מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בלטנועה13/04/2013
האם עם בלט בגב אפשר להחזיק הריון 9 חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלט - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2013נועה שלום ,עם בלט בגב ניתן להחזיק הריון ברוב המקרים,יחד עם זאת ראוי להתייעץ עם האורטופד שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאפ לא תקין לפני שאיבהרוית13/04/2013
שלום,
בת 41 , אמורה לעבור שאיבת ביציות ביום שני הקרוב.
ביום חמישי קיבלתי הודעה כי בדיקת הפאפ שביצעתי אינה תקינה. האם ניתן בכל זאת לבצע את השאיבה ולהקפיא את העוברים?
דבר נוסף, הרופא ביקש שאזריק שתי זריקות אוביטרל ולא אחת. האם זה נורמלי/הגיוני?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פאפ לא תקין לפני שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2013רוית על משמעויות הפאפ עלייך לדון עם הרופא שלך ,ואכן אם יקבע שיש צורך בבירור הממצא הצוארי כמובן שניתן לבצע את השאיבה ולהקפיא את העוברים,באשר למינון הכפול של האוביטרל מנוי וגמור ששיקוליו של הרופא שלך עמו ועלייך לדון עמו על ההתוויה להוראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ראשונהשירי13/04/2013
שלום רב,
ביום חמישי עברתי הזרעה ראשונה, אני כבר ארבעה ימים עם חום ושיעול חזק מאוד. מעניין אותי לדעת האם השיעול יכול להזיק להצלחה של ההזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה ראשונה - תגובה
פרופ' שחר קול13/04/2013שיעול לא יפשיע על תוצאות הטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מיד אחרי הטיפול השיעול היה ממש
שירי13/04/2013חזק זה לא פולט את הזרע לבחוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל מיד אחרי הטיפול השיעול היה ממש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2013אין סיכוי שזרע נפלט בחזרה בגלל שיעול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל מיד אחרי הטיפול השיעול היה ממש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2013אין סיכוי שזרע נפלט בחזרה בגלל שיעול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מיד אחרי הטיפול השיעול היה ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מיד אחרי הטיפול השיעול היה ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי DHEAשרון13/04/2013
שלום
בת 41. אני אחרי טיפול IVF שנכשל החודש לצערי הרב.הוחזרו 2 עוברים לגוף אבל לא הצליח.
1. שמעתי על כדורי DHEA, האם היו מקרים שהתרופה הועילה במצב של ירידה בתפקוד השחלות?
2. כדאי לנסות את התרופה? יש תופעות לוואי כלשהן?
3. האם התרופה משפיעה לרעה על רירית הרחם? כי יש לי בעיה של רירית דקה.
4. מאיזה יום בחודש, לפני / אחרי מחזור צריך להתחיל לקחת אותה ולכמה זמן?
5. איזה מינון ליום מומלץ?
תודה רבה.נא תשובות לכל השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי DHEA - תגובה
פרופ` דוד בידר13/04/2013אין קשר בין התרופה לרירית.
אני לא חושב שיש יעילות לכדורים אלה.
למרות שיש רומאים שמצדדים.יש לקחת את התרופה שמנטרים יותר , לפחות חודש וחצי.לוקחים כדור ליום.
בארצות הברית זה תוסף מזון.
זה לא מה שיעזור לך באמת להשיג את מטרתך.
חשוב לבדוק רמות הורמונליות בוסת ואולי את ההורמון AMH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד מתי אפשר לחכות להפלה טבעית?קרן13/04/2013
שבוע 8. עובר שלא התפתח.
עד מתי אפשר ל"משוך" ולחכות להפלה טבעית? קבעתי תור לגרידה להמשך השבוע, ואני אוכלת את עצמי - האם אפשר להימנע ולחכות שיפול טבעי?
2 רופאים שראו אותי המליצו לבצע הגרידה ושאין טעם להמתין, כיון שאין לדעת מתי זה יפול. ואני שואלת, האם נעשה נזק בהמתנה (של עוד שבוע שבועיים?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא תגובתכם. תודה
קרן13/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עד מתי אפשר לחכות להפלה טבעית? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2013קרן שלום,מציאותו של הריון שאינו מתפתח ברחם עלולה גם לגרום נזק לרירית הרחם,לטעמי אם ההפלה לא התרחשה עד כנ ,יש מקום להתערבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרידהקרן13/04/2013
שלום רב,
מתוכננת לעבור השבוע גרידה (בבדיקה של שבוע 8, נצפה שק ללא עובר).
הכוונה להמשיך אח"כ (במחזור הבא) בהזרעות (תורם).
יש לי ילדה בת 4, וזו הפלה שניה, הראשונה נפלה טבעית בשבוע 6.5..
שאלה מס' 1 -
האם אתם רואים סיבה שיחייבו אותי בבנק הזרע לבצע צילום רחם (לאור הגרידה?)
או שאפשר פשוט לחזור למסלול הנסיונות?
שאלה מס' 2 -
האם העובדה שההריון נקלט, והחזיק, ורק לא התפתח העובר, מעידה על תקינות של הרחם, ושאין סיבה להקיש לעתיד על כישלון, ופשוט התינוק הספציפי הזה לא התפתח? כלומר האם אפשר להקיש שעל פניו הכל תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שהתפספסה
קרן13/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2013ללא ספק קיים ערך מוסף בביצוע צילום רחם לאחר שתי הפלות מהסוג שתואר,בראש ובראשונה לבדוק שלא נגרם כל נזק לרחם או לחצוצרות,כדי לשלול סיבה רחמית להפלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיצה "גבולית" ברחם.משתוקקת לילד13/04/2013
שלום רב,
האם מחיצה "גבולית" (כדברי הרופא), היא דבר מולד
או כתוצאה מהפלות ? -
(הפלה יזומה לפני 25 שנים, והפלה לפני כשנתיים, שבוע 6) ???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיצה "גבולית" ברחם. - תגובה
פרופ` דוד בידר13/04/2013אם זה באמת מחיצה זה מולד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. והאם מחיצה גבולית מפריעה ...
משתוקקת לילד13/04/2013האם מחיצה בגודל גבולי מפריעה לשמור על הריון ?
מעניין שב-3 היסטרוסקופיות קודמות וגם באולטראסאונד תלת מימד בעבר - לא נראה דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. והאם מחיצה גבולית מפריעה ... - תגובה
פרופ` דוד בידר13/04/2013לא צריכה להפריע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםא.13/04/2013
שלום,
יש לי שאלה כללית: מתי עדיף לבצע החזרת עוברים ביום השני או ביום השלישי?
אשמח לדעת כיצד אתם מעדיפים לפעול בכל הנוגע למועד ההחזרה.
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' שלמה משיח13/04/2013יש יתרונות להחזרה. יום שניים וגם. יום שלוש:
יום שניים היתרון העיקרי שהעוברים שוהים פחות באינקובטור ומועברים מוקדם יותר לרחם. יש מספר עבודות המעידות שאחוז ההריונות יותר גבוה.
היתרונות של יום שלוש: מאפשר בחירה של עוברים זמתפתחים טוב יותר וכן מאפשר צבצע את ההנצה-AHA
ההחלטה הסופית היא של הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהלירי12/04/2013
שלום.
שבוע שעבר סיימתי ווסת. לאחר חמישה ימים החל לי דימום (בתחילה דימום קל בהיר, לאחר מכן הפרשה דמית כהה וכעת שוב הפרשה עם דם בהיר.)כל הסיפור עם הדימום הוא כבר עשרה ימים. אתמול החלו לי התכווציות בבטן תחתונה, רחם.
מה זה יכול להיות?
יש לציין שאני אוטוטו בת 39. בשנה וחצי האחרונות הווסת שלי מדייקת מדי חודש בחודשו.
אני אמורה לעשות הפרייה בחודש הקרוב ואני לחוצה!!!!
אשמח להסבר מה זה יכול להיות?
האם ייתכן שזה ווסת? האם ניתן לדעת אם זה ווסת לפי עובי הרירית בלבד או שיש בדיקות נוספות?
ובמידה וזה מחזור - מדוע אי הסדירות הזאת? זה עלול להעיד על משהו? האם יכול להיות שהדימום הוא מחלל הרחם ולא צוואר רחם?
האם חוץ מבדיקת קולסקופיה יש דרך לאבחן את מקור הדימום? כאב הבטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
פרופ' שלמה משיח12/04/2013גליה
לא הבהרת אם את בטיפול כל שהוא. אם אינך, אז אין צורך להתרגש מדימום לא סדיר חד פעמי. אם הוא יחזור, כדאי לפנות לגינקולוג לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחת זרעדנה12/04/2013
שלום, אני בת 32 ובעלי 35. מנסים כבר שנה להיכנס להריון. עשינו בדיקות הורמונליות ובדיקת זרע ויצאו תקינות לדברי הרופא נשים. למרות שהמורפולוגיה בבדיקת הזרע היתה 4. אני מבייצת כל חודש ,המחזור שלי סדיר,כל 30 ימים. עשיתי מס' פעמים מעקב זקיקים וגם עם בדיקות ביוץ בייתיות. כשהייתי פעם אחרונה אצל רופא הנשים הוא אמר לי שהוא יכול לתת לי הורמונים לקחת ובשלב מאוחר אפשר לנסות השבחת זרע. אני די פוחדת לקחת הורמונים ורציתי לדעת האם אפשר לנסות קודם השבחת זרע ללא הורמונים בשלב הראשון? אם כן האם אני ובעלי מבצעים זאת בקופת החולים,מכבי לדוגמה או אצל רופא הנשים שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השבחת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2013אחרי שנה מותר לך לשדרג את הטיפול,ולכן בשלב זה תתחילי בהזרעות,וניתן לבצע זאת במסגרת הקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליצסטיותרעות12/04/2013
שלום, אני בת 22 נשואה כ-7 חודשים ומאז מנסה להיכנס להיריון ללא הצלחה.
לפני החתונה נטלתי גלולות כשנתיים, כשהפסקתי המחזורים שלי לא סדירים עד היום.
(מקבלת מחזור אחת לחודשיים). ביצעתי בדיקות דם והרופאת נשים אמרה כי הבדיקות תקינות, למרות שקראתי כי התוצאות של הLH ו ה FSH שלי מראות על שחלות פוליצסטיות.
צירפתי את הבדיקות ואני מקווה שתוכל להנחות אותי/ להגיד לי מה הבעיה במידה ויש.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום בדיקות דם
רעות12/04/2013
שחלות פוליצסטיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2013אין כל נתונים הורמונלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות המשך
רעות12/04/2013סליחה, הוספתי את המשך התוצאות של הפרופיל ההורמנלי זה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר13/04/2013יש לך הפרעת ביוץ ואומנם הבדיקות מראות שזה מתאים לשחלות פוליציסטיות.
צריך לגרום לך לביוץ .
לכן צריך לפנות לרופא המטפל בבעיות פיריון להתחלת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר?נעם12/04/2013
שלום,
בת 36 אחרי 7 הזרעות ושלוש הפריות. אני עם גירוי יתר שחלתי שהתחיל בשאיבת הביציות (לפני כחודש) הייתי מאושפזת כבר פעמיים. הריון נקלט. אני עדיין עם מיימת.
שאבו לי כבר פעמיים נוזלים (4 ליטר כל פעם).
באישפוז האחרון הרופא הסביר שהם מעדיפים כמה שפחות לשאוב נוזלים משתי סיבות: זה פולשני ותמיד יש סיכון של זיהום, וניקוז גורר ניקוז - זאת אומרת שהגוף מהר מאוד יתמלא שוב ורק יעודד את הצטברות הנוזלים הבאה.
כל פעם משחררים אותי כי הגוף שלי מגיע לאיזון נוזלים (אני לא מיובשת ושותה ונותנת שתן),
אז אני בבית, נחה, עם בטן ענקית מלאה נוזלים, ולא ממש מתפקדת חוץ מלשכב, מחכה שהבטן תרד.
העאם ההסבר נכון - לגבי הניקוז? שהוא לא מומלץ?
האם אני יכולה לעשות עוד משהו להקל על עצמי - או שזה רק המון המון סבלנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסבר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2013בין האינדיקציות לניקוז:הפרעה במתן השתן,קושי בנשימה,בטן מתוכה מאוד,לשמחתך בינתיים תופעות אלו לא מלוות אותך,כך שטענותיו של הרופא שלך מוצדקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה והקאות דחוףשולמית12/04/2013
שלום,
בת 35 ivf 2 אתמול שאבו לי 5 ביציות וכשיצאתי מהחדר הרדמה הרגשתי כאבים בכל הגוף נתנו לי 3 סוגים של משכך כאבים. לאחר חצי שעה הרגשתי סחרחורות והקאתי בלי סוף. שחררו אותי הביתה ובערב עליתי למיון בשל הקאות מרובות הגעתי ומסתבר שהתייבשתי נתנו לי 3 עירויי וחומרים נגד בחילות והקאות שחררו אותי לפנות בוקר.
אני עדיין מרגישה חולשה ויש לי כאבים ברחם.
בשבת שזה מחר אני אמורה להגיע להחזרה האם כדי לבצע את ההחזרה או להמתין עוד יום?
אשמח לקבל את עזרתכם.
תודה שבת שלום ובשורות טובות לכל המטופלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבה והקאות דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2013חכי יום נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותמיטל12/04/2013
היי
אני לאחר שאיבה שהתבצעה אתמול,והונחתי על ידי הרופא המטפל להשתמש בנרות של האנדומטרין 3 פעמים ביום השאלה האם חשוב לדייק בשעות שאשתמש?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי אז מקפיצה..
מיט12/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות - תגובה
פרופ` דוד בידר13/04/2013לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור של שבוע ולחר מכן קבלתי ווסטאורח12/04/2013
אני לאחר מנוחה של יותר מחודש מהטיפול האחרון אני רוצה לדעת כי
איחר לי המחזור בשישה ימים וסליחה על התיאור הופיעה לי דימום
ורוד ולמחרת אותו דימום אבל יצא לי גם חתיחות קרשי דם ובנתיים אין לי דימום
חזק רק צבע ורוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור של שבוע ולחר מכן קבלתי ווסט - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2013מדובר בשיבוש שכיח אחרי מחזור טיפולי
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)