מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חצוצרה חסומהפריאל06/02/2013
שלום,
יש לי חצוצה ימנית שהיא חסומה ואני מתחילה טיפולי הזרעות.
השאלה שלי, אם בבדיקת האולטרסאונד נצפה זקיק בצד ימין אז זה אומר שאין טעם לעשות את ההזרעה מכון שהחצוצרה שם חסומה? או שאין כל קשר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חצוצרה חסומה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2013שלום,בגלל אפשרות של נדידת הביצית באגן מצד לצד internal transmigration אין בעיה עם התפתחות הזקיק בצד מסויים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרה חסומה
פריאל06/02/2013זאת אומרת שהיא אפשר באמת לדעת בסופו של דבר איפה זה יקרה?
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרה חסומה
פריאל06/02/2013אי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקלחת חמה בזמן הריוןadi06/02/2013
שלום
ידוע לי שלאישה בהריון אסור להכנס לג'קוזי.
השאלה- האם גם מקלחת חמה בזמן הריון לא מומלצת?, (ובפרט בשליש הראשון.)
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מקלחת חמה בזמן הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2013אין כל בעיה עם מיקלחת חמה בכל שלב של הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית LH וביוץ תחת טיפול בפרוגינובהא.ק.06/02/2013
לרופאים שלום,
לפני החזרת מוקפאים. נוטלת פרוגינובה 3 כדורים ליום. היום, יום 13 למחזור - ביצעתי בדיקת דם ו- US שהראה רירית 8 מ"מ, תוצאות בדיקות דם עדיין לא הופיעו באתר של קופת החולים אבל האחות שהתקשרה אמרה שה- LH בעליה - אין לי את הערכים (ביום ה-3 למחזור הוא היה 2.9 והיום זאת בדיקת הדם השניה מאז תחילת מחזור טיפול נוכחי) שיתכן ביוץ (למרות שעד כמה שידוע לי ב- US לא ראו זקיקים גדולים) וביקשה לחזור על בדיקת הדם מחר בבוקר. השאלה שלי - האם ייתכן ביוץ ספונטני למרות הטיפול בפרוגינובה? מה יכלו להיות סיבות לעליית ה- LH אם לא היו זקיקים מובילים ב- US? לציין - אני פוליציסטית - אם יש לזה איזשהו קשר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עליית LH וביוץ תחת טיפול בפרוגינובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2013שלום גם תחת לקיחת פרוגינובה יכול להתרחש ביוץ עליית ה-LH צריכה להיות פי כמה מרמת הבסיס כם לבשר ביוץ ,נשים עם שחלות פוליציסטיות יכולות להיות עם רמות LH גבוהות למדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה והמשך שאלה...
א.ק.07/02/2013תודה על תשובתך,
ובהמשך עידכון, תוצאת LH מאתמול (יום 13) היתה 20 והיום היא 8 (ביום השלישי למחזור היה 2.9). E2 עלה מ- 520 ל- 640 והפרוגסטרון 1.4 האם יכול לרמוז שהיה ביוץ או איזשהו שיבוש הורמונלי אחר?
אמרו לי להגיע להחזרה של המוקפאים ביום שני. זה בסדר מבחינת העיתוי להחזרת מוקפאים שהוקפאו ביום השני להפריה או שזה יותר מתאים להחזרת הבלסטוציסט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהליאת06/02/2013
שלום רב
ביום שישי הוחזרו לי 3 עוברים טריים בני 6 תאים. סהכ נשאבו 24 ביציות. היום איני מרגישה כלום כלומר מרגישה טוב. החזה טיפה רגיש . אני לוקחת 3 נרות אנדומטרין ליום. האם יש סיכוי שיהיה הריון למרות שאינינמרגישה כלום חריג? האם יש מה לעשות מלבד לחכות בסבלנות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2013שלום,המלצתי לא להסתמך על תסמינים כאלה או אחרים כסימן פרוגנוסטי לגבי סיכויי ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי?שירלי06/02/2013
שלום דוקטור,
הבוקר עשיתי בדיקת דם
אסטרודיול 125
פרןגסטרון 21
בטא קטן מ 2
אז שלילי להריון...
זה היום ה 10 להחזרה. אני יודעת שזה מוקדם. ביום ראשון אעשה שוב - שזה יהיה 14 יום מההחזרה.
אבל הסיכוי שהתשובה תשתנה לחיובי הוא מאוד קטן נכון?
אני גם רואה שהאסטרודיול והפרוגסטרון נמוכים ולא נראים שמעידים על הריון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכוי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2013אכן הסיכוי קטן ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש הפריות גם אחרי 24 שעות ?שירה06/02/2013
עדכנו אותי 24 שעות אחרי השאיבה על 14 הפריות
ואחר כך שלחו לי מכתב שיש לי 18 הפריות. זה יתכןןןן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש הפריות גם אחרי 24 שעות ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2013בהחלט קיימת אפשרות של הפרייה מאוחרת יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנטע06/02/2013
האם פרוגסטרון יורד גם אם אין ווסת? ויש רק הכתמות במקום המחזור ואין הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2013מעגל הפרוגסטרון שעולה לקראת המחזור ויורד לקראת הוסת בהעדר הרין ,לעיתים בשלב ראשון של הירידה בפרוגסטרון ישנה הכתמה לידנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוציקלין וטיפוליםחנה06/02/2013
האם אני יכולה להמשיך לקחת מינוציקלין בזמן הטיפולים? האם זה מפריע איכשהו להורמונים (כמו שיש סוגי אנטיביוטיקה שפוגעים ביעילות גלולות)?
כמובן שברגע שאקבל תשובה חיובית להיריון אפסיק את המינוציקלין אבל אני שואלת על תקופת הטיפולים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוציקלין וטיפולים - תגובה
פרופ` דוד בידר06/02/2013אין בעיה בזמן הטיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים היקרים!מיקי06/02/2013
שלום רב,
שלחו אותי לעשות פרופיל הורמונלי ועוד מספר בדיקות לפני מעבר להפריה.
הכל בנורמה למעט שתי בדיקות-
17OH PROGESTERON- 6.1
URIC ACID- 2.26
יש לציין שעשיתי את הבדיקה ביום החמישי למחזור ולאחר עירות של 3 שעות.
האם משהו בערכים הללו יכול להוות בעיה בכניסה להריון? (אנחנו מהלא מוסברים. מנסים כבר שנתיים וכמה חודשים ללא הצלחה..)
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים היקרים! - תגובה
פרופ` דוד בידר06/02/2013זה לא הסיבה שאת לא מצליחה להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה שמאלית חסומהסימה06/02/2013
שלום רב,
אני בת 27 מנסה להרות כבר שנתיים סובלת משחלות פוליצסטיות שכורמות למחזור לא סדיר שיעור יתר והשמנה לפני שלושה חודשים עשיתי צילום רחם בצילום רחם נמצאה שחלה שמאלית חסומה האם כדאי לעשות היסטרוסקופיה? או להתחיל טיפול בעזרה לביוץ והזרעה?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלה שמאלית חסומה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/02/2013את מתכוונת לחצוצרה סתומה.
אין שום סיבה לבצע היסטרוסקופיה.
צריכה להתחיל טיפולים כפי שציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלה שמאלית חסומה
סימה06/02/2013גם אם הרופא רוצה לשלול פוליפ?
תודה רבה על העזרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שחלה שמאלית חסומה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2013אם באולטרסאונד קיים חשד סביר לפוליפ אז בהחלט כדאי לבצע היסטרוסקופיה ,ולפי הצורך להוציא את הפוליפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלה שמאלית חסומה
סימה06/02/2013הבנתי.. אז ההמצלה היא קודם לבצע אולטראסאונד ואחכ לחשוב אם לגשת להיסטרוסקופיה.?.תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלה שמאלית חסומה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/02/2013מאיפוה הבאת את עניין הפוליפ.?
אם בצילום רחם החלל נראה תקין אז אין פוליפ ולא צריך לבצע היסטרוסקופיה.
יש לזכור שהיסטרוסקופיה זוהי פעולה פולשנית לרחם ויכולות להיות סיבוכים ואם אין התויה לבצע אז לא צריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלה שמאלית חסומה
סימה06/02/2013בצילום רחם נראתה חסימה בצד שמאל והרופא המטפל החליט שצריך לשלול פוליפ.. במקרה כזה זה עדיין הכרחי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלה שמאלית חסומה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2013אין דבר כזה.
או שיש פוליפ ברחם או שיש חסימה.
החסימה היא לא בלל פוליפ .
תראי את הצילום לרופא המטפל שיווה דעתו.
לדעתי אין צורך בהתערבות מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלה שמאלית חסומה
סימה07/02/2013בסדר גמור תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום אחרי החזרת שני עוברים, סובלתשי05/02/2013
ממש מעצירות כבר המון שנים אבל עכשיו במיוחד. בימים רגילים נעזרת בכדורי סופרלס אך איני יודעת אם מותר להשתמש בהם גם בעת טיפולי פוריות ובפרט אחרי החזרה.
אודה לדעתכם בעניין תודה רבה רבה על סבלנותכם ועזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יום אחרי החזרת שני עוברים, סובלת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2013שלום שי ,את יכולה להשתמש בסופרלס-לטיפול בעצירות ומניעתה המבוסס על בסיס תאנים, שזיפים, תמר הינדי, אניס, סרפד ורוברב הגינה.זהו תכשיר לא ממקר על בסיס טבעי
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צטרוטיידשואלת05/02/2013
באיזה גודל זקיקים יש להתחיל להזריק את הצטרוטייד?
ומה קורה אם מזריקים לפני הזמן כאשר הזקיקים עוד קטנים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צטרוטייד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2013מערכת השיקולים להזרקת צטרוטיד מבוססת על פרוטוקולים שאחד הינו FIXED ומתחיל בצטרוטיד בכל מצב ביום השישי לטיפול בגונדוטרופינים,והשני טיפול FLEXIBLE במועד שהזקיק הדומיננתי הגיע לגודל של 14-15 מ"מ וכמובן ישנם פרוטוקולים אינדיווידואלים הלוקחים בחשבון את התגובה ההורמונלית של האישה ועשויים להתחיל מוקדם יותר על מנת לאזן את התגובה ולמנוע תגובת יתר של האסטרוגן והפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ אשכנזי
שואלת06/02/2013תשובותיך תמיד מפורטות ומרגיעות תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק עוברירוית05/02/2013
שלום רב,
כאשר אומרים שדופק ניתן לראות בשבוע 6 או 7 מה בדיוק הכוונה? מה נחשב שבוע 6 ?
האם 5+ מספר ימים נחשב שבוע 6 ? או 6+ מספר ימים נחשב שבוע 6?
ווסת אחרונה בתאריך 22.12.12 עברתי החזרת עוברים בתאריך 9.1 , השאיבה הייתה ב 6.1 ובכל מקור אינפורמציה אומרים לי משהו אחר לגבי גיל ההריון. במקום אחד אומרים שזה מיום שאיבה, במקום אחר שזה מיום ההחזרה, אני די מבולבלת לגבי גיל ההריון ומתי נכון לעשות את האולטרסאונד לדופק. אני לא רוצה לעשותו מוקדם מדי.
אשמח לתשובה שתעשה קצת סדר...תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דופק עוברי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2013שלום דנה היום את בשבוע שישי מלא ומתחילה שבוע 7 מחר 6+1 החל ממחר את יכולה לבצע בדיקת אולטרסאונד לזיהוי דופק עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קצר
רוית06/02/2013תודה רבה על המענה הברור, בעקבות תשובתך הלכתי היום לאולטרסאונד ראשון.
נצפו שני שקי הריון ושני עוברים עם דופק. אנחנו עדיין מעכלים את הבשורה,
הרקע: אי פריון לא מוסבר, בת 37.4 הריון ראשון מהפרייה ראשונה בפרוטוקול ארוך, הוחזרו שני עוברים ושניהם נקלטו, לאחר חמש הזרעות כושלות. אגב, התמיכה היחידה מאז השאיבה היא קרינון אחד ביום, פרוגסטרון הבוקר היה 176 שהרופא אמר היום שניתן להפסיק.
אני מבינה שמרגע שנצפה דופק הסיכון להפלה קטן משמעותית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך קצר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/02/2013אכן נכון עברת את השלב הראשון ההתרשותי החשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשני05/02/2013
שלום רב,אני אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים מחר אני צריכה לעשות בדיקת ביטא,
ויש לי כבר יומיים של התכווצויות בבטן למטה הרגשה של כאילו הווסת עומדת להגיע...
האם זה אומר שאין הריון כי הווסת תגיע ביום יומיים הקרובים? או שמה יש התכווצויות והרגשות כאלו גם לפני תוצאות ביטא...וכן יכול להיות הריון?ואם זה יכול להיות חלק מתופעות שלאחרי החזרה ביום ה-14?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2013שני שלום ,הייתי ממשליץ לחכות לבדיקה מחר ולא לסמוך על התסמינים השונים שיכולים להיות גם אם את בהריון וגם אם לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאותנטלי05/02/2013
ניי ...רציתי עזרה דחופה...אני בשבוע חמישי ואני בוהלת מהקאות מרובות עד לירידה רצינחת במשקל עד לסוף ההריון..במשך תשעעה חודשים אני מקיאה במהלך כל היום..לא אוכלת ולא שותה ומקיאה רק מלהריח שמישהו בישל...
רציתי לדעת אם אתם מכירים דאך לעזור לי.. בבקשה דחוף....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקאות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2013תהילה עלייך להיות במעקב רפואי ולקבל מהרופא תכשירים שעשויים להקל על הבחילות וההקאות תוך מעקב שלא תידרדרי לחסך ויטמינוזי ומטבוליזם קטוחומצי העלולים להזיק לך ולעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)