מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופיל הורמונלי יום 4 למחזורמיכל06/04/2013
שלום ,
בדיקת פרופיל הורמונלי ביום 4 למחזור -
E2 - 96
LH - 0.7
FSH - 6
PROGES < 1.7
פרולקטין - 357
האם תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופיל הורמונלי יום 4 למחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2013תקין לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קטן תוך כדי הזרקת פיוריגוןשולה06/04/2013
אני מזריקה פיוריגון 75 כבר 9 ימים
היום - היום ה-9 היה לי דימום ממש ממש קטן בניגוב (גודל של שומשום)
זה אומר משהו ? מסכן ? החודש אבוד?
הרי אני אמורה ביום יומיים הקרובים לבייץ ע"פ בדיקות הדם והמעקב זקיקים
וזה לא מסתדר עם דימום.
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום קטן תוך כדי הזרקת פיוריגון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2013יתכן והדימום הוא ממקור מוארי עלייך לעבור בדיקה כדי לנסות לאבחן את הרקע לדימום הקהילתי צפןי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיוריגון 900 ושחלות פוליציסטיותשולה06/04/2013
בת 26.
עם שחלות פוליציסטיות.
בלי ילדים, אני עדיין בשלב מציאת הביוץ הטבעי ולא הזרעה/הפרייה, בהמלצת הרופא.
בחודש הראשון לקחתי איקקלומין (100) היו זקיקים גדולים אך הרירית הייתה 3 .
בחודש השני התחלתי פיוריגון (75) אך היו ציסטות מהאיקקלומין שנותרו ולכן לקחתי גלולות.
כעת החודש השלישי הזרקתי פיוריגון 75 כבר 8 ימים ומחר מעקב זקיקים ובדיקת דם.
שאלותיי הן :
1. ביום ה-4 להזרקה החודש וגם במעקבים קודמים, הרירית שלי לא עוברת את ה-6
למעט יום לפני מחזור היא הייתה 6.8 . זה לא מעיד על בעיה כבר עתה שדורשת הפריה/הזרעה וחבל על ביזבוז הזמן במציאת הביוץ???? יש טיפול לעבות רירית ???
2. העט פיוריגון 900 , מכיל 900 יחידות , אני הזרקתי בסה"כ 12 ימים של 75 שזה בדיוק 900 ועכשיו שהוצאתי את האמפולה (שציפיתי שתהיה ריקה לגמרי)
אני רואה שיש טיפה חומר עדיין בתוכה. זה חומר ספייר שנשאר בה? או שזה אומר שלא הזרקתי טוב באחד הימים ולכן נותר בה חומר??
אשמח לתשובות בהקדם
בברכה שבוע טוב
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיוריגון 900 ושחלות פוליציסטיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2013יש האמפולה פיורגון יותר מ-900 יחידות ,במידה ורירית הרחם לא תתכסה גם בטיפול נוסף ידרש בירור הכולל צילום רחם ,היסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכווי הפרייהאיתי06/04/2013
שלום. אנחנו בהליך פונדקאות עם תרומת ביצית בהודו. ביצענו עד כה 3 ניסיונות ונכשלנו. בפעם הרשונה ההפרייה בוצעה מזרע קפוא וביצית קפואה. מתוך 9 ביציות קפואות נוצרו ארבעה עוברים ברמה טובה(זה הודו ולא מסרו במדויק את האיכות). נעשו שני ניסיונות החזרה. בכל פעם של שני עוברים ושתי הפעמים לא הובילו להיריון.
בפעם האחרונה בןצעה הפריה נוספת אך לצערינו יום לפני השאיבה ירד רמת האסטרדיול אצל התורמת ועמד על 900 עם למעלה מ 20 זקיקים. בסופו של דבר שרדו 10 ביציות והופרו 6 עוברים. הפעם נאמר לנו שהעוברים בדרגה 1 עם 8 תאים ביום השלישי. הוחזרו 3 לפונדקאית ושוב אין החריון. נכון לעכשיו נותרנו עם 3 עוברים מוקפאים.
1. יתכן ויש בעיה בזרע? עשיתי בדיקות בארץ ונאמר שהכל תקין. בעבר פרסמתי תוצאות הבדיקה בפורומים כאן ונאמר לי גם שהבדיקות תקינות.
2. מה הסיבה לכשלונות?
3. האם היחס בין כמות הביציות שנשאבו לכמות העוברים בסופו של דבר תקין?
4. יש המלצות מה עלינו לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכווי הפרייה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/04/2013ביציות קפואות זה לא דבר טוב וההצלחה לא טובה.
עוברים קפואים זה גם לא טוב.
ירידת האסטרון ל 900 זה לא טוב וגם הסיכויים להריון לא טובים.
נראה שלא הצלחת בגלל הביציות והעוברים ולא עניין הזרע.
הסיכוי הטוב ביותר זה טיפול נכון לתורמת והחזרת עוברים טריים לפונדקאות בזמן הנכון.
לפי תאוריך עדיין לא עברת טיפול אחד סביר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה -אחרי הזרעהטליה06/04/2013
צהריים טובים אני אחרי הזרעה שהתרחשה בערב הליל סדר..לאחר הזרקתי פעמיים אוביטרל פעם אחרונה בשבת קודם מאז ההזרעה הבטן תפוחה מאד, כואבת במאמץ במנוחה אני מתנשמת אחרי מאמץ קל...הרופא ביום ההזרעה הנחה אותי לשתות הרבה להיות במנוחה. וכעבור שבועיים ויום לבצע בדיקת הריון במידה ולא אקבל מחזור.עדיין אני מודאגת האם זה יחלוף (כמעט שבועיים מההזרעה)? האם זה מצריך טיפול אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה -אחרי הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/04/2013יש לך גירוי יתר וההזרקות של האוביטרל לאחר ההזרעה מגבירות את הגירוי.
כפי שכבר כתבתי אין סיבה בהזרעות למתן האוביטרל לאחר ההזרעה.
בכל אופן אם יהיה הריון הגירוי יכול להחמיר ואם לא יהיה הריון זה יעלם תוך שבוע עד עשרה ימים.
אם את לא סובלת במיוחד ומרגישה שעל ידי שתיה מרובה זה בסדר אז יש לחכות בסבלנות להתפתחויות.
אם הכאבים או הרגשות יחמירו יש לפנות למיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בתחילת הריוןגלי06/04/2013
שלום רב,
קיבלתי מחזור ב-28 לפברואר ב-18 למרץ עברתי החזרת עוברים - בתחילת שבוע שעבר עשית.י בדיקת דם ואני בהריון השאלה שלי:
כבר שבועיים שיש לי כאבי בטן כמו של מחזור זה בעיקר שאני הולכת לישון - אני לא ישנה טוב ומתהפכת כל הזמן מהכאבים כדי למצוא תנוחה נוחה.
האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בתחילת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/04/2013תחושת הכאבים היא נורמלית ונובעת מתגובת הרחם (התכווצויות)להריון המתפתח בתוכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדר' קולספיר05/04/2013
דר' קול שלום,
שאלה לגבי תרומת ביצית - הבנתי שאת האולטרסאונד הראשון למעקב הרירית עושים כ10 ימים לאחר תחילת נטילת האסטרופרם/ פרוגינובה....
1. האם לא צריך מעקב קודם לכן?
2. במידה ולאחר 10 ימים הרירית עדיין לא מתקדמת כמו שרוצים - האם עדיין יש אפשרות לשנות מינון ולהצליח להגיע לעובי המתאים להחזרת טריים כ 8 ימים לאחר האולטרסאונד הראשון ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדר' קול - תגובה
פרופ' שחר קול06/04/20131. המעקב הראשוני הוא בדיקת דם בתחילת השלב הפוליקולארי כדי לוודא הורמונים תקינים בהתאם לצפוי.
2. המעקב השני כולל בדיקת דם חוזרת כדי להעריך הספיגה של האסטרופם, וכן כדי לשלול ביוץ מוקדם, ספונטני (אם רלוונטי). במקביל מבצעים בדיקת א.ס. שמטרתה למדוד את עובי הרירית, וכן לראות מה קורה בשחלות, בעיקר לגבי אפשרות של התפתחות זקיק שעלול לבייץ טרם הזמן.
כל זאת, כמובן, לאחר שבדיקות קודמות הראו תקינות של הרחם, רירית הרחם, והשחלות.
אם הרירית דקה, ניתן להעלות את מינון האסטרופם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה קטנה .....
ספיר06/04/2013מחזור יום חמישי - התחלתי אסטרופרם 3 פעמים מיום שישי.
בדיקות דם עדיין לא עשיתי אז לפי מה שרשמת ארוץ ביום ראשון לעשות (זה עדיין טוב נכון?)
הבנתי בדיקות דם וא.ס לאחר 10 ימים (14-15/4).
האם אפשר לבקש מעקב נוסף לפני כן ?
1 האם עדיין עם אסטרופרם 3 פעמים ביום יכול להיות ביוץ .....? אם כן האם יש דרך למנוע בכל מקרה ....
2 האם במהלך הזמן הזה עד ההחזרה של הטריים (מתרומת הביצית ) אסור לקיים יחסים ?
תודה רבה דר' קול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ספיר07/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנהbs05/04/2013
שלום...
יש לי שאלה קטנה, אני נמצאת בשבוע 7+1 , רציתי לשאול אם אני רק מתחילה את שבוע 7 או סיימתי והתחלתי 8?
תודה ושבת שלום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קטנה - תגובה
פרופ' שחר קול05/04/2013עברת 7 שבועות.
כעת את בתחילתו של השבוע השמיני להריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה על המענה המהיר ד"ר
bs05/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלילינועם05/04/2013
שבת שלום,
בתאריך 24/3 בוצעה לי החזרה של בלסטוציסט, ביום ראשון יש לי בדיקת דם,
היום ביצעתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי,האם יש טעם לבצע את הבדיקת דם ביום ראשון?
במידה ולא נקלט כמה זמן צריך לחכות עד השאיבה הבאה?(בוצעה לי שאיבה אחת בינואר ולא נשארו מוקפאים.
אודה לכם על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלילי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2013בכל מקרה אם לא תקבלי בינתיים וסת במעי בדיקה ביום א,תמתיני חודש עד לטיפול הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן נפוחה מאוד בגירוי יתרמונה05/04/2013
אני בת 31 , לאחר החזרת עוברים. בדיקת בטא ראשנה יצא גובהה ועומדת על 300. סובלת מתופעות של גירוי יתר. נמצאת במעקב מול הרופא שלי ובדיקת ספירות דם מדי כמה ימים אך חד עם זאת רציתי לשאול:
הבטן שלי נפחה כבר יותר משבוע. נפוחה מאוד, ורגישה מאוד.
האם זה מצב מקובל?
כמה זמן בערך לוקח עד שהנפיחות יורדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטן נפוחה מאוד בגירוי יתר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2013העובדה שהרית מחמירה את התופעות ויש לעקוב אחרי כל הפרמטרים של גירוי יתר כדי לראות שהמצב לא מחמיר,במרבית המקרים מעקב שמרני יספיק,לתופעות יקח פרק זמן ארוך עד שיחלפו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זינט בהריוןבאהבה05/04/2013
שלום רב,
לפני כחודש גילו לי חיידק בשתן (בתרבית) ולקחתי אנטיביוטיקת צטוויט.
לפני שבוע עשיתי שוב תרבית שתן, ועדיין ישנו החיידק.
אז עכשיו קיבלתי אנטיביוטיקה בשם זינט. קראתי באינטרנט דעות חלוקות לגבי מתן האנטיביוטיקה הזו בהריון. גם בעלון המצורף לכדורים רשום שהוא לא מיועד לנשים בהריון.
אציין כי רופא הנשים שלי נתן לי את המרשם ואני סומכת עליי, אך עדיין מעט חוששת.
אני בשבוע 11.
קיבלתי מינון של 2 כדורים ביום למשך שבוע.
האם קיימת סכנה לעובר/ להריון?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זינט בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2013אין כל בעיה עם לקיחת זינט בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
באהבה05/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות לתתספיר05/04/2013
נשארו לי 6 מזרקים של דקקפטיל תוקף 8/15 ו2 מזרקים צטטרייד תוקף 6/14
מתגוררת בקריות אם מישהי מעוניינת....תכתבו לי טלפון אתקשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ספיר05/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים לאחר החזרהעופרה05/04/2013
שלום
אני בת 37 והריתי בעבר באופן טבעי אך ביצעתי הפסקות הריון
פרופיל הורמונלי תקין ולאחר ניתוח להוצאת פוליפים
ניגשנו לivf בעקבות בעיה אצל בעלי ואנו כרגע לאחר הפריה ראשונה
אני נמצאת שלושה ימים לאחר ההחזרה,ביצית אחת שהופרתה מתוך שתיים שנשאבו והוחזר עובר חזק ועובר בינוני מאתמול יש לי כאבי כמו מחזור חזקים ממש עם נטייה כלפי דופן שמאל בבטן התחתונה.
על מה זה מעיד?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים חזקים לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2013המצב הוא תגובתי לטיפול ,אם התופעות יחריפו בצעי בדיקת אולטרסאונד לשלול התפתחות ציסטה שחלתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים אחרי החזרה
עופרה05/04/2013תודה על התשובה בהחלט אשים לב לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן נוגדניםטל05/04/2013
שלום רציתי לדעת אין לי נוגדנים לסי אמ וי אני בשבוע 14 תודה לאל. הייץי מצוננת ללא חום לפני שבועיים וחצי עם עייפות שרירים שעושה פעולות בידיים בשכמות רגליים עד עכשיו. כמה זמן מקסימלאי שיהיה בטוח בטוח שזה לא זה חס וחלילה עלי לבצע בדיקת נוגדנים? כי אני כל פעם עושנ ומבינה שלא עובר זמן כמה זמן מקסימלי אחרי ( למרות שעדין עייפות שרירים) מהימן לעשןת?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה זמן נוגדנים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2013את יכולה לבצע את הבדיקה,נוגדני ה-IGG מופיעים תוך שבוע מההדבקה,נוגדני ה-IgM מופיעיום כעבור3-4 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי פרופ אשכנזי בבקשה הסבר
טל05/04/2013הבנתי שנוגדני igm הפ דווקא המופיעים ראשונים ורק יותר מאחר מופיעים igg, זה הפוכ? בכל אופן עשיתי ביום רביעיהאחרון בדיקה ותודה לאל יצא שלילי שניהם. זה אומר שאוכל להרגע שכאבי השרירים שעדיין ממשיכה לא מזה בעה? בכל אופן רןצה הסבר אם אכן igm עולים כעבור שבוע ולזה התכוונת?תןדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי פרופ אשכנזי בבקשה הסבר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/04/2013אם יש הדבקה היה צריך להיות IGm חיובי.
אם שלילי זה לא הומרוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםרינת05/04/2013
שלום רב, אני לאחר החזרת מוקפא לפני שבועיים,מטופלת באנדומטרין ואסטופם,
ביום ראשון אמורה להיות לי בדיקת דם,במהלך השבועיים היו לי פעמיים דימומים לאחר החדרת האנדומטרין, האם זה בהכרח מעיד על כך שזה לא נקלט?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2013אדוה שלום,הכתמות הדם שהיו לך עלולות להיגרם מגירוי מרומי של צואר הרחם ע״י הנרות ולכן עדיין את עם סיכויי ם להיות בהריון,המתיני בסבלנות לבדיקת הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)