מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופיל הורמונליאני02/02/2013
אני בת 38.5 ונעשה לי פרופיל הורמונלי ואלו התוצאות:
E2-122
SHBG-33
OH-PROGESTERONE - 0.54
TSH-3.34
LH-2.6
FSH-6
PROLACTIN-252.2
TESTOSTERONE- TOTAL - <0.9
BETA-HCG - <5
ANDROSTENEDIONE-1.83
FOLIC ACID - 26.1
DHEA SULPHATE - 4.75
מה זה אומר?
אני רווקה ללא חבר. האם אני מספיק פוריה ויש לי עוד זמן לחכות לנסות להכנס להריון בגיל מאוחר יותר לאחר שאכיר מישהו או שעדיף להתחיל בטיפולים מבנק הזרע?
תודה.
אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2013הפרופיל תקין ועדיין יש פוריות אך הגיל שלך משחק תפקיד חשוב ולכן יש להתחיל לנסות להרות כמה שיותר מוקדם.
הסיכויים להרות אחרי גיל 40 לא גבוהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה.
אני04/02/2013שלום,
כשכתבת:
"הסיכויים להרות אחרי גיל 40 לא גבוהים " התכוונת עבור כל אישה או לי ספציפית על סמך התוצאות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה. - תגובה
פרופ` דוד בידר05/02/2013לכל אישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור משיח ולפרופסור אשכנזי שלוםמהאנונימית02/02/2013
תודה לכם על תגובתכם המהירה בנוגע לשאלתי על תרומת זרע וכמותה שנראתה לי כה מזערית, אך אחרי ההסבר שלכם הבנתי.
האם אתם מציעים לי במידה והזרעה זו לא תצליח, לנסות לעשות יום אחרי יום הזרעה או שלהביא כמות של שתי מנות מבנק הזרע ולהשתמש בהן בפעם אחת?
כמו כן חשוב לי לדעת האם נהגתי נכון כשלקחתי את המנה מבנק הזרע שמרתי אותה צמוד לחום הגוף ועד שהרופא ביצע הזרעה עברה שעה ורבע.
כמה זמן מחזיקים הזרעים מרגע קבלתם במבחנה ועד שנכנסים לגוף האישה? האם שעה ורבע זה עיכוב?
תודה, האנונימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופסור משיח ולפרופסור אשכנזי שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2013שלום,עדיף לבצע הזרעה יום אחרי יום ,כל פעם עם מנה חדשה.
אין כל בעיה לאחר שהזרע עובר את תהליך ההפשרה וההשבחה לבצע את ההזרעה תוך שעה או יותר ,חיות זרע איכותי של תורם שורדת יותר מ-24 שעות,כך שהזרעות עוקבות של יום אחרי יום נותנים לך כיסוי ל-48 שעות לפחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא שאלה לדר אשכנזי..נטלי02/02/2013
בהמשך לתשובתך...אני לא מדברת על ערכי בטא ממש חריגים...אלא על כאלה שהכפילו את עצמם ועומדים היום על 5200 . אם הבטא הנוספת מחר תכפיל את עצמה...אז זה אומר שאין ספיגה של עובר..כלומר...כל עוד הבטא מוכפלת אין ספיגה ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי בטא שאלה לדר אשכנזי.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2013אם ערכי הביטה עולים כמצופה ,מדובר בהריון תקין בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקויות ברחם - שאלהדנה02/02/2013
1. מהו הסיכוי לאישה שיהיו לה הידבקויות ברחם שלא היו בעברה הפלות
ונולדו לה 2 ילדים מהריונות ולידות רגילות (ללא ניתוחים קיסריים -הלידה האחרונה היתה לפני 11 שנים) ?
2. האם באולטרסאטונד אפשר להבחין בהידבקויות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הידבקויות ברחם - שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2013שלום,כמובן שאצל אישה עם רקע כשלך הסיכוי שימצאו הידבקויות תןך רחמיות קטן,לעיתים ניתן לזהות החדבקויות גסות באולטרסאונד ,אולם הבדיקה האולטימטיבית הינה היסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקוקלומיןאינגה02/02/2013
כמה זמן מיום אחרון של לקיחת איקוקלומין מתרחש ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איקוקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2013שלום,בד״כ הביוץ מתרחש בין 3-7 ימים לאחר הפסקת לקיחת האיקכלומין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...
אינגה02/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהדנה02/02/2013
שלום לרופאים,
1. האם פוליפים, מיומה או ציסטות מפריעות להיקלטות להריון?
2. האם ע"י אולטרסאונד וגינלי אפשר לאתר פולפים ציסטות ועוד?
תודות מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2013כל אחד מהגורמים שאת מציינת עלול להפריע לכניסה להריון בדרכו שלו,ניתן בהחלט לזהות אותם באמצעות אולטרסאונד וגינלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא גבוהה שאלה לדר אשכנזינטלי02/02/2013
רציתי לדעת עד איזה שבוע יש את עניין ההספגה של העובר ומאיזה שבוע כבר אפשר להבין שהעובר או העוברים נקלטו. ?..הכוונה היא כל עוד הבטא גדלה ומכפילה את עצמה...
בטא גבוהה שאלה לדר אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2013זיהוי מדויק של מספר שקי ההריון נעשה כבר בשבועות 5-6,ערכי ביטה חורגים יכולים להצביע על אפשרות שנקלט יותר מעובר אחד ואם הוא לא מזוהה יתכן ונספג,קיימת גם אפשרות של הריון אטרוטרופי(ברחם ומחוץ לרחם),אם ערכי הביטה חורגים מאוד יש אפשרות של הריון מולרי חלקי או מלא.
בכל המצבים שציינתי ערכי הביטה גבוהים או גבוהים מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהליאת02/02/2013
שלום רב אתמול הוחזרו לי שני עוברים טריים בני 6 תאים . איך אפשר להגדיל את הסיכויים שהם לא יעלמו ברחם אלא ישתרשו כי הרי לוקח עוד כמה ימים עד ההשתרשות. מיד אחרי ההחזרה קמים ואחר כך הולכים מתקלחים וכו...בנוסף יש את ההפרשות הלבנות מנרות האנדומטרין 3 ביום. איך אפשר להגדיל את ההשתרשות ? תודה מראש
אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2013שלום,כל מה שאת צריכה לעשות זה להתנהג כרגיל ולא לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש עוד סיכוי להריון?הדס02/02/2013
אני בעלת שחלות פוליציסטיות.
לקחתי 5 ימים איקקוקלומין
לפי מעקב זקיקים ובדיקת דם ב16.1 היה הביוץ
בדיקת דם יצאה שלילית וגם בדיקות ביתיות
עוד לא קיבלתי מחזור אבל אתמול 1.2 היה לי הפרשות חומות וטיפה קטנה מאוד של דם ליום אחד ובמידה מאוד מועטה
אני עם בחילות, רגישות בפטמות וכאבי בטן כבר כמה ימים וגם היום
מה זה יכול להיות?? האם יש עוד סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש עוד סיכוי להריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2013אם הביטה היתה שלילית כ15 יום לאחר הביוץ,נראה שהטיפול במחזור הנוכחי לא צלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםנטלי02/02/2013
בוקר טוב...אני בשבוע 5 לאחר החזרה של 2 עוברים..קמתי הבוקר עם קצת כאבי בטן כמו שלפני מחזור...כמו התכווצויות...ומעט כמו דקירות בבטן התחתונה....את האנדומטרין לקחתי בבוקר באיחור של שעתיים...
.האם עליי לפנות לבית חולים
האם נגרם נזק בגלל האיחור
למה הכאבים ?
דואגת נורא..תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
ד''ר ישראל וגמן02/02/2013קרן אור אין כל צורך לפנות לבית חולים. מה שאת מתארת זה דבר רגיל בתחילת הריון. גם לקיחת האנדומטרין באיחור של שעתיים אין לאת חשיבות כלל וכלל העיקר שתקחי ביום את המנה הדרושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהלולי02/02/2013
בעלי נשלח לבדיקת זרע וגילו שאין זרע לאחר סינכרוז..
ושלחו אותו לבדיקה נוספת ועבר בערך חודש וחצי לבדיקה חוזרת..
למה שולחים לעוד בדיקה אם כבר גילו את הבעיה?!
יכול להיות שפתאום הבעיה תפתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2013שלום,תמיד צריך לבצע שתי בדיקות זרע ,תהליך יצירת הזרע עורך כ-שלושה חודשים,ויתכנו השפעות על איכות הזרע במהלך תקופה זו העלולים לשנות את תמונת המצב,לכן יש צורך לבצע שתי בדיקות זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןלולי02/02/2013
יש לי שאלה...
חברה שלי בהריון שבוע 5 +3 ימים
הבטא הראשונה יצא 420 והשניה 1300וראו רק שק הריון אחד..
האם יש סיכוי להריון תאומים בכל זאת? ואם לא אז למה הבטא כל כך גבוהה
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד''ר ישראל וגמן02/02/2013לולי שלום יש חשיבות למרווח בין בדיקה לבדיקה,ככל שמרווח גדול יותר התוצאה גבוהה יותר כי ההריון מתפתח. מאמין שאם עברה USונצפה שק אחד אין מדובר בתאומים. הריון עם עובר בודד טוב מהריון עם תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2013שלום,יתכן שהייתה ספיגה של עובר אחד ,מלבד זאת תלוי מתי עשית את הבדיקה הראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף הפלה טבעית לאחר ivfשולמית02/02/2013
שבת שלום,
לפני מס' ימים כתבי בפורום שעברתי ivf ב-17/1 החזרה של 2 עוברים התבשרתי שאכן אני בהריון בטא 48 ולאחר יומיים בטא 129 דימומים חזקים+גושים אתמול בערב ראיתי לצערי שנפל לי שק הריון (הרמתי ע"מ לראות שזה אכן שק הריון)האם כדאי להפסיק את התמיכה ?
(לאחר 3 הפלות ספונטניות ללא ivfאו טיפול אחר.
אודה לתשובתכם ותודה על תרומה אדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף הפלה טבעית לאחר ivf - תגובה
פרופ' שלמה משיח02/02/2013כדאי לחכות לבדיקת בטא נוספת מחר: אם תהיה ירידה- להפסיק את התמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כל מחזור טיפול מסתיים בחיפוששלי02/02/2013
אחר ציסטות? או שמא מסיקים שהחודש ושבועיים הפסקה, יגמרו לציסטות להיעלם? באם ישנן!! או לבצע אולטרסאונד אפילו בקופ"ח, לא ע"י הרופא? לגוף מעל 42. כך מסיימים טיפול?
מה קורה אם רוצים לעבור טיפולים ע"ב טבעי של שאיבה, האם ועדה במכבי תפסול מהלך שכזה ? כי זה כאילו מבזבז כספים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם כל מחזור טיפול מסתיים בחיפוש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2013שלום,לאחר טיפול הפריה ולקראת טיפול נוסף רצוי לבצע בדיקת אולטרסאונד לשלול קיומם של ציסטות בשחלה,לא תמיד נוצרות ציסטות בעקבות טיפול.
השיקול של אופן,ופרטורול הטיפול נתון לשיקולו של הרופא ולא לשיקולה של הועדה בקופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה דחופה.אני01/02/2013
אני תהליכי הזרעה.רווקה בת 39 החודש. פעם שניה שלי של פקוטוקול עם הורמונים - גונל F של 75. קיבלתי ביום שני שעבר מחזור. ב-4 ימים האחרונים אני במעקב של בדיקות דם+אולטראסונד. תוצאות מעקב הזקיקים מראים שהזקיקים שלי לא גדלים אלא קטנים. במקום זה מופיעות לי ציסטות גדולות. ה-E2 גדל, הרירית היום גדלה גם ל-7.3 אבל הזקיקם גם בימין וגם בשמאל לא גדלים אלא כל הזמן משתנים וקטנים. היום התוצאות: בימין 12,13. בשמאל: 10,10,14 אחרי שכבר אתמול היה 15 ויום לפני 17 עם ציסטה בגודל 25 ויום לפני זקיק 18 וציסטה 21. היום אמרו שבצד שמאל יש מבנה ציסטי צלול 21*22 מ"מ + זקיקים. לא יודעת מה זה אומר. התחילו לי כאבי בטן (כנראה מההורמונים), מחר שבת, הרופא שלי אמר לי שהוא לא מודאג ושאגיע רק בשני למעקב חוזר. בטיפול הקודם דרך אגב הוא ממש פיספס את הביוץ שלי כוון שהיה לי ביוץ כנראה בשני בבוקר ואת ההזרעות קיבלתי רק בשלישי ורביעי. לא יודעת מה לעשות. אולי לפנות למעקב בפרטי, אפילו בשבת. השאלה האם יש טעם. אני מבחינתי הולכת למעקב זקיקים ודם כבר ביום ראשון ולא בשני. האם הלחץ והחשש שלי במקום או שזה נורמלי. האם זה אולי מעיד על שחלתיות יתר בעקבות ההורמונים? בפעם הקודמת גם סבלתי מכאבי בטן ואף בסוף גם משילשולים. אשמח לתשובתכם, הרגעתכם או כל דבר שיכול להסביר לי במה מדובר והאם זה נורמלי או שכנראה שההזרעות הפעם לא יהיו טובות. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחים: פרופ משיח,אשכנז
אני01/02/2013השאלה שלי מופנת למומחים - פרופ משיח/אשכנזי/בידר.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עצה דחופה. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/02/2013שלום קרן ,אם לפי תמונת המצב היום יש לך זקיקים שהגדול מבינהם הוא 14מ״מ,כמובן פרט למבנים הציסטים שנמצאו,ואסטרוגנים עלו ,ורירית הרחם התפתחה,נראה שאת בדרך הנכונה ,ואכן לפי גודל הזקיק הדומיננטי שלך(14מ״מ),נראה שהביקורת רק ביום ב נכונה.
יתכן שהכאבים שלך נובעים בין היתר בגלל התפתחות הציסטות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה 2.
אני02/02/2013העניין שאני כבר ביום ה-13 לאחר הוסת.יש לי מחזור תקין ויציב. בד"כ בין 26-28 לעיתים נדירות 29 ימים כל מחזור. אני מפחדת שאפספס את הביוץ כמו הפעם האחרונה. פעם קודמת בייצתי ביום ה-12. האם ההורמונים יכולים להשפיע או להעריך את זמן ההגעה לביוץ? יום שני זה יהיה כבר היום ה-15. מפחדת שיהיה מאוחר מדיי. האם זה סביר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה דחופה. - תגובה
פרופ' שלמה משיח01/02/2013התאור שנתת הוא באמת לא שיגרתי: זה לא תגובה פיסיולוגית שההורמונים עולים והזקיקים קטנים. לדעתי לא היו אלו זקיקים אלא ציסטות הייתי מציע שתיקחי חודש גלולות למניה, כדי לדכא את הציסטות ותתחילי את הטיפול מהתחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהמשך לתשובתך
אני02/02/2013האם כדאי להפסיק לקחת את ההורמונים או לחקות עם זה. (הורמון גונל F בכמות של 75).
האם אני יכולה לראות את הטיפול הנוכחי כעבוד או שאולי יש עוד סיכוי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה בהמשך לתשובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/02/2013שלום,לטעמי למרות הנתונים הלא שיגרתיים ,הייתי ממשיך את הטיפול עד יום שני,או מטעמי זהירות הקדימי את בדיקת הדם והאולטרסאונד ליום א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה הדחופה-ערכים חדשים
אני03/02/2013שלום,
התוצאות של הבדיקות היום הם:
עובי רירית 8.5, זקיקים ימין: 10,12,14 זקיקים שמאל: 10,10,10 ובשחלה שמאלית0מבנה נוזלי 30 מ"מ.
כלומר הזקיקים שוב בירידה והציסטה גדלה.
תוצאות בדיקות הדם: E2- 693, LH- 10.9, PROGESTERONE - 4.8
מה זה אומר? האם כבר היה ביוץ? האם זה כבר עבוד או עדיין יש סיכוי?
אשמח להסבר לגבי מה משמעות התוצאות ומתי יודעים שכבר היה ביוץ ומתי לא.
הרבה תודה.
קרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך השאלה הדחופה-ערכים חדשים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2013תמשיכי עוד יום ובצעי בדיקה מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה חוזרת-תוצא אבוד
קרן04/02/2013שלום,
התוצאות של היום: E2-384, PROGESTERONE -11.3
מעקב הזקיקים: רירית ירדה מ-8.4 ל-7 היום.
זקיקים בימין: 13+15 (סוף סוף גדל)
בשמאל: אין כלל רק קטנים. הציאסטה בשחלה השמאלית קטנה ל-14.
מה זה אומר? האם כבר היה המחזור והכל עבוד או שעדיין יש סיכוי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות מעקב היום-האם הכל אבוד?
קרן04/02/2013שלום,
התוצאות של היום: E2-384, PROGESTERONE -11.3
מעקב הזקיקים: רירית ירדה מ-8.4 ל-7 היום.
זקיקים בימין: 13+15 (סוף סוף גדל)
בשמאל: אין כלל רק קטנים. הציאסטה בשחלה השמאלית קטנה ל-14.
מה זה אומר? האם כבר היה המחזור והכל עבוד או שעדיין יש סיכוי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)