מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית לא גדלהתחילת הריון31/01/2013
שלום רב, נמצאת בתהליך לקראת החזרת מוקפאים. מיום שלישי למחזור לקחתי פרוגינובה X3 -במשך 11 ימים, בבדיקה רירית 4.3, הוחלף הטיפול לאסטרופם 3 פעמים ביום וגינלית למשך שבוע נוסף. בבדיקה היום (יום 22 למחזור) רירית 5 מ"מ כלומר שיפור מזערי.
בבדיקות דם: E2 - 5790 פרוגסטרון - 1
שאלות - מדוע הE2 כ"כ גבוה? מה עושים כעת? האם מפסיקים טיפול בכדי "לאפס" את המערכת?
כמובן שאני במעקב צמוד של רופא, אבל עד שהוא יענה לי אשמח לדעת מה קורה איתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית לא גדלה - תגובה
פרופ' שלמה משיח31/01/2013האסטראדיול הגבוה נובע מהטיפול באסטרופן. ברמה כזו של אסטראדיול בדם הייתי מצפה לרירית טובה בהרבה. העובדה שיש רירית פחות טובה-דורשת ברור. יש לפנות לרופא המטפל בענין הברור הנוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי היסטרוסקופיה אבחנתית
תחילת הריון31/01/2013בחודש שעבר (לאחר 4 הזרעות שכשלו ולפני טיפול IVF לטריים) הכל היה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביצעתי היסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2013תנסי לבצע החזרת מוקפאים במחזור טבעי,לעיתים תגובת הרירית לאסטרגנים האנדוגנים(עצמיים)עולה על התגובה בטיפול הואמונלי תחליפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאאסתר31/01/2013
10.1 שאיבה
13.1 החזרה (2 איקסי)
27.1 בטא ראשונה 50
29.1 בטא שנייה 174
31.1 בטא שלישת 496.
1. האם קצה העליה תקין? יכולה להיות אופטימית?
2. צריך להמשיך לעשות בדיקות בטא?
3. מתי אוכל לראות דופק? שק ? עובר?
4. אמרו לי להמשיך את התמיכה כרגיל, זה לא יכול להזיק?
תוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2013קצב עליית הביטה מצויין,אין צורך לבצע בדיקות ביטה נוספות,לקראת ה-10/2 ניתן לבצע כבר אולטרסאונד לזיהוי דופק עוברי,אכן רצוי להמשיך בתמיכה בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףף לאחר ivfה31/01/2013
שלום ,
עברתי החזרה של 2 עוברים לאחר 12 יום קיבלתי תשובה חיובית שאני בהריון בטא 48אך אני לא מפסיקה לדמם לאחר יומים עשיתי שוב בטא והיה 129 האם יש סיכויי להריון למרות הדימומים והגושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוףףף לאחר ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2013בהחלט יש סיכוי להריון המדיכי בתמיכה והוסיפי זריקות פרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףף לאחר ivfה31/01/2013
שלום ,
עברתי החזרה של 2 עוברים לאחר 12 יום קיבלתי תשובה חיובית שאני בהריון בטא 48אך אני לא מפסיקה לדמם לאחר יומים עשיתי שוב בטא והיה 129 האם יש סיכויי להריון למרות הדימומים והגושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף לאחר ivf - תגובה
פרופ' שלמה משיח31/01/2013יש סיכוי להריון. תפני לרופא המטפל שיוסיף תמיכה להריון וביום ראשון תחזרי על הבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFנטע31/01/2013
אני כבר שבוע מכתימה ולפני שלושה ימים התחיל דם ווסתי לא בכמויות אבל דם.
עשיתי היום אולטרסאונד ונאמר לי שרירית עדיין מעובה אם אני לא טועה 10 .
האם אני בכלל לא במחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2013עושה רושם שאת עדיין לא במחזור,רירית הרחם דקה הרבה יותר בעת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהרון30/01/2013
שאיבת בציות ב- 20/1 החזרת עוברים ב-23/1 בתאריך 28/1 והיום 30/1 הפרשות חומות בהירות + טיפת דימום על המוליך ....
מה זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2013הפרשות אלו הן חסרות משמעות ונובעות לעיתים מגירוי שנגרם בצואר הרחםעקב השימוש בנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שאלה על קרינה..עדנצ'ו 2830/01/2013
אני 4 ימים לפני השאיבה כלומר הזקיקים כבר בגודל של 15-16 והיום נאלצתי ללכת עם הילדה שלי בת ה 3 וחצי לרנטגן חזה וניכנסתי איתה מין הסתם כי היא קטנה ומפחדת..העם הקרינה של רנטגן פוגעת באיכות של הבייציות או הזקיקים (מה שזה לא יהיה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שאלה על קרינה.. - תגובה
פרופ' שלמה משיח30/01/2013לא, אין כל חשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרתשי לי30/01/2013
עברתי PGD וביום שבת עברתי החזרת שני עוברים.
האם בעת השתרשות העוברים אמורים לחוש משהו??
האם לאחר השתרשות העוברים כבר ארגיש תחושות של הריון או לא מרגישים עדיין כלום.
לתשובתכם אודה.
שי לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת - תגובה
פרופ' שלמה משיח30/01/2013אחרי ההחזרה אין צורך להרגשות ספיציפיות וגם בהמשך לא. יש לחכות לתוצאת הבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בטא נמוכה מאדגילי30/01/2013
שלום רב,
14 יום לאחר הביוץ הבטא הייתה 4 וההורמונים נמוכים. לאחר יום הגיע המחזור.
האם משמעות הדבר שהיה מפגש של זרע-ביצית אבל לא התפתח, או שכלל לא קרה כלום? חשוב לי לדעת מבחינת המשך הטיפול..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי בטא נמוכה מאד - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2013לא קרה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישוןרינת30/01/2013
שלום רב
מבקשת לדעת האם עישון של סיגריות (בערך קופסה ליום), פוגע בסיכוי להשתרשות אחרי החזרת עוברים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2013לדעתי לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע אחרי הזרעהל30/01/2013
ברביעי שעבר עברתי הזרעה ראשונה.
אותו היום והיום שאחרי הרגשתי טיפונת רע (כמו לפני מחלה) אבל טיפלתי בעצמי נחתי המון אכלתי וחשתי תחושות בבטן בתחתונה.
מיום ראשון אני מרגישה לחץ נפשי מאוד גדול בגלל העבודה והרגשתי שאני קצת לא רגועה.
אבל אני ישנה ואוכלת טוב.
היום בדיוק שבוע אחרי קמתי מוקדם מהרגיל לשאר הימים וקצת לפני שהשעון צילצל כבר הייתה לי יקיצה טבעית והרגשתי שקר לי.
אני לא מודדת חום השחר וגם לא מדדתי בעבר, אבל האם זה הגיוני שבכל שאר הבקרים אני קמה כשחם ונעים לי מתחת לשמיכה והבוקר קמתי כשקצת קר לי?
האם יכול להיות שהייתה לי צניחת טמפרטורה? והאם זה מעיד על משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע אחרי הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2013שלום,חלק מהתסמינים שאת מתארת הם סוביקטיבים,ולכן קשה לייחס להם משמעות קלינית,כדאי להמתין לתוצאות ההזרעה מבלי לעשות ספקולציות על סמך התסמינים השונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בחזהלולי30/01/2013
שלום,
אני כמה ימים לאחר החזרה עם תמיכה, קצת לפני השאיבה החזה שלי נהיה יותר נפוח ורגיש.
שאלתי היא עד מתי יש את ההרגשה הזו, ואם היא נעלמת האם זה מעיד על משהו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רגישות בחזה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2013שלום תחושה זו תלווה אותך כל עת שאת לוקחת את הטיפול ההורמונלי התמיכתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםשני29/01/2013
שלום,
ברצוני לדעת מה קורה אם מקבלים ווסת שבוע לאחר החזרת עוברים מוקפאים בזמן ההמתנה של השבועיים עד לבדיקת הבטא?האם עלי להפסיק מיד את תמיכת האנדורמטרין ? ואת האסטרופם? או להמשיך כרגיל עד בדיקת הבטא? או שמה זה לא הריון?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2013שני שלום,קבלת וסת שבוע לאחר החזרת עוברים מוקפאים אינה תופעה שיגרתית,יתכן שמדובר בדמם ולא וסת,בשלב זה לא הייתי מפסיק את הטיפול התמיכתי ללא התייעצות או בדיקה של הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת אנטיביוטיקהליאת29/01/2013
ערב טוב,
אני נמצאת בתהליך של IVF ובעוד כ-7-8 ימים אעבור שאיבת ביציות.
בעלי בימים האחרונים חולה והיום הרופא אמר לו להתחיל לקחת מוקסיפן. האם המוקסיפן משפיע לרעה על תהליך ההפרייה? האם כדאי שיפסיק לקחת את האנטיביוטיקה וימתין עד לאחר ההפרייה?
תודה, ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת אנטיביוטיקה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/01/2013לא משפיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם התרחש ביוץ?A29/01/2013
שלום
ב27.1 במעקב זקיקים נראה אצלי זקיק בגודל 20 מ"מ. רמות ההורמונים היו:
E2: 716 pmol/l
prog: 2.1 nmol/l
LH: 14.6 IU/L
היום (29.1) רמות ההורמונים היו:
E2: 797 pmol/l
prog: 5.1 nmol/l
LH: 75.1 IU/L
האם ניתן לדעת אם התרחש אתמול ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם התרחש ביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2013שלום,לדעתי הביוץ שלך עומד להתרחשהלילה או מחר בבוקר-עליית האסטרוגן ועלית הפרוגסטרון יחד עם הפיק בהפרשת ה-LH הבוקר מצביעים על ביוץ אפשרי בטווח של24-28 שעות,כך שעדיין קיימת שעת כושר להכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)