מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אז האם אפשר לתת DHEA לבת 40.3 ?koktit07/04/2013
פרופסור משיח, האם ניתן לתת לאישה בת 40.3 DHEA להורדת FSH לאחר שאובחן החודש 28.9? (הבדיקה נעשתה ביום ה-3 או ה-5 למחזור, לא יודעת להגיד בגלל דימום קל שאני לא יודעת אם להחשיב אותו, ביומיים הראשונים)
מתי מתחילים לקחת את התרופה הזאת? באיזה יום של המחזור?
כמה זמן צריך ליטול אותה ואיזה בדיקות לעשות תוך כדי?
יש שרשור שלי למטה....
מחר תור לרופא, רוצה לדעת אם יש טעם ללכת אליו ולבקש...המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז האם אפשר לתת DHEA לבת 40.3 ? - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/04/2013אפשר לתת DHEA בכל גיל. רק מעט מקרים מגיבים. צריך לקחת לפחות 5-6 שבועות עד שרואים (אולי) תגובה. התגובה היא לא בהכרח ירידה של ה-כדי, אלא רגישות יותר גדולה של השחלות לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמילה רישות התכוונת לרגישות?
koktit08/04/2013האם אתה ממליץ על טיפול כזה?
יש ניסיון בטיפולים כאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית מיםירדן07/04/2013
האם צריך לשתות מים בשבועיים אחרי החזרת העוברים? מה אפשר לעשות למעט לקיחת קרינון או אסרופם? האם מומלץ לקחת ויטאמינים או מאכלים מסויימים וממה כדאי להמנע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית מים - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/04/2013אין צורך בשום תוספות מלבד חומצה פולית. רצוי להרבות בשתיה משום הסכנה לגרוי יתר שחלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל07/04/2013
שאלה,היום זה היום השישי בו אני מזריקה גונאל f מינון 150+חצי חומר ממה שיש בדקפפטיל 0.1 .
היום לאחר בדיקת דם+אולטרסאונד ראו בערך כ-12 ,13 זקיקים בכל שחלה .
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
מיטל07/04/2013בנוסף אציין הזקיק הכי גדול היה בגודל 16, ותופעות לוואי שיש לי :כאבי בטן ולחץ בבטן התחתונה ועל שלפוחית השתן.
אודה לתשובתכם המהירה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/04/2013יש לך כניראה שחלות פוליציסטיות ואת עלולה לעשות גרוי יתר שחתי. יש להקפיד גם על רמות ה-E2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון יורדיעלי07/04/2013
שלום,
אני אחרי טפול הפריה של מוקפאים הוחזרו לי 3 עוברים יפים ביום 20/3 אח"י ביום ראשון 24/3 עשיתי בדיקת דם ויצא פרוגסטרון 24 ואמרו לי שזה נמוך.
ביום חמישי 5/4 עשיתי שוב בדיקה עלה לי מעט ל35 אבל אמרו לי שזה עדין נמוך מאוד
היום 7/4 עשיתי שוב בדיקת דם והפרוגסטרון ירד ל 28
יש לציין שהבטא והE2 עולים יפה
א. האם משתקפת סקנה להריון במספר נמוך זה
ב. מה רמת הפרוגסטרון שאמור להיות לי בשלב זה שבוע 4+4
ג. חוסר יציבות של הפרוגסטרון יכול להראות על קליטה טובה או לא של ההריון?
תודה לכם על תשובותכם העיניניות
אשמח אם תענו לי בהקדם אולי אוכל מעט להרגע
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לנאמר לעיל
יעלי07/04/2013אני מקבלת תמיכה של אנדומטרין 6 ליום, הגסטון לא נספג לי טוב ועכשיו קיבלתי המלצה לקחת כתוספת גם זריקה של פרוגסטרון ריטרד
בשורות טובות אצל כולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לנאמר לעיל - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/04/2013אני מסכים לתוספת הפרוגסטרון רטרד זריקה כל 3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון יורד - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/04/2013רמת הפרוגסטרון אינה נמוכה. שאלה איזו תמיכה את לוקחת? ומה ערכי הבטא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה, ותודה
יעלי07/04/2013א. תודה לפרופסר הנכבד
ב. עד עכשיו לקחתי 6 אנדומיטרין ו-4 אסטרופים ביום
ג. הבטא ביום שלישי 500 ביום חמישי היתה 1100. נכון להיום אינני יודעת אבל אמרו לי שהבטא מצויינת.
אשמח לדעת אם באמת ישנו ח"ו סיכון להריון.
תודה יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסוציסט סיכויי הצלחהשי07/04/2013
מה עדיף להחזיר לרחם בלסוציסט או עובר ביום השלישי? מה הסיכויים הגדולים יותר?
מה הסיכוי של בלצוסיט קפוא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלסוציסט סיכויי הצלחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2013בד"כ עובר שהוא בלסטוציסט נחשב לעובר איכותי יותר שבו באה לביטוי התרומה הגנטית גם של הגבר,ובמובן זה העובר עבר את ההתמינות הרצויה לקראת השתרשות.באשר לבלסטוציסט קפוא הדעות חלוקות באשר לסיכויי ההשתרשות ביחס לעובר ביום 3,היות ובלסטוציסט הוא עובר בעל שיעור ניכר של תאים הסיכוי לנזקי הקפאה והפשרה גבוה ,ולכן יתכן שהיתרון בהיותו בלסטוציסט מתבטל בעקבות תהליך ההקפאה וההפשרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלתי בקשר לעובר 6 תאיםירדן07/04/2013
האם אפשר לראות במקום כלשהו את שלבי וזמני התפתחות התאים? אשמח לקבל הסבר או מאמר או שרטוט או משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהמשך לשאלתי בקשר לעובר 6 תאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2013להלן הסבר על התפתחות הביצית המופרית עד להשרשת העובר ברחם
לאחר הפריית הביצית ע"י תא זרע נוצר הזיגוטה. הזיגוטה הינו תא בודד אשר עם הווצרו יחל בחלוקת תאים מהירה שבמהלכה ינוע בחצורה לעבר חלל הרחם ובסיומה יהפוך לעובר
ימים 1-3: במהלך שלושת הימים הראשונים שלאחר ההפרייה מתבצעת חלוקת תאים כל 20 שעות לערך. גודל הזיגוטה נשאר קבוע וכך בכל חלוקת תאים גודל כל תא הינו מחצית מן הגודל שלפני החלוקה. לאחר החלוקה הראשונה ישנם שני תאים, לאחר מכן ארבעה, שמונה ולאחר ארבע חלוקות כאשר ישנם בזיגוטה 16 תאים היא מקבלת את השם מורולה (תותית, על שם הדמיון שלה לפרי התות במבט תחת מיקרוסקופ).
יום 4: בשלב זה נכנסת המורולה מן החצוצרה לחלל הרחם שם נמשכת חלוקת התאים. לאחר החלוקה הבאה כאשר ישנם 32 תאים שכבת הזונה פלוצידה נקרעת והמורולה הופכת לבלסטוציסט גדול יותר המורכב משני סוגי תאים: מסת תאים פנימיים בצמוד לקוטב אחד, ומעטפת תאים חיצונית הנקראת טרופובלסט. מסת התאים הפנימית היא זאת שתהפוך בסופו של דבר לעובר, ואילו מעטפת הטרופובלסט תהפוך לשליה.
יום 6: הבלסטוציסט נצמד לדופן הרחם שכפי שראינו בחלקים הקודמים עברה במהלך המחזור שינויים שהכינו אותה לקליטה מוצלחת שלו. מנקודה זאת מתחיל העובר להתפתח ברחם, והמבוא להפריה טבעית מגיע לסיומו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המפורטת אבל...
ירדן08/04/2013רציתי לדעת מתי יש עובר 6 תאים? או שהתאים לא מתחלקים באותו קצב ואם היו בודקים עוד 6 שעות היו בו 8 תאים
מקווה שהבהרתי את עצמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה המפורטת אבל... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2013ביום השלישי למחזור העוברים צריכים להיות בני 6-8 תאים,בהחלט קיימת אפשרות שאם היו נבדקים עוד מספר שעות הם היו בני 8 תאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים 6 תאיםירדן07/04/2013
עברתי החזרה של עוברים 6 תאים בדרגה a-b אחרי 72 שעות
הבנתי שהם אמורים להיות 8 תאים
האם 6 תאים תקין להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים 6 תאים - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/04/2013אין כאן מתימטיק. ואם העוברים היו a b זה אומר שהם תקינים עם סכויים טובים להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין Eמישהי07/04/2013
לקחתי החודש ויטמין E בתקווה שיעזור בעיבוי רירית הרחם הדקה שלי. רציתי לשאול עד מתי צריך/אפשר להמשיך לקחת את הוויטמין? (אני לא תופסת כרגע את הרופא שלי והשאיבה מחר).
נשארו לי עוד כמה כדורים בקופסה, בערך עד יום ההחזרה. האם להמשיך לקחת? האם יכולים לגרום נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין E - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/04/2013רצוי להמשיך את הויטמין E עד שהרירית תתעבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם בסדר להמשיך לקחת גם אחרי
מישהי07/04/2013השאיבה, עד להחזרה?
אנסה לשאול את הרופא שלי מחר בשאיבה אבל אני פוחדת שמרוב התרגשות אשכח, ואני רק רוצה לוודא שזה לא יכול לגרום נזק בשלב הזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם בסדר להמשיך לקחת גם אחרי - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/04/2013לא זה לא יגרום לנזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין E
מיכל08/04/2013מה המינון המקובל ? ....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ויטמין E - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2013שני כדורים ביום של 200 מ״ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ויטמין E - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2013להמשיך לקחת שום נזק לא יגרם מלקיחת ויטמין E
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF לאחר קיסריאנה07/04/2013
שלום רב...אני עושה טיפולי IVF הריון ראשון קיסרי ( עובר גדול 4.5 ק"ג) עכשיו אני בהריון שני וכנראה העובריתתהיה גם גדולה ויש המלצה לקיסרי, האם שני קיסרים יפריעו להמשך טיפולים ב-IVF ז"א האם שי קיסרים יפריעו לקליטה של עוברים טרים או מוקפאים???
תודה ויום טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF לאחר קיסרי - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2013לא יפריע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה ראשונה של עובריםשירה07/04/2013
למה חשוב לדעת מתי היה הביוץ עם מחזירים מוקפאים.
אני מבינה שהניסיון הוא ללכת עם המחזור הטיבעי, אבל אם רואים רירית יפה, אז למה זה בדיוק משנה?
וקראתי היום שיכול להיות ביוץ בלי זקיק גדול. כן?
אני עוד חדשה בתחום , סבב ראשון שלי אז אני ישמח לעזרתכם. בהצלחה לכול הבנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה ראשונה של עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2013יש תזמון לכל העניין הזה והרחם צריך לקבל את העוברים בזמן דומה למצב הטבעי.
באופן טבעי כשיוצאת ביצית היא מופרית בחצוצרה ועובר בין 8 תאים יורד לרחם ונקלט כעבור יומיים.
לכן כאשר מחזירים עורים קפואים בני 3 ימים ,למשל ,צריך להחזיר אותם 3 ימים לאחר שהביצית שלך חרגה וזאת אנחנו יודעים בעזרת בדיקת דם ובדיקת אולטרה-סאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור
שירה07/04/2013תודה.
ויכול ליהיות ביוץ בלי זקיק גדול? ניתן להסתמך על הבדיקות דם שעשיתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחם דו קרני- מחיצתיטליה07/04/2013
בצילום רחם שעשיתי העלו חשד לרחם דו קרני .
לאור 3 הפלות שהיו לי ביצעתי היסטרוסקופיה אבחנתית מצאו מחיצה של כ 1/3 מהרחם.
בUS תלת מימד כתוב שאין עדות לרחם דו קרני ויתכן והוא במבנה קשתי .
אני מאוד מבולבלת ולא יודעת בדיוק מה מבנה הרחם שלי ,
במידה ואני עושה ניתוח להסרת המחיצה ברחם דו קרני האם יש סיכון? ואם בכלל מנתחים רחם דו קרני ? תודה מראש לכל רופאי הפורום הנכבדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי היה רחם עם מחיצה אומנם גדולה
ז'וזו07/04/201380% ואחרי שהסירו לי את המחיצה נכנסתי להריון טיפול ראשון בהצלחה !!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחם דו קרני- מחיצתי - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2013רחם דו קרני שונה ממחיצה.
ברחם דוקרני יש שנץ בין שני קרניים ,כמו מראה של לב ואם נפתח בטן ונסתכל על הרחם נראה שיש שני קרניים בעוד שברחם מחיצתי נראה רחם שלם.
אך לא צריך לפתוח בטן בשביל זה וראו אצלך טוב שזה מחיצה וצריך להסיר אותה בניתוח היסטרוסקופי ללא חשש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר - אפשר שאלה
רות07/04/2013אני עומדת לעבור היסטרוסקופייה ניתוחית בעוד יומיים בגלל מחיצה ברחם 50%
מה קורה אחרי הניתוח? מבחינת דימומים, כאבים, אחרי כמה זמן הולכים הביתה?
אפשר ללכת לעבודה למחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר - אפשר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2013זה ניתוח די פשוט ובדרך כלל משתחררים באותו יום ויש צורך במנוחה יום יומיים כדי לראות שהכל תקים.
לא צפוי דימום משמעותי.
ללכת לעבודה אם מרגישים בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחם דו קרני- מחיצתי - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/04/2013אני מאד מסכים עם מה שכתב פרופ בידר. ברצוני להוסיף שניתן לאבחן. בין רחם דו קרני ומחיצתי על ידי א, ס. תלת מימד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לתת לי DHEA???koktit07/04/2013
פרופסור משיח, האם ניתן לתת לאישה בת 40.3 DHEA להורדת FSH לאחר שאובחן החודש 28.9? (הבדיקה נעשתה ביום ה-3 או ה-5 למחזור, לא יודעת להגיד בגלל דימום קל שאני לא יודעת אם להחשיב אותו, ביומיים הראשונים)
מתי מתחילים לקחת את התרופה הזאת? באיזה יום של המחזור?
כמה זמן צריך ליטול אותה ואיזה בדיקות לעשות תוך כדי?
יש שרשור שלי למטה....
מחר תור לרופא, רוצה לדעת אם יש טעם ללכת אליו ולבקש...המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם אפשר לתת לי DHEA??? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2013DHEA,אינו יכול לשנות את הרזרבה השחלתית,באותה מידה שאדם לא יכול להיות צעיר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון בטאאיזבל07/04/2013
שלום
לאחר הפרייה , הוחזרו 2 עוברים יפים
ביום ה 12 לאחר החזרה בטא 463
ביום ה 14 בטא 1188
האם יש סיכוי לתאומים?
מתי לעשות שוב בדיקת בטא?
מתי הכי מוקד ניתן לעשות אולטראסאנד? לבדוק שק הריון ודופק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2013יש סיכויים.
לעשות אולטרהסאונד עוד שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבועות הריון מטיפולזוהר07/04/2013
שלום..
האם סופרים שבועות הריון מטיפולים כמו הריון רגיל?מתחילת המחזור האחרון? ואם לא, איזה שבוע אני נחשבת?
מחזור אחרון 1/3, החזרת מוקפא ב18/3, בדיקת בטא ב2/4, והתוצאה הייתה 680
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב, הוקפא בן שלושה ימים
זוהר07/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחישוב שבועות הריון מטיפול - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/04/2013יש לחשב את ההריון משבועיים לפי הביוץ. אם החזרת המוקפאים היתה ב-18.3, הרי שהביוץ היה ב-15.3 ויש לחשב את ההריון מה-1.3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
זוהר07/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמת...לילך07/04/2013
אני בתחילת הריון ויש לי מס' שאלות:
מה קורה כאשר אישה הרה המחוסנת מפני אדמת נחשפת לילד החולה באדמת? האם קיימת אפשרות חלילה לפגיעה כל שהיא בעובר??
יש לי בבית ילד בן 2.8 שקיבל עד כה את כל החיסונים לפני הצורך, ויש לו פריחה בפנים שביום שני בערב החלה קצת במצח ובסנטר ולמחרת בצהריים רק נשארה פריחה ללא אדמומיות... כיצד ניתן לזהות אדמת?
אודה לתשובה מהירה ומפורטת... (קצת לחוצה).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמת... - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/04/2013לזהות אדמת צריך רופא ילדים. אם את מחוסנת הסבירות שתדבקי שוב-קטנה מאד. כדאי לבדוק אצלך רמת נוגדנים ולדעת מה תוקף החיסון שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)