מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרומת ביצית - פרופיל של היוםספיר07/04/2013
מחזור יום חמישי - התחלתי אסטרופרם 3 פעמים מיום שישי.
בדיקות דם - עשיתי היום ( יום רביעי למחזור )
E2-1267
PROG - 2.23
LH-5.2
הפרוג' גבוה לא? איך עוצרים ?
הבנתי בדיקות דם וא.ס לאחר 10 ימים (14-15/4).
האם אפשר לבקש מעקב נוסף לפני כן ?
* האם עדיין עם אסטרופרם 3 פעמים ביום יכול להיות ביוץ .....? אם כן האם יש דרך
למנוע בכל מקרה ....
* האם במהלך הזמן הזה עד ההחזרה של הטריים (מתרומת הביצית ) אסור לקיים יחסים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית - פרופיל של היום - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/04/2013הפרוגסטרון אינו גבוה. ז.א. שעדיין לא בייצת. ייתכן לבייץ גם עם אסטרופן אבל זה נדיר. אני ממליץ שלא לקיים יחסים 5 ימים לאחר ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת טיפולמיקי07/04/2013
שלום לרופאים המקסימים!
הבוקר עשיתי בדיקת דם ביום השלישי למחזור וכעת אני מחכה שתקשרו אלי מהיחידה בתקווה שיגידו לי להתחיל להזריק לקראת הטיפול החודש (זאת לאחר שחודש שעבר בבדיקת הדם הפרוגסטורון שלי היה גבוה ודחו את הטיפול).
השאלה שלי האם הערכים הבאים תקינים לתחילת טיפול החודש?-
LH- 2.9
E2- 240
PROG- 2.4
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת טיפול - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/04/2013התוצאות מתאימות ליום השלישי של המחזור ואפשר להתחיל בטיפול. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ' משיח!!
מיקי07/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף משקלנטע07/04/2013
שלום רב,
לפני כשנתיים ילדתי בן מקסים (כניסה ספונטנית להריון + סכרת הריון + לידה וגינלית, הכל תקין).
בת 35, מעוניינת להיכנס שוב להריון, אך סובלת מעודף משקל די רציני.
ברור לי שעדיף להפחית משקל לפני כניסה להריון נוסף, אך משיקולי גיל ותכנון משפחה איני רוצה לחכות.
1. האם עודף משקל מקשה על כניסה להריון?
2. האם אוכל להפחית משקל בהריון עצמו (קראתי שמעט מסוכן להפחית משקל בהריון)?
3. האם ישנו סיכון בהריון עצמו - הן לעובר והן לי?
תודה,
נטע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף משקל - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/20131.השמנה באופן כללי פחות טובה להריון אך זה אינדוידואלי לעניין ההריון.
2.יש יותר סיבוכי הריון בהשמנה.
3.אפשר לרזות בזמן הריון.
4.אין סיכון מעבר למה שאת כבר יודעת שזה סכרת וכו,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםטינה07/04/2013
שלום רב,
בת 33. לפני כ-7 שנים הריון ספונטני תקין + לידה.
בטיפולי הפריה בשל בעיית זרע. IVF מס' 3.
לקראת החזרת מוקפאים על בסיס הורמונלי. אם נחזיר 2 מוקפאים בני 3 ימים ועוד בלסטוציסט בן 6 ימים, מה לדעתך הסיכויים להריון?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2013זה תלוי בטיב העוברים.
אם נניח שהם טובים מאוד אז סביב 18%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרויטל07/04/2013
בגלל שחלות פוליצסטיות וחוסר ביוץ לא לאחר טיפול חצי שנה באיקוקלומין שלא צלח הרופא נשלחתי לצילום רחם שיצא תיקן ובדיקת זרע תקינה ,כעת הרופא אמר שנעבור לזריקות
(יש לציין שאני בת 29 עם 2 ילדים מהריונות טבעיים)
השאלה האם יכול להיות מצב שלא ניתן להיכנס להריון לאחר הריונות מהירים וטבעיים לאחר חודש ניסיון??
השאלה הבאה -האם זריקות הורמונילות באמת מתאים למצבי ??
האם חייב לעשות הזרעות במידה והזרע תקין???
אם הלכנו על זריקות+יחסי מין אני חייבת את הזריקה הסופית שמחזיקה את הביוץ או שלא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי
רויטל08/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ' שלמה משיח08/04/2013בשחלות פוליציסטיות הטיפול באיקכלומין לא תמיד מספק כי לכלומיד יש תופעות לואי מפריעות כמו פגיעה בריר צוואר הרחם או ברירית הרחם. הטיפול בזריקות גונדוטרופינים יותר פיסיולוגי ויותר מצליח. התוספת של הזרקה תוך רחמית, גם אם הזרע תקין, מכפילה את סכויי ההצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים שלא רוצים לגדולהילה07/04/2013
שלום,
מזריקה פיוריגון מה-25.3 במינון של 100 כל יום כאשר באמצע הייתה הפחתה של בפיוריגון למשך יומיים כשנאמר לי יום אחד להוריד למינון של 25 וביום למחרת נאמר לי לא לקחת את הפיוריגון. לאחר היומיים הללו המינון חזר להיות 100. במקביל אני מזריקה דקא מהאתריך ה
24.3. ביום שישי היו לי 25 זקיקים סהכ בגדלים שבין 10-18. היום (ראשון) חזרתי למעקב והזיקיקים נשארו פחות או יותר באותו גודל ובכמה מהם הגודל אפילו ירד. ביום שישי היו לי 3 זקיקים של 18 והיום לא היה אף זקיק בגודל הזה, הכי גדול היה 17 והוא היה בודד כל השאר קטנים יותר. בנוסף עובי הרירית ירד מגודל 11 לגודל 7 האם זה מעיד על בעיה? בטיפול הקודם שהיה קצר הזקיקים גדלו דיי מהר אך הטיפול היה שונה, בפיוריגון וצטרוטטיד.
מה יכולה להיות הסיבה לכך שהזקיקים לא גדלים? והאם יש סכנה להמשך הטיפול??
יש לציין שאני בת 29 וחוסר פריון על רקע לא מוסבר שכן אני מבייצת טבעי וללא בעיה באופן כללי.
סליחה על אורך ההודעה, אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
הילה07/04/2013בבקשה אשמח לעזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי אשמח לחוות דעתך
הילה08/04/2013תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים שלא רוצים לגדול - תגובה
פרופ' שלמה משיח08/04/2013יש לך כנראה שחלות פוליציסטיות ואת רגישה מאד לטיפול בגונדוטרופינים.
עם זאת, אני מאד לא אוהב פרוטוקולים בהם מורידים ומעלים את המינונים מידי יום, בנסיוני רב השני, מניפולציות כאלו גורמות לניוון של הזקיקים. עדיף לקבוע את המינון שאת רגישה לו ולהתמיד בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור אבל אני לא מאובחנת כפולציסטית
הילה08/04/2013וללא ההורמונים מבייצת באופן טבעי.
מחר יש לי שוב מעקב.. מקווה שהם התפתחו.
בדכ טופלתי ללא שינויים ככ גדולים במינון וזה היה גם פרוטוקול קצר. הבנתי מהאחיות שפשוט הרמה של ההורמונים בדם מאוד עלתה ולכן הפחיתו את המינון.
יכול להיות מצב שהם לא ימשיכו לגדול ??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול תרופתי לאחר שאיבהמיכל07/04/2013
שלום רב ,
אנחנו בטיפול ההפריה הראשון שלנו ,
ביום חמישי עשו לי שאיבת ביציות והיום ביום ראשון אמורים לעשות לי את ההחזרה .
לאחר השאיבה לאר קיבלתי כל הנחיה להמשך טיפול כלשהו .
האם יש צורך בטיפול תרופתי כל שהוא עד ההחזרה ?
במידה וכן ולא קיבלתי מה יכולות להיות ההשלכות ?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול תרופתי לאחר שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2013צריך להתחיל תמיכה של פרוגסטרון אותן רשם לך הרופא אך גם אם לא לקחת עדיין לא יגרע כלום מהטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להזהר מפרופסור שולמן - לא אנושי - כגלי06/04/2013
חוויה טראומטית בפגישה עם פרופסור שולמן. יחס מחפיר, פגיעה בצנעת ופרטיות המטופלת והחמור מכל שם עצמו לאלוהים ומעז לחרוץ גזר דין מוות על אפשרות המטופלת להביא לעולם ילדים משלה, וכל האמור לעיל בזלזול ופגיעה ברגשות האשה. לשמחתי מייד החלפתי את התליין ברופא אנושי פרופסור לב רן . וראה זה פלא, הקודם אף טעה באבחנה כי כיום תודה לאל ורופא האנושי הריני אמא בישראל מביצית שלי וזרעו של אישי. ממליצה לבחור רופא אחר. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להזהר מפרופסור שולמן - לא אנושי - כ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2013גלי שלום פרופ׳ שולמן הינו אחד הרופאים המובילים בתחום,כל רופא עלול לטעות ,אין זו עילה להשמצה גורפת כל כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטאמיניםירדן06/04/2013
אני לוקחת תוספי תזונה ויטאמין אי, ברזל, אומגה וכו' האם הם יכולים לעשות נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ויטאמינים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2013ברזל יש לקחת רק אם צריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לפרוטוקולירדן06/04/2013
מאחר ואני מטופלת בבית חולים בכל פעם אני רואה רופא אחר. הרופא הראשון הוא זה שמחליט על הפרוטוקול - השאלה שלי האם אצל רופא פרטי אני אקבל טיפול טוב יותר, אישי יותר עם תוצאות טובות יותר?
שאלה בקשר לפרוטוקול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2013אן שלום,גם במסגרת הציבורית ניתן טיפול טוב ויעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לקחת תרופות נגד דיכאוןירדן06/04/2013
במהלך הטיפולים ואח"כ במהלך ההריון?
האם יש מחקרים בנושא על נזק כלשהו לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם אפשר לקחת תרופות נגד דיכאון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2013אן כדאי שתפני ליחידה לטרטולוגיה של בית חולים הדסה ירושלים בראשותו של פרופ׳ אור נוי ,את תעני ותקבלי תשובה לשאלותייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהן הסיבות שטיפולים נכשליםירדן06/04/2013
אחרי שיש הפרייה והחזה?
איך ניתן לדעת את איכות הביציות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מהן הסיבות שטיפולים נכשלים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2013שלום,להצלחה ישנן גורמים רבים הקשורים בגיל האישה ,הרזרבה השחלתית שלה ,הרקע הרפואי והגנטי שלה נתוני הזרע של בעלה,והרקע הרפואי שלה ולבסוף איכות הטיפול ומעבדת ה-IVF,כך שאמנות הטיפול הינה לנסות למקסם את הטיפול על מינת להשיג את התוצאה המיוחלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 11 להריון- קרינוןשי06/04/2013
שלום רופאים נכבדים,
היום אני בשבוע 11+0 להריון, שאלתי את הרופא האם להפסיק את הקרינון והוא השיב שכן.
האם הפסקת הקרינון עלולה לגרום לנזק לעובר/להפלה?
האם הפסקת התמיכה עלולה להוביל לדימום?
אני מאד חוששת להפסיק עם התמיכה.
תודה רבה מראש ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 11 להריון- קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2013שי שלום,היית צריכה להפסיק לפני שבועיים ולא היה קורה כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולרינת06/04/2013
שבוע טוב,
לפני שבועיים ביצעתי החזרת מוקפא,אתמול ביצעתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי,
האם ניתן לקבל ווסת במהלך טיפול באנדומטרין ואסטרופם? או רק לאחר הפסקת הטיפול ניתן לקבל ווסת?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2013מאחר ואת לוקחת טיפול הורמונלי תחליפי סביר שתקבלי וסת לאחר הפסקת התרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמיכל06/04/2013
שלום ,
אני לוקחת פעם ראשונה גלולות למשך 14 יום בין טיפול IVF לטיפול שאני אמורה להתחיל .
כבר 4 ימים ,מהיום ה- 11 ללקיחת הגלולות יש לי דימום ממש חלש ... בהפסקה של יום כן ויום לא ... נאמר לי שזה בסדר ולפעמים קורה מהגלולות .
שלשום הפסקתי את הגלולות לאחר היום ה- 14 לפי התוכנית .
איך אני אדע מה זה הדימום של המחזור ?
מפחדת לפספס , אני צריכה להתחיל להזריק דקא ביום השני למחזור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלולות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2013בכל מקרה בלי שום קשר לדימום התחלת הטיפול היא לאחר מירוו של 5ימים מהפסקת הגלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)