מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אתמול עשיתי בדיקת בטא ויצא 54שרי נחום27/01/2023
אתמול עשיתי בדיקת דם בטא ויצא 54 והיום עשיתי בבוקר ויצא 30, מה זה אומר דוקטור? הרופא אמר לי שאם לא אקבל מחזור עד סוף השבוע הבא שאעשה שוב בדיקת דם של בטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
פרופ` דוד בידר27/01/2023הריון שלא התפתח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה המחזור לא מגיע?
שרי נחום27/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי, היה הריון?
שרי נחום27/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תסביר לי למה הרופא אמר לי
שרי נחום27/01/2023שאם לא אקבל עד סוף השבוע הבא אצטרך לחזור על הבדיקה שוב? אם אחזור על הבדיקה יום ראשון יש מצב שהבטא תעלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון שלא התפתח זה אומר שזה הריון מולארי
שרי נחום27/01/2023או שפשוט לא הייתה השרשה של העובר ואני אמורה לקבל מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענה לי בבקשה דוקטור
שרי נחום27/01/2023אתה רוצה להגיד שהיה הריון לפי הבטא 54 והוא פשוט לא התפתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאשר הבטא חיובי משמע נקלט היריון
פרופ` דוד בידר28/01/2023כאשר הבטא חיובי משמע נקלט הריון ותאי העובר המשתמשים מפרישים את הורמון ההריון. לאחר שנקלט לא המשיך להתפתח וזה נקרא הריון כימי. הבטא צריך לרדת עד לערך שלילי ואז אין יותר תאים שהשתרשו.
להריון כימי, זה שהחל ומיד ניספג יש סיבות שונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אתה רוצה להגיד לי שהייתי בהריון ועכשיו כבר לא?
שרי נחום28/01/2023למה הרופא אמר לי אם במידה ולא אקבל עד סוף שבוע הבא שאעשה בדיקת בטא חוזרת? היום אני נמצאת באיחור אתמול הייתי אמורה לקבל ווסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא חייב לוודא שהבטא תרד לשלילי
פרופ` דוד בידר28/01/2023הרופא חייב לוודא שהבטא תרד לשלילי ואז מופיע דימום.
אם לא מופיע צריך שוב לראות מה קורה עם הבטא כדי להבין למה לא היה דימום כי הבט יכולה גם לעלות באופן לא צפוי במיוחד בהריונות מחוץ לרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הבטא תעלה בלי שום קשר
שרי נחום28/01/2023להריון מחוץ לרחם? אולי ההריון יסתדר והבטא תעלה? אולי הבדיקת דם הייתה מוקדמת מדי? אולי הביוץ שלי היה מאוחר? אי אפשר באמת לדעת ואם זה הריון מחוץ לרחם, מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שהבטא הראשונה 54 הייתה בגלל האוביטרל?
שרי נחום28/01/2023הרופא שלי חושב שאלה היו שאריות של האוביטרל ועד כמה שידוע לי אוביטרל לא משפיע על בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מהאוביטרל
פרופ` דוד בידר28/01/2023לא מהאוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוח שיער בשלישי ראשוןהלנה27/01/2023
פרופ׳ צהריים טובים, בתחילת הריון מותר לעשות פן שלוקח כחצי שעה או שהחום על הקרקפת מסוכן?
מה לגבי צבע לשיער ללא אמוניה (נותר 40 דקות על הקרקפת לפני החפיפה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפוח
פרופ` דוד בידר28/01/2023אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כללית בבקשה מעניינתLinoy27/01/2023
האם זה נכון שאם אשה צעירה עם מחזור וביוץ סדירים חייבת להיות עם בלוטת תריס: 1.5 - 2.5 על מנת להכנס להריון טבעי ?
(לא טיפולי פוריות) ובלי נוגדני השימוטו בכלל?!
לצורך הדוגמא , אם יש בלוטת התריס 4 למשל שזה בטווח הנורמה וכל שאר ההורמונים בפרופיל ההורמונלי תקינים לגמרי אז עדיין היא תצטרך יוטירקס או אלקטרוסין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא נכון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים קטנים ורירית 1 מ"מהילי27/01/2023
בת 35, יום 8 לוסת - נצפו זקיקים קטנים בשתי השחלות, רירית בעובי 1 מ"מ, ללא נוזל. המחזור שלי נע בין 28-37 יום. הבנתי שהתוצאות לא טובות, מה יכולה להיות הסיבה שביום השמיני לוסת אין זקיק מוביל והרירית כ"כ דקה? לא עברתי הפלות, גרידות וכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תבצעי בירור של הסטטוס ההורמונלי שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית דקה וזקיקים קטנים
הילי27/01/2023מחכה לוסת לעשות. קצת בלחץ מזה, האם זה אומר שיש כשל שחלתי מוקדם? האם התוצאה באמת לא טובה או נורמלית יחסית? ואם לא - האם טיפול יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נמתין לתוצאות כדי לחוות את דעתנו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות העובר 3 דעות לאחר החזרהדנה27/01/2023
החזירו לי עובר יום 5
כמב שעות ספורות אחרי ההחזרה החלה לי תחושת מערבולת בבטן מעין תחושת גלים. מערבולת בבטן.תזוזה קלה
האם זה יכול להיות קשור לפעילות השתרשות העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות.
פרופ` דוד בידר27/01/2023לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטי די המשך אשמח לעזרהרינה26/01/2023
תודה על המענה
מודאגת נורא למה לא קיבלתי את החיסון אנטי די בהריון השני לאחר הלידה?
שאלתי את אחות בית החולים ונאמר לי שאין צורך אבל מה הסיבה שלא הביאו לי את הזריקה?
חוששת נורא להיכנס להריון בשלב הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם את עם קבוצת דם Rh שלילית בצעי בדיקת קומבס ,ואם היא שלילת אין כל מניעה להרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפל לפני טיפולשאלה26/01/2023
שלום,
הנחו אותי לעשות פיפל לפני מחזור טיפול.
האם הפעולה מסוכנת ויכולה לגרום לפגיעה ברחם?
האם יש חשיבות לעשות אותה לפני או אחרי ביוץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אינני חסיד של הפרוצדורה במיוחד שהמאמרים המבוקרים אינם מעודדים ביצוע שלה,אדרבא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' אשכנזי -שאלה בעקבות הנאמר
לירון27/01/2023היי פרופ',
בעקבות מה שרשמת לגבי המחקר האחרון בנוגע לפיפל והשפעתו אפילו השלילית... מהי כוונתך? אני מבינה שהמחקר האחרון לא הראה יתרון, אך האם הראה מצב הפוך של נזק או משהו בסגנון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל פעולה חודרנית ברחם עלולה להסב חרירית הרחם נזק אקראי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח מעקבי ביוץבתיה26/01/2023
האם אבייץ מתישהוא ?
האם הבדיקות תקינות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדין לפני ביוץ,מה גודל הזקיק המוביל שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח מעקבי ביוץב26/01/2023
אפשר בבקשה לפענח את הבדיקות שמצורפות?
האם אבייץ מתישהוא או כבר אין סיכוי?
תודה
לפני ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי בדיקות הדם את מתקדמת לביוץ
פרופ` דוד בידר27/01/2023לפי בגירות הדם את מתקדמת לביוץ.
תעשי גם אולטרה סאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפלקסולוגיה ודיקור כטיפול תומך בטיפולי פוריותלאה26/01/2023
שלום,
האם מותר ומומלץ לעשות רפלקסולוגיה או דיקור לאחר החזרת עוברים ? האם חלילה יכול להזיק ? אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלקסולוגיה
פרופ` דוד בידר27/01/2023מותר, לא גורם נזק.
לעניין היעילות ,לכל רופא יש דיעה אחרת בנידון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוראות אחרי החזרהעלית26/01/2023
אם רשום בהוראות לאחר החזרת עוברים להימנע מיחסי מין ומאמץ משך 3 ימים הכוונה גם להימנע מאוננות? שהרי כוללת מאמץ פיסי וגם גירוי מיני - אורגזמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוראות
פרופ` דוד בידר27/01/2023כן,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוראות אחרי החזרה-המשך
עלית27/01/20231. אם כך חבל שלא מציינים מפורשות להימנע מהגעה לגירוי מיני ואורגזמה (גם ללא קשר מפורש ליחסי מין) למרות שזה מן ההגיון אבל לא לכולם ההגיון ברור בייחוד מי שלא מהתחום.
2. אם בכל זאת זה קרה- מה הסיכוי לפגיעה בהשתרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוראות
עלית28/01/2023מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא חושב שזה ימנע השרשה
פרופ` דוד בידר28/01/2023אני לא חושב שזה ימנע השרשה.
היות ואורגזה גורמת גם להתכווצויות רחם, ואנחנו לא יודעים אם זה משפיע אז זה מה שאנחנו ממליצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמקמות עובר לאחר החזרהדנה26/01/2023
מה קורה בעצם לעובר מרגע ההחזרה?
1. האם הוא נשאר באותו מקום שהניחו אותו? 2. האם הוא מסתובב בחלל הרחם?
3.האם האישה מרגישה אותו מסתובב?
4. האם יש דברים /פעולות שיכולים לגרום לתזוזה שלו ממקום וכך לגרום לחוסר קליטה שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העובר הולך לחצוצרות כי יש משיכה לשם
פרופ` דוד בידר27/01/20231. העובר הולך לחצוצרות כי יש משיכה לשם, במידה ויש חצוצרות ,או ש״מטייל״ ומשתרש היכן שמשתרש.
2.את לא מרגישה עובר מסתובב בבטן אך אחרי הלידה תרגישי אותו מסתובב בבית.
3.אין דברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה משיכה לחצוצרות?
דנה27/01/2023אם ככה העובר גם חלילה יכול להיפלט החוצה. נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעובר נוצר באופן טבעי בחצוצרה
פרופ` דוד בידר28/01/2023העובר נוצר באופן טבעי בחצוצרה וכאן הוא מתפצח במשך שלושה ימים עד שיורד לרחם.
החצוצרה משמשת כ ״מעבדה״ הטובה ביותר.
בזמן ששמים עובר ברחם יש חומרים המושכים אותו לאותה מעבדה , שם היה רוצה להיות מלכתחילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים!
דנה28/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבוע לאחר סיום מחזורמעיין25/01/2023
היי, בפעם הראשונה שזה קורה לי שלא קיבלתי מחזור חודשיים.
לפני שבוע סיימתי מחזור והיום פתאום יצא ריר דמי. בדרך כלל כשאני בביוץ יש לי הפרשות ריריות אבל הפעם זה היה דמי. גם המחזור היה ארוך הפעם אבל חשבתי שזה בגלל שחודשיים לא קיבלתי. האם זה נורמלי? האם יש ממה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך שיבושים במחזור החודש
פרופ` דוד בידר26/01/2023לחשוש אין ממה. יש לך שיבושים במחזור החודש ואפשר לבדוק ממה זה נובע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מתמשך עם אורגלוטראןשבי קטן25/01/2023
ערב טוב
בת 27 סבב ראשון IVF התחלתי עם המחזור זריקות של אורגלוטראן 7 ימים,הדימום נעצר ביום השביעי והתחדש שוב ביום למחרת ,מזה 12 יום מדממת ועדין ממשיכה להזריק כל ערב
ב.ד E 2 237 PRO 0.40 LH 1.6
האם אפשר להמשיך את הדיכוי בעוד כמה ימים ולאחר מכן להתחיל הורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכיר סוג כזה של טיפול
פרופ` דוד בידר26/01/2023לא מכיר סוג כזה של טיפול.
יש להבין מהרופא המטפל מדוע נותן לך כל כך הרבה זמן את הזריקות ומה רוצה להשיג בצורה כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום מתמשך עם אורגלוטראן
שבי26/01/2023אני שומרת נידה ,ולכן אני רוצה לבצע את השאיבה לאחר טבילה ,הרופא מנסה למשוך את הטיפול לעוד שבוע ימים ,לכן הוראה לי להמשיך את הדיכוי עד יום ראשון (יום ה 14 למחזור) ואז להתחיל גונל
האם דיכוי מתמשך יכול לפגוע בהתפתחות הזקיקים והבשלתם ?
מזה 12 יום מדממת האם זה יכול לנבוע מזריקות של אורגלוטראן ?
מה הייתה מייעץ במקרה הזה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא פרטוקול טוב לעשות שאיבה
פרופ` דוד בידר27/01/2023זה לא פרטוקול טוב לעשות שאיבה אחרי הזמן שמותר מבחינת מקוווה.
הדימום יכול לנסוע מהטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגונאל
אלישבע קטנוב29/01/2023סבב ראשון IVF
לאחר זריקות אורגלוטראן
בדיקת דם E-2 292 PRO 0.60 LH 2.1
זה זמן טוב להתחיל עם זריקות גונאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבב
פרופ` דוד בידר29/01/2023אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגונאל
אלישבע קטנוב30/01/2023סבב ראשון IVF פרופיל תקין בת 27 במשקל 48
הנחו אותי להזריק גונאל 300
הגיוני להתחיל עם מינון כזה גבוה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מעידות הבדיקות בבקשה.נועה25/01/2023
שלום
עשיתי בדיקות דם כדי לוודא שאני יכולה עדיין להביא ילדים
התור לרופאת הנשים עוד הרבה זמן ולכן אשמח לתשובתכם
התשובות הינן
TSH 1.38
TESTOSTERONE 0.83
PROLACTIN 238.48
LH 3.02 MIU/ML
FSH 9.17 MIU/ML
DHEA SO4 2.15
האם אוכל להביא ילד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרופיל ההורמונלי חסר את הבדיקות של אסטרוגן
פרופ` דוד בידר26/01/2023הפרופיל ההורמונלי חסר את הבדיקות של אסטרוגן ופרוגסטרון שצריך להופיע יחד עם הפרופיל שעשית..
להביא ילד לא נקבע לפי הבדיקות בלבד אלא צריך לציין גיל, האם יש ילדים וכו׳* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)