מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- Ivf בשיטת מיקרומניפולציה כושלעמית21/04/2013
היי,
אני בת 23 סובלת משחלות פוליציסטיות, בעלי בין 25 עם בעיה חמורה בזרע.
ביום חמישי האחרון ביצעתי שאיבת ביציות בבית חולים ברזילי, ושאבו לי רק 2 ביציות.
עשיתי כל מה שנדרש ממני, הזרקתי כל יום גונל f וצ׳טרוטייד בדיוק כמו שנדרש ממני, בכל המעקבים נאמר לי שיש לי זקיקים והרבה.
לכן אני לא מבינה מדוע שאבו לי רק 2 ביציות.
בנוסף, ההפריה שלנו נעשתה ע״י מיקרומניפולציה, אך למחרת השאיבה התקשרתי לשאול היום יש הצלחה ונאמר לי שלא הייתה הפריה כלל.
אני מעוניינת להתחיל שוב סבב טיפול במחזור הבא שלי אך הרופא המטפל שלי מונע ממני.
אני לא מבינה מדוע, אני מרגישה מצויין (פיזית), אני מוכנה ורוצה להמשיך לנסות.
האם באמת הכרחי לחכות עד לחודש יוני כדי לעשות שוב סבב?
אני בכלל לא מרגישה שזה פייר כלפיי, אפילו לא זכיתי להחזרה...
אני שבורה מאוד, בעיקר כי כל הזמן מציינים את זה שאני צעירה והזמן הוא לא העניין כאן...
אשמח לעצתכם בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמית
איילת21/04/2013היי עמית,
אני אמנם לא רופאה אבל מבין השורות שלך שמעתי את עצמי ורציתי לחזק את ידיך.
ומקווה שתוכלי לשאוב קצת עידוד מ"אחות" לצרה.
הסיפור שלי דומה מאוד לשלך, בשנות ה20, שחלות פוליציסטיות, בעל עם בעיית זרע...
בטיפול הראשון עשיתי כל מה שנאמר לי ובכל זאת שאיבה של יחסית מעט ביציות, אצלנו הייתה הפריה אבל לא נקלטנו...
בקיצור, כ"כ מבינה את התסכול שלך :)
עד כמה שידוע לי החודש הפסקה בין טיפולים הוא נוהל של משרד הבריאות ולא של הרופא, שאוסר על גירוי של השחלות (בעצם ההכנה לקראת השאיבה) בהפרשים של פחות מ45 ימים.
מתסכל אבל בתור מי שעברה גירוי יתר משמעותי אחרי השאיבות (ובתור שחלות פוליציסטיות ובהיותנו צעירות אנחנו בקב' סיכון לכך...) - עדיף לחכות חודש...
גם אני עוד לא נקלטתי ואני אחרי שאיבה מאוד קשה שהביאה לכמה ימי אשפוז ארוכים ולדחיה של החזרת העוברים, אז כל מה שאני יכולה לאחל לך כאן, זה שהלוואי ויעבור לך בקלות וההריון יגיע במהרה (לשתינו).
מ"אחות" לצרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
Ivf בשיטת מיקרומניפולציה כושל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2013עמית שלום ,קודם כל תתעודדי ,ללא ספק הרופאים שלך יסיקו את המסקנות המתבקשות על מנת לשפר את סיכוייך ,ההמלצה היא לבצע טיפול נוסף בטווח של 45 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות במהלך נסיון כניסה להריוןתמי421/04/2013
שלום,
אני בתקופת הביוץ כרגע ומנסה להכנס להריון. יש לי כבר כמה ימים גודש מטורף באוזניים ובאף בצרוף ליחה.
רופאת המשפחה רשמה לי את התרופות הבאות:
1. אנטיביוטיקה מוקסיפן/מוקסיויט פורטה 500 מ"ג - 3 כדורים ליום
2. טיפות אוזניים - DESOREN 5 מ"ל
3. ספריי לאף - FLIXONASE NASAL SPRAY - 5 ג'
האם זה מסוכן לקחת את התרופות הנ"ל בביוץ במהלך נסיון להכנס להריון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות במהלך נסיון כניסה להריון - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2013לא מסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לכדורי הרגעה דחוף!נופר21/04/2013
אנחנו נשואים שנתיים וחצי לאחר חצי שנה של נישואין התחלתי ליטול איקקלומין מכיוון שלא תועד ביוץ, לאחר מכן 3 הזרעות וטיפול הפרייה אחד שכשל, שממנו 2 עוברים מוקפאים ממתינים לתחילת טיפול.אני מאוד לחוצה ועצבנית ביום יום לפני הנישואים גם ויחד עם זאת ההמתנה להיריון הורג אותי יותר אז העצבים רק גוברים מיום ליום.רציתי לדעת אם אוכל לקחת כדורים ולא טבעיים כי ניסיתי את כולם. שמעתי על קלונקס במינון הכי נמוך. האם זה מותר בטיפולי פוריות ? או פוגע במשהו? אשמח לתשובה כי אני נורא מתוסכלת העצבים משבשים לי את כל שגרת היום.
ושכחתי לציין שעקב העצבים יש לי תת פעילות של בלוטת התריס(אני מטופלת עם כדורים) אבל חוץ מזה הפרופיל הורמונלי תקין והצילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה למענה!
חסוי22/04/2013בקשר לכדורי הרגעה קלונקס וטיפולי פוריות האם זה מותר או מתנגש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
נופר22/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקךונקב ממכר ממליצה לך ציפרלקס
טליה22/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנופר
נופר23/04/2013ציפרלקס זה נוגד דיכאון לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
נופר23/04/2013בקשר לקלונקס כדורי הרגעה וטיפולי פוריות האם מותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטפורמין-שחלות פוליציסטיותטליה21/04/2013
אני בעלת שחלות פוליציסטיות עם משקל עודף של 8 קג
האם אתם ממליצים לקחת מטפורמין לבעלות שחלות פוליציסטיות
והאם זה עוזר עם טיפולי IVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותה בעיה
רויטל21/04/2013גם לי יש שחלות פוליצסטיות ושמעתי על התרופה הזאת שנותנים אותה לחולי סכרת
השאלה שלי היא כזאת כי לי בבדיקות הדם יצא גלוקוז 80 וזה לא חרג מהנורמה
אולי באמת אבקש מרשם לתרופה זו זה יכול להיות פיתרון טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפורמין-שחלות פוליציסטיות - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2013לטיפולי הפריה חוץ גופית לא.
מתן התרופה ניתן בדרך כלל כאשר בדיקות אינסולין וסוכר הן לא תקינות.
אם את בהפריות לא הייתי נותן מטפורמין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה הריון!ANI21/04/2013
שלום רב,
אני אם ל- 2 ילדים, כניסה להריון באופן טבעי, לקח זמן ממושך (למעלה משנה עד שזה קרה).
הריון שלישי הסתיים בגרידה עקב מום עוברי, נשארה שארית, עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית+טיפולית להוצאת השארית (נשארה כ- 5 חודשים עד הוצאתה).
כיום, כשנה וחודשיים לאחר הגרידה, 9 חודשי ניסיון מתוזמנים ע"י בדיקות ביוץ והריון לא הושג.
נשלחתי לבדיקות דם, פרופיל הורמונלי תקין, וכן צילום רחם תקין.
הוסת האחרונה, קיבלתי איקקלומין. ביום שישי באולטרא סאונד נצפו זקיקים בקוטר 18 ו- 20 מ"מ, עובי רירית 10. היום אני צריכה לקבל פרגניל.
רוצה לברר:
מיום שישי עד מתי צריך לתזמן יחסים?
האם הביוץ הוא לאחר קבלת הפרגניל או שהוא התרחש כבר והפרגניל הוא רק תומך?
מתי כן צריך להיות ביוץ?
האם לתזמן יחסים כל יום, או יום כן - יום לא זה מספיק?
למה עד כה לא התרחש הריון למרות שהכל תקין לכאורה? זה מתסכל נורא!
אם לא יתרחש הריון החודש, מה בדר"כ המשך התהליך?
תודה רבה רבה רבה על תשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רוצה הריון! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2013שלום ,בד"כ הביוץ מתרחש לאחר מתן הפריגניל ,כך שאם הוא ניתן לך ביום א הרי שהביוץ הצפוי הינו בטווח של יום ב-ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות גליצרין בשבוע 14שי21/04/2013
האם שימוש בנר גליצרין אחד כל כמה ימים יכול לגרום נזק לעובר?
הייתה לי היפרדות קטנה של השלייה ומאז אני ממש מפחדת ללחוץ מה שהוביל לעצירות קשה ומכאיבה.
לא תמיד הנר עוזר השאלה האם שימוש בנר אחד כל שלושה ימים מסוכן לעובר? שאר האבקות המומלצות והשזיפים לא עוזרים
תודה רבה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות גליצרין בשבוע 14 - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2013השימוש בנר לא יגרום לבעיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך פרופ' בידר על עזרתך התמידית
שי21/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטליה21/04/2013
בוקר אור רציתי לדעת כיצד מחשבים את שבוע ההריון ..אני לאחר הזרעה מ25 למרץ? תודה רבה והמשך יום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2013במידה והרית במועד זה(ביוץ)הרי שאת בשבוע 6 להריון(הריון מחושב על פי הזמן ממועד הביוץ +שבועיים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת תרופות לתמיכה בהריוןשרון21/04/2013
שלום, אני ביום ה 13 לאחר החזרת עוברים קפואים.
אני היום לוקחת פרוגינובה (כדור 3 פעמים ביום) ואוטרוגסטן (300 מ"ג 3 פעמים ביום). יש לי מחלקת רקע ולכן אני מלחתחילה לוקחת המון כדורים במהלך היום.
אני מעוניינת להחליף את האוטרוגסטן לקרינון אבל מפחדת לפגוע בהריון... בעיקר כי אני רק בתחילתו.
האם יש איזה סיכוי שהחלפת התרופות יפגע בהריון???
תודה מראש,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החלפת תרופות לתמיכה בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2013אין סיכוי לפגיעה בהריון אפשרי היות ומדובר בתכשירי פרוגסטרון דומים בפעולתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להרגע?..נעם21/04/2013
אני יודעת שאתם גניקולוגים ולא פסיכולוגים, אבל אני מוצאת את עצמי חרדה יחסית בקלות ואולי תעזרו לי להרגע :)
ניקלטתי סוף סוף אחרי שנה וחצי של ניסיונות שכללו הזרעות והפריות.
בשבוע 6 ו 7 חוויתי הקאות ובחילות וצרבות ועכשיו זה נעלם. ואני מפחדת שזה שהתופעות נעלמו אומר שההריון כבר לא שם... האם לפחד יש בסיס רציונלי?
כמו כן, הייתי עם גירוי יתר שאמרו לי שיחמיר ככל שהבטא עולה, עד שבוע 12. אבל אני מרגישה שיפור בסימפטומים (הבטן פחות מפוחה וכואבת), האם זה אומר שהבטא הפסיקה לעלות ואולי יש בעיה בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להרגע?.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2013נוגה שלום ,קרוב לודאי שמרבית התסמינים של הגירוי יתר חלפו ואיתם התופעות הקשות שחווית,יחד עם זאת הפשוט ביותר לבצע אולטרסאונד ביקורת כדי לודא שהכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת מה עושים עכשיו?ליאת21/04/2013
שלום ,
אני בת 27 אמא ל 2 הראשון הגיע טבעי ומהיר השני אחרי שנהזרעות בשניה נקלטתי. מנסים שנה וחצי שבמהלכן בצעתי 5 הזרעות . אופן הטיפול היה גונאל F במינון 75 עם אוביטרל בסוף.
פעמיים עשינו השבחה 3 פעמים טבעי.בכל סבב לא היו יותר מ 2 זקיקים גדולים. לא הושג הריון באף אחד מהטיפולים. עשיתי פרופיל הורמונאלי עשיתי צילום רחם הכל תקין ובכל פעם שעשינו השבחה המצב אצל בעלי היה טוב. מחזור סדיר ביותר. אין ציסטות. במשך חצי שנה האחרונה לא עשיתי כלום והנס עוד לא קרה. איך ממשיכים מפה? אולי הבעיה היא שפשוט ההריון לא מצליח להתפס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיואשת מה עושים עכשיו? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2013ליאת שלום ,בשלב זה עליכם לפנות לטיפול הפריה-הסיכוי שלך נראה מצויין להרות בטיפול IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מטורף מהרדמה כלליתשרה21/04/2013
נתחיל מזה שאי אפשר לשאוב לי ללא הרדמה עקב כמות הביציות.
בהרדמות כלליות קודמות, התעוררתי פעם ראשונה עם פרכוסים, (חשבו שאני חולת אפילפסיה) ובמקרה השני, פרכסתי ואיבדתי הכרה. (פתיחת נתיב אויר וכו') שמתי לב פעם אחת אחרי שאיבה שלחץ הדם שלי היה 70/40
למשך חצי שנה היה רדום לי פלג גוף ימני תחתון.
זה טראומתי ונורא.
לאחר מכן עברתי 2 הרדמות נוספות, בלי שום תקרית.(בבית חולים אחר)
השאלות שלי,
1. האם יש סוגי חומרים שונים של הרדמות, שאולי אני רגישה לאחד מהם?
2. איך ניתן לדעת מה בדיוק קיבלתי ובאיזה מינון?
3. האם הרופאים מכירים את התופעה או שזה נדיר?
4. האם יש קשר לזה שלחץ הדם שלי נמוך באופן קבוע וההרדמה מורידה אותו יותר?
אני פוחדת שבאחת הפעמים שזה יקרה זה יעשה נזק בלתי הפיך.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה, אודה למענה.
שרה21/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פחד מטורף מהרדמה כללית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2013שרה שלום ,צצער לשמוע מה שעברת בעקבות הרדמה שאמורה להיות פשוטה.בכל מקרה עלייך להפנות את השאלה לפורום העוסק בבעיות הרדמה העשוי לספק לך תשובה אמינה ומקצועית יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאחר הפלהשלי21/04/2013
שלום
לפני חודשיים וחצי עברתי גרידה.
המחזור לא הגיע עד עכשיו.
בהתייעצות עם הרופא עשיתי היסטרוסקופיה.
שם הסתבר שהיו הידבקויות עדינות בצד ימין של הרחם והתעלה הייתה סגורה.
הכל נפתח במקום עם ההיסטרוסקופ!!
ושאלותיי:
א.האם בגלל העובדות הנ"ל לא קיבלתי מחזור?
ב. מתי המחזור צפוי כעת?
ג. איך מוודאים שההידבקויות לא חוזרות? האם כדאי לעשות היסטרוסקופיה שוב לאחר המחזור?
אני מחכה לסבב טיפול נוסף ורוצה לדעת מתי אהיה מוכנה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שלי21/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לאחר הפלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2013שלי שלום ,כנראה הסיבה לאי הופעת המחזור היתה החסימה בתעלת הצואר,יש להמתין להופעת המחזור -אץ מועדו ניתן לשער בשלב זה על סמך בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ממש חלש אחרי הפריה לא מוצלחתדליה20/04/2013
המחזור אחרי ההפריה שלא הצליחה ממש חלש. יום אחד רק בניגוב גושיפ קטנים כאלה ויום שני תחתונית עם טיפת דם אחת. מה זה אומר? האם יכול להיות שהרירית ממש דקה למרות התמיכה ואין דימום אמיתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור ממש חלש אחרי הפריה לא מוצלחת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2013יתכן שמדובר בדמם טרום מחזור ,והדמם העיקרי עוד יופיע,או שקיימת פעילות ציסטית עודפת למרות הסימנים להופעת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בוודאות מחזור
דליה21/04/2013ביום הראשון רק קצת בניגוב תחתונים נקיים, יום שני בעיקר בניגוב ותחתונית עם פס קטן (כל היום). מה אפשר לעשות או מה צריך לבדוק? כל זה אחרי תמיכה בקרינון ואסטרופם שאמורים לחזק את הרירית למיטב הבנתי
האם דימום או חוסר דימום מעיד על משהו. מה צריך לבדוק או יותר נכון מה צריך לעשוות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת מנוגוןמיכל20/04/2013
שלום ,
האם המחט של ההזרקה של המונוגון חשובה לספיגה ?...
לא ידעתי בדיוק עם איזו מחט אני צריכה להזריק והזרקתי עם מחט שאני חושבת שהיתה יותר ארוכה ויותר עבה ממה שצריך .
מעבר לזה שזה כואב יותר ומשאיר סימנים כחולים האם זה משפיע על אפקטיביות התרופה ? ....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרקת מנוגון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2013לא משפיע כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תוך שרירי במקום תת עורי...
שרה21/04/2013זה בכל זאת לא נורא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה תוך שרירי במקום תת עורי... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2013זה תוך שרירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןס.ד.20/04/2013
לאחר הפסקת גלולות לא קיבלתי וסת במשך מספר חודשים גם לאחר 10 ימים של כדורי דופסטון, המתנתי מספר שבועות לאחר סיום הכדורים ולאחר שעדיין לא קיבלתי וסת פניתי לרופא שנתן לי פרוגינובה ודופסטון ולאחר שבוע קיבלתי וסת. ברצוני להיכנס להיריון והרופא שלח אותי לפרופיל הורמונלי (זאת עשיתי לפני שקיבלתי מחזור) להלן התוצאות:
TSH 2.40 mIU/L
LH 11.9 IU/L
FSH 5.5 IU/L
PROLACTIN 165 mIU/L
ESTRADIOL (E-2) 172 pmol/L
PROGESTERONE 1.3 nmol/L
TESTOSTERONE- TOTAL 1.4 nmol/L
הרופא המליץ להתחיל עם כדורי איקקלומין ואני מתלבטת בגלל החששות שלי מהכדור הזה, אשמח לשמוע את חוות דעתך והמלצתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איקקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2013שלום ,אי קבלת המחזור ,והעדר מחזורים סדירים קשורים בהפרעה במנגנון הביוץ,לכן גרימת ביוץ באמצעות תכשיר מסוג האיקכלומין בשלב ראשות הינה בחירה ראויה,כמובן אם הדבר לא יסתייע ניתן יהייה להשות ביוץ באמצצעות זריקות של גונדוטרופינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)