מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוטוקול ארוך או קצר?יפעת21/07/2013
המשך..
אני בת 39.6 לאחר הפרייה מספר 1 קיבלתי ערך תקין (הריון) בבטא אך לאחר מכן ירד. באופן כללי אני בריאה וה-fsh שלי תקין 7.8. רציתי לשאול מה דעתכם על הפרוטוקול הארוך? ובכלל מתי עדיף הפרוטוקול הקצר על הארוך ולהיפך? (כמובן בהמלצת הרופא)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוטוקול ארוך או קצר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2013הייתי ממליץ לתכנן טיפול באותו פרוטוקול שהרית לאחרונה-מבחינתך הוא הפרוטוקול המועדף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןהדס21/07/2013
אני אחרי טיפול עם איקקלומין וזריקת אוביטרל. ביום שלישי יעברו שבועיים מאז הזריקה. מאתמול התחילו לי כאבי בטן חזקים שילוב של דקירות וכיווץ שרירים. האם זה סימן למחזור שמתקרב או לחדשות טובות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי בטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2013כל האפשרויות פתוחות,בכל מקרה אינני מציע לסמוך על תסמינים כאלו או אחרים כמדד להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הבטאיפעת21/07/2013
שבועיים לאחר החזרה בבדיקת הדם הראשונה הבטא שלי הייתה 60 לאחר יומיים הבטא ירדה ל-53. האם זה אומר שאני טכנית עדיין בהריון? ברגע שאפסיק את הקרינון זה אמור להגיע ל-0 ואז אני אקבל מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי הבטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2013קרוב לודאי שהערכים התאפסו תוך פק זמן קצר ותקבלי דמם המדמה מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון שאיבהמיכל21/07/2013
שלום ,
אני נמצאת ביום ה- 14 למחזור .
בדיקות מהיום
זקיקים -
25,20,14,12,11
הרופא שלי דחה את השאיבה כי חשב שיוכל לגייס זקיקים נוספים ...
בדיקות דם -
אי2 - 4200
פרוגסטרון - 1.4
רירית - 6.5
האם יש לבצע שאיבה מחר ( היום אוביטרל ) ?
האם הזקיק של ה- 25 לא יפריע לתהליך ?
כמה זקיקים יהיו בשלים לשאיבה ? האם יש סיכוי שהזקיק של ה- 14 יהיה בשל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
מיכל21/07/2013התכוונתי היום אוביטרל ושאיבה בשלישי .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2013המלצתי היא לתת את האוביטרל ביום ב ושאיבה ביום ד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות-דחוף!מנסים להרות:)21/07/2013
שלום..
היום אני צריכה להתחיל להזריק דקפפטיל 0.1 מ"ג ומסתבר שעדיין לא אישרו לי את הטפסים של Ivf האם אינני יכולה לרכוש את הזריקה?
אפילו במחיר מלא לא חשוב!
כי אני צריכה 12 יום ויש לי תור 1.8 לאולטרסאונד ובדיקת דם
מה אני עושה!????
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה עבורך
hope21/07/2013יש בפייסבוק קבוצה סגורה ששמה "תרופות לפוריות - מסירה / קבלה ומידע-קבוצה סגורה"
מיועדת למסירת תרופות פוריות למי שזקוקה לעזרה.
באופן אישי יש לי לתת לך, תעלי הודעה בקבוצה ואם זה רלוונטי אשמח לסייע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה ל- מותשת 33
מנסים להרות:)21/07/2013וואי תודה רבה לך!!!
פשוט לרשום תרופות לפוריות!?
מהיכן את!?
ואיך תוכלי להעביר לי את הזריקות הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחפשי את שם הקבוצה שרשמת לך
hope21/07/2013בפייסבוק... אני ממרכז הארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכנסתי ואין כלום
מנסים להרות:)21/07/2013חיפשתי ומצאתי שתיים.. אחת שכבר סגרו אותה יש שם הודעות ממזמן.. ויש בה קישןר לקבוצה החדשה ואז שנכנסים אז רשום הצטרף לקבוצה ואחר כך אין כלום הקיר ריק אין חברים אין כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מנסים להרות:)21/07/2013איך אפשר להגיע אלייך?
את רוצה להשאר דיסקרטית או לשלוח לי בקשה בפייסבוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מנסים להרות:)21/07/2013ביקשתי בקשת הצטרפות אבל יש לי רק בטל בקשה אני לא רואה קיר לא רואה שום דבר
למה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי אמורים לאשר אותך
hope21/07/2013אנילא מעוניינת להחשף כאן, אם את רוצה תשאירי פרט קשר כלשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מנסים להרות:)21/07/2013את רוצה להגיד לי איפה את גרה?
אני אפילו אקפוץ אלייך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצירת קשר
hope21/07/2013אני לא מעוניינת להשאיר פה פרטי קשר כלשהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מאשר?
מנסים להרות:)21/07/2013מי מאשר? תוך כמה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמינה שתוך כמה שעות
hope21/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה ל-מותשת 33
מנסים להרות:)22/07/2013תודה רבה לך!!!
אישרו אותי ונכנסתי לקבוצה..
בהצלחה מכל הלב;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות
ב21/07/2013באיזה קופת חולים את..?גם לי לא היה אישור בהתחלה ונתנו לי את התרופות שהייתי צריכה תבדקי בבית מרקחת לא עושים בעיות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה ל- ב
מנסים להרות:)22/07/2013היע.. אני בקופת חולים מכבי מסתבר שאפשר לרכוש את הזריקות אבל במחיר מלא והמון כסף!!!
קניתי בנתיים את הדקפפטיל.. ואת ולמנוגון אני מחכה לאישור!
תודה רבה על ההתעניינות ושיהיה בהצלחה לכולנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה את בארץ?????????
אביבהי23/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ללולי
ב23/07/2013אני מאזור הדרום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל
חגית25/07/2013יש לי חבילה חדשה במקרר אם תרצי תבואי אלי אני לא יודעת אם אפשר לשלוח בדואר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו אני מהדרום ואת רחוקה תיבדקי עם
אביבהי25/07/2013בנות שביחד איתך בטיפול או תנסי ממחלקת I V F שאת מטפלת יש מצב שיש להם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת חסכוןאורית21/07/2013
בעלי שאל ואכן מסקרן:
סיבוב קודם היתה לי מחסנית פיוריגון של 600 והזרקתי במשך 6 ימים מנה של 50, כך שנשארו 300 מ"ל (תאורטית).
אריזת המחסנית נפתחה בתאריך 4/7/13 ומאז נשמרת במקרר. רשום שיש להשתמש תוך 28 יום ממועד הפתיחה.
מחר 22/7/13 אני אמורה להתחיל פיוריגון במינון של 75 ליום. האם ניתן לסיים את החבילה הנותרת ולקנות עוד מחסנית של 300, או שעדיף מחסנית חדשה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלת חסכון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2013ניתן להשתמש במחסנית הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכהחסוי21/07/2013
שלום ביום חמישי ביצעתי בדיקת בטא שיצאה 60 והיום עשיתי שוב וירדה ל20 אמרו לי להגיע ביום חמישי לוודא שהיא ירדה ל0 רציתי לדעת איך ולמה זה קורה ועכשיו המחזור מגיע לבד? אני בעלת שחלות פוליציסטיות יש לציין שזה הivf ה3 ...
בטא נמוכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2013מדובר בהריון כימי ומבחינה פרוגנוסטית היונו סימן חיובי לגבי הבאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בטא נמוכה
חסוי21/07/2013כוונתך לסימן חיובי לפעם הבאה של הטיפול?
איזו אכזבה אי אפשר לתאר במילים את ההרגשה אחרי 3 שנים יצא חיובי ואחרי יומיים שלילי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בטא נמוכה
חסוי21/07/2013כוונתך היא שאחרי היריון כימי הסיכויים להיקלט להיריון גודלים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאחלת לך שיהיה לך רק טוב
שירית21/07/2013ובעזרת השם תצליחי למרות הקשיים שבדרך.
אני יודעת שזה וודאי לא קל.
מחזיקה אצבעות עבורך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי
חסוי21/07/2013תודה רבה איזה מקסימה מילותייך בהחלט מעודדות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםא21/07/2013
שלום, אני בשבוע 9, עשיתי בדיקת דם וכל התוצאות היו בטווח הנורמה חוץ מ:
TSH 0.49 mIU/L, וראיתי שהמינימום זה 0.55.
באותה בדיקה שאר התוצאות היו גם בטווח הנורמה:
T3- FREE 4.8 pmol/L
T4- FREE 14.3 pmol/L
האם זה בסדר לתחילת הריון? האם זה מצביע על מחלה ויש לי מה לדאוג? האם זה יכול להזיק להריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2013הבדיקות תקינות ובינתיים אין כל הפרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
א21/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקותמנסים להרות:)21/07/2013
היום אני מתחילה להזריק דקהפפיטל 0.1 פעם ביום..
רציתי לדעת אם יש לזה תופעות לוואי?
ואם ידוע לך כמה עולה התרופה?
אם יש השתתפות ממכבי?
תודה והמשך יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם לי על השאלה לגבי הזריקות!
מנסים להרות:)21/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לאחר ביוץענת21/07/2013
שלום,
אני לאחר הזרעה שלישית.
האם בדיקות דם של פרוגסטרון או LH יכולים לשפוך אור על המצב?
לתרום בהבנה מה קורה לי בגוף ולמה ההריון לא נקלט?
אשמח לכל מידע
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם לאחר ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2013עלייך להפנות את השאלה לרופא המטפל המכיר אותך יותר מקרוב ומודע לכל הפרמטרים התורמים לסיכויי ההצלחה,באופן כללי ניתן לומר שאת בטווח הזמן המקובל לטיפול עד לכניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי- אנא התיחסותך
ענת21/07/2013אני בנסיונות כבר מעל שנה
פוליציסטית
החודש הזרעה לאחר הזרקת מנופור.
הרופא המטפל מעולם לא הפנה אותי לבדיקות דם אחרי ההזרעה.
אני רוצה לדעת מהניסיון הרב שלך האם זה יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור אשכנזי- אנא התיחסותך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/07/2013המדדים להעריך את הפזה הלוטאלית (לאחר הביוץ )הינה בדיקת דם לפרוגסטרון ,משך הפזה הזו 12-14 יום,אין מקום לדגום את רירית הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מחזור ולא הריוןנופר21/07/2013
בתאריך 7.7.13 בוצע הזרעה לאחר 2 סדרות איקקלומין.
היה זקיק מוביל אבל רירית 3.9
ביום שבת ביצעתי בדיקת הריון ביתית לאחר שבועיים מאוביטרל - התשובה שלילית וגם מחזור לא קיבלתי.
נ.ב אני בעלת שחלות פוליציסטיות.
יכול להיות שבדיקה ביתית תצא שלילית ובדיקת דם חיובי למרות שאני בספק כי אמרו לי שהרירית דקה מידי בשביל השתרשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מחזור ולא הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2013תמתיני עוד יומיים ובצעי בדיקת דם להריון,הוסת אמורה להגיע כ-14 יום לאחר האוביטרל בתנאי שבייצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרה סאונדשירית21/07/2013
שלום,
האם זה מזיק לעשות אולטרה סאונד (שליש ראשון) כל שבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולטרה סאונד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2013לא ,מדובר באולטרסאונדים קצרים העורכים שניות והשיפה המצטברת אינה ברת סיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. ועוד שאלה
שירית21/07/2013האם מציצת סוכריות זנגביל (קניתי בחנות תבלינים) כנגד בחילות אפשרית לפי הצורך או שישנה מגבלה של הכמות ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה. ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2013להערכתי אין מגבלה בשימוש בסוכריות אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאל-טלי21/07/2013
אני בת-24 לאחר הפלות רבות מאד ללא הסבר ולאחרונה גם נמצא אצלי אנדומטריוזיס ואדנומיוזס עשיתי ניתוח לפרסקופיה ובניתוח בוצע כריתה של הפריטונאום של האגן השמאלי
בשל הידבקויות שהיו באזור. מאז הניתוח יש לי כאבי אגן ובטן והרופא המליץ שכדאי שאנסה להרות ומהר כדי שההידבקויות לא יחזרו.
כל מחזר נוסף הוא סיוט בשבילי וההריון האחרון שהסתיים היה לאחר שתי הזרעות אך נגמר בזיהום שגרם להפלה ולדלקת באגן ממושכת.
רציתי לשאל-אם אפשר ע"ס זה לבקש הפניה להפרייה חוץ גופית כדי לקצר את הדרך?
בינתיים כבר עברתי הזרעה אחת (ללא הצלחה).
העניין הוא שההזרעות אצלי הם ללא הורמונים כדי לא להגיע למצב של הריון רב עוברי
(בשל סיבוכי ההפלות) ככה שזה מוריד את סיכויי ההיקלטות.
אז מה הייתם ממליצים לי לעשות???
חוץ מהדברים שנמנו שאר הדברים תקינים:חצוצרות ,פרופיל הורמונלי וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רציתי לשאל- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2013דעתי היא שטענתך נכונה ,היתי שוקל לקצר את הדרך לאור כל הממצאים ולפנות לטיפול IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שחיזקת את טענתי.
טלי21/07/2013מקווה שאצליח לשכנע גם את הרופא המטפל שלי.
מבחינת אישור של הקופ"ח-יש סיכוי שיאשרו לי.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה שחיזקת את טענתי. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2013אני מאמין שאפשר להצדיק את ההפניה ל-IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיורגון, תופעות לוואי ורסקיוצילי20/07/2013
ערב טוב.... בת 32, עם ילדה בת חמש בבית.אחרי 3 סבבים של הזרעות רק עם אוביטרל שלא צלחו. לפני יומיים התחלתי להזריק פיורגון. כל השרירים שלי כואבים, השיניים (שגם ככה דפוקות אצלי) עוד יותר כואבות וכל דבר קטן יותר כואב לי... לקחתי אופטלגין... השאלה שלי היא כזו:
כמה שעות לפני או אחרי ההזרקה של הפיורגון מותר לקחת אופטלגין?
ושאלה נוספת: האם אפשר לקחת רסקיו במהלך ההזרקות ובאיזה מרווח זמן?
המון תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיורגון, תופעות לוואי ורסקיו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2013יכול הלקחת אופטלגין ללא כל קשר להזרקות ,ויכולה לקחת גםרסקיו עד למועד הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדת-מחכה לתשובתכםשירית20/07/2013
שלום,
שבוע 10+
במהלך הימים האחרונים חשתי במהלך שעות היום "פעילויות בטן" כגון: מתיחה, דקירות ומעין עיקצוצים. זה הרגיע אותי כי כך חשתי שישנה 'פעילות' שם.
היום לא חשתי כמעט כלום... יש לציין שאני סובלת כבר כמה ימים מעצירות (לא יודעת אם זה קשור).
חוויתי בעברי הפלה בשבוע 9 ולכן אני בלחץ...
האם יש סיבה לביקורת רפואית או דאגה?
תודה ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוטרדת-מחכה לתשובתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2013מתקבל הרושם שמדובר בתופעות מעיים שלא קשורות בהריון ,בכל מקרה כדי להירגע בצעי ביקורת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)