מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אקמול אחרי החזרת עובריםשני28/01/2013
שלום אמול החזירו לי עובר אחד.
האם מותר לקחת אדויל אם כואב לי הראש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אקמול אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2013יעל שלום,ניתן לקחת באופן ספורדי ,אולם בכלל רצוי להימנע מתרופות לאחר החזרת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך תוצאותלולי28/01/2013
תקין?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המשך תוצאות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2013הבדיקות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות.לולי28/01/2013
האם הבדיקות האלה תקינות?!
אודה לתשובה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקות. - תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקרין28/01/2013
שלום
האם מותר לשתות תה היביסקוס בזמן טיפולי פוריות ותחילת ההריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2013קרין שלום
על פי הנחית משרד הבריאות יש להמנע משתית חליטת צמחים בהריון .
באופן פרטני לגבי תה היבסקוס אסור בהריון לאור תכונותיו הרבות שלא מתאימות
בשילוב עם הריון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים מוקפאיםרינת28/01/2013
שלום
באיזה שלב מקפיאים עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2013ניתן להקפיא היום ביציוצ ,עוברים בני יום,יומיים,שלושה ועד 6ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח teseרינת28/01/2013
שלום רב
אחרי ניתוח tese נלקחו מספר מנות זרע.
האם בהכרח ההפריה תהיה דרך מיקרומניפולציה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח tese - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2013ללא כל ספק ,המטרה לנצל את הזרע שנשאב בצורה יעילה ואופטימליתמתוך הבטחת שיעור מירבי של הםריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת החזרהרינת28/01/2013
שלום
אני רוצה לדעת מה הטיפול הנדרש לפני החזרת עובר מוקפא??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקראת החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2013שלום ,ניתן להחזיר עוברים מוקפאים במחזור טבעי(בתנאי שמדובר במחזור ביוצי סדיר),ניתן לעשות זאת בשימוש בטיפול הורמונלי תחליפי באמצעות כדורים ונרות,ניתן להצע זאת במחזור מתון להשראת ביוץ עם גונדוטרופינים,עלייך להיוועץ ברופא המטפל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותלולי28/01/2013
האם הבדיקות האלה תקינות?!
אודה לתשובה:)
תוצאות בדיקות - תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעלולי28/01/2013
רציתי לדעת למה זה כל כך חשוב לבצע את הבדיקת זרע לא יותר משבוע בלי שפיכה?!
כי אומרים שאסור יותר משבוע אם לא עושים.. צריך בין 3-5 ימים?!
ומה קורה אם עושים את זה לא לפי "ההוראות"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2013תרי הזרע מצטברים במאגר הזרע באפידידימיס,שהייה ממושכת מעבר לשבוע גורמת לשינויים במדדי הזרע המצוי שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זרע-המשך
לולי28/01/2013תודה על התשובה..
ואם זה פחות מ- 3-5 ימים זאת אומרת מהיום למחר... מה אז?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת זרע-המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2013במצב זה המאגר מדלדל ויכול לשקף חסר יחסי של זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף עזרהרויטל28/01/2013
שלום בת 29 לשחלות פוליצסטיות לאחר 2 הריונות טבעים עשיתי התקן מסוג נובה טי לאחר מס' חודשים לאחר מכן לא היו מחזורים כלל החלטתי להסיר את ההתקן בחודש מאי
ממאי ועד אוגוסט עדיין לא היו מחזורים
חודש 9 -טיפול של 1 איקוקולומין ופרימולט נור-לא היתה תגובה
חודש 10 -2 איקוקלומין היה ביוץ אבל לא נקלט הריון
חודש 2-11 איקוקלומין היה ביוץ אבל לא נקלט הריון
חודש 12 -2 איקוקלומין לא היה ביוץ
חודש ינואר -3 איקוקלומין היה ביוץ רגע קבלתי מחזור
מה הבעיה , בדיקת זרע , מה עושים הלאה ?? בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף עזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2013רוויטל שלום
כדאי לבצע גם בדיקת זרע,והטיפול הייעודי אמור להיות בזרקות גונדוטרופינים,לכן פני למומחה פריון שינהל את הבירור והטיפול בך ובבן זוגך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי בשחלותנטלי28/01/2013
היי...האם גירוי בשחלות לאחר ההחזרה יכול להפריע או להשפיע על קליטה של עובר אחד או שניים ?
גירוי בשחלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2013לא אמור להפריע,קליטת העוברים תלויה באיכותם ואיכות רירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תודה לאלשקד28/01/2013
הי אני בת 32, לאחר 14 יום מהחזרת שני עוברים טריים יפים תודה לאל ואתמול כאמור היום ה13 יצאה בטא 1600...
אניככ מאושרת..
אני רוצה לדעת האם מותר ומה ההנחיות להרמת הילד שלי בן שנה וארבעה חודשים שיהיה בריא?
האם מותר להרימו?כי מיום ההחזרה לא הרמתי אותו אבל מה ההנחיות להמשך, כי זה תחילת הריון תודה לאל שיהיה תקין בע"ה ומפחדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון תודה לאל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2013יכולה להתנהג רגיל יכולה להרים את הילד ללא כל בעיה ,להימנע רק מפעילות אירובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמצות לאחר החזרהלולי28/01/2013
שלום הוחזרו לי לרחם אתמול 2 עוברים ואתמול בערב מתוך הרגל, התאמצתי והרמתי את בני בן ה4 .
מיד אחרי דקה הורדתי אותו כי נזכרתי שאסור להתאמץ.
האם פגעתי בטיפול בעקבות כך?
האם יש סיכוי שהעוברים נפלטו החוצה?
מודאגת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התאמצות לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2013שלום,אין כל חשש מכל פעילות פרט לפעילות אירובית,לכן אל תדאגי שום נזק לא נגרם והעוברים לא נפלטו בעקבות הרמת הילד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות!!!!לולי28/01/2013
היי,אם אני בעלת שחלות פוליציסטיות.. וכל שאר הבדיקות שלי תקינות.. האם זה מהווה בעיה לפוריות?!!! ואם כן האם ניתן לעשות משהו?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות!!!! - תגובה
פרופ' שלמה משיח28/01/2013האיבחון של שחלות פוליציסעיות הוא מורכב וצריך להעשית על ידי מומחה פוריות. לא די לאבחנה בדיקת א. ס. האם יש לך אי סדנרית במחזור? מה מצב הביוץ? מה הפרופיל ההורמונלי. בלי כל אלו לא נוכל להעמיד אבחנה ולקבוע את הצורך בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לולי28/01/2013בסדר אני אתייעץ עם הרופא פיריון שלי תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולט נור והריוןלי27/01/2013
שלום רב, אני בעלת וסת סדירה ולא נוטלת גלולות אשר אמורה לקבל ביום החתונה שלי
קבלתי מהרופאה מרשם לפרימולט נור ללקיחה פעמיים ביום החל משבועיים לפניי החתונה .
שאלתי היא , האם הכדורים יכולים להפריע לי להיכנס להריון בשבועיים הללו או שמא יכולים לשבש הריון שנקלט?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרימולט נור והריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2013שלום לי,לקיחת הכדורים לפני הביוץ עלולה לשבש את התנאים של רירית הרחם וצואר הרחם ועלולה לפגוע בסיכוייך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)