מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהשיר27/06/2013
אחרי כמה זמן עם הסינרל - חייבים להתחיל להזריק ולעורר את הזקיקים? ;תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2013לא קשור עניין הזמן אלא תלוי בפרוטוקול הטיפולי, האם מתחילים את הנשאף לפני הוסת או בוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלתי לפני המחזור, שבועיים לפני
שיר27/06/2013והרופא שלי אמר לי ללכת לבדיקות כדי שנראה שהכל נקי ואין סיצטות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלתי לפני המחזור, שבועיים לפני - תגובה
פרופ` דוד בידר28/06/2013אז מתחילים ביום 3 של הוסת את הזריקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןאורית27/06/2013
שלום רב,
ב-13.06.2013 עברתי שאיבה, ב-16/06 החזרה של עובר אחד וב-18.06 לקחתי אוביטרל.
היום עשיתי בדיקת בטא (9 ימים אחרי אוביטרל..)והתוצאה היתה 13, האם אני בהריון???
מחר ברצוני לעשות בדיקה נוספת, במידה והתשובה חיובית, בכמה צריכה להיות העלייה בכמות ההורמון?
המון תודה :)
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2013תעשי מחר ,אם הערך יעלה את בהריון ולא שארית הביטוי של האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 9 ימים לאחר החזרת עובריםמיכל27/06/2013
היי בתאריך ה-18 ליוני עברתי החזרת 2 עוברים באיכות טובה (אצלי אין בעיות, יש לנו בעיית זרע) אני בת 31
מהיום בבוקר יש לי מעט כאבי בטן תחתונה וכבר פעמיים שלשולים (ממש מימיים) זה קשור? מעיד על הריון? או סתם קלקול קיבה וצירוף מקרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
9 ימים לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2013התסמינים השונים לא אומרים כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ודאות לבדיקת דם להריוןמירה27/06/2013
שלום!
אני אחרי ivf והחזרת עובר בתאריך 15.6. היום 27.6 בבדיקת דם: אסטרדיול 124
פרוגסטרון 51 (מקבלת אנדומטרין) ו-hcg-B קטן מ-2
אני מבינה שהתוצאה שלילית. אבל האם יתכן שזה ישתנה? האם יש עדיין סיכוי לתשובה חיובית בימים הקרובים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ודאות לבדיקת דם להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2013הסבירות שתתקבל תשובה חיובית והריון תקין נמוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזרבה שחלתית נמוכהעמית27/06/2013
צהריים טובים לרופאים,
יש לי שאלה שקצת חוששת לשאול.. בת 33 ללא ילדים, אצל בעלי הכל תקין, אצלי יש חצוצרה אחת סתומה ורזרבה שחלתית נמוכה
שנה של טיפולים עברתי כבר 3 הזרעות שנכשלו, הפריה אחת שנכשלה (היו 2 עוברים יפים מתוך 3 זקיקים) ולקראת הפריה נוספת בקרוב (לוקחת גלות עקב ממצא ציסטי לא ברור ובנוסף לוקחת DHEA בתקווה שיעזור)
קראתי הרבה שממליצים לנשים במצבי (עם רזרבה שחלתית נמוכה) תרומת ביצית ואני ממש מפחדת לחשוב על זה בכלל
יש סיכוי שזה יגיע לידי כך במצבי?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רזרבה שחלתית נמוכה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2013לא נתת נתונים לגבי הרזרבות של השחלה.
צריכה לבצע רמות הורמונים ובעיקר FSH,?2 וכמו כן AMH ואז נוכל להתקדם.
לגבי השאלה האם תצטרכי תרומת ביציות, זה הזמן יגיד ,או שנתרשם מהבדיקות שזה מה שאת צריכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עמית27/06/2013תודה
אלה נתונים שרואים בפרופיל הורמונלי ביום השלישי למחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2013כן בנוסף ל AMH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה המטרה של זריקות פוריגוןתמי427/06/2013
שלום,
רופא הפריון שלי הנחה אותי להזריק פוריגון ובהתאם למעקב זקיקים והנחיות שלו אקח בהמשך אוביטרל ויבצע הזרעה למחרת.
1. מה בעצם הפוריגון אמור לעשות? להוציא יותר זקיקים?
2. האם זה יכול להקידם לי את הביוץ? - שואלת כי לא רוצה שיפול על שישי/שבת שבהם לא מבצעים הזרעה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה המטרה של זריקות פוריגון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2013הטיפול מיועד לרום להשראת ביוץ איכותי וכו מתי יותר ,ויכול בהחלט להקדים את מועד הביוץ שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הושג דיכוישירה27/06/2013
שלום
אחרי שבועיים סינרל
אסטרדיול 253
פרוגסטרון 3.9
הושג דיכוי? יגידו לי להתחיל עם הזריקות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה -
שירה27/06/2013אני ביום השלישי של המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר גם תשובה פרופסור?
שירה27/06/2013תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הושג דיכוי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2013טרם הושג דיכוי הולם להתחלת טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם קיבלתי הנחייה להזריק
שירה27/06/2013החל מהיום, זה לא טוב?
כי הבנתי שאני במצב של - כמעט דיכוי.
זה יכול לשבש את הסבב? או את הגדילה של הזקיקים?
או שזה לא כזה משנה?
תודה רבה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ואם קיבלתי הנחייה להזריק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2013התנאים אינם אופטימלים ,אולם כדאי להיוועץ ברופא המטפל בדבר שיקוליו להתחיל את הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריסוסמודאגת27/06/2013
אני מנסה להיקלט להריון ואני ממש היום/מחר בביוץ.
יצאתי החוצה מהבית והרחתי ריח חזק מאוד של ריסוס מהגינה שלידינו. האם זה יכול להרוס את סיכויי להרות אם נשמתי את זה מעט??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ריסוס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2013הסיכוי שזה יפגע בסיכוייךנאפסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ואיקקלומיןהדס26/06/2013
אתמול בשעות הערב המאוחרות היה לי על הטמפון גם דם חום וגם אדום. האם זה נחשב היום הראשון של המחזור או שאני אמורה לספור מהיום כי היה יותר דם אדום. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור ואיקקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2013אכן זה נראה כמו היום הראשון להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהאור26/06/2013
אני כרגע בשבוע שביעי בערך, ומשתמשת באוטרוגסטן בתור תמיכה. היום כשהכנסתי את הנר הרגשתי שכאילו נגעתי באצבע בנקודה רגישה. יש סיכוי כלשהו שפגעתי בעובר או שאני סתם פרנואית?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/06/2013אין סיכוי.
אני מקווה שאת לא פאראנואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Progesteronאור26/06/2013
שלום, אני בתחילת הריון אחרי IVF ועקב דימום נתנו לי להזריק Progesteron retard
250 מ"ג. הייתי לחוצה וקצת הסתבכתי עם ההוראות, ועכשיו היחידה כבר סגורה. זה הגיוני מה שהבנתי, שאני צריכה להזריק 250 מ"ג כל ארבעה ימים (עד הבדיקה)? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Progesteron - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/06/2013הגיוני למדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת, ברשותך
אור26/06/2013הבנתי שזאת זריקה לא מזיקה, שיכולה רק לחזק את ההריון. האם זהנכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת, ברשותך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2013בהחלט נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישי דםמנסים להרות:)26/06/2013
יש לי שאלה לגבי הווסת שלי..
כל פעם שאני מקבלת אז יש לי דימום ביחד ים כמו גושים אדומים..
מצטערת על התיאור אבל קצת מדאיג אותי!
זה כמו קרישי דם סמיכות כאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרישי דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/06/2013יש לבצע סונר לסקירת האגן והרחם ,אם תקין אין מה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה-קרישי דם
מנסים להרות:)27/06/2013היי ..
מהו סונר לסקירת האגן והרחם?
צילום? בדיקה וניגלית? ואיפה מבצעים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה-קרישי דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2013זוהי בדיקת אולטרסאונד הנעשית דרך הנרתיק ובאמצעותה סוקרים את אברי האגן(רחם טפולות)אפשר לבצעה בקופ״ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישי דם-המשך שאלה!
מנסים להרות:)27/06/2013האם את הבדיקה הזאת אפשר לבצע ע"י רופא נשים?
האם הבדיקה כואבת? או היא כמו בדיקת וניגלית?
והאם התוצאות הם מיידיות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרישי דם-המשך שאלה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2013הבדיקה אינה כואבת ויכולה להתבצע ע״י רופא הנשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פיפלמנסים להרות:)26/06/2013
רציתי לשאול מהי בדיקת פיפל?
לשם מה ומתי מבצעים אותה?
האם לפני טיפולי ivf יש לבצע את הבדיקה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת פיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/06/2013הינה פעולה שמטרתה לבצע גירוי רירית הרחם באמצעות מכשיר הקרוי פיפל פעולה זו עשויה לשחרר הורמוני גדילה שהחשוב מבינהם הוא ה-LIF(leucocyte inhibitory factor המשפר את יכולת ההשתרשות ברירית הרחם,הפעולה מבוצעת לאחר מספר כשלונות הפריה,הפעולה מבוצעת מספר ימים לפני קבלת המחזור לקראת טיפול ה-IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivfמנסים להרות:)26/06/2013
רציתי לדעת אם יש קושי בהשגת הריונות בטיפולי ivf
והאם אחוזי ההפלה בטיפולי ivf הם יותר גבוהים ואם כן אז למה?
האם בפרוטוקול ארוך שיעור ההריונות גבוה יותר מפרוטוקול קצר?
אודה על התשובות!
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/06/2013בטיפולי IVF שיעורי ההריונות הם טובים למדי,הם מותנים בגיל האישה הרזרבה השחלתית שלה,ברקע הפריוני,ומצב הזרע והרחם,אולם בס״הכ מושג שיעור הריונות גבוה.
שיעור ההפלות גם הוא יחסית גבוה והוא נגזר מהרקע הפריוני,הגיל-רקע גנטי,נתוני הזרע,מצב הרחם,מחלות רקע זיהומיות,בעיות ב׳ קרישיות הדם,בעיות אמיונולוגיות ,הורמונליות ,וכמובן ממאפייני הטיפול ההורמוני.
מרבית האנליזות ועבודות הקוקרין מצביעות על שיעור הריונות גבוה יותר בפרוטוקול הארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר ivfלימור26/06/2013
שלום,
בתאריך 28.5 שאיבה. ב 30.5 החזרת שני עוברים.
היום בבדיקת us נצפה שק הריון תוך רחמי אך עדיין לא דופק.
האם תקין שאין דופק (למיטב ידיעתי שבוע 6).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון לאחר ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/06/2013צריך לבצע ביקורת אולטרסאונד בעוד יומיים בעוד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
לימור26/06/2013תודה ד"ר על המענה המהיר.
אך אני מאוד חוששת. האם היה צריך להיראות דופק בשלב זה?
והאם החישוב שלי נכון ואני בשבוע 6+1.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/06/2013מחר ימלאו לך 6 שבועות(ארבעה שבועות בדיוק לאחר ההחזרה)
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)