מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שואלת שוב כי קודם התפספס כנראהשי14/02/2013
מחר יהיה היום ה-11 להחזרה. הייתי רוצה לעשות בדיקת דם משום שהבדיקה הביתית יצאה חיובית והייתי ממש רוצה לדעת אם כך באמת. הנחו אותי לעשות את הבדיקה ביום ה17/2 האם זה משנה אם אעשה אותה מחר או ביום ראשון? במידה ויש הריון, לאיזה בטא מצפים ביום 11?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שואלת שוב כי קודם התפספס כנראה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2013שי שלום,ניתן לבצע את הבדיקה גם מחר,אולם הערך עלול להיות נמוךולא לתת אינדיקציה ברורה על איכות ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות בטא, אשמח לעזרתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2013תוצאה מצויינת להגביר את המינון של הפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי ברשותך מילה טובה
שי15/02/2013אני רוצה להודות לך מקרב לב.. מיום השאיבה ועד היום ענית לי כבר על לפחות 5 שאלות, זה ממש לא מובן מאליו ואני מאד מעריכה את העזרה שלכם פה בפורום, שבכל יום את נותנים מזמנכם היקר וטורחים לענות פה לבנות המודאגות בסובלנות אין קץ.
תודה לך ולכם
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי ברשותך מילה טובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2013תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר סיכהיערה14/02/2013
שלום, אנחנו בטיפולי פוריות וזקוקים לעזרה של חומר סיכה.
הבנתי שוזלין קוטל זרע, שכל סוג של שמן גם.
שהתכשיר היחיד שמתאים הוא פרה סיד ושאפילו KY Jeely אמנם לא קוטל אבל פוגע בתנועתיות של הזרע.
האם שמן שקדים כן מומלץ למנסים להכנס להריון? הוא פוגע בזרע או בתנועתיות?
בכל מקום אומרים משהו אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חומר סיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2013תנסו את נוזל הסיכה softin
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSHמיכל14/02/2013
שלום ,
יום שלישי למחזור .
ביצעתי היום בדיקת דם .
FSH - 4.4
מעקב זקיקים ראו 3 קטנים מאוד ... האם יכול להיות שזה מוקדם ויראו זקיקים נוספים בהמשך .....
תמיד היו לי יותר זקיקים .
מה יכול להשפיע על זה ?
לפני שנה FSH היה גביה יותר .... האם יכול לרדת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/02/2013FSH יותר גבוה הוא פחות טוב. זקיקים קטנים בתחילת הטיפול, אינם מעידים בהכרח על מה שיהיה בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמיניםבאהבה14/02/2013
שלום רב,
ב-3/2 עברתי החזרה של שני עוברים מוקפאים.
היום בבוקר (יום 11) עשיתי בדיקת דם.
יצא בטא 100. הרופא אמר לי לבצע עוד בדיקה ביום א׳.
בינתיים יש מס דברים שלא ברורים לי...
כבר יומיים יש לי דימומים קלים ומיגרנה. ומס׳ ימים שאני סובלת מהזעות לילה (כמו לפני מחזור)...
מה הסיכוי שאכן מדובר בהריון?
שמעתי כל מיני מושגים כמו ״הריון כימי״, ואני מאוד מקווה שזה אינו המקרה.
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/02/2013מזל טוב, הבטא דווקא מעיד על הריון שיש לו סיכוי גדול להיות תקין.
הדימום מחייב טיפול-רצוי להגביר את התמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
אני15/02/2013אני נוטלת 2 אנדומטרין בבוקר ו-2 בערב (סה"כ 4 נרות ביום).
בנוסף, אני לוקחת 2 כדורים ביום של אסטרופם.
האם אתה חושב שיש צורך בתמיכה נוספת?
אם כן, האם זה בסדר לחכות עד יום ראשון (שהרופא שלי יהיה זמין במרפאה)?
הדימומים התחילו לי ביום שלישי בערב. הם היו קלים רק בניגוב.
אתמול, יום שלישי, היה לאורך כל היום דימומים קלים (על התחתונית בצבע ורדרד-חום).
אני בלחץ... מה זה אומר הדימומים האלה?
מה כדאי לי לעשות עכשיו כדי לעבור את השבת רגועה??
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2013ניתן להוסיף זריקות פרוגסטרון(ריטרד,גסטון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה ועוד שאלה...
באהבה15/02/20131. האם ניתן לחכות עם התמיכה הנוספת ליום א׳ או שזה משהו דחוף?
העניין הוא ששבת בפתח ואוכל לדבר עם הרופא שלי רק בראשון...
2. בנוגע לערכים הנוספים מבדיקת הדם שערכתי ביום ה-11 לאחר ההחזרה. האם הם תקינים?
E2 - 221
פרוגרסטרון - 32.6
** אזכיר שהבטא היה 100.
נראה לי שהם קצת נמוכים (לפחות לאור הנתונים שאני קוראת מהודעות של נשים אחרות פה בפורום)...
3. יש לי כאבי בטן ולפעמים דקירות קלות. האם זה תקין?
אשמח לקבל תשובה לכל שאלותיי...
המון תודה :)
ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמיכה ועוד שאלה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2013לטעמי כדאי להגביר את מינון האסטרוגן והפרוגסטרון ככל שתקדימי יותר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו קצת בלחץ!!!
באהבה15/02/2013איך אני יכולה להקדים?
להגדיל את המינון בעצמי? ואם כן אז לכמה?
מה יכול לקרות אם אחכה לראשון?
עכשיו אני קצת בלחץ ולא מרגישה כ״כ בנוח להתקשר לרופא שלי בשבת.
בבקשה עצתכם הדחופה!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עכשיו קצת בלחץ!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2013תקחי עוד נר,ועוד כדור אסטרופם בשלב זה עד ליום א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה ושאלה אחרונה....
באהבה16/02/2013המון המון תודה על הזמינות והתשובות המקצועיות.
האם זה משנה מתי לקחת עוד נר ועוד כדור אסטרופם?
כלומר, עד היום לקחתי 2 נרות בבוקר ו-2 נרות בערב (של אנדומטרין).
ואת 2 כדורי האסטרופם לקחתי בערב (במקביל לנרות של הערב).
מתי לקחת עוד נר ועוד כדור? יחד עם המינון הקודם? או שעדיף לקחת בצהריים?
או שזה בכלל לא משנה?
אשמח לקבל הנחייה לגבי היום - מתי לשלב את הנר והכדור מבחינת שעות היום...
שוב - המון המון תודה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 5+3 שאלהטל14/02/2013
שלום לרופאים,
היום שבוע 5 ושלושה ימים. התיישבתי כל כולי בחוזקה על הכסא. הרגשתי שכל הגוף מזדעזע כתוצאה מכך.... וגם אחרי כמה דקות נבהלתי כתוצאה משבירת צלחת במטבח והרעש הבהיל אותי מאוד. האם לדעתכם הכל בסדר ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 5+3 שאלה - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/02/2013כל הסיכויים שהדברים האלו לא הזיקו להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןלולי14/02/2013
היי יש לי שאלה
חברה בשבוע שביעי ויש לה כאבי בטן בצד שמאל מין התכווציות כאלה האם זה טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/02/2013רצוי שהחברה תיבדק בהקדם וגם תבצע א.ס כדי לקבוע שההריון מתפתח כשורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך. שאלה.
לולי15/02/2013אוקי תודה רבה.. אבל יכול להיות שזה כאבים שאמורים לבוא?
או שיש כאבים כאלה בשלב מתקדם יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם על השאלה שלי
לולי15/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דילגתם על השאלה שלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דילגתם על השאלה שלי - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2013המלצתי שהחברה שלך תפעל לפי המלצתו של פרופ' משיח ותפנה לביקורת רפואית על מנת לבחון את הרקע לכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דילגתם על השאלה שלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2013המלצתי שהחברה שלך תפעל לפי המלצתו של פרופ' משיח ותפנה לביקורת רפואית על מנת לבחון את הרקע לכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ----לחוצהכרמית14/02/2013
שלום רב,
ווסת אחרונה ב9/1היום כעבור איחור של שבועיים לערך
ביצעתי בדיקת HCG והתוצאה 80IU/I ,ופרוגסטרון יצא לי 45.6
ברצוני לדעת מה אומאות תוצאות אלו
יש לציין שהיום החלו לי הכתמות חומות
לתשובתכם המהירה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה מאוד מחכה לתשובה דחוף!!!!!!
כרמית14/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה ----לחוצה - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/02/2013זו תשובה חיובית להריון. עם זאת מכיון שאיננו יודעים מתי הרית בדיוק, יש לעקוב אחרי ערכי הבטא ורצוי כבר מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל +כאבי גב תחתוןיהלי ס.14/02/2013
שלום רב,
חודש האחרון טופלתי בגונל, מעקב זקיקים אחרון (30.1) הראה זקיק בגודל 19 מ"מ, קיבלתי הנחייה להזריק אוביטרל ולקיים יחסים.בדיקת ביוץ ביתית הראתה ביוץ.
היום היום ה30 למחזור (מ.א 16.1) טרם קיבלתי מחזור. בדיקת הריון ביתית הראתה תשובה שלילית.
יש לציין- הריון ראשון היה מהיר ובעזרת איקקלומין בלבד.
בשבוע האחרון אני סובלת מכאבי גב תחתון וכאבי בטן.
2 שאלות:
1. כיצד ייתכן שבייצתי ואני לא מקבלת מחזור?
2. האם עליי לחשוש בנוגע לכאבים?
תודה,
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל +כאבי גב תחתון - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/02/2013אם בייצת ואינך בהריון, תקבלי וסת תוך יום-יומיים. ייתכן שכאבי הגב מבשרים את הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורמאיה14/02/2013
היי
עברתי שאיבה ב2/2 והחזרה של עובר יפה מאד לדברי האמבריולוגית ב5/2 ביום ראשון אבצע בדיקת בטא.
מידי פעם יש לי כאבי מחזור קלים, בד״כ סובלת מכאבי מחזור קשים, ללא סיבה ידועה ובירור תקין. Ivf על רקע בעיית זרע כעל הנראה. היום מהבוקר כאבי מחזור עם גלי חום והרגשת חולשה, ללא דימום. מה הסיבה ?לפי מה שראיתי הרבה נשים סובלות מכאבי מחזור קלים לאחר החזרה. לציין ללא חום .
תודה מראש מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2013כל התסמינים שאת מתארת אינם יכולים לנבא פרוגנוסטית את סיכויי ההריון,והמלצתי לא להסתמך עליהם כאינדיקטורים לכדלון או הצלחה,בכל מקרה התחושות שאת חשה שכיחים ביותר בטיפולי הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד מתי תינתן תמיכה?יעלי14/02/2013
אחרי IVF , שבוע 6 + כבר ראו דופק.
לוקחת תמיכה מיום אחרי השאיבה - 2 קרינון + 2 פרוגינובה.
1. עד איזה שבוע לוקחים תמיכה בדר"כ?
2. האם הקרינון והפרוגינובה יכולה להשפיע לרעה על העובר? הרי זה סוג של תרופה...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עד מתי תינתן תמיכה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2013הערך המוסף של הטיפול התמיכתי אם בכלל הוא עד לשבועות 6-7 להריון מטיפול IVF טרי ועד שבוע 12-13 במוקפאים,או בתרומת ביציות,אין סכנה בלקיחת הטיפול התמיכתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהלה בהריוןטל14/02/2013
הי אני בשבוע 6 פלוס כמה ימים השבוע ראינו תודה לאל דופק לשני עוברים שנקלטו לאחר החזרה תודה לאל ...יש לי ילד קטן הן שנה וחמש ולפעמים שמפחדת שנופל או משנו אז נבהלת לרגע ועושה קול של בהלה לשניה ...האם חס וחלילה מסוכן??כאילן שניה של בהלה של עצירת נשימה כזו..האם חלילה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהלה בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2013אין כל חשש שאירועים מהסוג שאת מתארת ישפיעו על ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת IVFאילנה14/02/2013
שלום
ביום ראשון אעבור שאיבה והפרייה.
ממתי מומלץ לבן הזוג להימנע משפיכת זרע?
האם יומיים, יום לפני, או שלושה.
מה המלצתכם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקראת IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2013יומיים עד שלושה ,עדיף שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם למחרת הביוץ רמת הLH יורד ?אינגה14/02/2013
יכול להיות שבדיקת ביוץ יוצאת חיובית ולמחרת שלילית? האם הLH יורד למחרת הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם למחרת הביוץ רמת הLH יורד ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2013ה-LH מגיע לשיא 24-28 שעות לפני הביוץ,ביום הביוץ רמתו יורדת ונמוכה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןנטלי14/02/2013
היי...אני בהריון שבוע שביעי....האם יכול להיות שאחד העוברים יצא לתוך התחתון....דחוף....?
הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2013אם התרחשה הפלה הדבר אפשרי,בכל מקרה רצוי להיבדק ולבצע בדיקות משלימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאטל14/02/2013
שלום לרופאים,
ביום שלישי ה- 29/1, לפני כתשעה ימים היתה לי החזרה של שני עוברים בני 8 תאים.
להלן התוצאות: אחרי 12 יום מההחזרה- בטא 54, פרוג' 43.5, אסטרדיול 754
אחרי 14 יום - בטא 170, פרוג' 66.3, אסטרדיול 894
אחרי 16 יום - בטא 475, פרוג' 91.5, אסטרדיול 870
אבקש לשאול: 1.האם תקין בעיניכם? האם מדובר כנראה בעובר יחיד?
2.האם הבטא מספיק גבוהה ביחס לשבוע 5+2?
3.האסטרדיול ירד מפעם קודמת.. האם זה בסדר?
תודה רבה מאוד
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בטא - תגובה
פרופ' שחר קול14/02/20131. כן
2. כן
3. כן
בהצלחה!
התחנה הבאה בדיקת א.ס. חודש מהשאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר קול!
טל14/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)