מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עיתוי הפריה בivfhope28/06/2013
עברתי שאיבה ביום חמישי בבוקר וכרגע גלינו שאין הפרייה, אמרו שיבדק שוב מחר ויעדכנו.
בסבב הראשון המצב היה זהה ורק ביום השני ראו התפתחות כאשר לבסוף הוחזר עובר בן 4 תאים ללא שברים.
אני עם fsh גבוה(18) ובעלי עם בעית מורפולוגיה ולכן גם ביצעו מיקרומניפולציה.
מה המשמעות שאין תגובה אחרי 24 שעות ועל מה זה מעיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עיתוי הפריה בivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2013המשמעות היא שהאקטיבציה של הביצית -ההפריה מעוכבים בגלל הביצית,דרגת בשלותה ,הזרע,העובר המתהווה,תנאי הגידול במעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי סיכויים הצלחה
hope28/06/2013האם זה מעיד על סיכוי נמוך יותר להריון או שאין קשר בין השניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ולגבי סיכויים הצלחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2013עוברים מעוכבים כאלו הינם בעלי כושר השתרשות נמוך יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור השתגע?שירה3328/06/2013
אני 8 חודשים אחרי לידה. הריון שהושג בעזרת גונל F והזרעות. כלל חיי המחזור היה סדיר לגמרי כמו שמעון כל 30 יום. אני לא מניקה. אחרי הלידה קיבלתי ארבעה חודשים שוב, כמו שעון. כבר שלושה חודשים שהמזחור מגיע אחרי 50 יום וכעת בכלל לא. אין הריון.
מה יכולה להיות הסיבה? מאוד מוטרדת... רוצה עוד ילד רק לא כרגע. נוטלת 10 מ"ג פרדניזון ביום כבר 6 שנים (לופוס). האם יש לסטירואידים השפעה על איכות הביציות או על הפוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור השתגע? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2013שאלת ההפרעה במחזורים והסטטוס הפריוני בנוכחות לופוס ולקיחת סטרואידים מחייב התייחסות ובדיקה של הרופא המטפל שלך כדי להגיע למידע מהימן ולא על בסיס ספקולטיבי,פני לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ אשכנזי
שירה 3328/06/2013ברור שהמקרה לגופו. אני שואלת ברמה הכללית האם לפרדניזון השפעה על פוריות האישה? אפנה לרופא המטפל רק מאוד מאוד לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2013באופן כללי ניתן לומר שלפרידניזון אין השפעה מכרעת על תבנית המעגל ההורמונלי של מחזורי הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספים בהיריוןמישהי28/06/2013
שלום רב,
קיבלתי היום תשובת בטא חיובית! במהלך הטיפול לקחתי ויטמין E וכמוסות סלק טבעיות (של סולגאר) בתקווה שיעזרו לרירית שלי, שתמיד מדשדשת סביב ה-6 מ"מ בביוץ (גם הפעם). חשבתי להמשיך לקחת את כמוסות הסלק והוויטמין E עוד כמה שבועות. שאלותיי:
1. האם זה יכול להזיק בתחילת היריון?
2. האם יש עוד מקום להשפיע על הרירית מבחינת שיפור מחזור הדם, שזה מה שהתוספים האלה אמורים לעשות להבנתי (אני גם מקבלת קלקסן, אגב)?
3. מה דעתכם על דיקור סיני למניעת הפלות (שני היריונות קודמים הסתיימו בהפלות, אחרי היריון אחד תקין)? האם עוזר? וחשוב מכך - האם יכול להזיק?
4. ערך 98 ביום 12 אחרי החזרה נחשב טוב? האם זה משנה שהיריונות קודמים שלי (גם התקין וגם הלא תקינים) התחילו מערך גבוה מ-200.
הפרוגרסטרון שלי גדול מ-190 והאסטרדיול 3,200.
מצטערת על מבול השאלות. אני מאוד שמחה, אבל גם מאוד חוששת...
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוספים בהיריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2013כל נתוני ההריון שלך תקינים ,אין בעיה בלקיחת תוספי המזון שאת נוטלת ,בדיקת הביטה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוווף מאוווד אחרי החזרהלולה 2628/06/2013
שלום
אני יום 11 אחרי החזרה.. בבוקר היו לי הפרשות חמות וחשבתי שזה מחזור.. והבעיה היא שהרמתי תינוק בן שנה וחודשים שהוא כבד יחסית היתי יושבת והוא היה לי על הידיים ועמדתי והוא על הידים והייתי יושבת על כסא נמוך.. וכשעמדתי התאמצתי.. אז השאלותשלי הן...
1.האם ההפרשות החומות האלה הם השתרשות ולא מחזור?
2.והאם זה השתרשות אז התנועה שלי זאת תפיל אותו?
והאם אני קונה בודק הריון ביתי יראה לי אם יש הריון או לא
4. ואני לוקחת תמיכה אינדומטרין 3 פעמים ביום והיום הפסקתי את התמיכה בבוקר.. אז להמשיך או לבטל.. תדריכו אותי אבדתי כיוון בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוווף מאוווד אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2013אין כל קשרבין ההנהלות שלך וההפרשה החומה-בצעי בדיקת ביטה ביום א,והמשיכי בטיפול התמיכתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עוברים -אסור-מותרמירי28/06/2013
שלום לך ד"ר,
היום החזירו 3 עוברים דרגה 2.
1. האם מותר ללכת לים? לבריכה?
2. אני עובדת כמעסה מקצועית, המון על הרגליים ועבודה פיזית - מותר?
תודה מקרב לב,
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר החזרת עוברים -אסור-מותר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2013לגבי כל האפשרות מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון נמוך ומחזור שמקדים?יעל28/06/2013
החודש בתחלתי טיפול עם איקקלומין, 2 כדורים ביום. את המחזור קיבלתי ב4.6 והתחלתי איקקלומין ביום שחמישי למחזור.
במעקב זקיקים נראו זקיקים רבים וגדולים ןנאמר לי גם שאני סובלת מגירוי יתר שחלתי (שחלות מוגדלות וציסטות).
חשבתי שהיה ביוץ ביום ה15 למחזור כי אז נראה קצת נוזל בדוגלס, אך ערכתי בדיקת דם לפרוגסטרון 7 ימים לאחר מכן והערך היה 4.5 nmol/L. ומכך הסקתי שאו שהביוץ היה לא איכותי או שטרם היה ביוץ....וכנראה לפחות שלא היה ביום ה 15 למחזור כפי שחשבתי.
היום – היום זה היום ה 25 למחזור – והופיע דימום שנראה כמו וסת. מה זה אומר? כיצד יכול להיות שהמחזור הקדים למרות הערך של הפרוכסטרון הנמוך? האם היה ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובנוגע לצבע הדימום...
יעל28/06/2013הדימום בגוון כהה...חום כהה עד כדי שחור... אני ממש מפחדת...האם זה תקין?
גם שזה הופיע בשלב מוקדם? וגם הצבע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מודאגת...
יעל28/06/2013הדימום יחסית חלש.... אבל פתאום מתחזר יהצבע מתכהה...ממש מודאגת....האם זה תקין שמחזור מקדים אחרי איקקלומין? האם זה קשור לציסטות? ולמה הצבע הכהה?
פרוגסטרון נמוך ומחזור שמקדים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2013כל ההליך הטיפולי לא הסתייע בגלל שלא ניתנה זריקת אוביטרל ומכאן והילך נתקבלה תגובה בילתי הולמת,ללא ביוץ-הטיפול במובן זה חסר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הדימום הכהה הוא כתוצאה מהציסטות
יעל28/06/2013כלומר - זה מחזור שהקדים? שכן זה רק היום ה 25 למחזור...
ויתר על כן - האם אוכל להתחיל טיפול נוסף עם איקקלומין בעוד חמישה ימים (היום החמישי למחזור הזה)?
האם הדימום הכהה הוא כתוצאה מהציסטות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם הדימום הכהה הוא כתוצאה מהציסטות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2013אופי הדימום קשור לשיבוש הכללי של המחזור הטיפולי ונוכחות המיסטות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקיםס.ע28/06/2013
אחרי מעקב טבעי היה לי זקיק קטן , מה זה אומר שאין לי ביוץ??? אבל אני יודעת אם הזקיק קטן אז זה בעיה הורמונית ועשיתי את הבדיקה ויצא לי הכל בסדר , אז מה הסיבה? לזה אני לא נכנסת להריון?? האם הטיפול היחיד שלי הוא Ivf
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר28/06/2013מה שעשית זה לא בדיוק מעקב ואין דבר כזה שהורמונים בסדר והזקיק קטן.
צריך לעשות מספר בדיקות עוקבות כדי להוכיח שהכל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהדנה28/06/2013
אני בהריון שבוע 7+5 ,
בעל קול עובר תואם לגיל עם דופק,
אמרו לי להפסיק תמיכה עוד יומיים,
אני מפחדת להפסיק,האם זה יכול לגרום לדימומים?
(היו לי 2 הפלות בעבר)
אם אני אמשיך עוד קצת זה יגרום נזק?(בהריון עם הבן שלי המשכתי עד שבוע 12)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/06/2013לא יגרום שום נזק אם תפסיקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה...שאלה נוספת
דנה28/06/2013האם בד"כ מפסיקים תמיכה בשבוע 8 אחרי IVF טריים,או שזה בהתאם למצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה...שאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר29/06/2013תלוי בגישה של הרופא המטפל.
יש מקומות שנותנים עד שבוע 9.
יש מקומות שמפסיקים כשרואים דופק.
יש שמפסיקים בשבוע 8.
הכל מקובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVIG - קליטה ושמירה על הריון.משתוקקת לילד28/06/2013
שלום רב,
אני בת 50 - עדיין ללא ילד, במסלול תרומת בצית.
בתרומה הראשונה - הריתי והפלתי בשבוע 6
מאז - 6 השתלות נוספות של עוברים ועדיין אין קליטה.
מקבלת תמיכה הורמונלית, הרירית מגיעה ל : 8 - רחם תקין.
מקבלת גם זריקות קלקסן 60mg
ברקע: פיברומיאלגיה + CFS (עייפות כרונית),
שקיעת דם מוחשת - כרונית ובעלייה ... הגיע עד ל: 64 (!),
CRP = 1 (הנורמה: 0-0-5), ו- C4 גם כן גבוה = מעל 60 ...
השאלה: האם עירוי IVIG יסייע לי בקליטה להריון ובשמירה עד ללידה ?
אני יודעת שניתן גם במקרים של CFS שיש לי ...
עלי לציין, כי יש לי תחושה חזקה שהגלוטן הוא הגורם אצלי לדלקתיות (!),
בשבועות האחרונים נמנעתי מגלוטן ומ'מזון' מהחי (אכלתי בעיקר פירות)
ו- ש.ד. שלי ירדה ב'ה והגיע ל- 54 ... (הנורמה: 0-20).
שאר הבדיקות שבצעתי כולל: RF , בנס ג'ונס ועוד - ב'ה תקינות.
אשמח ואודה לעצתכם המומחים המלומדים. בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVIG - קליטה ושמירה על הריון. - תגובה
פרופ` דוד בידר28/06/2013אי אפשר לדעת אם יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר בזמן טיפולCity girl28/06/2013
מתחילה פרוטוקול ארוך בקרוב... האם בזמן הדקפפטיל אפשר להתאמן (הליכות מהירות) וגם בשלב הסטימולציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר בזמן טיפול - תגובה
פרופ` דוד בידר28/06/2013אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת רופאקרין28/06/2013
האם פרופסור שהמומחיות שלו היא בנשים ויולדות (ולאו דווקא בטיפולי ivf) יכול לתת פרוטוקול טיפול ולבצע את הליכי השאיבה וההחזרה?
האם יש צורך בידע ובמומחיות ספציפית בתחום ה ivf וניסיון בזה?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת רופא - תגובה
פרופ` דוד בידר28/06/2013צריך.
לא כל הגינקולוגים עושים טיפולי הפריות ולזה נדרש ידע נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביטאאנה28/06/2013
שלום רב,
ב16.06 החזירו לי עובר 1, ב18.06 הזרקתי אוביטרל ואתמול עשיתי בדיקת בטא ויצא 13.
האם זה הריון??
תודה,
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ביטא - תגובה
פרופ` דוד בידר28/06/2013זה ערך חיובי נמוך וצריכים לחזור עליו כדי לראות מה קורה, אך בדרך כלל זה לא תוצאה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום השלישי להחזרה עבדתי מאוד קשהז'וזו27/06/2013
היום ניקיתי בישלתי ונחתי מידי פעם לא הרמתי כבד או הזזתי האם עשיתי נזק או שזה בסדר תודה שבת נהדרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזירו שלושה עובברים באיכות טובה
ז'וזו27/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היום השלישי להחזרה עבדתי מאוד קשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2013שום נזק לא נגרם ,התנהגתי כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' אשכנזי מאחלת לך את כל
ז'וזו27/06/2013הטוב שיש וסופ"ש הכי הכי נהדר יישר כוח על הכל
תודה פרופ' אשכנזי מאחלת לך את כל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2013תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?דנה לה27/06/2013
עברתי החזרת עוברים היום בהליך IVF . באיזה תאריך עלי לעשות בדיקת הריון וכמה בטא צריכה לצאת כדי שיחשב הריון . שאלה נוספת - מאיזה תאריך ניתן יהיה לראות דופק אם אכן הריון יקלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2013יש לבצע בדיקה בעודה12 יום הביטה אמורה להיות מעל 10 יחידות לפחות,בעוד חודש ניתן יהייה במקרה של הריון לצפות בדופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד לא קיבלתי מחזורוולא27/06/2013
שלום לכם
אני ב 12/6 הייתה לי החזרה של עובר אחד ,, וב 26/6 עשיתי בדיקת דם להריון ויצא שלילי ואמרה לי האחות להפסיק עם התמיכה
אבל ואני עד עכשיו לא קיבלתי מחזור כלומר אני באיחור של 4 ימים!!
מה זה אומר?? צריך לדאוג לגבי זה??
דרך אגב יש לי תמיד מחזור סדיר ,, כל 27 ימים מקבלת מחזור
ושעד עכשיו לא קיבלתי מחזור זה הדאיג אותי מאוד
ואם אני לא בהריון אז למה עד עכשיו לא קיבלתי מחזור???!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד לא קיבלתי מחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2013לוקח בין 3 ל 7 ימים לקבל דימום מגמר התמיכה.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)