מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי בטןנטלי03/02/2013
היי ...אני בשבוע חמישי. אחרי ivf . בשבוע האחרון יש לי כאבי בטן מוזרים כמו לפני מחזור. רציתי לדעת האם זה תקין ? ממה זה קורה ? האם עליי לפנות לבית החולים ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי בטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2013התחושות שלך הן נורמליות ,ישנן בהחלט התכווצויות של הרחם כתגובה להריון המתפתח בתוכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בטן
נטלי03/02/2013מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותחנה03/02/2013
שלום,
אני לוקחת גלולות לשבועיים בהפסקה בין מחזורי IVF כדי להעלים ציסטה ו"לאפס" את המערכת. עשיתי היום בדיקות דם והאסטרוגן והפרוגרסטרון שניהם מאוד נמוכים (אסטרוגן קטן מ-100, פרוגרסטרון קטן מ-0.8).
1. הבנתי מהרופא שכך צריך להיות, נכון?
2. אני אמורה להפסיק את הגלולות בעוד שלושה ימים ולהמתין למחזור. אשמח להבין מה גורם למחזור להגיע אם הפרוגרסטרון בכלל לא עלה ואין ביוץ, והרירית דקה כמובן. איך הגוף יודע להתחיל מחזור בתנאים האלה?
פשוט מאוד עוזר לי להבין מה עובר על הגוף שלי ולרופא המטפל אין כל כך זמן להסביר הכל..... המון תודה על עבודתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלולות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2013רמת ההורמונים שלך בדם אינך משקפת לקיחת גלולה הכוללת אסטרוגן ופרוגסטרון שהיו צריכים להשתקף בדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה חדשהעדידי03/02/2013
שאלה יש לי 3 עוברים מוקפאים באחד מבתי החולים וכרגע רוצה לעבור לרופא פרטי האם אפשר להתחיל שאיבה חדשה עם הרופא הפרטי או קודם לסיים את הקפואים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה חדשה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2013לסיים הקפואים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פרופ אשכנזי או משיחענבל03/02/2013
אני שבוע 35
בזמן האחרון קשה לי לנשום כשאני ישנה. רוב הזמן אני נושמת מהפה כי האף סתום לחלוטין.
עכשיו הגרון כואב לי אפילו מהפה אני לא יכולה לנשום, בלילה האחרון פשוט הרגשתי שאני נחנקת. התעוררתי כל שעה ובסוף ישנתי קצת תוך כדיי ישיבה.
האם העובר במצבים כאלו מקבל מספיק חמצן? האם יכול לקרות לעובר נזק כזה או אחר?
כמו כן, אני משתמשת בטיפות לאף saline nasal mist. אבל זה כבר לא משפיע... באיזה תכשיר אחר אני יכולה להשתמש בבטחה??
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ענבל03/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום פרופ אשכנזי או משיח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2013שלום,כל מה שאת עושה תקין,אין מקום לחשש לעובר,בפועל אין שום תכשיר לאף שיכול להקטין את הגודש ,הטיפות שאת לוקחת הן בהחלט המומלצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה פרופ אשכנזי
ענבל06/02/2013תודה על התשובה
מישהי אמרה לי שאם אני סובלת מקשיי נשימה, אף סתום, וכדומה אז יכול להיות שיש רמה נמוכה של חמצן בדם וכתוצאה מזה העובר יכול להיפגע.
וכמובן שהיא הדאיגה אותי....
האם זה נכון? האם לבדוק רמת המוגלובין בדם?
בבקשה עצה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה פרופ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2013אין מקום לכל דאגה ישנם חיישנים במוח שיודעים שתפקידם לווסת את הנשימה ולפצות על כל חסר באמצעות הגברת קצב הנשימה ,נשימה דרך הפה וכד' ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום פרופ אשכנזי או משיח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2013שלום,כל מה שאת עושה תקין,אין מקום לחשש לעובר,בפועל אין שום תכשיר לאף שיכול להקטין את הגודש ,הטיפות שאת לוקחת הן בהחלט המומלצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים אחרי החזרהשני03/02/2013
שלום, אני אחרי IVF ראשון.
רציתי לשאול תוך כמה זמן ניתן לקיים יחסי מין מיום ההחזרה מבלי להסב נזק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2013לא לקיים ב 4 הימים לאחר החזרה ואחר כך אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ohssאשה03/02/2013
שבוע לאחר אשפוז בעקבות ohss, ללא החזרה. האם מותר לקיים יחסי מין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ohss - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2013שלום,מאחר והתסמונת כרוכה בהתפתחותן של ציסטות רבות הייתי נזהר בשלב זה להתיר קיום יחסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפעת אחרי החזרהטל03/02/2013
שלום ושבוע טוב רופאים יקרים,
ביום שלישי האחרון עברתי החזרת שני עוברים. ביום חמישי התחלתי לחלות ובלילה כבר היה לי חום של 38.2 ולמחרת ביום שישי 38.5. בשבת כבר הרגשתי יותר טוב והיום תודה לאל משתפרת. חלשה וצץ לי הרפס על השפתיים (שמבקר אותי מידי שנתיים בערך) בקיצור חטפתי שפעת בימים של אחרי ההחזרה.
מה אתם חושבים על זה?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושכחתי להוסיף, לא נטלתי שום תרופה
טל03/02/2013בגלל החשש. אני רק עם אנדומיטרין ופרוגינובה. (תרומת ביצית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיבה רועשת אחרי החזרהאוסנת03/02/2013
יומים אחרי החזרה של שלושה עוברים יפים הייתי בבת מצווה. כשישבתי הרגשתי את הבסים בתוך הגוף. האם רטט כזה יכול להזיק להשתרשות של העוברים? תודה
מסיבה רועשת אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2013אין חשש שנגרם נזק אקוסטי לעוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפתחות העוברלהיות אמא03/02/2013
בוקר טוב לכןלם
ביום רבעח האחרון עשיתי בדיקת אולטרסאונד בטנית שהראתה שאני בשבוע 7+5 זאת אומרת.שהיום אני אמורה להיות בשבוע 8+2 , עקב כאבים שהיו לי בסופש החלטתי ללכת לרופא להיבדק אבל לצערי הרופא שלי לא היה ולכן בדק אותי רופא אחר שהתעקש לעשות לי אולטרסאונד וגינלי ,בבדיקה הרופא אמר שהוא רואה שאני נמצאת בשבוע 7+4 זה הגיוני??? אני בחרדות ממש יוצאת מדעתי , עברתי שתי הפלות עקב חוסר התפתחות מצד העובר , האם יש סיבה לדאגה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תפתחות העובר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2013שלוםלאור ההיסטוריה הרפואית שלך,יש מקום לשקילת ביצוע אולטרסאונד נוסף בעוד מספר ימים לבחינת המשך הצמיחה העוברית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ משיח או אשכנזי בבקשה...מיכל03/02/2013
בוקר טוב,
אני לאחר טיפול הזרעה, וככל הנראה בתחילת הריון (אעשה בדיקה בימים הקרובים). שאלתי - האם יש מניעה כלשהי לטוס בתחילת הריון? אני אמורה בעוד כ-3 שבועות בע"ה לטוס לאילת האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופ משיח או אשכנזי בבקשה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2013שלום,אין כל בעיה לטוס בשלב מוקדם של ההריון,ובמיוחד לאילת שטווח הטיסה קצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני IVF ראשוןנטע03/02/2013
הייתי צריכה לקבל מחזור ב 29/1 .
מה 22/1 הכתמות.
ב 29/1 יותר דימום אך לא ממש.
עשיתי אולטרסאונד 31/1 והיום 3/2 ונאמר לי שרירית עדיין מעובה ושני זקיקים שהיו בשחלה נעלמו מה קורה איתי?
ההורמונים ב 31/1 היו עדיין גבוהים כדי להתחיל...כרגע יש רק הכתמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפני IVF ראשון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2013שלום ,קיימים שתי אפשרויות:
1.הריון
2.פעילות עודפת של הגופיף הצהוב המעכבת את קבלת המחזור persistent corpus luteum* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ויום טוב
נטע03/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריגליטוןמודאגת03/02/2013
שלום רב,
אני נוטלת חבילה שלמה לתזמון מחזור ל-IVF
נשארו לי עוד 2 כדורים חומים אחרונים
אתמול והיום הבחנתי והפרשה חומה טיפה ורוד כהה (לא מחזור או משהו כזה)
1. האם אקבל לפני הפסקת הכדורים??
2. אם אשים יום יומיים אנדומטרין זה יעכב את הוסת?
אני לא יכולה לקבל וסת לפני יום חמישי..... בכדי שלא אפספס את החודש הרופא שלי בחול....
תודה על תשובתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוריגליטון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2013תמשיכי לקחת את הפרוגילוטון כמתוכנן למרות ההפרשה הדמית,ותוכלי להתחיל את הטיפול במועד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' אשכנזי
אני03/02/2013תודה רבה על הענה המהיר!!
האם אני לא אקבל וסת לפני סיום הכדורים? וא עוד כ-2/4 ימים?? כמו שכתוב על האריזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לשלול ישר אפשרות להביא ילדמירב03/02/2013
עם גבר בן 65, בתרומת ביצית? (במקום תורם) מה סיכויי הצלחה? היות ומדובר בסכומים נכבדים לכל ניסיון. האם עדיף ללכת ישר עם זרע צעיר. כי איכות הזרע בבנק במרכז שלקחתי (ל-IVF שלי) סומנה בדו"ח מעבדה כ-3,4. ולא 1..2
תנועתיות 37%, ופעם 20%
היכן זה עומד עם גברים מעל 65 ?
היכן אפשר לקבל חזות לפחות מצד אחד של התרומה (ביצית + זרע) ? האם לייבא מחו"ל? תה"ש ? מסלול חו"ל ? טירוף לא להכיר את 2 הצדדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - השפעת זטו בהפריהליאת03/02/2013
לילה טוב,
בעלי מזה כמה ימים לוקח מוקסיפן (ונאמר לי על ידכם כי אין השפעה לעניין ההפריה)היום, הרופא החליט להחליף לו את האנטיביוטיקה לזטו לחמישה ימים נוספים.
השבוע אני אמורה לעבור שאיבת ביציות. האם זה בסדר שהוא יחליף לזטו?
תודה, ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת זטו בהפריה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2013כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןסיון02/02/2013
לפני ההזרעה האחרונה לקחתי במשך 5 ימים איקקלומין. הביוץ התרחש ב 16/1 אחרי מעקב זקיקים יומי. היום נמצאת 17 יוא"ב. עדיין לא הופיעה וסת. האם זה נכון שאיקקלומין יכול למנוע אי קבלת ווסת או שרצוי כבר לגשת לבצע בדיקות דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין - תגובה
פרופ' שלמה משיח02/02/2013ייתכן מאד שאת בהריון. מציע לבצע בדיקה במעבדה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)