מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חום ואנטיביוטיקה.אני22/04/2013
שלום רב:
לבעלי היה חום גבוה 39.8 במשך חמישה ימים כמו כן הוא קיבל אנטיביוטיקה בתקופה זו .
הבנתי שמשך יצירת זרע חדש לוקחת שלשוה חודשים . רציתי לדעת בכמה ימים מדובר ביתר דיוק עד אשר תקינות הזרע ,ספירה וכדומה הוא אידיאלי ובשל .כנ"ל לגבי משמעות אנטיביוטיקה.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חום ואנטיביוטיקה. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2013תיתכן פגיעה זמנית באיכות הזרע בעקבות מחלת החום,אולם הדגימות העוקבות מבטאות את המצב הנורמלי של הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח צבע רהיטים ,לק,פלסטיק שרוף, ונראני22/04/2013
שאלותי נוגעות לנושא פליטת גזים .:
הרהיטים בחדר של בתי חזרו מצביעה לפני שבועיים אחרי שבוע שנצבעו. הם נצבעו בצבע מחברת"ראל" ועדיין יש ריח בחדר. האם הריח יכול לפגוע בפוריות אצל בעלי בטווח הקצר או לטווח רחוק.
כמו כן נושא של ריח לק.
ריח של גומי שרוף שהיה בעת פתיחת מכסה המנוע לרכב ישן.?
וריח של נרות לפני שהם נכבים?
אשמח לקבל תשובה מפורטת באם אחד מהם פולט גז רעיל מכיוון שאני מאוד מודאגת. לגבי פליטת גזים ופוריות הגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח צבע רהיטים ,לק,פלסטיק שרוף, ונר - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2013שום פליטת גזים לא פוגעת בפוריות הגבר.
אבל מה עושה בעלך בחדר של הבת?
למה הוא מריח את הלק?
למה הוא פותח מכסים של מנוע!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח
שיר22/04/2013אין אין כמוך !! כיף מידי פעם גם לצחוק בין כל הייסורים האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחח תמיד מצליח לגרום לנו לצחוק
ז'וזו23/04/2013פרופ' בידר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחח איזה מלך
שירה24/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה פרגניל?שירה22/04/2013
איפה מזריקים?
זה אמור לתת תמיכה אחרי ההחזרה? תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה פרגניל? - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2013זה כמו אוביטרל וגורם לביוץ,
יש שנוהגים לתת תמיכה בטיפולי הפריה חוץ גופית את הפרגניל או הוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואתה ממליץ פרופסור בידר?
שיר22/04/2013אחרי ההחזרה להזריק פרגניל?
זה מחליף את הקרינון או שזה בנוסף?
איפה מזריקים? בישבן או בבטן?
תודה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואתה ממליץ פרופסור בידר? - תגובה
פרופ` דוד בידר23/04/2013אנחנו נותנים רק קרינון.
אני לא נותן פרגניל אך תלכי לפי עצת הרופא שלך במה שהוא מאמין.
הזריקה לשריר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך תמיכה בהריוןחיה22/04/2013
שלום..היום ב"ה שבוע שביעי נצפה עובר ודופק, אני לוקחת תמיכהאסטרופם קרינון
תודה.ואנדומטרין, השאלה שלי עד מתי ממשיכים את.התמיכה בד"כ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך תמיכה בהריון - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2013איזה טיפול עברת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת.מוקפא שהופרה בשיטת icsi
חיה22/04/2013החזרת.מו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת.מוקפא שהופרה בשיטת icsi - תגובה
פרופ` דוד בידר23/04/2013עד שבוע 9 וזהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןיובל שמש22/04/2013
שלום,
ביום ראשון שעבר ביצעתי הזרעה, כאשר הרופאה הורתה לי להזריק אוביטרל נוסף ביום חמישי לאחריו (הזרעה בתאריך 14.4 אוביטרל נוסף 18.4)
ביום שישי הקרוב יש לי אירוע בו משקאות אלכוהול, חשבתי כי בבוקר אעשה בדיקת הריון בכדי לראות האם התשובה חיובית או שלילית בכדי שאדע אם אוכל לשתות או לא.
שאלתי היא האם האוביטרל עדיין יכול למסך על התוצאה?
ובאיזה ערכה ביתית כדאי לבדוק, כזו שמזהה עוד לפני האיחור או רגילה? כי מצד אחד אהיה עוד לפני האיחור מצד שני שאולי לא תזהה ערכים נמוכים מידי שיכולי להיות האוביטרל?...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2013בדיקת ההריון יכולה לשקף עדיין את זריקת האוביטרל שקיבלת ב-18/4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחםשוש22/04/2013
שלום,
מבקשת לדעת: נצפתה רירית בעובי מסויים בבדיקת אולטראסאונד. האם הדבר אומר שבמחזור הבא, באותו יום של המחזור, זה יהיה עובי הרירית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית הרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2013פחות או יותר אם מדובר במחזור טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PGD- הקפאת עובריםשני22/04/2013
שלום רב,
יש לי שתי שאלות:
במחזור הטיפול הקודם הקפיאו לי שני עוברים לפני ביופסיה (PGD).
רציתי לדעת האם הסיכוי של העוברים האלה לשרוד את הביופסיה הוא נמוך יותר מאשר של עוברים שהוקפאו והופשרו לאחר לאחר ביופסיה וישר הוחזרו לרחם (ולמעשה אינם צריכים להיות עוד בתנאי מעבדה לאחר ההפשרה).
כצד יודעים מתי יש גירוי יתר שחלתי האם לפי הרגשה פיסית בלבד או גם לפי בדיקות הדם? ואם כן אילו ערכים מעידים על גירוי יתר.
להתייחסותכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
PGD- הקפאת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2013באופן כלל ניתן לומר שעוברים מוקפאים מתחלקים בקצב איטי יותר לאחר ההפשרה.
בכל מקרה ,לביצוע ה-PGD לאחר ההפשרה שני יתרונות האחד שה-PGD נעשה רק לעוברים ששרדו את תהליך ההפשרה,ובנוסף נמנעת פגיעה נוספת לעובר שעבר ביופסיה ועלול להיות רגיש יותר לתהליך ההקפאה וההפשרה.
גירוי יתר צפוי בשיעור גבוה יותר אצל נשים צעירות עם שחלות פוליציסטיות ,עם תגובה שחלתית עודפת הן ברמות האסטרוגן ,והן במספר הזקיקים המתפתח,עם רקע הורמונלי וגנטי מתאים,ולעיתים עם אירוע קודם בעבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הזרעהלירן22/04/2013
היי,
אני אחרי הזרעה רביעית עם גונל אפ ואוביטרל. בשלוש ההזרעות האחרונות אצלי הכל נראה טוב והתפתחו לי לפחות שני זקיקים גדולים אם לא יותר עם רירית והורמונים במידות הנכונות אבל לבעלי היה זרע חלש של 3-5 מיליון כל הזרעה. הרופא שלי אמר שעם כזה זרע חלש אין לנו הרבה סיכוי למרות הזקיקים הגדולים ואכן לא נכנסתי להריון.
בהזרעה השבוע שוב הכל אצלי היה תקין עם ארבעה זקיקים גדולים (שניים היו מעל 19 ביום ההזרקה פלוס 16 ו 17) והפעם באופן מוזר גם הזרע של בעלי היה הרבה יותר טוב עם 46 מליון ו 50% חיים.
האם זה מעלה את סיכויי ההצלחה שלנו הפעם? איזו כמות זרע נחשבת טובה?
מה בערך הסיכוי שלנו עם תוצאות כאלה?
תודה, לירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכויי הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2013לירן ,מתקבל הרושם שהתנאים בטיפול האחרון היו אופטימלים וגם הזרע היה באיכות מעבר לרף המינימלי הרצוי- נקווה שזה יביא לתוצאה המיוחלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות זרעלירן22/04/2013
לפני יומיים עשיתי הזרעה. אמרו לי לבוא שעה עד שעה וחצי אחרי שבעלי נתן את דגימת הזרע שלו. באתי כמו שאמרו לי ואז חיכיתי המון זמן בתור. כל הזמן שאלתי מה קורה ואמרו לי שההשבחה הסתיימה ושתכף יקראו לי. בסוף קראו לי וזה היה שעתיים בדיוק אחרי שהוא נתן זרע ולפחות חצי שעה אחרי שתהליך ההשבחה הסתיים, מה שאומר שהדגימת זרע סתם חיכתה בחוץ בערך חצי שעה.
האם זה פוגע באיכות הזרע? כמה זמן זה יותר מידי זמן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איכות זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2013את השבחת הזרע רצוי לבצע תוך שעה ממתן הזרע,לאחר ההשבחה המתנה גם של שעתיים אינה מהותית לאיכות ופעילות תאי הזרע המוזרקים ישירות לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפלשיר21/04/2013
שלום לרופאים המקסימים.
האם מומלץ לעשות פיפל לפני סבב חדש? עשיתי לפני כמה חודשים ואז ניקלטתי להיריון שלצערי נפל. כדאי לעשות שוב? זה מומלץ? תודה ותבורכו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2013יעל שלום,לאור התוצאות הקודמות ,המלצתי לשקול זאת בחיוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לפני שאיבת ביציותדנה21/04/2013
שלום!
אני ביום שביעי למחזור מקבלת מנוגון והיום צטרוטייד
יש אצלי זקיק מוביל בגודל 24 מ"מ ועוד שניים בגדלים 10-11
האסטרדיול 2400 ופרוגסטרון 2.9
האם כדאי ללכת כבר לשאיבה או לחכות עוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות לפני שאיבת ביציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2013דנה הרושם הוא שאין ברירה אלה להסתפק בזקיק הבשל האחד,היות והסיכוי של האחרים להבשיל במועד הוא קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרישיותמייקי21/04/2013
מתי יש צורך בבדיקת קרישיות דם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת קרישיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2013ישנן סיבות רבות לבירור קרישיות דם ,בין היתר סיפור משפחתי,הפלות חוזרות ,כשלון חוזר בטיפולי הפריה,רקע קוםדם של פקקת דם וכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ראשונהשקד21/04/2013
שלום,
אני בת 31 בעלת שחלות פוליציסטיות, החודש לקחתי 5 ימים איקקלומין, במעקב זקיקים היום נצפה זקיק 17 ממ, רירית 7.5, בבדיקת דם E2 975 ופרוג' 2.6
נאמר לי להזריק היום ב22:00 אוביטרל, מחר ב9:15 יבצעו הזרעה ולמחרת אחת נוספת.
שאלתי היא עד כמה הנתונים אופטימליים, מה הסיכוי להשיג הריון?
אני מאוד נרגשת!!
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה ראשונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2013שקד שלום ,התנאים הבשילו לתכנון ההזרעה שלך לאחר הזרקת אוביטרל היום בערב,וההזרעה הכפולה בהחלט נותנת כיסוי טוב לטווח הביוץ וחיות הביצית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריון ביתית + בטא ואוביטרלמישהי21/04/2013
האם בדיקת היריון ביתית באמת יכולה להיות מושפעת מאוביטרל 10 ימים אחרי הזריקה? יש לי ערכה של "מקלון הזהב" שכתוב עליה שמי שמקבלת זריקות HCG צריכה להמתין לפחות 12 יום מהזריקה האחרונה לפני הבדיקה. האמנם? רציתי לעשות את הבדיקה בבוקר בדיקת הדם כדי להקטין את המתח בזמן ההמתנה לתוצאות. אבל אם הערכה עשויה להטעות אותי שאני בהיריון כשאני לא, אז עדיף שלא אשתמש בה....
ואגב, האם זה בסדר אם כך לעשות בדיקת בטא 12 יום אחרי ההחזרה, כרגיל, כמו שנאמר לי ביחידה? כי קיבלתי אוביטרל לתמיכה יום אחרי ההחזרה, כלומר במועד הבטא אהיה רק 11 יום אחרי הזריקה האחרונה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת היריון ביתית + בטא ואוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2013הערכתי היא שבדיקת הביטה לא תשקף את האוביטרל שקיבלת 11 יום לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבאהבה21/04/2013
לרופאים היקרים שלום,
רציתי לשאול האם קיים סיכון בשימוש במכשיר דופלר ביתי?
אני בשבוע 13 ברוך ה׳ (לאחר טיפול הפרייה), ואני לא רוצה חלילה לעשות משהו שעלול לסכן את ההריון שלי או את העובר...
מה שכן, אני חייבת לציין שהשימוש בדופלר מאוד מרגיע (זה שקיימת האפשרות לשמוע את הדופק של העובר מבלי לצאת מהבית ולשגע את הרופא, זה בהחלט נחמד), ואני מפחדת ״להתמכר״ אליו :)
מה דעתכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2013אין שום סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להתעניין של איזה חברה קנית?
שי21/04/2013תודהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
באהבה21/04/2013Baby sound A - Fetal Doppler
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי איפה רוכשים מכשיר זה?
טליה22/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)