מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופסור בידר-שאלהמיכל08/12/2011
קראתי כעת שאחת שהושתלו לה עוברים מתרומת ביצית באיכות בינונית והתחילה עם בטא 8 והגיע ביום השלישי ל- 120 , כתבה שלוקחת קלקסן, האם בזכות הקלקסן הבטא של צמחה?
גם לי היו בטאות מאוד נמוכות ותמיד הפסיק , ושוב האם הקלקסן תורם לבטאות גבוהות יותר? אם כן מה עלי לעשות ע"מ לקבל קלקסן?
ערב טוב ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופסור בידר-שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2011קלקסן ניתן כאשר יש קרישיות יתר.
הקלקסן לא מעלה את הבטא.
את לא צריכה לקחת קלקסן אם אין התויה לכך ואם יש לך בעיה של הריונות שלא מתפתחים יש לברר מצב הקרישה אצלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא חיוביתתמר08/12/2011
בדיקה חיובית 12 יום לאחר ההחזרה. בטא חיובית 58.
בעוד יומיים צריכה לעשות שוב אבל יוצא יום שבת אז מניחה שנעשה בדיקת דם יום א'.
שאלתי האם הבטא תקינה ליום זה? האם נמוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא חיובית - תגובה
ד''ר דוד ישי11/12/2011שלום
רמת הבטא טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידר- דחוףרעיה08/12/2011
לפני יומים כתבתי לך על תוצאות הבדיקות, עוברים בינונים מאוד מתרומת ביצית
ביום ראשון : e2 14278' פרוגסטרון 55 , בטא 8
ביום שלישי : E2 1876 , פרוגסטרון 46, בטא 29
אמרת לי שאכן הבטא נמוכה והמלצת שהתחיל עם הקלקסן. וכך עשיתי
היום יום חמישי: E2 6303 , פרוגסטרון 55, בטא 124.
על פניו התוצאה ניראת סבירה, אבל הפחד שלי שייתכן שזה הזוי שהבטא ככה קפצה והאם זה ייתכן בגלל הקלקסן?
ומדוע גם הפרוגסטון עולה יורד ושוב עולה, כנ"ל לגבי E2 עולה יורד עולה.ושוב בגלל הקלקסן?.
אשמח קצת לשקט נפשי ולתגובתך מה דעתך? והאם ביום ראשון לעשות שוב בדיקות?
אלפי תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר- דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2011עליה לא רעה ויש סיכוי טוב.
תמשיכי מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר- המשך בבקשה
רעיה11/12/2011צהריים טובים,
היום עשיתי יום ראשון שוב בדיקת בטא שיצא 652
ביום חמישי התוצאה 127
יום שלישי התוצאה 29
ויום ראשון התוצאה 8
האם עד כה תקין? לעשות שום בדיקה ביום ראשון?
איזה שבוע אני?
ומתי לעשות אולט'?
מתרומת ביציות השאיבה הייתה בתאריך 19/11* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר- המשך בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/12/2011העליה מ8 והלאה לא תמיד מתאימה להריון תקין ולכן עליך לעשות עוד 10 ימים אולטרה-סאונד בכדי לראות מה קורה.
לגבי שבועות ההריון אזי בדיקת בטא חיובית ראשונה זה 4 שבועות הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר
רעיה11/12/2011מרגע שקראתי את התשובה, חום הגוף שלי התחיל לעלות ושמחת החיים ירדה..
לפי מה שכתבת שייתכן שההריון לא טוב, אפשר לדעת מוקדם יותר לפני בדיקת אולט' אם ההריון תקין ?
יהיה לי קשה לתפקד עוד 10 ימים עם כל החרדות האלו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים בעקבות דקא- טיפול ראשוןש08/12/2011
שלום רב,
התחלתי לקבל דקאפפטיל ביום ראשון כ 1/2 מזרק של 0.1 בעקבות כך יש עקצוצים פנימיים בכל הגוף ללא פריחה רק אי נוחות שאני מוכנה לשאת. לאחר התייעצות הרופא כנראה יחליף למשאף אך אומר שעדיף את הזריקות
1 . האם כדאי להמשיך עם הזריקות למרות הגרד?
2 . האם השפעתו שלהמשאף פחות טובה?
3 . אשמח לעצה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי???? אודה לתשובה
ש09/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירודים בעקבות דקא- טיפול ראשון - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי10/12/2011שלום לך,
השפעת המשאף הינה טובה כמו הזריקות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הזרעהmikee08/12/2011
אני ביום ה12 למחזור לקחתי איקוקלומין מהיום החמישי למחזור והיום עשיתי מעקב זקיקים ,יש אחד בגודל 16 ואחד בגודל 17 ועובי הרירית 6 . הרופאה שלי אמרה לי לחכות לאולטראסאונד מחר ובמידה ויהיה זקיק בגודל 20 אז הזרעה בראשון (אוביטרל בשבת) זה לא מאוחר מדי? אני כבר אחרי 2 ניסיונות ודי לחוצה לפספס....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזמון הזרעה - תגובה
לאור גודל הזקיקים, ההחלטה נראית לי סבירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףדיאנה08/12/2011
שלום אני בת 21 אני מנסה להכנס להריון מבנק הזרע...
שלחו אותי למספר בדיקות דם
ובבדיקה יצא הפְּרוֹגֶסְטְרוֹן נמוך1.8 הערכי יחוס שלי 19.0-76.0
רציתי לדעת מזה אומר שזה נמוך?
ואיך מעלים את זה?
האם זה או7מר שאני לא יכולה להכנס להריון?
תודה מראש..אשמח לתשובה בהקדם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי לחץ - הערך תקין
רות08/12/2011אם עשית את בדיקת הדם ביום ה 2-3 למחזור, אז ערכי הפרוגסטרון צריכים להיות נמוכים. בהמשך, לאחר ביוץ הם אמורים להיות גבוהים (כפי שכתבת בערכים).
הכל בסדר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף - תגובה
הרמה תקינה לשלב הזה של המחזור. הרמות שרשומות בדף נכונות לשלב שלאחר הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותטליה08/12/2011
האם אתה ממליץ לבעלת שחלות פוליציסטיות ללא ביוץ וללא מחזור סדיר לקחת מטפורמין ?
יש לציין שאין לי ילדים אחרי טיפולי הפריה כושלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לפרופסור בבקשה
מרב09/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים ....זה לא פייר
טליה11/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות פוריות למסירהתמר07/12/2011
2 חבילות אסטרופם 2 מ"ג
2 מדבקות אוורל מתוך חבילה של 8 (אסטרדיול להדבקה על הירך)
3 חפיסות חומצה פולית 5 מ"ג .
הכל שמור במקום קריר. חבל שאזרוק
הכל תקף לפחות לעוד 10 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל את האסטרופם
מור08/12/2011בוקר טוב,
אשמח לקבל את האסטרופם האיימל שלי [email protected]
,תודה, והרבה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
גלית08/12/2011היי תמר,
במידה והאסטרופם עדיין רלוונטי אשמח מאוד לקבל.
המייל שלי : [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ביום ה 19הילי07/12/2011
שלום
אני לא יודעת אם זה המקום אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים
שמי הילי אני בעוד חודש אהיה בת 39 אני מנסה להכנס להריון בפעם הרביעית
שני הריונות מוצלחים היו לי ויש לי שני בנים נהדרים הריון אחד לא התפתח מעבר לשבוע 5 ונאלצתי לעשות הפלה אך לאחר מכן נולד בני הקטן ויחסית נכנסתי להריון איתו בקלות
עכשיו אני במעקב אחרי הביוץ שלי המחזור שלי במשך חצי שנה מגיע כל 30 עד 31 יום
אחר הביוץ אני עוקבת בעזרת מקלוני בדיקה בחודש האחרון המקלון הראה שאני אמורה לבייץ ב 20 לנובמבר ואכן פעלתי לפי זה וקיוויתי שנכנסתי להריון מכיוון שאיחר לי המחזור שהיה אמור להגיע ב 4 דצמבר עשיתי בדיקת הריון והתוצאה יצא שלילית ואכן ישנם סימנים לבואו של המחזור אך עדיין לא קיבלתי
שאלתי היא : האם ייתכן שהביוץ היה 19 יום לפני המחזור אם יש דברים כאלה?
זה בלבל אותי ועכשיו אני לא יודעת מתי יהיה הביוץ הבא בכדי שאוכל לנסות שוב אני גם נעזרת במקלונים בכדי שאוכל ללדת בת אחרי שני בנים עכשיו אני לא יודעת מתי לבדוק את הביוץ
האם יכול להיות שהאיחור במחזור הוא בגלל שאולי כן נוצרה הפריה אבל לא נתפס?
אשמח מאוד אם תעזרו לי, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה
הילי09/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אשמח לקבל תשובה
הילי10/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ ביום ה 19 - תגובה
אני לא ממש סומך על הערכה לביוץ כך שקשה לי להתיחס לנתונים שמסרת ולנסות להסיק מהם מסקנות. בגילך, אם את כבר מנסה להרות מעל חצי שנה, אני ממליץ שתפני למרפאת פוריות שם אפשר יהיה לדעת דברים מדוייקים יותר ולעזור לך להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר לידהרויטל07/12/2011
ערב טוב, רציתי לדעת כמה זמן אחרי לידה ניתן להכנס להריון ? כמו כן, האם בשל מצב הורמונלי של אישה אחרי לידה יש אפשרות שאם הריון ראשון היה מהזרעה ( הזרע של בעלי מעט איטי ולא ברמה דרמתית) אוכל להקלט להריון די מהר. אני שואלת כי אני בת 39 ובעלי בן 43 ואנו לא רוצים לחכות.
מבחינת מחזור היו לי רק הפרשות אדמדמות כמו סוף מחזור ואני לא בטוחה כלל שזה מחזור.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר לידה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2011אפשר לנסות מיד.
בדרך כלל אחרי כחודששים חוזר הביוץ ןאפשר לא לחכות.
יש סיכויים להרות ספונטי ואם לא הולך כ 3-4 חודשים לחזור לטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
רויטל09/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפוך או קיסרי אחרי IVFב07/12/2011
פרופ' סימון שלום,
אני בשבוע 38 והעובר שהיה במצג ראש, התהפך וכרגע הוא נמצא לרוחב.
הומלץ לי לנסות לעשות היפוך ובמקביל לקבועתור לניתוח קיסרי.
האם היית ממליץ על היפוך? יש לציין שזה הריון יקר מאוד עבורי (מוקפאים אחרונים)
האם יכול להיגרם נזק לעובר?
כמו כן נאמר לי שאחוזי ההצלחה הינם 70% ויש סיכוי שהעובר שוב יסתובב?
אשמח לתשובה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצלי העובר התהפך
רויטל07/12/2011שלום לך, אצלי העובר התהפך ממצב ראש לעכוז, קבעתי ניתוח לשבוע 38 ואז כמה ימים קודם הוא התהפך לראש וביטלתי את הקיסרי. אני אגב שמעתי שהיפוך אינו מומלץ והסיכוי דווקא נמוך וכמה רופאים ששוחחתי עימם לא המליצו על כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפוך או קיסרי אחרי IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2011יש לנסות להפוך ולבצע ילוד בהמשך.
בהיפוך אין נזק לעובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרואידים בהריוןאלה07/12/2011
יש לי דלקת פרקים.
מתכננת הריון שני, לשם כך הפסקתי את אחת התרופות.
במידה ותחל הרעה במצב הדלקת לאור הפסקת התרופה, ככל הנראה הפתרון יהיה נטילת סטרואידים.
א. מבינה שאין בעיה ליטול סטרואידים בהריון. האם נכון? האם ידועות תופעות לוואי?
ב. האם נטילת סטרואידים, עלולה להשפיע על הכניסה להריון?
תשובתכם חשובה לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרואידים בהריון - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2011אין בעיה בלקיחת סטרואידים והם לא מפריעים להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת מוקפאיםשירי07/12/2011
שלום רב,
בתאריך 4/7/11 בצעתי החזרה של שני עוברים מוקפאים, לאחר טיפול אחד של החזרת שני עוברים טריים ללא הצלחה (בחודש שעבר).
מיום ההחזרה ועד הבוקר היו לי כאבים קלים, מאין דקירות קטנות שלא ייחסתי להן יותר מידי חשיבות. היום בצהריים חשתי בכאב קצת יותר חזק ואז פשוט הופסקו כלא היו. גם בפעם הקודמת היו לי את אותם כאבים שהופסקו פשוט כך לאחר כאב חד.
האם זה סימן שגם הפעם הטיפול יסתיים ללא הצלחה? האם יש סיבה מוכרת לכאב הזה? לציין שלא הלכתי להבדק כיוון שזה לא כאב מתמשך אלא מגיע בהבזקים.
אודה על תשובתכם ועזרתכם בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת מוקפאים - תגובה
אני מאוד ממליץ לא ליחס חשיבות רבה לתחושות השונות שיש במחזורים הטבעיים ובמחזורי הטיפול שיכולים להיות דומים במצבים השונים ולבלבל ולהטעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תוצאות בדיקת דםאלין07/12/2011
ב-20.10 קיבלתי מחזור לאחר שטיפול של החזרת מוקפאים לא הצליח. החלטנו על לנסות מחזור טבעי לכן עשיתי בדיקות דם:
תוצאות בדיקת הורמונים:
ב-3.11- e-260, p-1.48, lh-7
ב-7.11- e-235 p-2.04 lh-8.3
ב-10.11- e-209 p-.336 lh-9.9
ב-6.12 היום ה-46 למחזור (שעדיין לא הגיע) - e-580 p-2.51 lh-39.2 בטא קטנה
מ-2.
הרופא שלי לאחר הבדיקה של 10.11.2011 (היום ה-26) אמר כי ככל הנראה החודש לא יהיה ביוץ, ההורמונים ביום ה-46 מראים שכנראה משהו כן מתבשל.....
אבקש עזרה בלהבין מה קורה עם הגוף שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ענו לי.......
אלין09/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי תוצאות בדיקת דם - תגובה
פרופ' שחר קול09/12/2011הבדיקה האחרונה נלקחה יום - יומיים לפני הביוץ שהגיע מאוחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להזרעהש07/12/2011
ב- 30.11.11 עברתי הזרעה. התמיכה שאני מקבלת הינה 2 כדורי אסטרופם ביום.
נאמר לי לבצע בדיקות דם להריון (BETA) בעוד 14 יום. דהיינו ב: 13.12.11.
המחזור האחרון היה לי ב- 12.11.11.
מהיום בבוקר אני מרגישה מעין "גוש" למטה. כאילו משהו חוסם ומפריע לי. בדר"כ ההרגשה הזו מופיעה כיומיים לפני שהמחזור מגיע.
באופן כללי אם לא הייתי עושה את ההזרעה הייתי אמורה לקבל בסביבות ה: 9.12 או ה- 10.12.
האם יכול להיות מצב שלמרות תמיכת האסטרופם שאני מקבלת המחזור יכול להקדים ולהגיע עוד לפני מועד בדיקת הבטא?.
יש לציין שאני לא מרגישה תופעות אחרות של טרום קבלת מחזור שבד"כ מופיעות כדוגמת: כאב קל בחזה.
תודה על תשובתכם ווסליחה על אורך השאלה
המשך יום נעים :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר להזרעה - תגובה
במהלך טיפול, הדימום יכול להופיע לפני המועד הצפוי למחזור טבעי
אני מציע לא להתיחס לתחושות שיכולות הרבה פעמים להיות דומות במצבים שונים ולהטעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)