מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקותנעם08/04/2013
שלום רב,
אחרי הפריה שלישית.
ב 25 לפברואר היה היום הראשון של המחזור האחרון.
ב 31 למרץ בטא 382
ב 2 לאפריל 837
ב 4 לאפריל (הייתי שבוע 5 ויומיים) ראו שני שקי הריון באולטרסאונד.
ב 8 לאפריל (היום) הבטא 9220 ובאולטרסאונד ראו שק חלמון בשני השקים. עדיין לא דופק.
שאלות:
1. הרופא אמר שביום חמישי הבא אעשה אולטרסאונד לבדיקת דופק עוברי. אני אהיה בשבוע 7 וחצי. זה מספיק מאוחר לגלות דופק?
2. הרופא נתן לי הפניה לבדיקת דם CBC. ולא בטא. מה זו הבדיקה הזו? האם לא כדאי גם בטא כדי לוודא שההריון מתפתח בסדר?
3. יש אפשרות לדעת כרגע מה הסיכויים שההריון תקין ושאחד השקים כן/לא יתמסמס?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
פרופ' שחר קול08/04/20131. כן
2. ספירת דם. אין צורך לבדוק בטא בשלב זה.
3. לא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשהנטלי08/04/2013
היי אני בהריון עם תאומים שבוע 15 ואני נורא חלשה ובקושי מתפקדת ולאחרונה בבוקר מרגישה שאני בקושי יכולה להתעורר . האם יש פתרון למצב זה - ויטמינים או משהו כזה ? תודה
דרך אגב רציתי גם לדעת עד מתי יש להשתמש בחומצה פולית ? אני משתמשת ב 5 מ"ג ....זה מספיק לתאומים ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חולשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2013עלייך לבצע בדיקות על מנת לאבחן את מצבך ,כמות החומצה הפולית מספיקה. ,עלייך גם לקחת תכשיר ברזל ולהוסיף עוד מולטי ויטמין מסוג פרינטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות העוברשירי08/04/2013
האם ביום ההשתרשות יש עליה או ירידה בחום הגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתרשות העובר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2013לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות עובריוליה08/04/2013
היי,
ביום חמישי החזרתי עובר מוקפא בן 5 ימים "בלוציסט"
מתי יהיה יום ההשתרשות (בעזרת השם) והאם צריך יותר ימי מנוחה?
תודה רבה
בברכה,
יוליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתרשות עובר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2013ההשתרשות באותו יום או למחרת.
לא צריך מנוחה אלא להתנהג רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
יוליה08/04/2013תודה רבה על התשובה
מתי ניתן לבדוק בטא אם ההחזרה של הבוליציסט המוקפא הייתה ב 4.4?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
יוליה09/04/2013אודה לתגובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא - תגובה
פרופ` דוד בידר09/04/2013ב14 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מוקדם מהצפוי עם איקוקלמיןsmiler08/04/2013
בת 35 לאחר כשנתיים של נסיונות להרות הריון ראשון באופן טבעי ללא הצלחה. בבדיקות לא נמצאה כל בעיה אשר עשויה להסביר אי פיריון (כולל צילום רחם), זרע תקין למעט תנועתיות מעט גבולית. סובלת מתת פעילות בלוטת התריס (השימוטו) ומטופלת באלטרוקסין, תפקוד הבלוטה מאוזן.
התחלתי טיפול באיקוקלמין 50מ"ג כולל מעקב זקיקים, ביום 11 נצפו 3 זקיקים גדולים 21, 23, 27מ"מ וביום 12 היה ביוץ (עפ"י ערכת ביוץ ביתית).
קיבלתי מחזור מוקדם מהצפוי ביום 21 כלומר 9 ימים בלבד לאחר הביוץ.
האם מחזור מוקדם מעיד על בעיה וכיצד ניתן לטפל בה?
בנוסף, נאמר לי ש-3 זקיקים גדולים מעידים על תגובת יתר לאיקוקלמין ולכן הומלץ לי להוריד את המינון ל-25מ"ג מלבד, מה דעתך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חומצה פוליתחסוי08/04/2013
שלום,
אני ובעלי התחלנו יום שבת טיפולי פוריות בעקבות זרע חלש של בעלי.
לפי כחצי שנה לקחתי 3 חודשים חומצה פולית לפי דבריו של הרופא נשים שלי, לא רצוי לקחת יותר מ-3 חודשים, כי עודף של חומצה פולית לא בריאה.
כרגע המליצו לי בתחילת הטיפולים לקחת שוב חומצה פולית, האם זה בסדר לקחת שוב? והאם זה נוגד את דברי הרופא נשים שלי?
תודה רבה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חומצה פולית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2013את יכולה לקחת חומצה פולית בשנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית
שירי08/04/2013פעם ראשונה שאני שומעת ( פה בפורום) שיש הגבלה על לקיחת חומצה פולית. אני כבר מעל שנה בטיפולים ולוקחת כל הזמן - האם זה יכול לגרום נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה
מיטל09/04/2013אני גם פעם ראשונה שומעת על כך...אני לוקחת חומצה פולית מעל שנה ונמצאת כרגע בטיפולי ivf ,האם יכול להזיק באיזושהי צורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית - תגובה
פרופ` דוד בידר09/04/2013לא נוגד והוא צדק שצריך לקחת רק 3 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויכוח עם בעלי לגבי הנ"לאצילה08/04/2013
שלום לרופאים,
אני בת 38 אוטוטו , ללא ילדים
,בבדיקה לפני שבוע FSH קפץ ל 15 למרות שתמיד היה בקו הנורמה. אני יודעת שיש לי רזרבה נמוכה כי אני לא ככ מגיבה להורמונים - 3 ביציות ממוצע על שש מנוגון, ובפעם האחרונה הפריות לא טובות.
היו לי גם הדבקויות ברירית ועברתי 2 ניתוחי היסטרוסרופיה
שאלתי היא כזאת:
האם אפשר להזריק הורמונים חודש לאחר חודש או עדיף הפסקה של חודש?
כיוון שלפני חודש טיפול של שש מנוגון עם צטרודייט שאיבה והחזרה שלא צלח, עברנו רופא, ידענו שהחודש נעשה הזרעה אבל הרופא החדש הוסיף לנו (מה שלא ציפינו) שלוש מנוגון כולל צטרודייט+ 2 אוביטרל
יש לי רק זקיק אחד וההזרעה מתוכננת לחמישי הקרוב...
בעלי טוען שגם חודש הבא אני יכולה לעשות הפריה (שאיבה והחזרה) עם שש מנוגון, כי המינון שהרופא החדש נתן להזרעה הוא נמוך
אני טוענת שחייבים לחכות חודש..(גם קיבלנו המלצה לעשות טיפול ארוך)ולתת לגוף מנוחה
מי צודק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ויכוח עם בעלי לגבי הנ"ל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2013אם את מתוכננת לטיפול ארוך אין כל בעיה להתחיל טיפול בחודש הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאחר הזרעה...טליה08/04/2013
בוקר אוראני אחרי הזרעה שהתרחשה בערב הליל סדר..לאחר הזרקתי פעמיים אוביטרל פעם אחרונה בשבת קודם מאז ההזרעה הבטן תפוחה מאד, כואבת במאמץ במנוחה אני מתנשמת אחרי מאמץ קל..., בחילות , חוסר תיאבון הרופא ביום ההזרעה הנחה אותי לשתות הרבה להיות במנוחה. וכעבור שבועיים ויום לבצע בדיקת הריון במידה ולא אקבל מחזור.האם אפשר לעשות את הבדיקה כבר היום ?חיובי או שלילי מתי יחלוף הגירוי יתר שחלתי ?אני מרגישה רע ...:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לאחר הזרעה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2013רינת בראש ובראשונה עלייך להיבדק כדי לראות שלא מדובר בגירוי יתר שחלתי חמור שזהו מצב מסכן חיים,בין יתר הבדיקות שתבצעי תבוצע גם בדיקת הריון שלעיתים היותך בהריון מחמיר את המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלהעמית08/04/2013
בוקר טוב לרופאים,
אחרי טיפול אחרון שעברתי שלא צלח (הזרעה) אני סובלת מכאבים בשחלה, יש לי ציסטה ע"פ הרופא.
הרופא שלי אמר שיכול לתת טיפול אנטיביוטי או שאמתין עד שהציסטה תעלם..
אני עם כאבים כבר שבועיים. האם כדאי להמשיך להמשיך להמתין או לטפל?
חשוב לציין, אני לפני הפריה ראשונה
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2013ציסטה לא צריכה לכאוב.
לא ברור לי מדוע הרופא צריך להגיד ש"יכול" לתת לך אנטיביוטיקה.
אני חושב שאת צריכה להיבדק ולהחליט ממה הכאב.
אם הכאב לא עובר או מופיע חום כדאי לפנות או לרופא שיודע מה לעשות או למיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עמית08/04/2013עשיתי היום בדיקה ולהלן הערות
שחלה שמאלית - ממצא ציסטי בגודל 45*39 מ"מ. סומיסולידי מרכיב מעט עכור עם פפילציה בבסיסו בגודל 12 מ"מ יכול להתאים גםלאנדומטריומה בהיקף הממצא לא הודגמו זרימות חריגות.
נתנו לי גלולות למניעת הריון כטיפול.
האם זה תקין
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה בשחלה - תגובה
פרופ' שלמה משיח08/04/2013הציסטה מקורה בטיפול ההורמונלי שקבלת בחודש קודם. אין צורך בטיפול אנטיביוטי. יש להניח שכעבור חודש הציסטה תעלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמית
עמית08/04/2013עשיתי היום בדיקה ולהלן הערות
שחלה שמאלית - ממצא ציסטי בגודל 45*39 מ"מ. סומיסולידי מרכיב מעט עכור עם פפילציה בבסיסו בגודל 12 מ"מ יכול להתאים גםלאנדומטריומה בהיקף הממצא לא הודגמו זרימות חריגות.
נתנו לי גלולות למניעת הריון כטיפול.
האם זה תקין ?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמית - תגובה
פרופ` דוד בידר09/04/2013אני לא חושב שהטיפול של הממצא הוא בגלולות אלא יש להתייעץ עם הרופא המטפל היות ופפילציות בציסטה זה עניין שדורש ברור ולא מתאים לאנדומטריוזיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתאא08/04/2013
ד"ר שלום,
אני עוברת טיפולי IVF ולוקחת באופן קבוע בערך כבר שנתיים חומצה פולית 400 מק"ג
אתמול רכשתי חומצה פולית ושמתי לב רק בבית שזה 500 מק"ג . האם אפשר להשתמש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2013חןצצה פולית לוקחים 3 חודשים.
את יכולה להפסיק לקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשני08/04/2013
האם לקיחת גלולות לפני הפרייה משפרת את איכות הביציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2013לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,דמעות זולגות08/04/2013
שלום, החזרת מוקפאים נעשה ביום ד' דהיינו לפני ארבעה ימים. בזמן הזה היתה אמורה להיות ההשתרשות אלא שלא הרגשתי שום דבר חריג . לא כאבים או התכווצויות בבטן תחתונה, לא דימום או שום דבר שונה. האם הדבר אומר שנכשל הטיפול? תטך כמה זמן מיום החזרת המוקפאים מקבלים מחזור במידה ואין היריון? המחזור יגיע גם אם אני לוקחת תמיכה? מקבלת פרוגינובה 3 פעמים ביום וזריקת גסטון פעמיים בשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2013לא מרגישים השרשה.
כל עוד ממשיכים טיפול הדימום יכול לא להופיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להרותשמרית07/04/2013
שלום
אני בת 41 מעולם לא נטלתי גלולות ,מה הסיכויים שלי להרות באופן טבעי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה על ההתערבות...
koktit08/04/2013אני נטלתי גלולות מגיל 19
בגיל 25 רציתי הריון. הפסקתי ואחרי חודש הייתי בהריון.
כנ"ל בגיל 30 להריון נוסף.
זה מאד אינדוודואלי לכל אישה ובגדול הרפואה טוענת (ממה שאני מכירה ויודעת)
שאין קשר בין הגלולות לאי פריון....אבל המילה האחרונה היא של הרופאים המכובדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי להרות - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2013הסיכויים להרות בגיל זה תלויים במספר גורמים כמו מצב הורמונלי.מראה רחם ועוד.
אם ממש הכל בסדר זה נע סביב 10% למחזור.תלוי אם זהה בקיום יחסים או הזרעת זרע תורם.הסיכויים בזרע קפוא פחות ובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםירדן07/04/2013
האם סיכויי הריון גדלים יותר ככול שיש יותר תאים (סטטיסטית כמובן). הבנתי שיש הריונות גם מעובר 2-4 תאים אבל השאלה האם הסיכויים גדלים ככל שהעובר גדול יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2013שלום ירדן
קצב חלוקת העוברים הינו אחד המדדים לאיכות העובר,למשל רצוי שעובר ביום 2 בעת ההחזרה עם 4 תאים,עובר ביום 3 יהייה עם 8 תאים,עובר ביום 5 בלסטוציסט,עוברים שעומדים ביעדים אלו נחשבים לטובים יותר בנוסף לתכונות אחרות כמו מראה התאים,שברים ,וכו..
כך שמספר התאים נגזר בין היתר מיום ההחזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלוגלותירדן07/04/2013
במסגרת הפרוטוקול החדש קיבלתי מליאן. אחרי 21 יום הפסקתי לקחת ולא קיבלתי מחזור עד תחילת הטיפול (ivf). האם זו תגובה נורמלאית לגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלוגלות - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/04/2013זו בהחלט לא תגובה רגילה. אם לא קבלת וסת כדאי לבדוק E2 ו-P בדם כדי להעריך באיזה סטטוס הורמונלי את נימצאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא אמר
ירדן07/04/2013שאני בין המקרים החריגים ושיש רירית דקה. יש לציין שיומיים אחרי שהפסקתי היתה טיפת דם (אחת!) כאילו מחזור אבל זהו. ושאחרי זה עברתי טיפול שאיבה עם הפרייה והחזרה
האם זה נורמאלי
* עד לקיחת הגלולות המחזור שלי סדיר וקבוע כל השנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הרופא אמר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2013התופעות שאת מתארת אינן חריגות בלקיחת גלולות ,ואינן עלולות לשבש את התהליך הטיפולי ,האירוע הדימומי שלך בתנאים אלו נחשב ל"מחזור" והכל צפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)