מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהא07/02/2013
שלום
עברתי גרידה לפני שלושה חודשים עקב אי התפתחות עובר בשבוע 11. טיפול IVF.
לצערי עובי רירית הרחם מאוד דקה. 3 ימים לפני הביוץ העובי הוא 3.5. עוד לא התחלתי טיפול חדש של IVF.
האם אפשר בכלל להכנס להריון עם עובי רירית כזה?
מה ניתן לעשות כדי לעבות?
האם זה יכול להפריע להשתרשות העובר ומה עושים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2013רירית רחם בעובי כזה אינה כשרה לקליטת הריון,הנושא מחייב התייחסות בירורית(היסטרוסקופי,צילום רחם),ובבהתאם הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFנטע07/02/2013
מה עובי רירית הדרוש לשם התחלת גונאל F טיפול ראשון.
היתכן שהסתיים מחזור קל והרירית עדיין 10 ממ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2013רירית רחם בתחילת מחזור אמורה להיות דקה בהרבה3-5מ״מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזוראני07/02/2013
שלום לרופאים
האם ייתכן מצב שבו לא יגיע מחזור אחרי פרוגילוטון?
אני ביום השלישי לאחר סיום החפיסה
ויש לי רק הפרשות
אין סימן למחזור.....
האם ייתכן שלא אקבל וסת אחרי הכדורים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2013שלום,כדאי שתמתיני עוד מספר מחזור את תקבלי מחזור,בד"כ מחזור אחרי פרוגילוטון עשוי להגיע תוך 3-5 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבות לכישלון ומה הלאהרינה07/02/2013
שלום
רוצה להגיד שאני אחרי טיפול IVF אך הכישלון היה חרוץ. רק 2 ביציות (למרות שהיו זקיקים רבים) והפריה שלא הצליחה (זרע תורם), במהלך הטיפול תגובות אלרגיות לתרופות השונות (הוחלפו תרופות כמה פעמים עקב זה) כאבי ראש לחץ דם לילות שלמים ללא שינה עצבים וכו'.
זה היה טיפול ivf ראשון לאחר 6 הזרעות בהן לא היו תגובות אלרגיות ונקלט הריון שנפל. אציין עוד שהריון ראשון (הזרעה ראשונה) לפני כ- 5 שנים הסתיים בהצלחה יתרה והיום ילדי המתוק בן 4. מכיון שמדובר בהריון שני עם אותו תורם ישנה כמות מוגבלת של ניסיונות ולכן חשוב לי מאד לדעת מה יכולות להיות הסיבות לכישלון. ומה כדאי לשנות להמשך?
האם לחזור להזרעות בהן הצלחה היא גדולה (2 הריונות אחד מוצלח מאד) או לנסות שוב את טיפול השאיבה וכל מה שכרוך בכך? ואם כן מה יתרום להצלחת הטיפול?
תודה מראש על תגובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיבות לכישלון ומה הלאה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2013רינה שלום,תהליך ה-IVF הוא תהליך של ניסיון וטעייה,נסיבות המקרה במידה לא מבוטלת חריגים,והמטרה של הטיפול הבא האמור להיות-IVF לטעמי צריך להיות מיקצה שיפורים במישור התגובה,ההפרייה(ביצוע מיקרומניפולציה)כמובן בהתחשבות בגילך ברקע ההורמונלי שלך ברזרבה השחלתית שלך וברקע הבריאותי,בכל מיקרה ניתן לנסות תכשירים לגרימת ביוץ שלא תהייה לך אלרגיה אליהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רינה10/02/2013תודה רבה פרופ' אשכנזי.
אפעל ע"פ עצתך ואדבר עם הרופא על נושאים אלו.
שוב תודה
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ משיח או אשכנזי בבקשהמיכל07/02/2013
בוקר טוב,
אני בשבוע 5(+1) וממש אין לי תופעות לוואי... עד לפני מספר ימים היה לי קצת כאב בחזה, מעט צרבות וכאבי כמו לפני מחזור אבל עכשיו ממש אין לי תופעות לוואי - האם זה צריך להדאיג אותי?
יש לי בבית ילד בן שנתיים שאוהב לפעמים לשבת לי ע הבטן (שאני שוכבת) האם זה בסדר?
כן אני יודעת אני לחץץץץ
תודה רבה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופ משיח או אשכנזי בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2013מיכל שלום,המלצתי לא לשים לב לתסמינים השונים,אין כל בעיה שבנך ישכב על הבטן שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף...עדנצ'ו 2807/02/2013
אתמול הוחזרו לי 2 עוברים בני 6 תאים ביום ה 3 לשאיבה..אתמול שהכנסתי נרות לא היה שום דימום ולא כלום ועכשו בבוקר הכנסתי נר אנדומטרין ועל המוליך היה דם ממש ממש טרי מה זה? העם זה ממשהו שניפגע או השתרשות? הגיוני השתרשות בכלל היום? ואי אני בלחץ מה זה? זה לא דם חום ממש ממש אדום טרי..ומתי אמורה להיתרחש ההשתרשות לעוברים בני 6 תאים ביום השלישי שלהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף דחוף... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2013שלום,אין מקום לדאגה,הדמם בעקבות גירוי מקומי ע״י הנרות,או פציעה באמצעות המוליך ,אין כל קשר להשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..עוד שאלה..
עדנצ'ו 2807/02/2013לא עניתם לי מתי אמורה להיות ההשתרשות לעובר בן 6 תאים ביום השלישי לשאיבה...אמורים להרגיש משהו בזמן השתרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה..
עדנצ'ו 2808/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שובבבבבבבבבבב
עדנצ'ו 2808/02/2013אני רואה שאתם עונים לשרשורים חדשים כבר אז אני מקפיצה שוב את השאלה שלי..עם שלשום הוחזרו לי 2 עוברים בני 6 תאים ביום השלישי מהשאיבה מתי ההשתרשות שלהם אמורה להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה..עוד שאלה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2013השתרשות מתרחשת לקראת יום 6-7 לאחר השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן נפוחהעדי06/02/2013
שלום
אני אחרי החזרה של ביצית אחת. ההחזרה היתה ב 27.1.
אני לוקחת מ 25.1 -3 פעמים ביום אסטרופם+ 2 נרות אוטרוגסטן בוקר וערב
מיום ראשון האחרון הבטן מאוד נפוחה, כמו חודש 4, האם נורמלי?
נאמר לי לעשות בדיקת ביטה ביום ראשון 10.2- אם אני יעשה בדיקת הריון בייתית תינתן לי תוצאה אמינה בשלב הזה?
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטן נפוחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2013הנפיחות היא על רקע הטיפול ההורמונלי,בדיקה ביתית חיובית היום עשויה להצביע על כניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאת בטא חיובית
עדי10/02/2013שלום
הבדיקה הביתית היתה חיובית. עשיתי בדיקת ביטה היום, יצא 583.
מחזור אחרון- 12.1
שאיבת ביציות-24.1
החזרה ב 27.1
האם הביטה תקינה?
איזה שבוע אני?
איך סופרים את גיל ההריון?
כמה אושר@!@!@! בשורה כ"כ משמחת גם יום משפחה וגם יום נישואין שלנו.
תודה7537* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאת בטא חיובית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2013שלום עדי,התשובה מצויינת היום את בשבוע 4+1/7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון שבוע 7+4
עדי06/03/2013שלום דר'
לאחר IVF, נקלט הריון, כיום אני בשבוע 7+4, לוקחת כתמיכה 4 נרות של אוטרוגסטן+ 3 כדורים של אסטרופם.
אני מרגישה בחילות ועייפות שקשה לי לתפקד במשך כל היום.
בהריון הקודם שהיה לי (טבעי ורגיל) היו לי תופעות דומות אך פחות קשות.
האם התמיכה שאני לוקחת מגבירה את התופעות?
תודה רבה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הריון שבוע 7+4 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2013במידה מסויימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה העיתוי הטוב ביותר להזרקת אוביטרלקורין-מנד06/02/2013
בטיפול הזרעה? חשבתי שלפני כי זה משרה ביוץ.
כמה זמן לפני?
בנוסף, קראתי כאן שמישהי לקחה אחרי ההזרעה. מתי זה נהוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה העיתוי הטוב ביותר להזרקת אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2013זריקת האוביטרל מקדימה את ההזרעה ב24-36 שעות,הזרעה נוספת כעבור 48 שעות לאחר הזרקת האוביטרל עשויה לשפר את סיכויי הכניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אז אם כן מתי נותנים
קורין-מנד11/02/2013אוביטרל להזרקה *אחרי* ההזרעה? ומה המטרה של זה? קראתי על כך בהודעה של מישהי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה כתוב
קורין-מנד11/02/2013בהודעה שראיתי עכשיו- אוביטרל וקורינון לאחר ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היה כתוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2013במידה והם ניתנים לאחר ההזרעה הם ניתנים כטיפול הורמונלי תמיכתי לתקופה שלאחר הביוץ וההשתרשות האפשרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי צילום רחם- המשך והסיכוי להריוןקורין-מנד06/02/2013
שלום רב
עברתי הזרעה לאחר זריקות הורמונים וזריקת אוביטרל אחת.
הרופא אמר שהייתה תגובה טובה לפי בדיקת אולטרסאונד (נדמה לי שזקיק אחד גדול ושניים קטנים, אבל אני לא בטוחה).
לאחר שההזרעה לא הצליחה הרופא שלח אותי לצילום רחם (עם הזרקת יוד).
התוצאות:
------------------
צוואר במבנה תקין. רחם במבנה תקין, ללא פגמי מילוי.
חצוצרה ימנית הודגמה עם מעבר ופיזור בספק.
חצוצרה שמאלית הודגמה עם מעבר ופיזור תקינים.
* מה משמעות התוצאות? האם יש השפעה על הסיכויים להכנס להריון?
* כיצד כדאי להמשיך? לעשות צינתור? להמשיך טיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי צילום רחם- המשך והסיכוי להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2013התוצאה מצויינת ,עלייך להמשיך טיפול בהתאם להוראות הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
קורין-מנד11/02/2013שמחתי מאוד לשמוע. תודה על התשובה המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוויטרלשירה06/02/2013
שלום.
כמה זמן אחרי ההזרקה של האוויטרל אפשר לעשות בדיקת דם להריון?
תוך כמה ימים הוא מתאדה מהגוף?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוויטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2013שבוע ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בחזהשני06/02/2013
שלום
אני לאחר החזרה ולוקחת קרינון 1 ביום
יום שישי צריכה לעשות בטא 12 יום לאחר ההחזרה.
עד אתמול החזה שלי ממש כאב לי והיה רגיש מאתמול החזה פחות רגיש ולא כואב אבל הוא עדיין גדול יותר מבד"כ.
האם זה מעיד על אי הצלחת הטיפול?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רגישות בחזה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2013התחושות בדבר הגודש בחזה אינן מעידות אם הרית או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - עוד שאלה
שני07/02/2013אתמול גם התחילו לי הכתמות ממש קלות והיום ששמתי את הקרינון היה עליו הכתמה קלה שהוצאתי אותו
מחר זה 12 יום להחזרה .
יש לי מה לחשוש?
תודה ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא06/02/2013
שלום,
עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית ביום ב', ועדיין יש לי לא ממש דימום,אבל קצת הכתמות.
האם זה תקין? כמה זמן זה אמור להימשך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2013שלום,בהחלט צפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטין לקבלת מחזורSab06/02/2013
שלום. כל כמה זמן אפשר לשתות דופסטין לקבלת מחזור? אם המחזור שלי היה לפני חודש האם אני יכולה להתחיל לשתות את הכדורים עכשיו שוב? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דופסטין לקבלת מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2013דופסטון לצורך קבלת מחזור צריך להילקח לפרק זמן של 7-10 ימים כדי שלאחר הפסקת התכשיר המחזור יופיע תוך מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופסטון
Sab07/02/2013תודה על התשובה. עוד שאלה קטנה. אם סיימתי לקחת את הכדורים לפני קצת מעל חודש וקיבלתי מחזור, האם אני יכולה להתחיל לקחת עכשיו שוב את הכדורים? או שיש פרק זמן מסוים שצריך לחכות בין טיפול לטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב לאחר שאיבהמטופלת06/02/2013
שלום..20 יום לאחר שאיבת 20 ביציות ואשפוז בגלל ohss. עדיין חשה כאבים בבטן תחתונה במצבי ישיבה או שכיבה ואף במצב של צחוק ועיטוש. הכאב נסבל ודומה לדקירות. האם זה תקין וממה יכול לנבוע ? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב לאחר שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/02/2013זה עדיין מה שאיבה.
זה צריך להעלם בהדרגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר קיסריאורית06/02/2013
אני 3 חודשים לאחר לידה שהסתיימה בניתוח קיסרי, מכיוון שיש לי שחלות פוליצסטיות ההריון התרחש בעזרת איקוקלמין, אוביטרל והזרעה, רציתי לשאול מהו הזמן המינימלי שיש לחכות עד להריון הבא ומה הסיכונים הכרוכים בהריון תוך מספר חודשים מלידה קיסרית, והאם יש איזהשהוא סיכון בהתחלת טיפולי פוריות שוב לאחר לידה קיסרית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון לאחר קיסרי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2013אוריתטווח הזמן הרצוי להריון נוסף הוא כחצי שנה,וזאת לא רק מההבט של צלקת הניתוח אלה גם בהבט הנפשי והגופני להתמודד בסיכוי גבוה עם ניתוח קיסרי נוסף בלידה החוזרת על כל הכרוך בכך
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)