מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היסטרוסקופיה אבחנתית ופוריותמודאגת30/01/2023
שלום רב,
בת 33 אם ל2 (לידות רגילות תקינות)
כשנה מנסה להכנס להריון שלישי. רופא מטפל שלח אותי לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית עם הזרקת חומר.
החומר לא נראה בחצוצרות כלל, בנוסף נצפו הדבקויות במרכז חלל הרחם ופונדוס.
חשוב לציין שהמחזור תקין לגמרי (מעט מוגבר בכמות מבעבר)
יש ביוץ ומחזור מאד מדויקים בתאריכים.
בהריון הראשון הוציאו ידנית שאריות אך לאחר מכן נקלטתי שוב בלי בעיה.
לפני כחצי שנה עברתי כריתת פוליפ במעי אשר הובילה לדימום מאד חזק צניחה קיצונית ההמוגלובין ומתן מנות דם. האם זאת יכולה להיות הסיבה להדבקויות ברחם?
/ הוצאתי התקן לא הורמונלי והיה קצת קשה לרופא להוציא אותו בסוף הצליח? האם זאת יכולה להיות הסיבה?
א. האם לאחר תוצאות אלו עדיין יש סיכוי להשיג הריון טבעי,?
ב. הרופא שבדק נתן הפנייה להיסטרוסקופיה ניתוחית. האם שווה ללכת ישירות לניתוחית או לחזור לרופא המטפל ואולי יש דרך אחרת לטפל בי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט יש עדיין סיכוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2023בהחלט יש עדיין סיכוי,ובנוכחות הידבקויות האופציה הניתוחית(היסטרוסקופיה )נראית בהחלט סבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה דחוף אני משתגעת כבריולי30/01/2023
החזרת עובר קפוא בן 3 ימים ב8.1 בטא ראשונה 61 אחרי יומיים 95 אחרי שלושה ימים 185 הרופא שלי קבע לי תור רק לעוד חודש אני משתגעת ואני בחוסר וודאות הבטא אומנם נמוכה אבל עולה...מה אני אמורה לעשות חודש? זה נראה תקין לפי החישוב אני תכף שבוע 6 אבל זה לא נגיוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפורום למצבי רוח הוא לא כאן
פרופ` דוד בידר30/01/2023הפורום למצבי רוח הוא לא כאן.
בכל אופן הבטא לא עולה תקין וההריון המתפתח הוא לא תקין ויכול להיות גם חוץ רחמי.
במצב זה צריך לעקוב אחרי בטא וגם לעשות אולטרה סאונד לנסות למקם ההריון.
למה הרופא שלך אמר לבוא עוד חודש , לו יש את הפתרונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לך פרפסור דוד בידרשרי נחום29/01/2023
בטא 54 זה הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היריון בהחלט נדרש המשך מעקב כדי לבדוק את ק תקינותו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לפני הזרעהרוני29/01/2023
היי, סיימתי לקחת כדורי לטרוזול ביום שלישי שבוע שעבר (24/1)
עשיתי מעקב זקיקים ודם ביום חמישי והיום
והנתונים של הפרופיל ההורמונלי יורדים ולא עולים
אף פעם זה לא קרה..
מה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שהפעם אינך מגיבה לטיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייעצות
רוני29/01/2023היי, למרות שיש זקיקים בגודל 11,12,13,14?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה שהתגובה מעוכבת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר ואוביטרל....א28/01/2023
פרופ' שלום,
בתאריך 11.1 הזרקה של 2 דקפפטיל לביוץ. ב-13.1 שאיבה. ב-15.1 הזרקת 6 קליקים של אובירטל לתמיכה. ב-16.1 החזרה עובר 1.
מחר אמורה לעשות בטא...
יש כאבי בטן וגב כמו לפני מחזור.
לפי חישוב שלי הייתי אמורה לקבל ב28.1.
האם יש סיכוי לקליטה?
האם האוביטרל כתמיכה משפיע על קבלת המחזור-זאת אומרת ה14 יום נספרים מאז ההזרקה שלו ולא מהזרקת הדקפפטיל....
אודה מאוד לתשובתך ושבוע טוב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב27.1 לפי חישוב לא ב28.1
א28/01/2023ב27.1 לפי חישוב, לא ב28.1
מחזור אחרון ב-31.12* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אמורה לספור 14 יום מיום ההחזרה
שרי נחום28/01/2023את אמורה לספור 14 יום מיום ההחזרה לא מיום האוביטרל ולא מהדקפפטיל. לפי החישוב המחזור שלך זה מחר
בהצלחה בבדיקת דם מחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד יש סיכוי לקליטה
פרופ` דוד בידר29/01/2023תמיד יש סיכויי לקליטהששש וכבר ב 26.1 היית יכולה לעשות בדיקה ולדעת.
האוביטרל לתמיכה יכול להשפיע על המחזור ויכול שלא.
הוסת מגיעה בין 11 ל 14 יום אחריש הזרקת אוביטרל אבל יש יוצאים מהכלל.
סימני וסת הם לא סימן טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרפ' דוד בידר
שרי נחום29/01/2023למה סימני ווסת לא סימן טוב? הרבה נשים חוות כאבי מחזור בתחילת הריון, זה טבעי ולגיטימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא "הרבה" נשים מרגישות מה שהן מרגישות
פרופ` דוד בידר29/01/2023לא ״הרבה״ נשים מרגישות מה שהן מרגישות לפני ובת וזה לא הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל האופציות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2023כל האופציות פתוחות,נמתין לבאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PGA-T שאינה בשיטת ביופסיהטל28/01/2023
שלום,
במרפאה שבה מבוצעים טיפולי הפוריות שלי משתמשים בשיטה שונה של PGA-T או PGS.
במקום בדרך הידועה של ביופסיה, הם דוגמים את הדנא של העובר מתוך המדיום שבה העובר גדל.
זאת שיטה חדשנית שנכנסה לשימוש רק בשנים האחרונות.
קראתי מספר מחקרים בנושא. הם סותרים ואין לי יכולת להעריך את האיכות של המחקרים.
מן הסתם, היתרון של השיטה הזו ביחס לביופסיה הוא שבשיטה זו אין חשש לפגיעה בעובר...
יש טענות שזו שיטה מדוייקת יותר כי כאן דוגמים דנא מהעובר כולו ולא רק מהחלק החיצוני שהוא בעצם לא העובר עצמו.
וישנן טענה שבעצם העובר מתקן את עצמו תוך כדי כדי התפתחותו ומפריש לתוך סביבת הגידול את הדנא הפגום ולכן לא יהיה איזון בהכרח בכרומוזומים שנדגמים מתוך סביבת הגידול.
כאמור, המחקרים סותרים לחלוטין למרות שנראה שהטענה העיקרית היא שהשיטה עדיין לא בשלה.
תהיתי אולי יש לכם, כפרופסורים בתחום, ידע שאולי לא מצוי בידיי.
לגיטימי להגיד שלא - זו שיטה יחסית חדשה כאמור.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל ההנחות שלך הן נכונות ולמרבה הצער שיטת הביופסיה על כל מיגבלות חה עדיין עדיפה,ונדרש מחקר נוסף בנושא עד שהשיטה תשיג את מטרותיה
פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי29/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד עוברים בהפשרהנגה27/01/2023
השבוע לא הוחזר עובר יום חמש יפה ובדרוג גבוה לאחר שנמסר לי כי לא שרד את ההפשרה.
נשבר לי הלב.
איך קורה תהליך ההפשרה של עובר? כמה זמן לפני פרוצדורה מפשירים? מה קורה לו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום לפני ההחזרה בודקים אם הוא מתפתח יפה וביום ההחזרה מפשירים אותו
שרי נחום27/01/2023זה מה שעשו לי החזירו לי עובר קפוא בן יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאשר העובר בן יומיים שלושה אפשר להפשיר
פרופ` דוד בידר28/01/2023כאשר העובר בין יומיים שלושה, אפשר להפשיר ולחכות שיתפתח ליום 3 עד 5.
כשמפשירים עובר של יום 5 אי אפשר לחכות אלא להחזיר באותו היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל העוברים שורדים הפשרה
פרופ` דוד בידר28/01/2023לא כל העוברים שורדים הפשרה וזה קורה בגלל תהליכי ההקפאה וההפשרה והסיבות העיקריות הן , שיתכן והעובר שהוקפא לא תקין או משהוא קרה בהקפאה או בהפשרה.
בערך 10-12% לא שורדים הפשרה.
את העובר מפשירים , לפי בקשת הרופא או ברגע שמגיעים ליחידה. ההפשרה לוקחת 20 דקות ויש תהליך של הפשרת עובר לפי פרוטוקולים ידועים ומוכרים של איך מקפיאים ואיך מפשירים.
הרופא גם יכול לבקש להפשיר את העובר לפני הגעתכם ליחידה, ואז מפשירים שעה-שעתיים לפני שמגיעים.
ביצרון בכך שאת יודעת שלא באה סתם ו חסרון שאם יקרה משהוא ולא תגיעו אין מה לעשות אם העובר אחא להקפיא אותו דוב, דבר שלא רצוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך יודעים שהוא לא שרד?
נגה28/01/2023אני לא מבינה, העובר יום 5 אם הפשירו באותו היום כשהגעתי למרפאה והודיעו לי שלא שרד איך יודעים התאים מתפרקים?
אחכ הפשירו עוד עובר אז אני מבינה שזה אפשרי בלוח הזמנים לגבי יום 5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפשרת עובר לוקחת כ20-30 דקות
פרופ` דוד בידר28/01/2023הפשרת עובר לוקחת כ 20-30 דקות.
בהפשרה רואים אם התאים שרדו כמו שהקפיאו או לא.
בהפשרה, כאשר רואים ש50% מהתאים לא שרדו אז לא מחזירים.
למשל הקפיאו ב 8 תאים ו הפשרה רואים ששרדו רק 4 תאים וכך הלאה.
ואז אפשר להפשיר עוד עובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
נגה28/01/2023אינפורמציה חשובה
ומנחמת
כמטופלת אני מוצאת שהנגשת האינפורמציה במלואה מאד מרגיעה ועוזרת להשלים עם "כשלונות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגה אז לא עשו לך החזרה בסוף?
שרי נחום28/01/2023לא נשארו עוברים מוקפאים? מקסימום תתחילי מחדש
בהצלחה בהמשך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתמול עשיתי בדיקת בטא ויצא 54שרי נחום27/01/2023
אתמול עשיתי בדיקת דם בטא ויצא 54 והיום עשיתי בבוקר ויצא 30, מה זה אומר דוקטור? הרופא אמר לי שאם לא אקבל מחזור עד סוף השבוע הבא שאעשה שוב בדיקת דם של בטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
פרופ` דוד בידר27/01/2023הריון שלא התפתח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה המחזור לא מגיע?
שרי נחום27/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי, היה הריון?
שרי נחום27/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תסביר לי למה הרופא אמר לי
שרי נחום27/01/2023שאם לא אקבל עד סוף השבוע הבא אצטרך לחזור על הבדיקה שוב? אם אחזור על הבדיקה יום ראשון יש מצב שהבטא תעלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון שלא התפתח זה אומר שזה הריון מולארי
שרי נחום27/01/2023או שפשוט לא הייתה השרשה של העובר ואני אמורה לקבל מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענה לי בבקשה דוקטור
שרי נחום27/01/2023אתה רוצה להגיד שהיה הריון לפי הבטא 54 והוא פשוט לא התפתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאשר הבטא חיובי משמע נקלט היריון
פרופ` דוד בידר28/01/2023כאשר הבטא חיובי משמע נקלט הריון ותאי העובר המשתמשים מפרישים את הורמון ההריון. לאחר שנקלט לא המשיך להתפתח וזה נקרא הריון כימי. הבטא צריך לרדת עד לערך שלילי ואז אין יותר תאים שהשתרשו.
להריון כימי, זה שהחל ומיד ניספג יש סיבות שונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אתה רוצה להגיד לי שהייתי בהריון ועכשיו כבר לא?
שרי נחום28/01/2023למה הרופא אמר לי אם במידה ולא אקבל עד סוף שבוע הבא שאעשה בדיקת בטא חוזרת? היום אני נמצאת באיחור אתמול הייתי אמורה לקבל ווסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא חייב לוודא שהבטא תרד לשלילי
פרופ` דוד בידר28/01/2023הרופא חייב לוודא שהבטא תרד לשלילי ואז מופיע דימום.
אם לא מופיע צריך שוב לראות מה קורה עם הבטא כדי להבין למה לא היה דימום כי הבט יכולה גם לעלות באופן לא צפוי במיוחד בהריונות מחוץ לרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הבטא תעלה בלי שום קשר
שרי נחום28/01/2023להריון מחוץ לרחם? אולי ההריון יסתדר והבטא תעלה? אולי הבדיקת דם הייתה מוקדמת מדי? אולי הביוץ שלי היה מאוחר? אי אפשר באמת לדעת ואם זה הריון מחוץ לרחם, מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שהבטא הראשונה 54 הייתה בגלל האוביטרל?
שרי נחום28/01/2023הרופא שלי חושב שאלה היו שאריות של האוביטרל ועד כמה שידוע לי אוביטרל לא משפיע על בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מהאוביטרל
פרופ` דוד בידר28/01/2023לא מהאוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוח שיער בשלישי ראשוןהלנה27/01/2023
פרופ׳ צהריים טובים, בתחילת הריון מותר לעשות פן שלוקח כחצי שעה או שהחום על הקרקפת מסוכן?
מה לגבי צבע לשיער ללא אמוניה (נותר 40 דקות על הקרקפת לפני החפיפה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפוח
פרופ` דוד בידר28/01/2023אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כללית בבקשה מעניינתLinoy27/01/2023
האם זה נכון שאם אשה צעירה עם מחזור וביוץ סדירים חייבת להיות עם בלוטת תריס: 1.5 - 2.5 על מנת להכנס להריון טבעי ?
(לא טיפולי פוריות) ובלי נוגדני השימוטו בכלל?!
לצורך הדוגמא , אם יש בלוטת התריס 4 למשל שזה בטווח הנורמה וכל שאר ההורמונים בפרופיל ההורמונלי תקינים לגמרי אז עדיין היא תצטרך יוטירקס או אלקטרוסין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא נכון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים קטנים ורירית 1 מ"מהילי27/01/2023
בת 35, יום 8 לוסת - נצפו זקיקים קטנים בשתי השחלות, רירית בעובי 1 מ"מ, ללא נוזל. המחזור שלי נע בין 28-37 יום. הבנתי שהתוצאות לא טובות, מה יכולה להיות הסיבה שביום השמיני לוסת אין זקיק מוביל והרירית כ"כ דקה? לא עברתי הפלות, גרידות וכו.
תבצעי בירור של הסטטוס ההורמונלי שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית דקה וזקיקים קטנים
הילי27/01/2023מחכה לוסת לעשות. קצת בלחץ מזה, האם זה אומר שיש כשל שחלתי מוקדם? האם התוצאה באמת לא טובה או נורמלית יחסית? ואם לא - האם טיפול יכול לעזור?
נמתין לתוצאות כדי לחוות את דעתנו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות העובר 3 דעות לאחר החזרהדנה27/01/2023
החזירו לי עובר יום 5
כמב שעות ספורות אחרי ההחזרה החלה לי תחושת מערבולת בבטן מעין תחושת גלים. מערבולת בבטן.תזוזה קלה
האם זה יכול להיות קשור לפעילות השתרשות העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות.
פרופ` דוד בידר27/01/2023לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטי די המשך אשמח לעזרהרינה26/01/2023
תודה על המענה
מודאגת נורא למה לא קיבלתי את החיסון אנטי די בהריון השני לאחר הלידה?
שאלתי את אחות בית החולים ונאמר לי שאין צורך אבל מה הסיבה שלא הביאו לי את הזריקה?
חוששת נורא להיכנס להריון בשלב הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם את עם קבוצת דם Rh שלילית בצעי בדיקת קומבס ,ואם היא שלילת אין כל מניעה להרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפל לפני טיפולשאלה26/01/2023
שלום,
הנחו אותי לעשות פיפל לפני מחזור טיפול.
האם הפעולה מסוכנת ויכולה לגרום לפגיעה ברחם?
האם יש חשיבות לעשות אותה לפני או אחרי ביוץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אינני חסיד של הפרוצדורה במיוחד שהמאמרים המבוקרים אינם מעודדים ביצוע שלה,אדרבא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' אשכנזי -שאלה בעקבות הנאמר
לירון27/01/2023היי פרופ',
בעקבות מה שרשמת לגבי המחקר האחרון בנוגע לפיפל והשפעתו אפילו השלילית... מהי כוונתך? אני מבינה שהמחקר האחרון לא הראה יתרון, אך האם הראה מצב הפוך של נזק או משהו בסגנון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל פעולה חודרנית ברחם עלולה להסב חרירית הרחם נזק אקראי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח מעקבי ביוץבתיה26/01/2023
האם אבייץ מתישהוא ?
האם הבדיקות תקינות?
תודה
עדין לפני ביוץ,מה גודל הזקיק המוביל שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)