מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקה חיובית ובטטה גבוההאורנה24/06/2013
היום אני ביום ה12 אחרי החזרת עוברים , בדיקה יצא חיובית והבטטה 500 , האם זה אומר שזה יותר מעובר אחד ? אמרו לי להפסיק קרינון כי גרמונים מאוד גבוהים , האם בשלב הזה זה נכון , ואם אני ממשיכה עוד קצת זה יכול גרום לבעיה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה חיובית ובטטה גבוהה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013הביטה בהחלט גבוה 12 יום מההחזרה,עודף הורמונים במקרה הזה לא יזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדלים בין פרוטוקוליםמנסים להרות:)24/06/2013
היי מחר יש לי פגישת ייעוץ להפריה חוץ גופית באסף הרופא רציתי לשאול לפי מה קובעים אם זה פרוטוקול קצר? או פרוטוקול ארוך? מה ההבדל בניהם ממש בקצרה..
זאת פעם ראשונה ואני בלחץ!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבדלים בין פרוטוקולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013פרוטוקול הטיפול נבחר בין היתר על פי המאפיינים ההורמונלים של האישה ,הרזרבה השחלתית שלה,גילה,נסיון הרופא והמחלקה,טיפול קודם ובו..
ההבדל בין פרוטוקול ארוך וקצר הוא בעובדה שהפרוטוקול הקצר משלבים תרופות מדכאות ותרופות גירוי מתחילת המחזור או במהלכו כדי להפיק את התגובה הרצויה. בפרוטוקול הארוך משתמשים בתכשיר דיכוי הנקרא GNRH agonist בלבד כשבועיים לפני התחלת הטיפול המשולב בתכשירים לגרימת ביוץ והמדכא GNRH agonist הניתנים בו זמנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מנסים להרות:)24/06/2013תודה רבה על התשובה!
ב"ה יהיה בסדר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות- עזרה בפעמנוחטורטיה24/06/2013
שלום לרופאים הנכבדים,
אני לפני החזרת מוקפאים על בסיס ביוץ טבעי ומודאגת קצת מתוצאות הבדיקות מהיום:
אתמול בבדיקות דם (יום 11 למחזור):
אסטרדיול: 966
פרוגסטרון: 2
LH: 21.90
עובי רירית- 7.5, והיה זקיק אחד בגודל 17, ועוד ציסטה בגודל 24 (כנראה בעקבות הטיפול ההורמונלי הקודם).
תוצאות בדיקות מהיום:
אסטרדיול: 656 (ירד!!)
פרוגסטרון: 4.2
LH: 51.90
עובי רירית- 8.8, זקיק אחד 20 והציסטה בגודל 23.
האם הבדיקות תקינות? מדוע ה-E-2 ירד..?
מתי לדעתכם הביוץ?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקות- עזרה בפעמנוח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013היום -מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איתור ביוץ!! ביום ה56 למחזור!ענבל24/06/2013
שלום
אני מנסה להכנס להריון וכרגע אני היום ביום ה56 למחזור ועוד לא קיבלתי!!. הרופא שלח אותי לבדיקות של LH ושל פרוגסטרון בימים ה16, ה52 וה55 למחזור, להלן התוצאות:
ביום ה16 למחזור: LH-12.5 ופרוגסטרון: 2.5
ביום ה52 למחזור: LH-21.9 ופרוגסטרון: 3.1
ביום ה16 למחזור: LH-21.3 ופרוגסטרון: 1.9
חשוב לי לציין כי עשיתי בדיקות הריון שיצאו שליליות. רציתי לשאול האם ניתן לראות שהיה ביוץ? שלא היה ביוץ? האם זה מראה על ביוץ חלש? חוסר ביוץ? הרופא שלי יצא לחופשה בת שבועיים ואני לא רוצה לפספס את הביוץ.
בתודה ענקית!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איתור ביוץ!! ביום ה56 למחזור! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013הנתונים ההורמונלים אינם מצביעים על ביוץ שהתרחש או עומד להתרחש,יצכן וקיימת בעיה עם הביוץ שלך ותידרשי לטיפול לגרימת ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דופק עוברשירית24/06/2013
שלום רב,
תוצאות בדיקת דופק שליש ראשון מהיום (24.6):
ווסת אחרונה 8.5.2013.
אורך העובר: 6 מ"מ
מתאים ל 6 שבועות ו4 ימים.
שק חלמון- הודגם.
דופק- הודגם.
שאלתי היא בהערות נרשם כך :" מאחורי שק המטומה 6X18 מ"מ שרירן קדמי היפואקוגני 13 מ"מ.
מה זה אומר והאם אני יכולה לעת עתה להיות קצת רגועה? מוזר לי שהבדיקה הזו נעשתה ע"י טכנאית US ולא ע"י רופא....האם זה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת דופק עובר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013הבדיקה תקינה,יש להיוועץ ברופא ביחס לממצאים(ההמטומה)ולשקול עם נדרש טיפול תומך כלשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שירית24/06/2013כלומר, על מה יכולים להעיד ממצאים שכאלו? האם זה נפוץ, תקין? אדבר גם עם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תשובתכם בבקשה...מודאגת
שירית24/06/2013לפי המלצתך, אני אתייעץ עם הרופא המטפל, אך התור הבא אליו הוא רק ב1.7. האם זה בסדר או שזה בגדר דחוף?
האם המצאותו של שרירן בבדיקת דופק העובר שליש ראשון , כפי שתיארתי, מעלה חלילה את הסיכוי להפלה/התפתחות לא תקינה של ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנא תשובתכם בבקשה...מודאגת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013יש לעקוב אחרי ההמטומה(קריש הדם) שאינה גדילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה ועוד משהו קטן
שירית24/06/2013אם הבדיקה תעשה עוד שבוע, ב1.7. זה בסדר?
אם עד אז הכל תקין ואין דימומים אז אפשר להיות שקטה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוקיי תודה ועוד משהו קטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2013כל עוד שאין שינוי במצבך סביר שהעניינים מתנהלים בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל24/06/2013
היי
אני בת 26 לאחר טיפול ivf ראשון שהצליח,אך לצערי בשבוע 9 העובר הפסיק להתפתח(לאחר שנצפה דופק מספר פעמים)ובשל כך עברתי גרידה,יש לציין שלפני שנה וחצי מהריון ספונטני עברתי את אותו מקרה שהעובר הפסיק להתפתח בשבוע הנ"ל.
הרופא המטפל אמר לי לבוא אליו לאחר שאני אקבל וסת ,ורציתי לברר על התהליך של החזרת עוברים מוקפאים וכיצד מתבצע?האם יש להם סיכויים גבוהים לשרוד לאחר ההפשרה?
ובמידה ואני אעבור בדיקות לדעת למה ההריונות לא התפתחו בדיוק באותו שבוע , אוכל לדעת סיבה מדויקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013ללא ספק הרופא יחפש ברקע הרפואי שלך,ןבבדיקות שביצעת לפני טיפול ההפריה רקע אפשרי להפלות החוזרות ,יחד עם זאת ראוי לומר ששתי הפלות עוקבות יכולות להתרחש לגמרי במקרה ולא חייבת להיות סיבת רקע ספיציפית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
מיטל24/06/2013תודה פרופ' ג'קי ,ולגבי העוברים מה הסיכוי שלהם לשרוד לאחר ההפשרה?,הרופא בזמנו ציין שכל העוברים יצאו "יפים".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013הסיכויים טובים למדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפלשיר24/06/2013
עשיתי פיפל לפני הביוץ עם היסטרוסקופיה, זה בסדר? אפקטיבי?
המחזור שלי עוד לא הגיע אבל היום בבוקר ראיתי במקלחת גושים קטנים חומים אדומים, זה בגלל הפציעה של הרירית? תודה לכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013מה שנשאר זה לאחל לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את התשובה פרופסור אשכנזי
שירה24/06/2013זה לא בסדר מה שהרופא הינחה אותי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
שירה24/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא הבנתי את התשובה פרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013יעל כל ההנחיות תקינות ולכן אחלתי לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי. חחחח נלחצתי לרגע. תודה רבה
שירה24/06/2013פרופסור אשכנזי היקר, תודה על כל הזמן שאתה מקדיש לנו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה ברשותך פרופסור
שירה24/06/2013זה בסדר שעשינו את הפיפל - לפני הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה אחרונה ברשותך פרופסור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013בפרסום המקורי על ביצוע פיפל ההמלצה היתה לבצע את הפרוצדורה לאחר הביוץ לקראת קבלת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרומניפולציהאנה24/06/2013
שלום רב,
לפני כשבוע עברתי שאיבת ביציות והפרייה באסותא מזרע תורם (לפי האסמכתא שקבלתי היו במנה 35 מיליון זרעים בתנועה).
במעבדה הפרו את הביצית במיקרומניפולציה ולפי מה שקראתי משתמשים בטכניקה הזו כאשר ישנה בעיה עם הזרע.
מה זה אומר?
איזו בעיה יכולה להיות? האם מדובר בזרע שאינו איכותי?
תודה,
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיקרומניפולציה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013נתוני הזרע שאת מוסרת הם טובים מאוד השיקול לבצע מיקרומניפולציה יתכן והוא קשור ברקע של האישה,גילה עובי המעטפת של הביציות שלה שיעור הפריות קודמות- ללא ספק הרופא בחר לבצע ICSI למרות נתוני הזרע הטובים כדי להבטיח הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי חוםפיל23/06/2013
שלום רב
אני בת 29. ילדתי לפני 8 חודשים בן מקסים, לידה ראשונה, הריון ספונטני, הכל היה בסדר.
בחודש האחרון אני סובלת מגלי חום, הזעה מוגברת, עצבנות ונדודי שינה. אין לי עומס בעבודה או עם הילד כרגע, כך שאני לא משייכת את זה למצב רגשי.
האם הדבר יתכן 8 חודשים לאחר הלידה? אני חוששת שחל אצלי שיבוש הורמונלי. שמעתי על בעיה של כשל שחלתי מוקדם ואני קצת חוששת. אציין כי המחזורים שלי סדירים, ויש לי תת פעילות מאוזנת של בלוטת התריס.
אשמח לדעת איזה בדיקות מומלץ שאעשה ועל מה יכולים להעיד התסמינים הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלי חום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013אם המחזורים שלך לאחר הלידה היו סדירים אין סיבה לחששות,בכל מקרה בצעי בדיקת דם לפרופיל הורמונלי ל-FSH,LH,PROLACTIN"TSH,FT4,E2 ביום ה3-5 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת הריוןוולא23/06/2013
שלום לכם
עשיתי בדיקת הריון ביתית ואני אחרי 11 יום מהחזרת עובר מוקפא
אבל לא מצליחה להבין מה התשובה ואני בלחץ
בבקשה תעזרו לי
זי אומר שיש הריון???
בצד ימין המבחנה ובצד שמאל השקית של הערכה שלא מבינה ממנה כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013להערכתי מדובר לדאבוני בתשובה שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
וולא24/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ביוץ ומעקב זקיקיםדפנה23/06/2013
בדרכי לקבלת תרומה מבנק זרע - אחרי כמה ימי מחזור יש להתחיל לבדוק ביוץ ואיך זה מתבצע ומהו מעקב זקיקים?
בנוסף, האם עליי לקבל הורמונים כלשהם לפני ההזרעה?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי ביוץ ומעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013הטיפול הפריוני באמצעות בנק הזרע יכול להעשות במחזור טבעי,או במחזור טיפולי עם תכשירים להשראת ביוץ ,הדבר נתון לשיקולו של הרופא,מעקב הזקיקים נעשה בהתאם למאפייני המחזור של האישה ומתחיל מספר ימים לפני המועד הצפוי של הביוץ על מנת לא להחמיצו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא אחרי כמה ימים
דפנה24/06/2013מתחילת המחזור בדר"כ (ברור לי ששונה מאחת לשנייה), אפשר ללכת ולעשות בדיקת אולטרסאונד וזקיקים?
השאלה היא אחרי כמה ימים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013כ9-10 ימים מקבלת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
דפנה24/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי צפוי ביוץ?אנני23/06/2013
היום בצהריים (12:00) בדיקת דם שהראתה:
e2 - 1130
progesterone - 0.96
מתי צפוי הביוץ? מה הטווח האפשרי (מתי הכי מוקדם ומתי הכי מאוחר סביר שאבייץ)?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי צפוי ביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013אינך מפרטת עם מדובר בטיפול הורמונלי או במחזור טבעי,ואינך נותנת פרטים ביחס לגודל הזקיקים,לכן קשה לנחש מתי את אמורה לבייץ,בכל מקרה לפי התוצאות ההורמונליות את לפני ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על ביוץ, הזרעה ואוביטרלהמתרגשת23/06/2013
יש לי שאלה עקרונית שמטרידה אותי:
אם המעקב מתבצע בבוקר, ונצפה באולטרסטונד זקיק 20 מ"מ, שנראה בשל לביוץ, וגם ה-LH עולה.
ההנחיה הינה לקחת אוביטרל בערב, והזרעה יום לאחר מכן.
איך יודעים שבטווח השעות שבין הבוקר שבו נצפה הזקיק, לבין הערב, שבו הוזרק האוביטרל -לא חל ביוץ עצמוני כבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה על ביוץ, הזרעה ואוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013הביוץ מתרחש כ-24-28 שעות לאחר הפיק של העליה של ה-LH והיא ברת הפריה עוד 24-36 שעות ,מתן האוביטרל ממצב את הביוץ ומבטיח אותו,ומועדי ההזרעות שנקבעו לך בימים העוקבים הינו תקין לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרה.. דחוף מאודלולה 2623/06/2013
שלום
ביום 18.06 עשיתי החזרהלעובר קפוא ב ivm...
השאלה שלי האם אני נועלת נעל עקב זה פוגע בטיפול ומשפיע על ההשתרשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את רצינית???
נטע23/06/2013????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיוון
מטופלת23/06/2013סיוון יקירה!
כמטופלת לשעבר מי כמוני יודעת שאנו חוששות מכל צעד ושעל, ורוצות לוודא שאנו עושות את הטוב ביותר ולא פוגעות בטיפול ו/או גורמות נזק לעובר.
אז כן היא שאלה שאלה שאולי נראית לך ברורה מאליה, אך לה לא.
חשוב לשאול כל דבר ולא לשמור בבטן ולהתייסר במחשבות !
זה לא יפה לעקוץ בצורה כזו. עונים בעדינות ומאחלים בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה של נעלי העקב
מטופלת23/06/2013אל תדאגי זה לא משפיע ובטח שלא פוגע.
שתהיה לך המון הצלחה בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעלי עקב - דבר נוסף
מטופלת23/06/2013אני עונה לך מניסיון.
לאחר טיפול IVF, מוצלח ב"ה.
נעלתי נעלי עקב עד אמצע חודש שביעי, חלצתי אותן ביום שהרגליים התנפחו ולא יכולתי לנעול יותר עקבים... חזרתי לנעליים לאחר הלידה (:
ב"ה כיום יש לי נסיך בבית.
מאחלת לך המון הצלחה ואושר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גבול
רוית23/06/2013מסכימה לחלוטין עם סיון. זה שהאינטרנט נגיש והפורום זמין 24/7 זה לא אומר שצריך להגיע לזילות מוחלטת. גם אני עברתי 9 טיפולים מפרכים מאוד וממש לא מובן לי איך אפשר על שאלה כזו של נעליי עקב לשאול כשאלה שמצורפות אליה המילים
"דחוף מאוד"??? זה דחוף מאוד??? נו באמת, נכון שטיפולים מכניסים לסטרס נוראי וכל זבוב נראה כמו עדר פילים אבל צריך גם לשמור על קצת פרופורציות ולא לעשות צחוק מבכירי הפרופסורים בארץ שמקדישים מזמנם על מנת לענות בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש גבול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013אין כל בעיה בנעילת נעלי עקב במהלך הטיפולים לאחר ההחזרה או בהריון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת בהחלט דניאל וגם סיוון!מזה
דניאל24/06/2013הקשקש הזה אנחנו עוברות כל כך הרבה ואיזה מן שאלה זועברתי 21 טיפולי הפריה והריון עד שבוע 20 וכל ההיסטוריה הזו ואני שומרת אבל לא צריך להגזים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות והפריותשירלי23/06/2013
ד"ר שלום,
הייתי שמחה לדעת מהם סיכויי ההצלחה (סטטיסטיקה) בהשגת הריון בהזרעות ומה סיכויי ההצלחה בהפריות?
אני בת 33 פוליציסטית לאחר 2 הזרעות עם פיוריגון שנכשלו, הושגו ביוצים אך ללא הריון.
פרופיל הורמונאלי תקין (יום שלישי למחזור ), FSH 6 , פרוגרסטרון 1.5
אסטרדיול 169 , LH 3, טטוסטרון 1.7.
צילום רחם ובדיקות זרע תקינים, רירית רחם לפני ביוץ נעה בין 8-9
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעות והפריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013סיכוייך בטיפול השראת ביוץ +הזרעות נעים סביב 20% לכל מחזור טיפולי,הסיכוי שלך בהפריה חוץ גופית נע סביב ה-30% למחזור טיפולי,רק צריך לזכור שטיפול הפריה כרוך בסיכונים וסיבוכים רבים יותר לכן רצוי למצות בשלב ראשון לפחות 3-4 מחזורי טיפול רגילים לפני פניה להפריה חוץ גופית כאופציה טיפולית אחרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שירלי24/06/2013תודה רבה על תשובתך,
שאלות נוספות, כמה עוד סבבים של הזרעות היית ממליץ לעשות?
האם יכול להיות שזרע תקין לא מצליח להפרות באופן טבעי?
האם בהפרייה מצליחים לראות מה הבעיה?
האם יכול להיות שזרע וביצית לא מצליחים להתאים גנטית?
אנחנו מנסים להרות כשנה, חודשיים בסבבים עם פיוריגון וכל השאר טבעי (ביוצים לא סדירים עקב וליציסטיות)
אני לא יודעת מה לעשות, כביכול עם עזרה הורמונאלית כל הנתונים יחסית בסדר אבל לא מושג הריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013הכלל הוא לפחות 3-4 מחזורי טיפול עם גונדוטרופינים(זריקות).לדאבונינו 20-25% שייכים להגדרה של אי פריון מסיבה בילתי מוסברת-ילק מההפרעות המקשות על ההפריה מוסברות בעת המפגש של הזרע והביצית בעת ביצוע ההפריה ומספק במובן snide information לגבי הליך ההפריה חלקם של הזרע או הביצית,או שניהם
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)