אין לי ביוץ טבעי ואני לא מקבלת מחזור.
לאחר ההפלה הרופא נתן לי גלולות פלורט לשבועיים ואחרי שקיבלתי מחזור הגעתי אליו לבדיקה ביום החמישי אך מכיוון שדיממתי עדיין הוא ביקש שאחכה שבוע ואעשה בדיקת הורמונים לפני שאקח איקקלומין.
עשיתי בדיקה. הE2 היה 261 והפרוגסטרון מתחת ל - 1.7 ואז ביום התשיעי למחזור הוא אישר לי להתחיל איקקלומין אבל אני עכשיו חוששת ש"בזבזתי" עוד סבב של איקקלומין כי לא תהיה תגובה בגלל שלקחתי מאוחר מדי. הוא טען שזה לא משנה כי המחזורים שלי גם ככה לא סדירים (בעצם אין לי בכלל) אבל אני נורא לחוצה שאני אתאכזב ולא יהיה ביוץ.
בשלושת המחזורים הקודמים של איקקלומין הביוץ הגיע 7 ימים לאחר הכדור האחרון.
האם צפוי שגם כאן זה יקרה או שהסיכויים קלושים בגלל שהתחלתי כל כך מאוחר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה תענו לי כתבתי למטה-איקקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2013אין כל בעיה לפעול בהוראות הרופא המטפל שלך היות ומועד התחלת הטיפול באיקכלומין אצל נשים עם מחזור לא סדיר הינו גמיש וניתן להתחיל גם במועד המאוחר יותר מהיום החמישי למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתשגית16/07/2013
לנשים עם PFO- מום לב מולד עם דלף משמאל לימין, האם לא מסוכן הריון והאם ניתן לבצע תרומת ביצית ללא הורמונים?
תרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2013הנושא שאת מעלה דורש התייחסות רצינית של קרדיולוגים ורופאי פריון יחד עם רופאים העוסקים בהריונות ברי סיכון ,ותשובה מהמותן לא תהייה אחראית מספקת ללא הכרות עם כל הנתונים הקליניים ,הקרדייליים שלך ,גילך ,ומצב שחלותייך והרזרבה השחלתית שלך ,וכמובן הטיפול העכשווי שאת מקבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןב16/07/2013
שלום אני החזרה של 3 עוברים אני מקבלת את התמיכה אוטרוגסטן 3 פעמים ביום..אני בדרך כלל לוקחת בהפרש של 8 שעות כאילו 7 בבוקר 3 בצהרים ו11 בלילה לפעמים אני מאחרת את התמיכה ב20 דקות האם זה בסדר או שחייב להיות בדיוק על השעה כמו בזריקות?
אוטרוגסטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2013אין כל בעיה עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ראשוןשיר16/07/2013
היי, התחלתי טיפול הפריה ראשון, הבנתי לפי הנחיות שקיבלתי כי צריך לקבל זריקה של מנופור כל יום באותה השעה. רציתי לדעת אם אני יכולה להזריק בסביבות אותה שעה כל יום, חצי שעה לפני או אחרי השעה הקבועה.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול ראשון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2013סטיית תקון של 1-3 שעות במועד ההזרקות אינה משנה ולא כלום לגבי התוצאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםטורטיה16/07/2013
אני בתחילת שבוע 5 לאחר החזרת 2 מוקפאים.
ההכפלות של הבטא תקינות ויש לי תור לאולטראסאונד לבדיקת דופק רק בעוד שבוע וחצי...
יש לי בבטן התחתונה כאבים (לא בלתי נסבלים) מעין התכווצויות כאלה, ולפעמים גם בצד שמאל מרגישה כאילו נתפס לי השריר...
האם זה בסדר? אלו כאבים שנחשבים טבעיים? יש מקום לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2013מתקבל הרושם שהכל בשלב זה תקין,במיוחד שאת לא מדממת ואין תופעות קיצוניות אחרות,מעט כאבים המדמים כאבי מחזור מאוד אופייניים לשלב זה של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך פרופ' אשכנזי
טורטיה16/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי כתבתי למטה -איקקלומיןיערה16/07/2013
לאחר ההפלה הרופא נתן לי גלולות פלורט לשבועיים ואחרי שקיבלתי מחזור הגעתי אליו לבדיקה ביום החמישי אך מכיוון שדיממתי עדיין הוא ביקש שאחכה שבוע ואעשה בדיקת הורמונים לפני שאקח איקקלומין.
עשיתי בדיקה. הE2 היה 261 והפרוגסטרון מתחת ל - 1.7 ואז ביום התשיעי למחזור הוא אישר לי להתחיל איקקלומין אבל אני עכשיו חוששת ש"בזבזתי" עוד סבב של איקקלומין כי לא תהיה תגובה בגלל שלקחתי מאוחר מדי. הוא טען שזה לא משנה כי המחזורים שלי גם ככה לא סדירים (בעצם אין לי בכלל) אבל אני נורא לחוצה שאני אתאכזב ולא יהיה ביוץ.
האם צפוי שגם כאן זה יקרה או שהסיכויים קלושים בגלל שהתחלתי כל כך מאוחר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה תענו לי כתבתי למטה -איקקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2013עלייך להישמע להמלצת הרופא המטפל שלך כי הוא צודק ,לגבי אישה עם מחזורים לא סדירים כמוך מועד ההתחלה עם האיקכלומין יכול להיות גמיש ,לכן פעלי לפי ההוראות של הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יערה16/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין ביום התשיעי-לחוצה מאדאריאלה16/07/2013
איקקלומין ביום התשיעי-לחוצה מאד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2013אין כל בעיה לפעול בהוראות הרופא המטפל שלך היות ומועד התחלת הטיפול באיקכלומין אצל נשים עם מחזור לא סדיר הינו גמיש וניתן להתחיל גם במועד המאוחר יותר מהיום החמישי למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוליםמנסים להרות:)16/07/2013
בוקר טוב..
אני מתחילה IVF ביום ראשון ואני סקרנית לגבי זה..
יש לי כמה שאלות..
למה ישר עברו איתי ל IVF ולא קודם הזרעות וכל מה שלפני..
כי אני יודעת ש IVF זה האופציה האחרונה...
הוחלט על פרוטוקול ארוך.. אלו זריקות הורמונים צריך?
וכמה הם עולות? והאם יש השתתפות של מכבי?
תודה רבה אודה לתשובה במהרה..
שיהיה יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2013המעבר הישיר לטיפול IVF יכול להעשות משיקולים מסויימים הכרוכים ברקע הפריוני או הרפואי שלך או בין זוגך כמו-רזרבה שחלתית ירודה,גיל מתקדם בעיה מיכנית אבסולוטית,בעיית זרע קיצונית וכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מנסים להרות:)16/07/2013כנראה שעברו איתי ישר ל IVF כי יש לבעלי בעיה.. הוא סובל מאזוספרמיה חסימתית.. הייכתן בגלל זה???
ולגבי התרופות שלוקחים בפרוטוקול ארןך?
מה לוקחים? ומה העליות שלהם?
אשמח לתשובה..
תודה והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013אכן זוהי הסיבה למעבר ישיר ל-IVF
בפרוטוקול ארוך יש מיגוון רב של אפשרויות טיפוליות ועלייך לקבל את המירשם מהרופא המטפל ,באשר לעלות -צריך לודא את העלות בתנאי קופ"ח שלך והשתתפות הקופות המשלימות בהחזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מנסים להרות:)17/07/2013תודה רבה..
אני בקופת חולים מכבי..
ויש לי מגן זהב
אתה יודע אולי אם יש החזרים או לשאול אותם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נטע17/07/2013יש החזרים והם ממש ממש רציניים ולמרות זאת גם אחרי ההחזרים ייצא לך בין מאות שקלים לאלפי שקלים השתתפות עצמית לאחר ההחזר של מכבי. תלוי במינונים של התרופות וכמה תצטרכי בכל מחזור טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה -סיון
מנסים להרות:)18/07/2013תודה רבה על התשובה!
שיהיה לכולנו בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית הרחםהדס16/07/2013
היי. אני בעלת שחלות פוליציסטיות. אני אחרי טיפול של כדור וחצי של איקוקלומין.
ביום ה13 (7.7) למחזור נצפו בשחלה הימנית 3 זקיקים 10,10,17 ועובי רירית הרחם 3.4.
הזרקתי אוביטרל יום שלישי (9.7)
האם יש סיכוי שעובי הרירית התעב עד הביוץ שהיה ה ויצליח לקלוט הריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובי רירית הרחם - תגובה
פרופ` דוד בידר16/07/2013בדרך כלל לא.
הרירית הדקה זה בגלל הכדורים ואם זה ימשיך גם בפעם הבאה יש לעבור לטיפול בזריקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת תורם זרעאני15/07/2013
שלום רב, נכנסת לתהליך כניסה להריון דרך תרומת זרע. האם יש חשיבות לבחירת סוג דם זהה שלי ושל התורם או שאין חשיבות?
לי יש סוג דם a+ ולתורם שאני רוצה יש O+?
אשמח לתשובתך המהירה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ל-אני
מנסים להרות:)16/07/2013היי
אני קראתי את השאלה שלך..
אני יודעת שיש חשיבות לסוג דם של בעלך זה צריך להיות תואם אם אני לא טועה..
ממה שאני יודעת שאנשים שסוג הדם שלהם o . יכול לקבל מכולם ויכול לתרום לכולם..
מעבר לזה אני לא בקיעה..
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת תורם זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר16/07/2013אין חשיבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולי אז למה את מגיבה אם א
אביבהי16/07/2013את לא בקיאה קטעים איתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)