מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לרופאיםדנה24/04/2013
שלום לרופאים,
ביצעתי היום מעקב זקיקים (סבב טבעי לחלוטין) להלן התוצאות:
צד ימין - זקיק אחד בגודל 17
צד שמאל - אחד קטן
רירית - 11
נצפה נוזל בתעלת הצוואר.
אסטרדיול - 1776
פרוגסטרון - 2.00.
1, האם הביוץ מתקרב ומתי לערך הוא יתרחש? ומתי יש לקיים יחסים? (נאמר לי שמהיום לסירוגין, האם נכון?)
2. מהו הנוזל שניצפה בתעלת הצוואר? (יש לציין כי אתמול קיימתי יחסים, האם יכול להיות שזה נוזל הזרע שנשאר שם?)
3. עפ"י הוראת הרופא בעוד 12 יום עלי לבצע בדיקת פרוגסטרון בלבד , למה בעצם רק בדיקת פרוגסטרון? האם הפרוגסטרון לא תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2013אכן את קרובה לביוץ ,הערכתי שהביוץ הטבעי שלך צפוי ממחר והילך לכן כדאי להתחיל יחסים מהיום בערב ,הנתונים ההורמונלים מצויינים,הנוזל בצואר הרחם הוא ריר צוארי האופייני לתקופה הטרום ביוצית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי תודה על תשובתך המהירה
דנה24/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' אשכנזי
דנה25/04/2013למה הרופא ביקש לבדוק את רמת הפרוגסטרון לאחר 12 יום ?
הסבב הנוכחי הוא טבעי לחלוטין על בסיס קיום יחסים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי תודה על תשובתך המהירה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2013טרם הביוץ ישנה עליה ברמת הפרוגסטרון אשר יחד עם סמנים אחרים יכולה לבשר על הביוץ הקרב ובא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונדנעם24/04/2013
שלום,
אני בשבוע 7.6 מטיפול ההפריה האחרון.
היו לי שני שקים עם עוברים עם דופק ובבדיקת אולטרסאונד הבוקר ראו רק שק אחד שגדל יפה ומתאים לשבוע שלי ושהוא עם דופק. השק השני נשאר קטן ואיבד דופק.
מה יקרה לו עכשיו? הוא יתמסמס? צריך להוציא אותו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולטרסאונד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2013מור שלום,קרוב לודאי שההריון התמוסס ויעלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נעם27/04/2013קראתי שכאשר עובר אחד, מתוך שניים, מופחת באופן טבעי, הוא מעמיד בסיכון תץ העובר השני בדלקת / זיהום.
מה השכיחות של מצב כזה?
כיצד אדע אם יש לי זיהום בגלל העובר שמת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
נעם28/04/2013קראתי שכאשר עובר אחד, מתוך שניים, מופחת באופן טבעי, הוא מעמיד בסיכון תץ העובר השני בדלקת / זיהום.
מה השכיחות של מצב כזה?
כיצד אדע אם יש לי זיהום בגלל העובר שמת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2013כלל לא מדובר בהליך זיהומי אלה בהליך של ספיגה תאית המטופל ע"י תאים המפנים את החומר המתמוסס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי שאיבה לדעתך?מירי24/04/2013
שלום,
אני לקראת תהליך IVF ראשון. בת 39.8.
הפרוטוקול היה גונאל 187.5 מהיום השני למחזור ועד היום בינתיים.
ביום השני למחזור התוצאות:
E2=120
PRO=2.7
מספר זקיקים קטנים
ביום השביעי למחזור התוצאות:
E2=854
PRO= 2.4
רירית 6 וזקיקים בגודל 16, 19.
השאלה שלי: האם לדעתך המלומדת הזקיק בגודל 19 הוא כנראה ציסטה לאור תוצאות בדיקת הדם? ובכלל, מתי אתה היית מבצע שאיבה? אציין שהוא אמר לי להמשיך גונאל גם היום ולהוסיף צטרוטייד. מחר בדיקות נוספות. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי שאיבה לדעתך? - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2013התגובה השחלתית ירודה עקב גילך אך כדאי להמשיך היום ומחר ושאיבה ביום שבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמשיך את מה?
מירי24/04/2013את הגונאל? ומה עושים במקרה שזה "נופל" על יום שבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמשיך את מה? - תגובה
פרופ` דוד בידר25/04/2013אם זה בית חולים ציבורי אז יש לעשות שאיבה ביום שישי או ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב בזמן תמיכהשרי24/04/2013
מדוע אחרי החזרת עוברים אין שום מעקב של בדיקות דם במהלך כל השבועיים (לפחות) כדי לבחון אם התמיכה אכן תומכת???
שהרי בכל אחת מן הסתם זה נספג באופן שונה. בדיוק כמו הזריקות... ואולי גם בזה צריך התאמה של מינון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב בזמן תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2013שרי שלום ,הטיפול התמיכתי הינו תוספת הורמונלית שולית לתהליך הבסיסי,ומאחר וניתנים מינונים סופר פיסיולוגים אין צורך להרבות בבדיקות מיותרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקותשירה24/04/2013
מתי מתחילים להזריק ? ביום 2 של המחזור או ביום 3 ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2013אם המחזור שלך קצר מ26 יום להתחיל ביום 2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקהא24/04/2013
שלום
רציתי לדעת מה יכול לעזור בעיבוי רירית דקה - עקב גרידה בעבר יש לי רירית דקה, בביוץ בסביבות 5 מ"מ. ברצוני להרות בהקדם אין לי ילדים ואני בת 40. מחוזר IVF נכשל כנראה בגלל בעיה בהשתרשות.
האם פייפל יכול לעזור ואם כן, איפה עושים את הטיפול? בבית חולים או במרפאה של רופא נשים? באיזה יום בחודש עושים את זה לפני טיפול הפריה?
מה עוד אפשר לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית דקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2013אכן קיימת אפשרות שרירית הרחם שלך נפגעה בעקבות ההפלה שעברת.
בראש ובראשונה עלייך לעבור היסטרוסקופיה לשלול הידבקויות תוך רחמיות ,ובהמשך ניתן יהייה לתת במהלך הטיפול תכשירים המשפרים את תגובת רירית הרחם כמו אספירין ,ויטמין E ף,ויאגרה,מרחיבי כלי דם,ואפילו לבצע פיפל כ-7 ימים בטרם קבלת המחזור.
את הפיפל ניתן לעשות בכל מרפאה ציבורים או אצל רופא פרטי העוסק בפריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת מוקפאיםדמעות זולגות24/04/2013
שלום לכולם,
ב- 23.3 קיבלתי מחזור ועברתי טיפול של החזרת מוקפאים שנכשל כנראה בגלל שלא קיבלתי מספיק תמיכה הורמונלית לאחר ההחזרה (קיבלתי פרוגינובה 3 כדורים ביום וזריקת גסטון פעם בשבוע). קיבלתי מחזור אחרי שישה ימים מיום החזרת המוקפאים ועכשיו אני 16 יום אחרי המחזור שקיבלתי ושוב התחיל מחזור.
האם זה הגיוני מחזור אחרי 16 ימים?
אפשר להתחיל עוד טיפול של מוקפאים אחרי מחזור קצר?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2013כל התשובות צריכות להינתן לאחר שתעברי בדיקת אולטרסאונד שיסביר את התופעות החריגות שלך ובהתאם יתוכנן הטיפול הבא-פני לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זהשירה24/04/2013
CAVE OHSS ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה זה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2013הפרשנות היא -זהירות מגירוי יתר שחלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחםקרן24/04/2013
שלום.
אני נמצאת בטיפול שני של ivf+pgd הרירית ביום ה-4 למחזור הייתה 4 מ"מ,לאחר מכן לקחתי 8 ימים גלולות,אח"כ 4 ימי הפסקה,אח"כ 225 פיורגון לאחר 3 ימים רירית 5.4,לאחר עוד 4 ימים של פיוריגון 225 וצטרוטייד רירית 8 מ"מ,לאחר עוד יומיים גם עם פיוריגון 225 וצטרוטייד הרירית לא גדלה נשארה 8 מ"מ,14 זקיקים ,לאחר יום עם 200 פיוריגון הרירית ירדה ל7.4 מ"מ 15 זקיקים.אמרו לי שהשאיבה תהיה כנראה עוד יומיים אבל איך יכול להיות שרירית הרחם הפסיקה להתעבות ואפילו ירדה קצת ביום האחרון למרות שהזקיקים גדלו וגם רמת האסטריודל,בסבב הקודם בשלב זה הרירית שלי היתה 10 מ"מ לפני השאיבה,האחיות אמרו לי שמעל 7 זה תקין והרירית גם היתה סדירה אבל זה בכל זאת מדאיג אותי כי עשיתי בדיקת היסטרוסקופיה בין הסבבים,יכול להיות שהיא פגעה לי ברירית? ומה הסיכוי להקלט להריון עם רירית כזו והאם עד השאיבה היא יכולה עוד לרדת?
תודה,מודאגת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית הרחם - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2013קודם כל האחיות צדקו.
מה שחשוב זה איך נראית הרירית.
אם הבודק/ת ראו רירית תלת שכבתית סדירה זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת טיפולא23/04/2013
ערב טוב,
היום התחלתי מחזור נוסף ש IVF. במחזור האחרון, לפני יותר מחודש, ב- US ראו אצלי ציסטה בשחלה, כשהיא בגודל של 40*50 מ"מ וצלולה. זה בטוח מופיע בתיק, אבל שכחתי להגיד את זה לרופא, וכבר התחלתי זריקות לאחר בדיקת דם וכמובן שבהוראת הרופא.
זה משהו שיכול להפריע לטיפול? זה בסדר שהתחלתי את הזריקות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת טיפול - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2013צריך להסתכל היום או מחר האם הציסטה נעלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת טרייםנועה23/04/2013
שלום לרופאים
היום בבוקר החזירו לי 2 עוברים טריים , ועכשיו בערב הרגשתי דקירה קטנה באיזור הרחם.
האם יש ממה לחשוש ? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת טריים - תגובה
פרופ` דוד בידר24/04/2013לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהשרון23/04/2013
האם יש בעיה לאונן או לקיים יחסי מין כמה שעות אחרי החזרת עוברים?
אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2013כדאי להימנע היות והאורגזמה יכולה לעורר התכווצויות ברחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל ברחםעמית23/04/2013
צהריים טובים,
היום הייתי בבדיקה לקראת הפריה ראשונה והתברר כי יש לי נוזל ברחם?
יש לציין שאני כבר שבועיים עם גלולות למניעת הריון שקבלתי לטיפול בציסטה שנגרמה עקב הטיפול הקודם (הזרעה) ועדיין נמצאת
מה זה יכול להיות? הרופא רוצא לשלול הריון מחוץ לרחם ושלח לבדיקת הריון
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נוזל ברחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2013בין יתר הבדיקות שכדאי לבצע במקרה של נוזל ברחם כדאי לבצע צילום רחם לשלול גורם חסימתי חצוצרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל ברחם-המשך
עמית23/04/2013עשיתי צילום רחם בעבר והתוצאה הייתה חצוצרה שמאלית חסומה, זו הסיבה לטיפולים.
רציתי לדעת האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל ברחם-המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר23/04/2013אין קשר בין נוזל ברחם להריון חו ץ רחמי.
יתכן שהנוזל הוא בגלל הגלולות או סיבה אחרת וזה בדרך כלל חולף.
זה שהחצוצרה סתומה זה לא מסוכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל ברחם-המשך - תגובה - תגובה
פרופ' שלמה משיח23/04/2013נוזל ברחם עלול להגיע מחצוצרה סתומה בקצה ושבה מצטברים נוזלים. המצב ניקרא הידרוסלפינקס והוא בהחלט עלול להפריע בקליטת ההריון. יש לברר ולטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל ברחם- המשך
עמית24/04/2013דבר ראשון, תודה רבה על מהענה המהיר
דבר שני, זה יכול להפריע לסיכויים להקלט גם כאשר אני מתחילה טיפולי IVF?
כי הרופא שלי לא ממש יודע מה זה בדיוק ושללנו הריון מחוץ לרחם
קראתי כתבה שבה באמת רשום שזה מקשה על קליטה גם בטיפולים ואין לזה טיפול
האם זה נכון?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל ברחם- המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר25/04/2013הנוזל יכול להעלם בזמן טיפול ויש להחליט בבדיקת החלל אחרי שהחלה הוסת וסיום 5 ימי זריקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לפני שאיבהמיכל23/04/2013
שלום רב ,
יום 16 למחזור .
מזריקה 5 מונוגון וחצי דקא .
זקיקים -
21,17,10,7
פרוגסטרון קטן מ-1
E2 - 1988
רירית - 6.2
מתי צפויה שאיבה ? מתי הכי נכון לבצע ?
אני מניחה שהזקיקים הקטנים אבודים .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות לפני שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/04/2013היום אוביטרל וביום ה שאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןנטלי23/04/2013
היי...אני בהריון עם תאומים שבוע 16..ויש לי הרגשה כאילו יש לי פתיחה..וכל הזמן פיפי..איך ניתן לדעת אם יש פתיחה ? ומה בעצם אני חווה ? האם יש סיבה לפנות למיון ? תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצת שאלה
נטלי23/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2013קרוב לודאי שהכול תקין,כדי להסיר את הספק כדאי שתיבדקי ויוסר הספק שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)