מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלוםענבל10/02/2013
אני צריכה ללדת עוד שבועיים....
התחלתי את ההריון עם תאומים ובשבוע 8 תאום אחד לא שרד. העובר לא יצא החוצה, כלומר לא היו דימומים. אז אני מניחה שהעובר הצטמק והגוף ספג אותו. בעת הלידה האם עליי להזכיר לרופא שיבדוק שהעובר המת אכן בחוץ וחלילה שלא ישאר בתוך הגוף???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר10/02/2013לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציות בשאיבה - האם ניתן לראונועה10/02/2013
לראות, בעת ביצוע השאיבה, אם הביצית איכותית או לא? תקינה? או משהו שיצביע על תקינות המשך ההליך. כי בגיל 44 גם אני יכולה להגיד ששום דבר לא איכותי (גם בלי להיות רופאה).
2) ופתאום במעבדה הביצית הופרתה לכדי החזרה של 2 עוברים,טובים, ללא שברים.
האם יש אינדיקציה לראות אם ביצית איכותית אחרי ששואבים? או בזמן האולטרסאונד עצמו. ?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות ביציות בשאיבה - האם ניתן לראו - תגובה
פרופ` דוד בידר10/02/2013אפשר לראות ולהגיד באם הביצית נראית תקינה או שהמראה שלה לא תקין במיקרוסקופ .
זה לא בטוח ששום דבר לא איכותי בגיל 44 כפי שכתבת , אך לגבי הביציות , לצערינו , זה לרוב לא איכותי גם אם המראה הכללי של הביציות הוא תקין,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטופרםנועה10/02/2013
שלום אני התחלתי טיפול החזרת מוקפאים וקיבלתי מהרופא הוראות לקחת 3 פעמים ביום אסטופרם 2מ"ג.
האם צריך לקחת את הכדורים בשעות קבועות או בהפרש שעות מסויים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטופרם - תגובה
פרופ` דוד בידר10/02/2013בוקר צהריים וערב, לאו דוקא בשעות קבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הפרש השעות המומלץ בין כדור לכדור
שני10/02/2013תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הפרש השעות המומלץ בין כדור לכדור - תגובה
פרופ` דוד בידר10/02/2013בין 5 ל-8 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרותאריאלה09/02/2013
1. האם יכול להיות שלב לוטאלי מבלי שהיה ביוץ?
2. האם יכול להיות ביוץ בלי גופיף צהוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרות - תגובה
פרופ` דוד בידר10/02/2013אין שלב לוטאלי בלי ביוץ.
תמיד אחרי ביוץ נוצר גופיף צהוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך
אריאלה10/02/2013אם הרחם נראה בשלב הלוטאלי אבל לא נראה גופיף צהוב ביום הרביעי לאחר איקקלומין - יותר סביר שהביוץ פוספס ופשוט היה קשה לראות ב US את הגופיף?
או שיש אופציה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם כך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2013נאוה שלום ,אפשרות של לוטאיניזציה מוקדמת קיימת בתנאים אלו בעקבות עליה בהורמון ה-LH לפני הזמן לפני שהזקיקים הבשילו והגיעו לגודל המתאים ויתרחש תהליך ביוצי תקין,במצב זה הזקיקים יפרישו פרוגסטרון ללא ביוץ,אולם המאפיינים של תגובה כזו לוקים בחסר מבחינת רמות ההורמונים ,תגובת הרירית וכו,תיתכן קבלת מחזור בתנאים אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך - תגובה
פרופ` דוד בידר10/02/2013מעקב נכון אחרי לקיחת הכדורים הם על ידי אולטרה- סאונד ובדיקת דם.
אם לא עשו לך אז אין אפשרות לדעת אם הייתה בכלל תגובה לכדורים,
אני לא יודע מה זה ומי אמר לך שהוא ראה שהרחם הוא אחרי שלב לוטאלי,
באופן רגיל צריך לראות זקיקים בין יום 4 ל-9 אחרי הכדור האחרון ואם ביום 4 אחרי הכדור לא ראו כלום אז לדעתי לא הייתה תגובה לכדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד איזה יום
אריאלה10/02/2013תודה רבה על התשובה המפורטת.
עד איזה יום זה עדיין רלוונטי לבצע את בדיקת הדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקה-טיפול רגיל או מלווה בפיפלמיכל09/02/2013
שלום רב,
מצטערת מראש על הטקסט הארוך אך הנושא חשוב לי ודחוף.
אני עומדת כעת בפני דילמה ואשמח לעצתכם:
** אני מנסה להיכנס להריון במהלך השנה וחצי האחרונות, מתוכן תקופה של כמעט שנה בטיפולי פוריות אצל מומחה, במהלכה עברתי 3 הזרעות ו-3 טיפולי IVF (הטיפול השני עם עוברים מוקפאים).
** עברנו את כל הבדיקות השגרתיות (פרופיל הורמונלי, היסטרוסקופיה אבחנתית, בדיקת זרע ובדיקות גנטיות). הממצא המשמעותי היחיד הוא רירית רחם דקה באופן עקבי, בסביבות 4-5 מ"מ (יש לציין - בעלת מבנה תלת שכבתי).
** בעקבות כך, קיבלתי מינון גבוה של אסטרוגן החל מהטיפול הראשון. בדיקות הדם הראו תמיד על ערכי אסטרדיול גבוהים, אך רירית הרחם לא התעבתה מעולם מעבר לרמה של 5.5 מ"מ בשיא.
** לאחר IVF ראשון (15 עוברים מתוך 15 ביציות) שבו לא הושג הריון, עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית ("ערוגות") שבוע לפני הוסת, באנלוגיה לשיטת הפיפל. במקרה זה עובי הרירית הגיע לכ-6 מ"מ, אך לאחר החזרת 3 עוברים מוקפאים (מתוך 4 שנשארו), לא הושג הריון.
** בטיפול האחרון, עברתי 3 טיפולי פיפל בדומה למחקר שבוצע בקפלן (ביום ה-12, 16 ו-21 למחזור). גם במקרה זה הרירית לא התעבתה באופן מיוחד (5.9 מ"מ באיזורים מסויימים). לאחר מכן בוצע IVF (נוצרו 9 עוברים מתוך 13 ביציות, לא נותרו מוקפאים). בטיפול הוחזרו 3 עוברים טריים אך לא הושג הריון.
** הדילמה שאני עומדת בפניה:
* עמדת הרופא שלנו היא שבמבחן עלות-תועלת, אין טעם בביצוע פיפל בטיפול הקרוב מאחר שבשני המקרים הקודמים לא היה עיבוי מיוחד / הריון.
* אני מודעת לכך שהמחקר בקפלן לא התמקד בהכרח בנשים בעלות רירית דקה אלא במקרים של כשלונות חוזרים, אך גם מודעת שעובי הרירית אינו הפרמטר היחיד (מבנה, הרכב...).
* אני גם מודעת לעובדה שאין תשובות חד משמעיות בנושא זה, אך בכל זאת אשמח מאוד לשמוע את עמדתכם.
* האם יש לפיפל אפקט מצטבר / רנדומלי שאולי כדאי להתחשב בו לפני שזונחים את השיטה, או שמא לא כדאי "להתעלל" ברירית יותר ולהמשיך לנסות באופן רגיל?
כמו כן, האם יש טיפול נוסף / בדיקה נוספת שכדאי לעשות במקרה כזה של רירית דקה?
אודה מאוד לתשובתכם המקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית דקה-טיפול רגיל או מלווה בפיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2013שלום הייתי ממליץ לך לבצע את כל הפרצדורות האפשריות על מנת לשפר את רירית הרחם ביניהן -פיפל,מתן ויאגרה-המדכה את האינזים במעגל קרבס האחראי לעיכוב הפוספודיאסטירז,ויכולתו להרחיב כל דם באברי המין במקרה של נשים כל הדם של הרחם-שיפור זרימת הדם לרחם,עיבוי נוסף לרירית הרחם .
מתן אספירין המדכא הצמתות של טסיות דם ,הדם נעשה דליל יותר והזרימה לרחם משתפרת.
מתן ויטמין E שמוריד את רמת ח. השומן הרוויות וזרימת הדם משתפרת.
אסטרטיגיה משולבת של כל האמצעים עשויה לשפר את התוצאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה בפרוגסטרון לפני שאיבהמירי09/02/2013
שלום,
בטיפול לקראת שאיבה עם גונל, מונופור ודקפפטיל. בשל עלייה חדה ב E2 הופסקו ההורמונים החל מהיום העשירי ואני רק עם חצי דקא.
אתמול, יום 11 - נצפו 16 זקיקים בגדלים בין 10 ל 21, פרוגסטרון 6.3 ו ו e2 מעל 14000 (רמת הפרוגסטרון היתה 3.9 בימים שקדמו). שאיבה מתוכננת ליום ראשון (מחר) בצהריים.
1. האם רמת הפרוגסטרון אינה מעידה על תחילת ביוץ? לקחתי אתמול בערב חצי דקא וחוששת שכבר מאוחר מדי
2. נאמר לי לקחת היום בבוקר רק 3/4 אוביטרל - מה המשמעות של כמות חלקית? האם היא קשורת לגירוי יתר?
3. מה יכולה להיות הסיבה לערכי פרוגסטרון גבובים יחסית במהלך הטיפול? תופעה שלא קרתה בטיפולים קודמים
תודה,
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עליה בפרוגסטרון לפני שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2013עליית הפרוגסטרון היא פונקציה של התרומה הייחסית של כל זקיק לפרוגסטרון ,בגלהבשלת מספר רב של זקיקים הערך האבסולוטי של הפרוגסטרון עלה,אולם אל חשש לא התרחש ביוץ מוקדם.
מתן חלקי של דקפפטיל ואוביטרל נועד להקטין את סכנת גירוי היתר.
המלצתי להוסיף כדורי carbergoline(דוסטינקס)הפועל כנגד הקולטן הקושר את החלבון VEGF האחראי לפתופיסיולוגיה של גירוי יתר שחלתי-את הדוסטינקס יש לקחת במשך 8 ימים(0.5 mg ליום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר החזרת מוקפאיםמיכל09/02/2013
ביום רביעי הוחזרו 2 מוקפאים . מתחילת המחזור שהוא אינו טבעי אלא הורמונלי מאחר ואני ללא ביוצים אני לוקחת אסטרופם 3 פעמים ביום ומיום ראשון גם אוטרוגסטן 2 כדורים של 200 פעמיים ביום ואני אמורה להמשיך באותו אופן בינתיים עד לבדיקת הבטא. לא התבקשתי לעשות בדיקת דם עד הבדיקה. איך יודעים שהתמיכה מספיקה? יש לי כל הזמן הרגשה שהנרות נוזלים ממני -לעיתים אף יוצאת כל המעטפת. אני ממש מוטרדת מזה ולא רוצה לפספס בגלל זה את הסיכוי להריון. לציין בעבר הריון תאומים מivf ראשון תמיכה של אנדומטרין אבל אז היה ביוץ אז יש גופיף צהוב שמפריש גם פרוגסטרון, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה לאחר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2013במחזור תחליפי אין ביוץ ולכן צריך גם את הפרוגסטרון.
אנחנו נותנים 300x3 לנרתיק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לוודא...
מיכל09/02/2013האם יש הבדל משמעותי בין 2*400 ו3*300?לי זה יותר נוח כי לא צריך להחדיר את הנרות בעבודה... האם זה בסדר שהרבה נוזל החוצה? האם כדאי לבקש בדיקת פרוגסטרון כדי לדעת שזה נכנס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רק לוודא... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2013שלום מיכל ,לטעמי עדיף שלא להעמיס יתר על המידה על הנרתיק ,וכדאי לפזר את הלקיחה במהלך היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לוודא... המשך
מיכל09/02/2013החלוקה והמינון - לפי הוראת הרופא ולא על דעתי... זה מה שמקובל כנראה במחלקה וגם לפני 8 שנים כשעברתי טיפול עם טריים ( שהצליח ) זה היה הפרוטוקול. אני רק רוצה לדעת אם זה מספיק במוקפאים כשאין גופיף צהוב שמפריש לאחר הביוץ. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לוודא... המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2013מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור 9 ימיםבננה08/02/2013
אני לפני חודשיים עברתי הזרעה ראשונה שנכשלה חודש שעבר לא עברתי טיפול והחודש מאחר לי ב9 ימים שביום השישי לאיחור עשיתי בדיקה ביתית והיה שלילי יומיים לפני שהייתי צריכה לקבל היה לי הפרשות חומות ריריות וצמיגות מאוד מוזרות פעם ראשונה שהיו לי אותם יש לי מדי פעם כעה תחודות של אני עומדת לקבל אהל בדרך כלל מחזור סדיר יום לפה יום לפה אבל ככה לא היה היה לי חודש לחוץ אבל אף פעם לא היה כך מה כדי לעשות לא בא לי לבדןק כדי לא להתאכזב בשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור 9 ימים - תגובה
פרופ' שלמה משיח09/02/2013רוב הסיכויים שהוסת משתהה בגלל שהיית בחודש קודם בטיפולים. בכל מקרה כדאי לעשות בדיקת הריון במעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לרופא
בננה09/02/2013זה היה לפני חודשיים הטיפול ומאז היו 2 מחזורים סדירעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לתשובתו של הפרופסור
בננה09/02/2013אבל חודש שעבר שזה היה חודש אחרי ההזרעה הראשונה קיבלתי את הווסת רגילבזמן גם אחרי ההזרעה שנכשלה הווסת הגיע יום לפני בדיקת ההריון.זאת אומרת שחודשיים קיבלתי רגיל
אתה עדיין חושב שזו יכולה התשובה שבגלל זה מאחר אני גם לא רוצה לבדוק בשביל לא להתאכזב כבר שנה וחצי אנחנו מנסים להכנס להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה אולי מוזרה..עדנצ'ו 2808/02/2013
אני יומיים לאחר החזרת 2 עוברים ואני כבר יומיים גם משתעלת מאוד חזק כניראה נדבקתי מהילדה שלי, העם השיעול יכול לפגוע או למנוע השתרשות? כי הריי כאשר בן אדם משתעל הוא מכווץ את השרירים של הבטן..ועוד משהו, אמרו לי הרופאים בהחזרה להימנע מלהרים כבד בשבועיים האלה עד כמה קילו מותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה אולי מוזרה.. - תגובה
פרופ' שלמה משיח09/02/2013בשיעול אין סכנה וכן אפשרי להרים בודאי משקל של 3-5 ק״ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום המצב שלי החמיר..אז עוד שאלה
עדנצ'ו 2809/02/2013היום התעוררתי חולה מאוד מאוד עם חולשה מתורפת בכול הגוף אפילו לעמוד על הרגליים קשה לי אני רק שוכבת במיטה ונירדמת כול חצי שעה לכמה דק' בקיצור חולה מאוד..העם זה יפגע בעוברים? החום עולה בנתיים עד 38.8 ואני לוכחת אקמול רגיל כדורים..בבקשה תגידו לי עם זה שנפלתי חולה עכשו אחרי ההחזרה זה יפגע בסיכויים להיקלט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היום המצב שלי החמיר..אז עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2013שלום,אין כל דרך להעריך נזק אפשרי לסיכויי ההשתרשות והריון במצבי מחלה,בכל מקרה שינויים גופניים וקלינים המתרחשים בעת מחלה(למשל חום)עלולים להשפיע אם כי במידה שולית על תוצאות הטפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת !!!מיכל08/02/2013
שלום ,
איך יכול להיות שלפני שנתיים נכנסתי להיריון אחרי חודשיים מהפסקת הגלולות בהזרעה שנייה בלבד ???
ואני כבר שנה מנסה הכל , כשהבת שלי היתה בת חמישה חודשים ....
וכלום לא מצליח ........ 4 הזרעות ו IVF חמישי בדרך .....
אז נכון שאני יותר מבוגרת אבל בכל זאת .......
מיואשת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיואשת !!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2013המשיכי לנסות -הסיכוי הוא בהתמדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין יאוש אני אחרי 23 הפריות
ז'וזו10/02/2013ואני בהריון התמדההההה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופיתאורלי08/02/2013
שלום. ביום שלישי עשיתי החזרה של הביציות והתחלתי באותו יום להשים שלוש פעמים ביום נרות של הורמון הפרוגסטרון. והיום יש לי כבר קצת הפרשות בהירות. זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה חוץ גופית - תגובה
פרופ' שלמה משיח08/02/2013זה בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפריה חוץ גופית
אורלי08/02/2013עכשיו יש לי כמה טיפות דם בתחתונית, זה בסדר? צריך להפסיק את הטיפול של הנרות?
הפריה חוץ גופית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2013שלום,לעיתים קיים גירוי מקומי שעלול לגרום להכתמה דמית בעקבות השימוש בנרות הפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופיתאורלי08/02/2013
שלום. ביום שלישי עשיתי החזרה של הביציות והתחלתי באותו יום להשים שלוש פעמים ביום נרות של הורמון הפרוגסטרון. והיום יש לי כבר קצת הפרשות בהירות. זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה חוץ גופית - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2013כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהדנית08/02/2013
היי אני בשבוע שביעי בסוף ואני מרגישה המון בחילות האם רמת ההורמונים גבוהה מידיי בגלל דאני ךוקחת 3 אנדומטרין והאם אני יכולה להוריד את המי ון. ל 2 ביום? כמו כן האם את המיקרופירין אני יכולה להפסיק בשבוע 12?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2013שלום,ראוי שתתייעצי ברופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטליה08/02/2013
שלום התחלתי לקחת גונל F (לקראת הזרעה) ביום השני של המחזור כעת הסתיים המחזור ברצוני לדעת מתי אוכל לקיים יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2013לקיים יחסים את יכולה מתי שאת רוצה,אולם למטרת הקיון ההוראה תהייה לפי תגובת הזקיקים שלך,מצב ההורמונים,ואחרי קבלת זריקת האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאים-דחוףשני08/02/2013
שלום.
התחלתי טיפול החזרת עוברים מוקפאים על בסיס הורמונלי נתנו לי מרשם של אסטופראם לקחת 3 כדורים ביום של 2מ"ג ואני מתחילה מהיום, במרשם היה גם קרינון שאמרו לי לקחת אבל אני לא זוכרת אם אני צריכה להתחיל את הקרינון מהיום או יותר מאוחר?
אנא עזרתכם תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים-דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2013בשלב הראשוני את לוקחת רק אסטרופם
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)