מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ' בידר.טליה09/04/2013
שלום אני אחרי הזרעה שהתרחשה בערב הליל סדר..היו 3 זקיקים 17 מ"מ לאחר עם הכאבים הזרקתי פעמיים אוביטרל פעם אחרונה בשבת קודם מאז ההזרעה הבטן תפוחה מאד, כואבת במאמץ במנוחה אני מתנשמת אחרי מאמץ קל..., בחילות , חוסר תיאבון הרופא ביום ההזרעה הנחה אותי לשתות הרבה להיות במנוחה. אנימרגישה עדיין רע:(
אתמול בבוקר ביצעתי בדיקת הריון ביתית הופיע פס ורוד חלש..אחכ פניתי למיון קדמי עם אותן תלונות בבדיקה של בטא HCG נאמר לנו אתם לא בהריון הבדיקה שלילית ... קיבלתי עירוי נוזלים תרופה נגד בחילות.. בעיקרון הרופא נשים ביקש שנחזור עם קבלת המחזור לדעתו תוך מס' ימים.הוא לא הסכים לבדוק להתרשם.רציתי לדעת האם כדי להביא להצלחת ההזרעה צריך להביא אישה למצב של גירוי יתר שחלתי קשה? (או במקרה שלי לאי הצלחת ההזרעה)
+ הוספת תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר. - תגובה
פרופ` דוד בידר09/04/2013אני חושב שעניתי לך כבר שלא היה צריך להגיע לגירוי ולא היה צריך לתת אוביטרל לאחר ההזרעה.
באופן כללי לא צריך להגיע לגירוי יתר למרות שלעיתים לא שכיחות זה עלול לקרות.
סך הכל יש מחשבה שגירוי מביא ליותר הצלחה אך הנכון הוא לא להגיע לגירוי יתר.
לכן היה צורך להסתפק רק הבאוביטרל לפני ההזרעה לגרימת ביוץ ולא להוסיף עוד.
בכל אופן אם אין הריון, וכבר כתבתי בעבר, הגירוי ירד מהר.
אם יש הריון הגירוי יכול להחמיר.
בכל אופן אם הבדיקה שלילית את צריכה להתחיל להרגיש יותר טוב ואם הסימנים מחמירים יש לפנות למיון.
בטיפול הבא יש לטפל כך שלא תגיעי לגירוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת מוקפאיםדמעות זולגות09/04/2013
שלום, לפני שישה ימים בתאריך:3/4 החזרת שני מוקפאים בני שלושה ימים 8 תאים כל אחד. לפנות בוקר מרגישה רטוב ומגלה מחזור (דימום מספיק חזק כדי להבין שלא השתרשות). מקבלת תמיכה 3 כדורי פרוגינובה ופעמיים בשבוע גסטון בזריקה. רציתי לדעת איך קורה שמגיע מחזור כל כך מהר? לא עבר אפילו שבוע מההחזרה. הייתכן??? מאוכזבת וכואבת בצורה שרק מי שעוברת את כל הייסורים הללו כדי להרות מבינה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול09/04/2013יש לשקול בהמשך מתן תכשיר פרוגסטרוני (אם בזריקה, אז גסטון) מידי יום, ולא פעמיים בשבוע.
בהצלחה, ובתקווה לדמעות אושר בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמחזור לא הגיע מוקדם מידי?
דמעות זולגות09/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמחזור לא הגיע מוקדם מידי? - תגובה
פרופ' שחר קול09/04/2013במחזור הפשרה על בסיס תרופתי (ובניגוד לטיפול על בסיס הביוץ הרגיל) לא מגיע "מחזור" שכן לא היה לפניו ביוץ.
הנוכחות ההורמונלית החיונית לשמירת רירית הרחם, ויכולתה להביא להשרשת העוברים ותחילת ההריון, מושגת ע"י התרופות הניתנות למטופלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהרופא לא יודע כזה דבר חשוב???
דמעות זולגות09/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דמעות זולגות09/04/2013אם ככה אז הרופא שגה כשלא נתן לי כמות מספקת של תמיכה וזו הסיבה לכישלון הטיפול. רירית הרחם שלי הייתה 10 ובדיקת הדם החתה תקינה ובכל זאת משהו השתבש בדרך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה
שיר09/04/2013קודם כל חמודה מצטערת שזה מה שהיה לך.
מקווה שבפעם הבאה תצליחי לתשעה חודשי הריון.
רופאים יש לי שאלה
יתכן שבגלל חוסר תמיכה - הטיפול יכשל? או שאם הכל היה טוב אזי היה נקלט היריון והערכים היו עולים?? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולחת לך חיבוק גדול טיפול הבא הוא
ז'וזו09/04/2013יהיה המנצח!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דמעות זולגות09/04/2013תודה רבה על העידוד. רק מי שבאמת עוברת את מה שאנחנו עוברות יכולה להבין את מה שבליבנו. מקווה שכולנו נעבור את הסיוט הזה במהרה ונחבוק בן או בת ואולי אפילו שניים. תדעו שהתמיכה כאן מחממת את הלב הפצוע ונותנת להבין שיש עוד תקווה.אז שיהיה בהצלחה לכולן ובשורות טובות אמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לדמעות זולגות
לדמעות זולגות09/04/2013אני מאחלת לך שחודש הבא יצליח.תשמרי על עצמך.תעדכני:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דמעות זולגות09/04/2013תודה מאמוש על התמיכה. ובע"ה שכולנו נצליח הכי מהר שאפשר!!! מבטיחה לעדכן. נשיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בהיר שבוע לאחר החזרת מוקפאיםV.r09/04/2013
שלום , ליפני שבוע בדיוק היה לי החזרת 2 עוברים מוקפאים - היום אני שמה לב לדימום בצבע אדום בהיר בתחתון ובניגוב - אני לוקחת 2 אנדרומנטין בוקר וערב ו 3 פעמים ביום פרוגינובה , האם הטיפול ניכשל ? יש לי זמן עד שאקבל מחזור ייתכן שזו התחלה של מחזור ?? מחר אגיע לרופא אבל אשמח לתשובה בהקדם !
יש לי גם בחילות זה לא מוקדם מידי ?
ועוד שאלה אני עם שיעול חזק זה יכול ליפגוע בתהליך ?
אודה נל תשובה בהקדם בחששות שהטיפול ניכשל :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה יושה בחילות
דמעות זולגות09/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגינובה עושה בחילות
דמעות זולגות09/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בהיר שבוע לאחר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול09/04/2013בשלב זה לא ניתן לקבוע האם הטיפול ניכשל.
יש להתמיד בנטילת התרופות, ולבצע בדיקת דם להריון במועד שנקבע לך.
פרוגינובה יכול לגרום לבחילות. אפשר להחליף עם אסטרופם, או עם תכשיר הניתן כמדבקה על העור (אבורל). כמו-כן, ניתן להשתמש באסטרופם במתן נרתיקי.
שיעול לא יפגע בסיכויי ההיריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בהיר שבוע לאחר החזרת מוקפאיםV.r09/04/2013
שלום אני בדיוק שבוע אחרי החזרה של שני מוקפאים , עכשיו אני שמה לב שיש לי טיפה דימום מהנרתיק - זה אומרת טיפה על התחתונים ובניגוב ניסית טיפה להחדיר אצבע וראיתי שהדם הוא בצבע אדום בהיר טרי גם על התחתונית - אני מקווה שזה לא ייתגבר כי יש לי עוד שבוע וחצי זמן למחזור - אני לוקחת 2 אנדרומנטין בבבוקר ובערב ו 3 פעמים ביום פרוגינובה ?
מחר אתייעץ עם הרופא ...
אודה על ביינתים על תשובה בהקדם האם הטיפול ניכשל?? המחזור הקדים ? יכול להיות עדיין הריון בכל זאת ? מידי פעם יש לי גם בחילות זה לא מוקדם מידי??
ועוד שאלה אני מישתעלת המווון האם זה יכול ליפגוע בתהליך ?
בברשה אם אפשר לענות מהר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום בהיר שבוע לאחר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/04/2013מתקבל הרושם שלא מדובר במחזור,אלה דמם ממקור אחר כמו גירוי בעקבות הנרות,בכל מקרה יש להמשיך בטיפול כרגיל ,עדיין לא אפסה התקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מבינה שיש דרגות איכות לעובריםmili08/04/2013
אצלי לא אמרו דבר על דרגת העוברים. האם אני צריכה לשאול או שאין לזה חשיבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מבינה שיש דרגות איכות לעוברים - תגובה
פרופ' שחר קול09/04/2013לאיכות המורפולוגית של העוברים יש משמעות לגבי הסיכוי להשיג הריון, לכן רצוי לקבל המידע מהיחידה המטפלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזירו לי עובריםmili08/04/2013
החזירו לי עוברים ביום ראשון 7.4 בני שישה תאים (שלושה ימי אחרי השאיבה). מתי אמורה להתרחש השרשה במידה ותיהיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזירו לי עוברים - תגובה
פרופ' שלמה משיח08/04/2013ההשרשה תהיה בעוד יומיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לשאיבהשירי08/04/2013
יום אחרי השאיבה אמרו לי שלא רואים הפריה, יומיים אחרי התקשרו אלי לבוא ביום השלישי להחזרה (התבצעה הפרייה). כיצד זה יתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לשאיבה - תגובה
פרופ' שלמה משיח08/04/2013הפרייה מסתמנת בכך שלמחרת השאיבה מופיעים שני גרעינונים בתא הביצית. לעתים "מחמיצים" את הופעת שני הגרעינונים ואז יש אפשרות שלא היה ביוץ, אולם אם למחרת היתה חלוקה של הביצית, יש להניח שבכ"ז היתה הפריה וראוי להחזיר את העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן הפריה לביציתמיכל08/04/2013
כמה זמן ביצית יכולה להמתין לזרע? ולהיות ברת הפרייה?
כתוב באינטרנט שהיא כשירה להפריה בין 2-6 שעות מהביוץ.
אם כן , רצוי מאוד שהזרע ימתין לביצית.
אם אני מבינה נכון, הביצית חיה 24 שעות אך ברת הפריה כ 6 שעות בערך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן הפריה לביצית - תגובה
פרופ' שלמה משיח08/04/2013יש להבחין בין כושר הביצית להיות מופרית בגוף האישה או בתנאים חיצוניים (In Vitro): בעוד הביצית מסוגלת להיות מופרית לפחות 24 שעות בהיותה בחצוצרה הרי כאשר מדובר בהפריה חוץ גופית עדיף שהיא תפגוש את הזרע או יבוצע ICSI לא יותר משעתיים אחרי שאיבתה אלא אם היא צריכה הבשלה במעבדה (IVM).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה טיפול 'אולטרא קצר' ?ענת08/04/2013
והאם מחליף טיפול Mnc ?
בתגובות ירודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה טיפול 'אולטרא קצר' ? - תגובה
פרופ' שלמה משיח08/04/2013טיפול אולטרא-קצר הוא טיפול בו ה-GnrH analog ניתון רק למשך תקופה קצרה של 3 ימים. MNC לעומת זאת, זה מחזור בו הזקיק מתפתח טבעית אבל מקבל תמיכה של גונל F או מנופור למשך מספר ימים אח"כ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידת צוואר רחםשירה08/04/2013
מאיזה שבוע מתחילים למדוד צוואר רחם וכל כמה זמן זה נעשה?
מה זה אומר שהצוואר מתקצר? מנוחה בבית או אשפוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדידת צוואר רחם - תגובה
פרופ' שלמה משיח08/04/2013התכיפות שבה רצוי לבדוק את צוואר הרחם תלויה במקרה: כאשר יש היסטוריה של הפלות או לידות מוקדמות, רצוי לבדוק את הצוואר כל שבוע או שבועיים, אבל אם אין היסטוריה כזו מספיק לבדוק כל חודש ואפילו יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ו- IVFמיכל08/04/2013
שלום ,
אני לוקחת גלולות 14למשך יום בין טיפולי IVF
ביום ה- 11 לגלולות התחיל לי דימום מאוד חלש , יום כן יום לא ...
הפסקתי את הגלולת ביום ה- 14 ועכשיו - 4 ימים אחרי ,יש לי דימום חלש ואני לא יודעת להגיד אם זה מחזור ...
מה לעשות ?
מפחדת לפספס כי צריכה להזריק דקא מהיום השני .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלולות ו- IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2013התחלת הטיפול הינה חמישה ימים מהפסקת הגלולה האחרונה ללא קשר למאפייני הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהשירי08/04/2013
האם מותר לשתות קפה? האם זה מזיק? לא קיבלתי הוראות בבית חולים מה מותר או אסור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול09/04/2013מותר לשתות קפה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעה..רינת08/04/2013
שלום אני אחרי הזרעה שהתרחשה בערב הליל סדר..לאחר הזרקתי פעמיים אוביטרל פעם אחרונה בשבת קודם מאז ההזרעה הבטן תפוחה מאד, כואבת במאמץ במנוחה אני מתנשמת אחרי מאמץ קל..., בחילות , חוסר תיאבון הרופא ביום ההזרעה הנחה אותי לשתות הרבה להיות במנוחה. אנימרגישה רע:(
היום בבוקר ביצעתי בדיקת הריון ביתית הופיע פס ורוד חלש..אחכ פניתי למיון קדמי עם אותן תלונות בבדיקה של בטא HCG נאמר לנו אתם לא בהריון הבדיקה שלילית ...האם יכולה להיות אי התאמה ? בעיקרון הרופא נשים ביקש שנחזור עם קבלת המחזור לדעתו תוך מס' ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי הזרעה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2013בדיקת הדם אמורה להיות רגישה יותר לכן יש להניח שאת לא בהריון לרוע המזל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים קפואיםשירה08/04/2013
שלום.
אחרי החזרת עוברים קפואים בלי הורמונים אפשר לשבת או שצריך לשכב במיטה? אפשר לאבחן ביוץ רק לפי הבדיקות דם ולא לפי הזקיק האחד שצומח בטבעיות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים קפואים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2013אפשר להתנהג כרגיל,על מנת לדייק רצוי לאבחן את הביוץ על סמך הנתונים ההורמונלים והאולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עובריםשירה08/04/2013
שלום.
אחרי החזרת עוברים קפואים בלי הורמונים אפשר לשבת או שצריך לשכב במיטה? אפשר לאבחן ביוץ רק לפי הבדיקות דם ולא לפי הזקיק האחד שצומח בטבעיות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2013אחרי ההחזרה ניתן להתנהג כרגיל,בד״כ כלל במחזור טבעי למען דיוק יתר נעשית אבחנת הביוץ על סמך שילוב של בדיקות הורמונליות ומעקב זקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
שירה08/04/2013אם אני פוליציסטית אז זה הגיוני לבייץ על זקיקים קטנים?
תודה פרופסור אשכנזי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2013אין ביוץ בנוכחות זקיק/זקיקים קטנים,מדובר ב׳ לוטאיניזציה שמעלה את ערכי הפרוגסטרון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוניתן לבצע החזרה
שירה08/04/2013על סמך הפרוגסטרון והאסרטדיול שמראים שהיה ביוץ??
הזקיק שהיה ובייץ היה בגודל 12* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
שיר08/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/04/2013בתנאים כאלו או פוספס הביוץ או לא התקיים.
אינני מבצע החזרת עוברים במחזור טבעי אם לא הודגם הורמונלית וסונוגרפית ביוץ תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)