מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיסה מייד אחרי החזרהאני17/04/2013
בשבוע הבא מתוכננת לי שאיבה ויומיים לאחר מכן החזרת עוברים (כנראה ביום שלישי).
אני מעוניינת ליסוע לחו"ל (אירופה) ביום חמישי - כיומיים לאחר ההחזרה, אבל בשום פנים ואופן לא מוכנה לסכן את הטיפול הזה ואם יש סיכוי אפילו קל שזה יחבל בהשרשה אני אוותר על הנסיעה.
מה דעתכם? האם הטיסה, סחיבת מזוודות והשהות בחו"ל יכולה לסכן בצורה כלשהי את הסיכוי להריון? אפילו במעט?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה מייד אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/04/2013יכולה לטוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיניאירנה16/04/2013
שלום רב
האים דיקור סיני עוזר ומגדיל הצלחה ב- IVF ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני - תגובה
פרופ` דוד בידר17/04/2013בעיקרון לא, למרות שיש גם נתונים הממליצים לבצע דיקור סיני.
אין בכך שום חסרון, אך הרופאים, ברובם, לא שולחים מטופלות שלהם לדיקור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםעדי16/04/2013
שלום,
לאחר שאיבה קודמת נותרו לי שלושה בלסטוציטים. במהלך כל הבדיקות היה לי ברור שאני הולכת להחזיר את שלושתם. אתמול בהחזרה הרופא אמר לי שהוא הפשיר ומחזיר לי רק שניים כי שכשמדובר בבלסטוציסט הסיכויים גבוהים והוא מפחד מהריון מרובה עוברים. מדובר בטיפול רביעי שלי ואני בת 31.
האם היה נכון להחזיר רק שניים? קראתי כאן בפורום שכן כדאי להחזיר ליותר גם בבלסטוציסטים והסיכויים הם בערך 10% לכו"א.
יש לציין שהוא אמר שהם עוברים יפים ששרדו את ההפשרה ב 100%.
כמו כן כמה ימים לאחר החזרה של בלסטויצטים ניתן לעשות בדיקת דם להריון.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2013עדי שלום,יש שני צדדים למטבע ,מצד אחד ניתן להחזיר במצבך גם שלושה עוברים מוקפאים(גם לפי דף העמדה לגבי מספר העוברים להחזרה)כדי להגדיל את סיכוייך להרות,ומצד שני קיים הסיכון של הריון מרובה עוברים במיוחד אם מדובר בהריון שלישיה.יתכן שדרך המלך במקרה זה היא להחזיר שני בלסטוציסטים כאמור מצויינים ששרדו במאה אחוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד מעקב ביוץstork16/04/2013
שלום
הנני רווקה ובסוף החודש אני מקווה לעבור הזרעה ראשונה בבנק הזרע באסף הרופא.
4 המחזורים האחרונים שלי היו: 28 יום, 28 יום, 27 יום ו 28 יום.
ביום ראשון קיבלתי מחזור, כך שהיום ה 14 אמור לצאת ביום שבת (אין הזרעות בשבת).
תכנית מעקב הזקיקים שניתנה לי טרם קבלת המחזור התיחסה למעקב זקיקים ביום ה 3 וביום ה 12-13 וניתן כבר מרשם לאוביטרל בו יעשה שימוש ברגע המתאים (הבנתי שנותנים כ 36 טרם ההזרעה).
אני חוששת ממצב בו יהיו ביוץ עצמוני ביום שבת והזרעה ביום ראשון תהיה מאוחרת מידי. האם לא כדאי להתחיל את המעקב ביום ה 11 (יום רביעי) כך שאם הבדיקות יראו מוכנות יהיה ניתן לקחת בערב אוביטרל ולבצע הזרעה ביום שישי בבוקר (היום ה 13)? או שזה מיותר ועדיף לעשות את הבדיקות ביום חמישי או שישי ולכוון להזרעה ביום ראשון? (כל מה שנאמר פה הוא בהנחה שתוצאות הבדיקות מאפשרות זאת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מועד מעקב ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/04/2013ההנחות שלך אפשריות ,אולם מועדי הביקורת שנקבעו לך מצויינים ,גם אם תבייצי בשבת להזרעה ביום א יש ערך טיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TSH =6.35אירנה16/04/2013
שלום לכולם
אני לפני טיפולי IVF ועשיתי בדיקות דם ו- TSH=6.35 האם כדי שזה התאזן ולא להתחיל לפני ? בגלל העבר לא כל כך מוצלח 3 הפלות חוזרות , התחלתי בדיקור סיני האם זה עוזר בטיפולי IVF ? רהונות אצלי מחזיקות מעמד עד שבוע 7 ונופלות , אם דיקור יכול לעזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TSH =6.35 - תגובה
פרופ' שלמה משיח16/04/2013כמובן שעדיף לאזן את פעילות בלוטת בתריס לפני תחילת טיפול. עם זאת לא הייתי תולה את האשמה רק בבלוטת המגן ואני מציע ברור מקיף לסוגיית ההפלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא כל כך מבינה, אשמח להסברמתניה16/04/2013
אני לקראת שאיבה. קיבלתי זריקה להשראת ביוץ 36 שעות לפני. מה בעצם קורה בביוץ? האם בשאיבה נשאבות ביציות או רק הזקיקים? מה בעצם קורה לביצית אחרי השאיבה? מה התהליך שעוברת הביצית אחרי השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כל כך מבינה, אשמח להסבר - תגובה
פרופ` דוד בידר16/04/2013בתנך הזקיקים יש נוזל.
בעקבות האוביטרל ניתקת הביצית לנוזל הזקיק , והנוזל עם הביצית נשאבים למבחנה ואחר כך מוסיפים זרע לסביבת הביצית כדי שזו תופרה במבחנה.
למחרת מסתכלים אם הזרע הפרה הביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההסבר
מתניה16/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאתר לא פעיל
מתניה16/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפהנגב16/04/2013
אני מנסה להבין האם אפשר לשתות קפה (נס או שחור) בהריון. התשובות ברשת חלוקות אשמח לקבל תשובה האם זה יכול לגרום נזק כלשהו במהלך ההפריה או ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קפה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2013אינו יכול לדרום נזק בתהליך ההפריה או ההריון,יכול להאיץ את דופק הלב ולגרום פעימות מוקדמות היוצרות אי נוחות עצומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה לאולקוסאיילת16/04/2013
שלום וחג שמח,
שאלה דחופה,
בת 28, עם גירוי יתר לאחר שאיבה (לא החזרנו עוברים, נוטלת דוסטינקס) ומאתמול אני עם התקף אולקוס,
האם מותר לקחת לוסק?
פשוט בהוראות של התרופה כתוב שאם מתכננים הריון אסור לקחת את התרופה ללא התייעצות עם רופא...
אשמח לתשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה לאולקוס - תגובה
פרופ` דוד בידר16/04/2013אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור בידר!
איילת16/04/2013וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג עצמאות שמח לכולם...דמעות זולגות16/04/2013
בתחילה רוצה לשבח את הרופאים המקסימים שמקדישים לנו את מלוא תשומת הלב ועוזרים לנו בכל שאלה ובעייה. כן ירבו רופאים כמוכם.
מאחלת חג עצמאות שמח לרופאים ולכל בנות הפורום ושהלוואי שבשנה הבאה אנחנו כבר נחבק תינוק ביד אחת ובשנייה את דגל ישראל.
בהצלחה בנות... ובשורות טובות בהקדם אמן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לך אמן אומן חג שמח !
ז'וזו16/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נשמה
דמעות זולגות16/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן, הלוואי ויתגשם!! חג עצמאות שמח!
א.ק.16/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' בידר, אפשר לפנות אליך בדוא'ל?משתוקקת לילד16/04/2013
אשמח לקבלת דוא'ל האישי שלך. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי. מצאתי.
משתוקקת לילד16/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים לאחר ivf דחוףשולמית16/04/2013
שלום,
לפני 4 ימים עברתי החזרה והיום בבוקר קמתי עם כאבי בטן שלשולים שלא פוסקים ובחילות
אתמול חיסלתי חצי סיר של מרק עדשים האם יש קשר? והאם השלשולים מעידים שהטיפול כשל?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלשולים לאחר ivf דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2013שולמית כמובן שיתכנו שעלולים בעקבות גירוי שחלתי המופיע גם לאחר ההחזרה,אין לשלול שמרק העדשים טרם את תרומתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפני תחילת טיפולמקפי16/04/2013
בוקר טוב לכל הרופאים!
התבקשתי לקחת גלולות (מרסילון) לפני תחילת הזריקות עבור IVF.
אתמול שכחתי לקחת גלולה , קמתי בבוקר בבהלה וישר לקחתי.
האם נגרם נזק?
תודה רבה וחג עצמאות שמח
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפני תחילת טיפול - תגובה
פרופ` דוד בידר16/04/2013לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסג' לאיבר מינה של המטופלת ......משתוקקת לילד15/04/2013
שלום רב,
האם "מותר" לרופא לפני החדרת ספקולום - כביכול ע'מ "לרכך"
את המטופלת פסוקת הרגליים -
"לעשות מס'ז" לאיבר מינה ??? =
= תנועה מהירה של 3 סיבובים מעל הדגדגן ... (המטופלת מכוסה סטרילית) ...
למרות אולי התדהמה, אשמח לתשובה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסג' לאיבר מינה של המטופלת ...... - תגובה
פרופ` דוד בידר16/04/2013אין דבר כזה הנקרא מסג׳ גינקולוגי.
אני חושב שהרופא ״מרכך״ לעצמו ולא למטופלת.
גם לא הבנתי למה צריך להיות סטרילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.
משתוקקת לילד16/04/2013פרופסור בידר יקר, כמובן שאין דבר כזה מסג' גניקולוגי.
הרופא מקשיח לעצמו, לא "מרכך".
הסטריליות היא לבדיקת הסטרוסקופיה.
הסטרוסקופיה שהסתיימה בתלישת רקמת/רירית צוואר הרחם !!!
מילה אודות הטראומה בהוצאת מכשיר "החד שן" הרופא לא כתב בדו'ח הסטרוסקופיה.
מזה מ'ס ימים אני בהתלבטות כיצד אני נוהגת ... אשמח ואודה לעיצה.
הלוואי וב"כנסים" הרפואיים - הרופאים היו לומדים להיות גם בני אדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעילה לתביעה.
משתוקקת לילד16/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסור שיקרו דברים כאלו ואסור לשתוק.
דמעות זולגות16/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקשיח לעצמו אך לא ראית את הקשחה? אה
ז'וזו16/04/2013היתה סטריךיות הבנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט מזועזעת
שירה17/04/2013אין דין ואין דיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר לתנודות בטמפרטורות הגוףבילי15/04/2013
האם יש הסבר לתנודות חדות בטמפרטורה בין36.4. ל 37.4 באותו היום במספר מדידות שונות. ( לא שתיתי משהו חם ולא מדדתי אחרי מקלחת)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסבר לתנודות בטמפרטורות הגוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2013חום הגוף יכול להשתנות בטווח של 0.5-0.7 מעלות צלזיוס במשך היום וומושפע מאור וחושך,מצב עירנות או שינה,טמפרטורה סביבתית,זמני ארוחות,מצבי מתח,פעילות גופנית(במצבים אלו ניתן לזהות שינוי באחד או מספר הורמוני גוף שונים)
החום הנמוך ביותר הנקרא נדיר הוא בבוקר מיד עם היקיצה,חום זה גבוה יותר מייד לאחר הביוץ בשיעור של 0.5 מעלות צלזיוס בהשפעת הורמון הפרוגסטרון העולה לאחר הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה...
בילי16/04/2013האם גם בחום השחר הגיוני שיהיו כאלה תנודות אחרי הביוץ של 0.4 מעלה למעלה, למטה ושוב למעלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2013יכולים להיות תנודות מסויימות המושפעות כאמור מסה״כ הגורמים המשפיעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלה אחרונה של נודניקית ..
בילי16/04/2013האם לקרינון או אסטרופם השפעה על טמפרטורת הגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה. שאלה אחרונה של נודניקית .. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2013קרינון כתכשיר פרוגסטרון משפיע על הטרמורגולטורים להעלאת החום הבסיסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות לאחר החזרת עוברים, יש בעיה?פרופ` דוד בידר15/04/2013
שלום,
ביום שבת עברתי החזרת עוברים ואני ממש סובלת מעצירות האם יש סיכון שאני לוחצת חזק ע"מ להוציא צואה סליחה על השאלה.
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצירות לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2013אין כל בעיה פרט לאי נוחות
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)