מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהמיטל09/04/2013
במידה והיה לי מוגלה דלקתית בגב העליון בתוך ציסטה שבועים שלא טיפלתי בה (רק היום עברתי ניתוח) זה יכול לסכן את העובר באיזושהי דרך?
שבוע 19 לאחר IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/04/2013לא יסכן עובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.שיר09/04/2013
שלום. רציתי לדעת האם פוליציסטיות מבייצות לפעמים על זקיקים קטנים? כל הערכים בבדיקות דם הראו שהיה ביוץ. הרירית צמחה והתעבתה ויש לי החזרה עוד כמה ימים.תודה על מענה וביכלל על פורום כזה מיקצועי ומרגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2013יעל שלום ,ביוץ מתקיים רק בתנאים שהזקיק הבשיל והגיע לגודל מתאים -18-23 מ"מ לערך ,אחרת מדובר בלוטאיניזציה המעלה את ערכי הפרוגסטרון ,אולם בפועל מדובר בהליך שמשבש את ההליך התקין של הביוץ ,האפשרות החילופית במקרה שלך היא שהביוץ פוספס,ולא נצפה הזקיק הדומיננטי שהוביל את השינויים ההורמונלים ועליית הפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםעדידה09/04/2013
שלום לכולם, אני בת 30 לאחר 8 שנים של נטילת גלולות.
לפני כחצי שנה הפסקתי לקחת גלולות במטרה להרות. מחזור ראשון היה ב 2.3.13 והיה כ 100 ימים לאחר הפסקת הגלולת ולאחר שנטלתי דופאסטון. מאז שקיבלתי את המחזור עברו 38 ימים במהלכם עשיתי אולטראסאונד ובדיקות דם עד היום ה 25 למחזור ( מעקב זקיקים). נכון ליום ה 25 למחזור ע"פ אולטרסאונד ובדיקות דם לא היה ביוץ ולא נראה שעומד להתרחש ביוץ.
הרופאה המליצה לי לחכות שבועיים במידה ולא מגיעה וסת לקחת דופאסטון ולהתחיל טיפול באיקיקלומין כי לדעתה לא היה ביוץ.
מזה שבוע שאני מרגישה כאבי בטן חזקים וכאבים בחזה ( בעיקר רגישות בפיטמות), מסיבה לא ברורה החלטתי לעשות אתמול בדיקת ביוץ ביתית והפלא ופלא נראו שני פסים מאד ברורים.
לאחר התייעצות עם אחות הגעתי בבוקר לאולטרסאונד ואלו התוצאות:
באולטראסאונד נראתה רירית יפה, אך לא נראו בשחלות זקיקים מובילים ( לדבריו לא נראה כאילו אני עומדת לבייץ)
בדיקות דם: estridil-538, lh-11.40, progestron- 7.9
מה זה אומר?
האם היה ביוץ? ואם כן האם ניתן לדעת מתי?
האם אפשר לדעת מהבדיקות האלה אם יש הריון? כי הכאבים בפיטמות ובבטן נמשכים גם היום
אודה על תשובה כי אני כל כך מבולבלת כבר ולא יודעת אם להתחיל באיקיקלומין... הרופאה שלי היא איננה רופאת פוריות והאם יש צורך כבר בשלב זה לעבור לרופאת פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' שלמה משיח09/04/2013לפי ערכי הפרוגסטרון -בייצת כבר. עצתי לתת לשחלות עוד כחודשיים ״לנוח״ מהשפעת הגלולות ורק אם הוסת לא תסתדר-להתחיל באיקכלומין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה, עוד שאלה
עדידה09/04/2013תודה על תגובתך,
האם אפשר לדעת מתוצאות הבדיקות מתי היה הביוץ ואם יש הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2013אמיר שלום,קיימות שתי אפשרויות :
1.שהיה ביוץ יום או יומיים לפני הבדיקה שביצעת-יש לבצע בעוד שבוע בדיקת פרוגסטרון נוספת כדי לראות עם הביוץ היה אכן עוצמתי ותקין.
2.אפשרות הנוספת שהתרחשה לוטאיניזציה מוקדמת שלא בנוכחות זקיק מוביל -זהו תהליך המעלה את הפרוגסטרון ,אבל במהותו הוא תהליך בילתי תקין שאינו מוביל בסיכומו של דבר להריון ,אולם מחולל את השינויים ההורמונלים ,ואותם התחושות שאת חשה,יחד עם זאת אם אכן התרחש ביוץ ,תמיד קיימת אפשרות שאת תהרי ,אולם בשלב זה מוקדם לקבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקרן09/04/2013
שלום . רציתי לשאול האם ניתן כבר ביום השאיבה להזריק פרוגרסטרון 50 מג,כדי שהאחות תזריק לי אחרי השאיבה ותלמד את בעלי כיצד להזריק.זה יכול לעשות נזק כלשהוא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שלמה משיח09/04/2013לא עדיף חהתחיל את הפרוגסטרון למחרת השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהאני09/04/2013
הועלתה אפשרות של החזרה בשיטת towako עקב ריר צווארי מוגבר שאולי פוגע בהשתרשות העוברים.
מה דעתכם על הליך זה? האם בעייתי? מוצלח?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה - תגובה
פרופ' שלמה משיח09/04/2013השיטה היא טובה אבל נדמה לי שריבוי ריר זה לא אינדיקציה. עושים פעולה סו כאשר קשה מאד להיכנס דרך תוואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאים הנפלאיםאצילה09/04/2013
התינוקת שלי בת 4 שבועות. אחרי טיפולים
יש לי דלקת בדרכיי השתן ואני מניקה, האם אפשר לקחת macrobid, nitroffurantoin בזמן הנקה?
וגם,
האם אפשר להשתמש ב ciprofloxacin בהנקה?
לזיהום בדרכיי השתן
ואם לא אז מה מומלץ?
חן חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום לרופאים הנפלאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2013צריך לחפש אלטרנטיבה יותר טובה בין תכשירי האנטיטביוטיקה המתאימה להנקה כמו צ'פורל ,פנברין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות בתחילת הריוןזוהר09/04/2013
שלום..
אני במהלכו של השבוע החמישי וראיתי היום הפרשה חומה בהירה נוטה לורדרד בתחתונית, האם זה תקין?זה בסדר או שאני צריכה ללכת לבדוק זאת? מה יכולה להיות הסיבה לכך?
(ההריון הוא מהחזרת מוקפאים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה
זוהר09/04/2013אולטרסאונד יש לי רק ב22 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוספת קטנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2013כל הפרשה בגוון ורדרד או אדום יכולה להצביע על דימום ,הייתיממליץ על בדיקת ביטה חוזרת ,ולפי הצורך לבצע אולטרסאונד בשבוע 5 ניתן לזהות שק הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עוד שאלה קטנה
זוהר10/04/2013מאתמול מאותה פעם שראיתי את ההפרשה המוזרה לא היה לי שוב לא אתמול ולא היום וגם לא היה שום דבר על המקל של הנרות ועל המקל של הקרינון.. אתה ממליץ בכל זאת להקדים את התור לאוטרסאונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים שבוע 5 וחמישה ימיםגל09/04/2013
שלום רב,
לאחר הפרייה 3 נכנסתי להריון מחזור אחרון ב-28 לפברואר לפי בדיקת הדם להריון הערכים תקינים.
אבל יש לי כאבים כמו כאבי מחזור כבר שבועיים וחצי והיום זה מתגבר יש לי הרגשה שכל שנייה אני מקבלת מחזור האם זה טבעי?
יש לי פחד מהריון חוץ רחמי האם הכאבים האלו מעידים על הריון חוץ רחמי?
הרופא שלי קבע לי תור לאולטרסאונד רק ב-22 לחודש ולפי החישוב אני אהיה בשבוע ה-7 האם זה לא מאוחר מדי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים שבוע 5 וחמישה ימים - תגובה
פרופ` דוד בידר09/04/2013ההרגשה טבעית.
אין פה הריון חוץ רחמיי.
האולטרה-סאונד שקבע לך הרופא בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 14 או 16 למחזור....koktit09/04/2013
תלוי ממתי סופרים.
מיום הדימום ה"אמיתי"
או מהתחלת דימום קל...
הייתי היום ב-US.
נצפה זקיק בגודל 19 מ"מ
רירית 6.2
נוזל בדוגלס בכמות בינונית.. (מה זה אומר? טוב או לא טוב?)
כנראה שהיה ביוץ?
אם ככה, אני ביום ה-16 או ביום ה-14 (בד"כ ביוץ ביום ה-14 נכון?)
*
וסתם מהמיית ליבי:
באופן כללי אני רוצה לומר שאני מרגישה שהרפואה קצת מנסה ל"הוריד" אותי מהעניין
ה"עוד ילד" כי יש לי 2 בבית.
אני חשה פגיעה עמוקה ואת החוסר רצון לעזור לי כי אין לי ספק שכן ניתן לעשות משהו.
אני חושבת שאם המדינה / רפואה וכו' יסתפקו במשפחות בנות 2 ילדים, מן הסתם נצטרך בעתיד יותר רופאים גיריאטריים, פסיכוגריאטריים וכו'.
אני מקרה אולי לא פשוט, לא "צעירה" מספיק ואולי הרופאים חושבים שאני "בזבוז זמן".
יש מסתבר עוד מס' בדיקות שניתן לעשות לי כדי להוכיח את הענין והרופא שלי לא מציע לי אותו. אני גם יודעת ולמדה שמן הסתם צריך לעקוב יותר אחר המחזור שלי בייחוד בגלל שהוא לא סדיר.
חבל, חבל מאד שמנסים לייאש זוגות עם שניים ששואפים לשלושה ואפילו לארבעה.
המיניעים הם מניעים אידיאולוגיים וציוניים, אנו מגדלים בבית ילדים לתפארת ורוצים עוד, למה לא לעזור לנו?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יום 14 או 16 למחזור.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2013לפי נתוני האולטרסאונד את בתהליך ביוצי,כדי לבסס אותו ניתן לתת זריקת אוביטרל ולבצע טיפול ייעודי.
אינני יודע את כל הפרטים עלייך ,אולם אני מלא הערכה לנחישותה,ומשוכנע שכל רופאיעשה את אשר יוכל לסייע בידייך,אולם מחובתו להסביר לך את סיכוייך כפי שהדבר נגזר מחוק זכויות החולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' אשכנזידקלה09/04/2013
רציתי לדעת תחילה אם אני חייבת לחזור על בדיקת פאפ שיצאה תקינה ונעשתה ב- 28.11.11. לי ידוע שהבדיקה נעשית כל 3 שנים אך נאמר לי שבטיפולי פריון אמורים לבצע את הבדיקה כל שנה?
שאלה אחרת: רציתי לדעת אם אתה מבצע תרומת ביצית ומעט פרטים כמו היכן , מה עלות הטיפול בערך ומה זה כולל? והאם יש הבדל אם זה נעשה בביה"ח ציבורי או פרטי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/04/2013יש לחזור על בדיקת ה-PAP,את הפרטים והאפשריות לגבי תרומה בחו״ל עלייך לברר עם המערך הקשור לתרומת ביציות באסותא ולאחר מכן ליצור איתי קשר כדי להכין אותך באמצעות טיפול הורמונלי תחליפי ולתכנן את המחזור שלך עם מועד מתן הביציות לצורך ביצוע החזרת עוברים בתהליך טרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקבשיר09/04/2013
שלום,
אשמח לדעת מה אומרות התוצאות הבאות יום 7 למחזור (מחזור של 24 יום)
ממתינה לביוץ להזרעה ללא הורמונים, רק אוביטרל.
בבדיקת דם :
פרוגסטרון 0.5
E2 72 ml
בדיקת אולטראסאונד:
ימין זקיקים קטנים
שמאל זקיקים 10, 9
רירית: 5.3 מ"מ
האם נראה תקין? האם ה E2 לא נמוך מידיי? ייתכן שעוד 3 ימים אהיה בביוץ
ואם ה E2 יהיה נמוך, האם זה בעייתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/04/2013בשלב זה את נמצאת בשלב מוקדם לפני הביוץ הצפוי ,עלייך לבצע עוד בדיקה לפחות בעוד שלושה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מה לגבי התוצאות האחרות
שיר09/04/2013האם ה E2 לא נמוך מידיי והרירית דקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעקב - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2013כאמור סה"כ התוצאות מעידות על שלב המחזור בו את מצויה שהוא הרבה לפני הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאריות הריוןשלי09/04/2013
הריון מטיפולים שלא צלח וגרידה לפני 7 שבועות.
המחזור לא הגיע,הרירית עבה,הפרוג נמוך-הכל לא מאופס.
בא"ס אתמול התגלה נוזל ברחם.
לטענת הרופא ייתכן שמדובר בשאריות הריון.
א. האם הנוזל ברחם הוא אכן שארית הריון,או שמא סיבוך אחר? מה יכולה להיות הסיבה לכך ומה עליי לעשות
ב. אם אכן יש שאריות- כיצד עליי לפעול כעת? היסטרוסקופיה אבחנתית+ניתוחית?
למי פונים? מה עושים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאריות הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/04/2013שלי שלום כדי לאשר אבחנה של שאריות הריון בצעי גם בדיקת ביטה וניתן לעקוב אחרי הירידה בביטה,במידה ואכן ערכי הביטה עלא התאפסו יש לשלול שאריות הריון באמצעות היסטרוסקופיה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור. עשיתי
שלי09/04/2013בטא והיא מאופסת לחלוטין.
האם זה בהכרח מעיד שאין שאריות הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופסור. עשיתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2013יש לבצע גם ביקורת אולטרסאונד לראות שחלל הרחם נקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה ששוב כותבת,אבל
שלי10/04/2013בא"ס ראו נוזל שלא יודעים לאמר אם הוא שארית הריון.
היסטרוסקופיה עושים רק אחרי קבלת המחזור שלא מגיע
אז איך בעצם אני אמורה להיות מאובחנת?
ושוב
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליחה ששוב כותבת,אבל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2013בינתיים את נמצאת במעקב תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה ומאוד חוששת, אנא עזרתכםהדס09/04/2013
שלום,
אני מזריקה גונאל F במינון 75 זה 6 ימים.
לאחר 4 ימי הזרקה נצפו 5 זקיקים, כאשר 2 מתוכם מובילים: 12 ו 13 מ"מ. היום במעקב (כאמור אחרי 6 ימי הזרקה) נצפו 11 (!!) זקיקים, כולם בגודל שבין 10 ל14 מ"מ. נראה שהזקיקים המובילים של המעקב הקודם לא גדלו משמעותית ובמקומם נוספו עוד 5 זקיקים... הטכנאית ציינה שהשחלות לא מוגדלות.
אני מיועדת להזרעה והשבחה.
אני מבינה שמדובר בכמות גדולה מאוד של זקיקים לצורך הזרעה, מחשש לריבוי עוברים...
מה ניתן לעשות במצב כזה? האם ישנה דרך ל"עצור" התפתחות של זקיקים נוספם וקטנים ולהתמקד "רק" במובילים (היום היו לי 3 זקיקים של 13-14 מ"מ)?
האם ניתן להוריד מינון? הבנתי ש75 זה המינון הכי נמוך...
אציין כי אנחנו בלתי מוסברים. שני מחזורים עם איקק' הסתיימו בהריונות לא מוצלחים, ודיקקו לי מאוד את הרירית ולכן הומלץ על זריקות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לחוצה ומאוד חוששת, אנא עזרתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/04/2013כדי לפקח על התהליך בצורה מבוקרת יותר כדאי לבצע בדיקות הורמונליות ולהקים את מינון ההורמונים בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- המשך שאלה
הדס09/04/2013בבדיקות הורמונאליות נמצא אסטרדיול 1350 ופרוגסטרון 1.3
איך לטעמך יש לגשת מכאן? האם יש טעם להוריד מינון (ל37.5) או שבכל זאת יהיה מב של ריבוי זקיקים והחודש הזה אבוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה- המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2013לטעמי יש מקום לשקול מתן מינון נמוך יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה-מחזורספיר09/04/2013
שלום רב - התחלתי אסטרופם יום שני למחזור (מחזור ב 4.4.13) כי לא היה לי פרוגינובה בבית.....אתמול יום חמישי למחזור כבר לא היה דימום ...החלפתי לפרוגינובה כבר מיום ראשון בלילה כי זה מה שביקשו שאקח .....אתמול בלילה חזר לי דימום (קל).....האם זה תקין ? להמשיך?....
מאד מפחדת מביוץ מוקדם ...
תודה רבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגינובה-מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/04/2013להמשיך כרגיל הכל יסתדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון נמוךיעלי09/04/2013
רציתי לדעת האם פרוגסטרון נמוך יכול להעיד על הריון חוץ רחמי או הריון כימי?
חשובה לי מאוד התשובה
תודה לכם יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לכתוב ערכים- דחוף לי מאוד
יעלי09/04/20134/4 E2 993
P 36.5
B 1193
7/4
E2 981
P 28.2
B 4068* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לכתוב ערכים- דחוף לי מאוד - תגובה
פרופ' שחר קול09/04/2013לפי ערכי הבטא מלפני יומיים, ניתן לבצע א.ס. היום ולשלול בוודאות הריון כימי או הריון חוץ רחמי.
לא ניתן להסיק דבר מרמת הפרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון נמוך - תגובה
פרופ' שחר קול09/04/2013לא.
רמת הפרוגסטרון בלבד, ללא כל מידע רפואי נוסף לגבי הרקע הרפואי של המטופלת, הטיפול שעברה, התרופות שקיבלה ומקבלת, ערכי הורמונים אחרים, בדיקות הדמיה, אם בוצעו - אינה יכולה לקבוע האבחנה של הריון חוץ רחמי או הריון כימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)