מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וסת אחרי גלולות למניעת הריוןשרה15/04/2013
קיבלתי גלולות לפני פרוטוקול קצר.
יומיים אחרי שסיימתי נראה דימום קל שנגמר.
1. האם הווסת הרגיל שאמור להופיע עוד שבוע, יופיע? או שהוא מדוכא מההורמונים שאתחיל לקבל? (ביום רביעי אני מתחילה פיוריגון)
2. האם הכתם הקטנטן שהיה זה הווסת וזהו? יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת אחרי גלולות למניעת הריון - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/04/2013ייתכן מאד שהדימום הקטן הוא וסת שלאחר גלולות. כדי להיות בטוחה תבצעי ביום רביעי בדיקת דם ל-E2 ו-P
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואקבל גם וסת רגיל עוד שבוע?
שרה15/04/2013אני פשוט שומרת נידה ואני בלחץ שיופיע וסת נוסף ואז השאיבה תהיה לפני המקווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ואקבל גם וסת רגיל עוד שבוע? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/04/2013התחלת הטיפול הרצויה היא 5ימים לאחר הפסקת הגלולה ,תקופה זו מכסה את הדמם הצפוי ומעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות בשחלהדנה15/04/2013
שלום,
ברצוני לשאול שאלה, אנחנו התחלנו טיפול בגונל F, ואוביטרל. לאחר הזרעה וחמישה ימים לפני הצפוי התחילה הווסת. ב- US לשלילת ציסטות נתגלו 2 ציסטות בשחלות, צד שמאל 6 ס"מ וצד ימין 3 ס"מ. כרגע אנחנו נמצאים בחודש הפסקה, האם יש סיכוי להיכנס להריון עם ציסטות שכאלו? האם הציסטות יוצאות, נספגות, וכמה זמן זה לוקח, כי הבנתי שהן יחסית גדולות.
תודה רבה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטות בשחלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2013לעיתים גם בנוכחות ציסטות יכול להתרחש ביוץ,טווח הספיגה של ציסטה יכול להיות ביו 2-8 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהיובל15/04/2013
שלום, היום עברתי הזרעה, מיד אחכ קמתי מהכיסא והרגשתי את התחתונים שלי נרטבים.. מה זה אומר? האם נוזל הזרע יצא? לדברי הרופאה ניתן ישר לקום מיידית לאחר הזרעה, אז מדוע בכל זאת הרגשתי שיורדים ממני נוזלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2013יתכן ומדובר בהפרשות מהנרציק ולא הפרשת נוזל ההשבחה עם הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלהעמית15/04/2013
בוקר טוב,
רציתי לדעת כמה זמן לוקח לציסטה בשחלה להעלם? אני כבר שלושה שבועות עם כאבים ומספר ימים לוקחת גלולות כטיפול (הנחיה של הרופא כמובן)
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטה בשחלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2013עמית שלום ,כמובן שהדבר תלוי אם מדובר בציסטה פונקציונלית שנוצרה מתגובה הורמונלית בילתי הולמת או מטיפול הורמונלי,בתנאים כאלו זה גם תלוי בגודל הציסטה -בכל מקרה העלמותה מצריכה בד"כ טיפול בגלולות למשךמ 2-3 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה בשחלה- המשך
עמית15/04/2013שאלה נוספת, האם אני יכולה במצבי להתחיל החודש טיפול הפריה ראשון? למרות הציסטה? או שצריך לחכות שתעלם? תודה רבה וחג עצמאות שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ציסטה בשחלה- המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2013המלצתי להתחיל לאחר העלמות הציסטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץרותם15/04/2013
שלום,
תוצאות עבור הזרעה:
יום ג' אחרון זקיק 10 , E2 72, פרוגסטרון 0.5 , רירית 5
יום ה' זקיק 13, E2 111, פרוגסטרון 0.5, רירית 9
יום א' זקיק 17, E2 175, פרוגסטרון 1.3, רירית 10.8
יום א' בדיקת ביוץ ביתית יצאה שני פסים כהים
יום א' בוצעה הזרעה-נאמר לי שהביוץ ביום א'
האם ייתכן? התוצאות אולי לפי ערכים ישנים? הרופא אמר שהביוץ ביום א' לפי התוצאות
כמה שעות בערך יכול לשרוד זרע אחרי הקפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2013עליית הLH המשתקפת בבדיקה שעשית המבשרת על הביוץ בטווח של 24-28 שעות,אם ביצעת הזרעה באותו היום וזאת לאחר הפשרת זרע ,השבחתו והזרקתו לרחמך קרוב לודאי שהיה כיסוי לטווח הביוץ שלך,יתכן והיה טעם לבצע עוד הזרעה גם למחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
רותם15/04/2013אשמח לקבל תשובה גם לגבי השאלות הנוספות שציינתי:
התוצאות אולי לפי ערכים ישנים? (רופא אמר שזה מתאים לביוץ באותו יום)
כמה שעות בערך יכול לשרוד זרע אחרי הקפאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובתכם
רותם15/04/2013אשמח לקבל תשובה גם לגבי השאלות הנוספות שציינתי:
התוצאות אולי לפי ערכים ישנים? (רופא אמר שזה מתאים לביוץ באותו יום)
כמה שעות בערך יכול לשרוד זרע אחרי הקפאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אודה לתשובתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2013לפי הערכים הישנים רמת ההורמונים מתאימה לזקיק בודד לקראת ביוץ,.
באשר לזרע לאחר הפשרה והשבחה יכולת ההישרדות יכולה להיות עד 24 שעות ויותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםשני15/04/2013
שלום, אני אמורה לעבור החודש החזרת מוקפאים. קיבלתי הנחיה להתחיל אסטרופם החל מהיום ה-3 לווסת , למשך 5 ימים. רציתי לוודא מכיוון שלא עונים בבי"ח בגלל החג, שזה אכן למשך 5 ימים, ומה קורה לאחר ה-5 ימים? פשוט להפסיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם - תגובה
פרופ` דוד בידר15/04/2013לא, צריך כל הזמן להמשיך.נהוג לעשות בדיקות אחרי לקיחת הכדורים כעבור 10-14 יום, כך שלא ברור למה נתנו לך את ההוראה.
בכל אופן לוקחים את הכדורים עד שבוע 9 להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E2 גבוה ביום שלישי למחזורמיקי14/04/2013
אני בת 28 מטופלת בגונל f והזרעות, ביצעתי ביום שלישי למחזור פרופיל הורמונלי:
אסטרדיול- 750
פרוגסטרון- 1.7
FSH- 4.9
Lh- 1.9
פרולקטין-212
TSH-1.8
כל שאר המדדים תקינים
באולטרסאונד ביום רביעי למחזור רירית 3.4, ציסטה של 25 מ״מ מימין וזקיק/ ציסטה של 13 מ״מ משמאל.
האם הציסטות יכולות להסביר את האסטרדיול הגבוה ואם לא אז מה יכולה להיות הסיבה?
האם יכול להיפגע הטיפול החודש?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
E2 גבוה ביום שלישי למחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2013מיקי שלום ,בהחלט הציסטות מסבירות את רמת האסטרדיול הגבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר סיבה קוטל זרע לפני ביוץמיקה14/04/2013
כמה ימים לפני מועד הביוץ אפשר עדיין להשתמש בחומר סיכה קוטל זרע מבלי שתהיה סכנה לפגיעה בסיכויים להכנס להריון? האם יומיים לפני מספיק? לא יישארו שרידים של קוטל הזרע בנרתיק שיסכנו את הפוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר סיבה קוטל זרע לפני ביוץ - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/04/2013למה להשתמש בקוטל זרע כאשר אתם מנסים להשיג הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשום ש...
מיקה14/04/2013משום שזה מקל מאד על התהליך. רציתי לדעת כמה זמן לפני הביוץ המשוער ניתן עדיין להיעזר בחומרים שמקלים אמנם על קיום היחסים אך מסוכנים לאיכות הזרע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםמיקי14/04/2013
שלום לרופאים,
אני צפויה לעבור IVF ראשון. לפי ההוראות שקיבלתי, ככל הנראה השאיבה תהיה ביום שישי ואז למיטב ידיעתי החזרה בראשון (יומיים אחרי). השאלה שלי היא האם אחרי ההחזרה צריך לנוח? אני בהתלבטות גדולה- יש לי אירוע בערב (ללא ריקודים) העניין הוא שזה מצריך נסיעה ארוכה וחזרה מאוחרת בלילה.
אשמח לדעת מה דעתכם על כך? האם עלי לוותר על האירוע?
בתודה מראש!!!
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2013מיקי שלום,כיום מקובל לנייד את הנשים לאחר ההחזרה,כך שאין כל בעיה ללכת לאירוע ולנסוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי היה ביוץרותם14/04/2013
שלום,
לפי בדיקות מתי היה ביוץ בערך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי היה ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2013עוד לא היה ביוץ
צפוי להיות בעוד מספר ימים כ-4.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי ערכים ישנים
רותם14/04/2013תודה, אבל זה מוזר לי כי היום עשו לי הזרעה ואמרו שהיום הביוץ,
ייתכן שהתייחסו לתוצאות לפי העכרים הישנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים יום 3מיכל14/04/2013
שלום,
אני בת 36 אמא לתאומות שנולדו לאחר IVF על רקע בעיית זרע(במיקרומיניפולציה).
בפרופיל הורמונלי שערכתי נמצא כי רמת ה-FSH שלי היא 17. ולאחר חודשיים-FSH-8
החלטתי לעבור שוב שאיבה ללא החזרה על מנת לשמר את העוברים- לצערי יצאו רק 2 תקינים.
עכשו אני רוצה שוב לעבור שאיבה כדי לשמור כמה שיותר עוברים.
שאלותי:
1. האם רמת ה-FSH היא עד כדי כך לא בסדר? האם אני יכולה לחכות כשנה שארצה שוב להיכנס להריון? כי בבדיקה חוזרת רמת FSH הייתה תקינה.
2. היום עברתי מעקב זקיקים(יום 3 למחזור במקום יום 2 שהיה שבת) וראו 5 זקיקים בכל צד-וזה לפני שהתחלתי פרוטוקול. האם זה מעיד על הבאות? האם בהכרח יהיו לי 10 זקיקים לשאיבה?
רמות ההורמונים בדם:
estrodiol-120
prog-3.4
3. האם יכול להיות שביוץ משחלה אחת יניב יותר זקיקים משחלה שניה?
שהוציאו לי רק 2 זקיקים זה היה משחלה שמאל.
תודה רבה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים יום 3 - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2013רמת ההורמון FSH ללא רמות אסטרוגן אינה יכולה לנבא הרבה.
.
את צריכה לבצע פרופיל הורמונלי מלא בוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים יום 3 - תגובה
מיכל14/04/2013פרופ' בידר,
תודה על תשובתך.
עשיתי פרופיל מלא.
זהו הפרופיל שראשון שעשיתי ביום 3 למחזור:
LH - Luteinizing Hormone/l *
4.8
FSH | IU/l |
*
17.1
Estradiol (E2) | pmol/l |
*
186
|
Progesterone | nmol/L |
*
1.7
וזו הפרופיל החוזר לאחר חודשיים ביום 2 למחזור:
FSH
*
8.2
|
Estradiol (E2) Urgent | pmol/l |
*
197
|
Progesterone Urgent | nmol/l |
*
2.5
|
LH Urgent | IU/L |
*
2.8
|* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים יום 3 - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2013זה באמת לא טוב שהיה 17
אך עקב סיפור העבר יש עדיין סיכויים והייתי ממליץ על הפריה חוץ גופית נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותמיכל14/04/2013
שלום ,
בדיקות דם מהיום
E2 - 140
פרוגסטרון קטן מ- 0.9
רירית 2.5 ...
לא ניתן עדיין לראות זבבירור זקיקים .
התחלתי גירוי ודקא לפני 4 ימים ...
האם מתאים והגיוני ? ....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/04/2013מתי הוסת, איזה טיפול??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות - המשך
מיכל14/04/2013שלום ,
אני ביום ה- 7 לוסת .
התחלתי ביום 3 להזריק פרגובריס 3 *75 ...
ודקא מהיום השני למחזור .
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקות - המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2013הכל הגיוני ולכן יש להתאים את הטיפול לתגובה ולהעלות את מינון הזריקות בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםטלי14/04/2013
שלום רב,
לפני 9 ימים עברתי החזרה של ביצית מופרית (עלי לבצע בדיקת בטא עוד ארבעה ימים). ביומיים האחרונים אני חשה גרד בין אצבעות הרגלים ובאזור העיניים. תופעה זו של גרד פוקדת אותי כאשר האסטרוגן שלי נמוך, סביב הווסת, כאשר לקראת הביוץ נעלמת ולקראת הווסת שוב מתחדשת. האם זה אינדקציה שאיני בהריון (כלומר, שהאסטרוגן לא עלה). תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2013יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מעקב לביוץרותם14/04/2013
שלום,
אודה לכם על תשובות לפי השערתכם,
1. מתי היה הביוץ?
2. מתי הזמן המתאים להזרעה?
3. אם היום, יום א' הייתה הזרעה ייתכן שזה מאוחר מידיי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות מעקב לביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2013להערכתי מועד הביוץ הצפוי יום ג-ד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהמיקי14/04/2013
שלום לרופאים,
אני צפויה לעבור IVF ראשון. לפי ההוראות שקיבלתי, ככל הנראה השאיבה תהיה ביום שישי ואז למיטב ידיעתי החזרה בראשון (יומיים אחרי). השאלה שלי היא האם אחרי ההחזרה צריך לנוח? אני בהתלבטות גדולה- יש לי אירוע בערב (ללא ריקודים) העניין הוא שזה מצריך נסיעה ארוכה וחזרה מאוחרת בלילה.
אשמח לדעת מה דעתכם על כך? האם עלי לוותר על האירוע?
בתודה מראש!!!
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2013אני לא חושב שיש בעיה אם תהיה באירוע רק שאני לא מבין למה את לא מחזירה עוברים ביום שני.
נהוג להחזיר עוברים ביום 3 אחרי שאיבה ולא יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר' בידר
מיקי14/04/2013לפי מה שהבנתי ממטופלות אחרות, מחזירים עוברים יומיים אחרי השאיבה.
מעודד אותי לשמוע שמחזירים 3 ימים אחרי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)