מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לתשובות אודהדנה23/04/2013
מסגרת ברור הפלות חוזרות נשלחתי לבדיקות שונות יש מספר תוצאות שאיני מבינה אשמח להסבר:
MYCOPLASMA PNEUM IGM
-borderline
scr rv/conf rv -1.38
ANTI THEROID PEROXID -גדול מ10
את כל השאר אני מבינה,והוא נמצא גם בטווח בנורמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לתשובות אודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2013מיקופלסמה;חיידק המהווה גורם שכיח לדלקת ריאות בלתי טיפוסית (בלעז אטיפית) וגורם לזיהומים של מערכות המין והשתן.
זן מסוים של מיקופלסמה (מיקופלסמה פנאומוניה) הינו הגורם העיקרי לדלקת ריאות בלתי טיפוסית (בלעז אטיפית) הדומה לשפעת. התפרצויות של זן זה של מיקופלסמה מתרחשות מידי 4-8 שנים.
זנים אחרים של החיידק (מיקופלסמה הומיניס ומיקופלסמה אוריאליטיקום) שכיחים באברי המין ועלולים לגרום אצל נשים לדלקות בנרתיק, באגן ובשלפוחית השתן. מיקופלסמה אוריאליטיקום עלול לתרום להתפתחות דלקת ריאות ולמחלת ריאות כרונית.
כיוון שחיידקי המיקופלסמה מזני ההומיניס והאוריאוליטיקום שכיחים בקרב אוכלוסיות בריאות, חוקרים רבים משערים שהזיהום הראשוני באברי המין נגרם על ידי מחוללי מחלה אחרים כגון חיידקי זיבה, כלמידיה ועגבת, ודבר זה מאפשר לחיידקי המיקופלסמה לשגשג. חיידקי המיקופלסמה גורמים לזיהומים משניים ולהחמרת הזיהום הקיים.
מבחינת התשובה יש לברר חשיפה אפשרית לחידק
באשר לאנטי טירוקסין פרוקסידז ,רמתו עולה במצבים אאוטואמיונים הגורמים להופעת נוגדנים נגד הבלוטה,כמו בהשימוטו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי
דנה23/04/2013תודה על התשובה המקיפה.
איך אני בודקת חשיפה לחיידק?
בבלוטה האם יש סיכוי שיש בעיה כלשהי?(שימוטו וכ"ד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2013כדאי להיוועץ ברופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' אשכנזי
דנה24/04/2013אני יכולה לפנות בעניין הזה לרופא המשפחה שלי?
הרופא ששלח הוא לא הרופא המטפל ,הוא רופא מאוד ידוע שמטפל בהפלות חוזרות,תור אליו הוא בלתי אפשרי כמעט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה החשיבות של בדיקות דם?ענת23/04/2013
הרופא פוריות שלי נתן לי הנחיה מעל זקיק 20 מ"מ להזריק אוביטרל וללכת להזרעה.
כל הבנות שאני מדברת איתן אומרות שיש חשיבות עצומה לבדיקות דם.
שאלתי אותו בפעם האחרונה לגבי זה והוא אמר שהבדיקות הן לא פונקציה מבחינתו בקבלת ההחלטות.
1. מה רואים בבדיקות דם שעוזר לקבל החלטה?
2. האם יש רשימה של רופאי פריון שאני יכולה לוודא שהוא אכן מומחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה החשיבות של בדיקות דם? - תגובה
פרופ` דוד בידר23/04/2013רצוי גם מעקב בדיקת דם לאסטרוגן ו׳ פרוגסטרון.
אפשר לעדות מה שהרופא שלך עושה אך זה פחות מדוייק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא האם זה לא חוסר מקצועיות?
ענת23/04/2013כל הבנות האחרות סביבי הולכות לקראת הביוץ כל יומיים לבדיקות דם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השאלה היא האם זה לא חוסר מקצועיות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2013ניתן לצפות במידה רבה של דיוק את מועד הביוץ הצפוי על סמך נתונים קלינים כמו יום המחזור,עובי רירית הרחם ,המורפולוגיה שלה,וגודל הזקיק הדומיננטי ובמיוחד שהשריית הביוץ נעשית עם אוביטרל ולא על סמך עליית ה-LHכך שבמחזור כזה גם בעיני הטרטור של בדיקות דם חוזרות מיותר ומיגע ונעשה במרפאות המטפלות במספר רב של נשים ולא במעקב שזיפי,רופא עם ניסיון יכול לבצע הערכה די מדוייקת גם בהעדר בדיקת דם,שונה המצב עם מדובר בהפריה חוץ גופית או בתגובה מסיבית של השחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר החזרת בלסטוציסטיםעדי23/04/2013
שלום,
אני לאחר החזרת בלסטוציסטים מוקפאים (ללא לקיחת אוביטרל). כמה זמן לאחר ההחזרה כבר ניתן לבצע בדיקת דם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון לאחר החזרת בלסטוציסטים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2013בין 10-12 יום לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותשרי23/04/2013
בת 29
בעיית זרע
פרוטוקול קצר.
יום 5 לפיוריגון (83). E750PG
13 זקיקים בטווח 10-15.
התמונה נראית לי מדאיגה בהתחשב בעברי עם גירויי יתר.
אני אמורה להמשיך עם מנופור וצטרוטייד ובסוף אוביטרל.
1. מה מומלץ לבקש מהרופא כדי לעזור לי?
2. האם קוסטינג יעזור במקרה הזה? מה ההשלכות שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2013שרי שלום,יתכן ויש מקום להוריד את המינון של הפיוריגון וממחר להוסיף צטרוטיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי אסטרדיולשרה23/04/2013
1. בכמה מכפילים את ערכי הפיקוגרם כדי להגיע לערך של השיטה החדשה PMOL?
2. האם אסט' 750 PG ביום ה5 לפיוריגון גבוה מדי? (פרוטוקול קצר) אני עם עבר של גירויי יתר, כשבטיפולים קודמים, בשלב הזה האסטרדיול שלי היה 300 פלוס מינוס.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי אסטרדיול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/20131.ב-3.7
2.ערך גבוה יחסית ליום 5 של הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיייצותמיטל23/04/2013
שלום לכולם
אני ביום ה-9 לאחר ההחזרה, לוקחת תמיכה של אנדומטרין 3 פעמים ביום.
אתמול בערב פספסתי את הפעם השלישית,השאלה האם זה בסדר?או שעליי להשלים היום את מה שפספסתי אתמול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התיייצות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2013מיט שלום,כמובן שלא יקרה כלום ,אולם המלצתי בכל זאת להשלים את התמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום ,דר בידר דודאני23/04/2013
סליחה
אבל לא הבנתי את תשובתך לגבי זמן המתנה לאחר חום . כי בכל מקום מציינים מספרים אחרים:שלשושה חודשים,או 90 ימים, 100 ימים 64+10 ימים עד היווצרות זרע חדש בשל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום ,דר בידר דוד - תגובה
פרופ` דוד בידר23/04/2013לא בהכרח יש בכלל השפעת החום על יצור הזרע ולא צריך לחכות לשום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח צילום רחםחנה22/04/2013
שלום הייתי היום בצילום רחם והייתי שמחה שמישהו יסביר לי האם הבדיקה תקינה או לא
כתוב לי כך :צוואר במבנה תקין
רחם בצורת T עם פגמי מילוי
חצוצרה ימנית הודגמה עם מעבר ופיזור תקינים
חצוצרה שמאלית הודגמה עם מעבר ופיזור תקינים
אשמח לתשובה תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיענוח צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2013פגמי המילוי מצריכים בירור נוסף באמצעות ביצוע היסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
חנה22/04/2013האם ישנה אפשרות שאלא בועות אוויר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2013צריך לראות את הצילומים כדי לקבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רהיטים צבועים, לק,פלסטיק שרוף,נאני22/04/2013
נתבקשתי לענות
בהמשך לתשובתו של דר בידר דוד: כוונתי למצבים יומיומיים כמו כניסה לחדר בתי היכן שהרהיטים נמצאים.
טיפול במנוע שהתחמם והיה צריך להוסיף מים והוה ריח של גומי שרוף.
ולק שבתי מרחה קרוב .
כמו כן נרות שנכבו ויש ריח חזק של שעווה בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את אמיתית? שיגור בחדר ניתתוח !
ז'וזו23/04/2013כל היום אנחנו חשופים לריחות ורעלים וכו' תאכילי אותו בריא ויהיה לו מה שצריך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריוןנועה22/04/2013
מה הסיכוי ומהם הסיכונים להריון בגיל 40+ מתרומת ביצית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להריון - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2013סיכונים יש רק בהריון כמו לחץ דם, סכרת ועוד.
לגבי הסיכויים בתרומת ביציות, אם הרחם תקין אזי סביב 45%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםשני22/04/2013
שלום,
אנו מנסים כתשעה חודשים להרות לראשונה ללא הצלחה. אני בת 28. פרופיל הורמונלי תקין. מחזור וביוצים סדירים לאחר מעקבי זקיקים. לבעלי זרע מעט חלש עקב מורפולוגיה 3%. יתר המדדים בטווח התקין. עברנו שני סבבים של הזרעות על בסיס ביוץ טבעי. האם כדאי בשלב זה לבצע צילום רחם או שכדאי קודם להתחיל בטיפול הורמונלי?
אודה לתגובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2013כדאי טיפול הורמונלי.
ואם רק הצורות 3% והיתר תקין אז אני לא חושב שהבעיה בזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות נוספות..
רעות22/04/2013תודה פרופ' על התגובה המהירה. במידה והזרע אינו הבעיה, האם יש בדיקות נוספות שכדאי שנבצע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות נוספות.. - תגובה
פרופ` דוד בידר23/04/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין ומחזור מיד אחריפני22/04/2013
שלום רב,
אני בת 27 מנסה להרות מזה שנה וחצי. ברקע יש מחזורים לא סדירים (הפרעת ביוץ..)
טופלתי באיקקלומין לפני חודשיים, היה ביוץ אך לא היה הריון. בגלל שהביוצים לא סדירים, וגם לא ידוע אם יש, הונחיתי לקחת איקקלומין בלי לחכות למחזור. הבעיה היא שבסיום האיקקלומין קיבלתי מחזור (כנראה שהיה ביוץ נוסף ללא כדורים).
השאלה היא, האם האיקקלומין ישפיע למרות שקיבלתי מחזור או שיש להתחיל אותו שוב ביום החמישי של המחזור הנוכחי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איקקלומין ומחזור מיד אחרי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2013האיקכלומין ניתן בעיתוי לא נכון לכן היה חסר השפעה,יש לתת טיפול במחזור הנוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ?נטלי22/04/2013
שלום
ב 30 למרץ קיבלתי מחזור וביום החמישי נטלתי איקקלומין 2 כדורים 50מג
היום ביום ה23 למחזור ערכתי בדיקת דם:
LH 20.5
PROGESTERON 10.4
E2 163
האם אפשר לדעת את טיב הביוץ לאור הממצאים הנל?
נאמר לי בבדיקת אוטרסאונד אחד שהרירית היא 8.6
ויום למחרת בבדיקת אולטרסאוד אחרת שהרירית 4.6(זאת היתה מכונה מאוד משוכללת3D )
אני מבולבלת, על איזה מכשיר להסתמך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2013נטלי שלום,לדאבוני תמונת המצב שלך לא היתה ברורה והערכים ההורמונלים מבטאים מצב לאחר ביוץ או לוטאיניזציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר למניעת שפשפת.אני22/04/2013
כמה ימים צריך לחכות אחרי מריחה של קרם "אורה קרם" למניעת שפשפת באזור המפשעה לבעלי, עד לקיום יחסים בכדי שלא תהיהת פגיעה באיכות הזרע ובתנועתיות ,כי הרי החומר מכיל וזלין?
והאם מריחת חומץ תפוחים ברגליים לטיפול בפטרייה מסוכן לפוריות ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר למניעת שפשפת. - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2013החומר לא צריך להפריע באיכות הזרע.
לגבי התפוחים אז אין שום פגיעה בפוריות עקב השימוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשל שחלתי מוקדם?אני22/04/2013
שלום רב,
אני: בת 31 , ללא הריונות בעבר. מחזור סדיר בד"כ. לאחר ניסיונות כושלים להיכנס להיריון במשך כשנה פניתי לרופא. להלן תוצאות הבדיקות שעשיתי;
פרופיל הורמונלי ביום ה- 3 למחזור;
TSH - 1.29
FSH - 41.3
PROLACTIN- 184
LH-19.6
ESTRADIOL -177 (PMOL/L
PROGESTERONE-2
יש לציין שהמחזור שלפני הבדיקות איחר ב-3 שבועות והיה קל מהרגיל.
מעקב זקיקים ובדיקת אגן קטן ביום ה-13 למחזור;
רחם במנח קדמי;
גודל הרחם
33X 25 43Xמ"מ :
רירית הרחם בעובי: 3.7 מ"מ,
תיאור הרירית:סדירה ; הד קו אמצע
דוגלס:
ללא נוזל
שחלה ימנית
הודגמה
14X 15 מ"מ
מספר זקיקים קטנים מבנה
שחלה שמאלית
הודגמה
13X 16 מ"מ
מספר זקיקים קטנים מבנה
ברור לי כי המצב אינו תקין, בלשון המעטה. אך אשמח לקבל ניתוח של מומחה אודות הנתונים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשל שחלתי מוקדם? - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2013בשלב זה יש כשל שחלתי.
צריכה לעבור בדיקת קריוטיפ ו x שביר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה
אני22/04/2013תודה על התשובה המהירה.
אנא הבהרה - למה כוונתך "בשלב זה"? האם המצב עשוי להיות הפיך? האם יש סיכוי להיריון עם ביציות שלי? ומה מטרת בדיקות אלה שציינת?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)