מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ ללא גופיף צהוביערה08/02/2013
שלום
רציתי לדעת האם זה אפשרי ומה זה אומר אם אחרי איקקלומין 13 ימים אחרי הוסת במעקב זקיקים נראה שהרחם בשלב הלוטאלי אבל לא נראה גופיף צהוב?
אני מבינה שהביוץ התפספס אבל איך ייתכן שבשלב הלוטאלי אין גופיף צהוב?
האם יש פה בעיה מסוימת או שזו תמונה נורמלית לאחר ביוץ מפוספס?
האם יש קשר לכך שאני בתת משקל? (49 קילו על 1.63)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ ללא גופיף צהוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2013יתכן שהביוץ פוספס או לא היה -בצעי בדיקת דם לפרוגסטרון על מנת לאשר את קיומו של הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשרותיאנה08/02/2013
שלום לרופאים
השתרשרות - האם היא אמורה להיות דמית ?
חשוב להגיד שבפעם הקודמת לפני כשלוש שנים כן היתה השתרשרות מעוברים טריים עם מעט דם.
השאלה היום כשהוחזרו מוקפאים האם אני אמורה להרגיש את אותו הדבר ?(וגם חייב להיות מלווה במעט דם).
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השתרשרות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2013שלום,לא חייבים להרגיש כלום,ולא בהכרח חייב להיות דמם השתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם לשלילת הריוןשקד08/02/2013
שלום,
תוצאות הבדיקה:
אסטרדיול - 246
פרוגסטרון - 1.7>
מה זה אומר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם לשלילת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2013זה לא בדיקות דם להריון אך מהתשובות של שני ההורמונים את לא בהריון ורמת ההורמונים מתאימה לערכים של הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכולןאנונימית08/02/2013
שלום לכל הבנות בפורום,
אני במצב שלכן ומאוד מבינה את הלחץ שכולנו עוברות, רק לאחרונה הפורום מוצף באותן שאלות שחוזרות על עצמן ומקבלות אותן תשובות.. והרופאים היקרים מקדישים מזמנם היקר לענות לנו בשיא הסבלנות:
1) בזמן השתרשות אין תסמין שחייב להיות בשביל להעיד שאכן הייתה השתרשות
2) גודש בחזה בחילות ומצב רוח רע, נוכחותם או היעדרותם לא אומרת כלום על הצלחת הטיפול.
3) הכתמות ודם טרי על המוליך של נרות התמיכה נובעות מגירוי מקומי של צוואר הרחם בזמן החדרת הנר.
4) אם קמים ישר אחרי החזרה זה לא גורם לעוברים "להיפלט החוצה".
5) בדיקת שתן שלילית שבוע מההחזרה לא אומרת בהכרח שהטיפול נכשל..
בהצלחה לכולן ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכולן - תגובה
פרופ' שלמה משיח08/02/2013מצוין. אני מסכים ותומך בכל הדברים שניכתבו כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאותנטלי08/02/2013
היי..אני בשבוע שישי וסובלת מהקאות בלתי פוסקות ונמשכות יום שלם.
מצאתי תרופה טבעית שנקראת תמצית סיקריד שזה תמצית ג'ינג'יר בתוספת ויטמין b6 . האם מותר לי לשתות מזה..שני כדורים ביום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות - תגובה
פרופ' שלמה משיח08/02/2013זו תרופה ידועה ואין מניעה להשתמש בה אבל לא להגזים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקאות
נטלי09/02/2013בהמשך לתשובתך..רציתי לדעת באיזה מינון כן מותר לי לקחת את הגדורים האלה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות שאיבהנועה08/02/2013
שלום לרופאים,
אנחנו מהלא מוסברים בני 29
עברתי שאיבת ביציות ואלו הם הנתונים נשאבו 9 זקיקים מתוכם 7 ביציות,
Ivf הופרו 3 מתוך 5 ,
icsi הופרו 1 מתוך 2 .
הוחזר לי 1 והוקפאו ה3 הנוספים
האם הנתונים תקינים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2013הכל יחסי.
בדרך כלל אנחנו מעונינים להשיג כ12 ביציות בממוצע מהן יופרו כ 80% ויהיו 2 עוברים להפריה וכ 4 להקפאה.-זה יותר סביר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםענבל08/02/2013
אני מסיימת שבוע 35 ובימים האחרונים אין אויר.
האף סתום לחלוטין, אי אפשר לנשום, אוזן שמאל כואבת וזה מרגיש כאילו היא סתומה גם.
האם אפשר להשתמש ב vapo rub ?? זה מכיל: menthol 2.82%, camphor 5.26%, eucalyptus oil 1.33%
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי
ענבל08/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2013יכולה להשתמש ללא כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםיאנה07/02/2013
ערב טוב רופאים.
בתאריך 4.2 הוחזרו 2 עוברים מוקפאים שהתחלקו ל2-4 תאים הוסבר לי במעבדה שעוד באותו יום הופשרו .
ראשית חייבת לציין שאני לא מרגישה כלום מעט כאבי בטן תחתונה כמו כאבי מחזור וזהו.
השאלה האם אמורים כן להרגיש משהו ומתי כן אמורה להיות השתרשרות ?
תודה מראש וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2013לא חיבת להיות תחושה כלשהי לאחר החזרת מוקפאיםההשתרשות אמורה להיות כעבור 4-5 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בזמן טיפולאורח07/02/2013
אני כבר שבוע וחצי בטיפול וקיבלתי וסת האם זה יכול לפגוע בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור בזמן טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2013שלום,לא סביר ששבוע וחצי לאחר טיפול הורמונלי התקבל מחזור אלה אם כן מדובר בפרוטוקול ארוך ,והתחלת עם זריקות דקפפטיל יומית לפני שבוע וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור בזמן טיפול
אורח08/02/2013שתיתי את גלולות פמינט לפני המחזור, בד"כ אני שותה את הגלולות ביום הראשון של הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחזור בזמן טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2013יכולה להמשיך את הטיפול הדמם הופיע בעקבות הפסקת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעמירי07/02/2013
שלום,
כמה זמן זרע יכול "לחכות" לביצית - לאחר הזרעה מתרומה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/02/2013כ-48 שעות או אפילו יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד מתי קרינוןרוית07/02/2013
התחלתי לפני יומיים שבוע שביעי, נצפו שני עוברים עם דופק, התמיכה היחידה שהייתי איתה היא קרינון אחד ביום, הרופא אמר שניתן להפסיק את הקרינון כעת, אני כבר יומיים בלי אבל רציתי להיות בטוחה שזה בסדר. קראתי לא מעט מאמרים באינטרנט ורובם תומכים בכך שמרגע שנראה דופק התמיכה היא בעצם מיותרת, האם זה נכון ואפשר להיות שקטה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד מתי קרינון - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/02/2013ייתכן מאד ש-7 שבועות מספיק, אולם אני נותן תמיכה עד שבוע 12 למניעת הפלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת מסביב לעוברדנה07/02/2013
אני בשבוע תשיעי בהריון בסיכון גבוה לאחר הפלה בחודש רביעי. היום ביצעתי אולטרסאונד וגילו שיש בצקת מסביב העובר, מיד הבנתי שמשהו אינו תקין, דיברתי עם הרופא פיריון שלי והוא אמר שזה שבוע מוקדם לבצקת סביב העובר שאני אחכה לשקיפות, ובדרך כלל מדובר על בעיה גנטית בעובר,אני לחוצה ומפוחדת לאור העבר שלי, ברצוני לציין שהיריון זה בא מעוברים מוקפאים,ושלפני שבוע לא היה בצקת סביב העובר,האם יש סיכוי שההיריון ימשיך להיות תקין או שמה חלילה העובר לא יצליח לשרוד.אמרו לי כרגע לחכות אבל האם יכול להיות איזשהו נס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בצקת מסביב לעובר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2013סיגל שבוע 9 הינו שבוע מוקדם לקביעת סמנים פרוגנוסטים לאיכות גנטית או אחרת של העובר על סמך בדיקת אולטרסאונד הייתי בהחלט ממליץ לך להמתין עוד שבועיים לאחר בדיקת השקיפות העורפית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות קיום יחסים בביוץשרון07/02/2013
שלום,
שתי שאלות:
1. אני שומעת דעות רבות לגבי תדירות קיום יחסים לקראת הביוץ ובזמן הביוץ. יש כאלה שאומרים שעדיף כמה שיותר (2-3 פעמים ביום), ויש כאלה שאומרים כל 48 שעות כדי שהזרע יתחדש.
במידה והזרע תקין (עשינו בדיקת זרע), האם כדאי כמה פעמים ביום, פעם ביום או פעם ביומיים?
2. אני מזריקה פיוריגון, הזקיקים גדלים בכל יומיים בכ-2 מ"מ, יש זקיק אחד מוביל. בבדיקה לפני יומיים הוא הגיע ל-16 מ"מ, היום עשיתי שוב בדיקה וגודלו לא השתנה. מה זה אומר? האם זה תקין שהוא מפסיק לגדול? (עוד לא התרחש ביוץ לפי בדיקת הדם).
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תדירות קיום יחסים בביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2013שרון שלום,בכל מקרה אם את מתופלת בתכשירים לגרימת ביוץ כדאי לתזמן את הייחסים ביומיים העוקבים לאחר זריקת האוביטרל.
אם אינך מטופלת ואת חשה את הביוץ הממשמש ובא כדאי לקיים ביומיים הסמוכים לכאבי הביוץ יחסים,אם אינך חשה את הביוץ כדאי לקיים יחסים יום כן ,יום לא בתקופה של אותו שבוע שאמור להתרחש הביוץ.
באשר ךשאךה צדוע לא צמח הזקיק הייעודי-דומיננטי אין פרטיפ מספיקים הורמונלים או אחרים +נתונים של מחזורים קודמים לקבוע מה מתרחש במחזור הנוכחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאיםאני07/02/2013
שלום לרופאים
האם ייתכן מצב שבו לא יגיע מחזור אחרי פרוגילוטון?
אני ביום השלישי לאחר סיום החפיסה
ויש לי רק הפרשות
אין סימן למחזור.....
האם ייתכן שלא אקבל וסת אחרי הכדורים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לרופאים - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/02/2013אם הרחם ורירית הרחם תקינים ונפרוגילוטון ניתן בזמן זא כל הסיכוי שתקבלי וסת היום או מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' משיח
אני07/02/2013תודה רבה על תשובתך
מה הכוונתך אם ניתן בזמן?
חודש שעבר לא קיבלתי וסת ואחרי איחור של 10 ימים ללא וסת או הריון
נתו לי פוריגילטון ל-21 יום
האם זה למעשה ניתן בזמן?
הרחם והרירית תקינים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לפרופ' משיח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2013שלום,מתן פרוגילוטון מיועד להסדרת מחזור כאשר מסיבה כלשהי לא התרחש תהליך הורמונלי מעגלי של מחזור וסת,לכן מתן פרוגילוטון לא תמיד יפתור את הבעייה אם העדר מחזור נובע מסיבה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה בתרויטל07/02/2013
שלום הבנתי שהשיטה להביא בנות זה לשטוף את המקום לפני קיום יחסי המין במים עם חומץ
יכול להיות שבגלל שעשיתי זאת לא נקלט הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה בת - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2013אין שיטות כאלה.
בפעם הבאה יצא לך בן חמוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה בת - תגובה - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/02/2013פרופ בידר. כל הכבוד על חוש ההומור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח פרופ' בידר אין עלייך
ז'וזו07/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)