מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פענוח בדיקת דםירדן07/12/2011
שלום הייתי מטופלת החודש באיקוקלומין ומעקב זקיקים במעקב נאמר לי כי הרירית שלי דקה מדי כ 4 מ"מ
הרופא שלח אותי לעשות אותי בדיקת דם לאסטרדיול ופרוגסטרון קיבלתי תוצאות אלה :
אסטרדיול 2892
ופרוגסטרון 124.7
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת דם - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2011תעשי בדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה מניתוח TESA ו TEFNA דחוף!!!!רינת07/12/2011
בעלי עבר היום ניתוח טסה וטפנה ביחד. האשכים התנפחו מאוד, והוא מאוד סובל מכאבים. בבקשה מה לעשות להקל עליו מלבד כדור נגד כאבים?? האם לשים קרח על האשכים?? האם לעלות למיון?? בבקשה, אני דואגת..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה מניתוח TESA ו TEFNA דחוף!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2011לפנות למיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ בנושא פוריותלינור06/12/2011
אני בת 23.5 ונשואה שנתיים ועד עכשיו לא הצלחתי להכנס להריון עשינו בדיקות פריות לפי בדקת דם והיה תקין ושל בדיקת זרע של בעלי היא גבולי לפי 3 ימים מה ממליץ לעשות עם כדי ללכת ליועץ פריות ולתחיל בטפולים
אשמח לקבל מענה בהקדם במ"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ בנושא פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2011את צריכה לפנות לרופא העוסק בפיריון כדי שיעבור על הבדיקות שלך ויגיד לך מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רופאים יקרייםגל06/12/2011
אני בשבוע 8 ויש לי כאבי מחזור שיתחילו היום האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רופאים יקריים - תגובה
ד''ר דוד ישי11/12/2011שלום
התלונה של "כאבי מחזור" שכיחה מאוד בשלבים המוקדמים של ההריון ובד"כ אינה מעידה על בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרדניאל06/12/2011
שלום,
היום הוחזרו לי שני עוברים מוקפאים מאוד יפים בלי שברים (בני 3 ימים). בזמן הכנסת העוברים הייתי רגועה וראיתי את הבועה עם העוברים דרך המוניטור.
אבל לאחר שד"ר התחיל להוציא מהנרטיק את הספקולום, כנראה הוא עשה את זה בצורה לא אחראית ולא זהירה, כאב לי נוראה והתחלתי לכווץ את הגוף, להתרומם מעט ולצעוק מכאבים למשך כמה שניות. לאחר מכן הכאב נעלם. בפעמים הקודמות רופאים אחרים עשו את זה בצורה עדינה יותר ולא הרגשתי כאבים כאלו.
יש לציין שאני לוקחת אנדומטרין ופרוגינובה דרך הנרטיק 3 פעמים ביום.
האם הלחץ/התכווצות שהפעלתי בחלק התחתון יכול היה לגרום לבריחת עוברים או פגיעה בהם?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דניאל06/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסןמור06/12/2011
הזרקתי בפעם הראשונה קלקסן היום, מאוד שורף לי באזור ההזרקה, האם זה תופעה מוכרת? האם זה יעבור? יש תופעות כלשהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
לירון07/12/2011שלום
גם אני מזריקה קלקסן וזה שורף באיזור ההזרקה כ-10 דקות וזה עובר. לפי הבנתי ממס' רופאים ששאלתי לא אמור להיות תופעות . לאחר כשבועיים מהפעם הראשונה שהזרקתי עשיתי בדיקות דם לראות שהכל בסדר. בכל מקרה בשביל השקט הנפשי רצוי להתייעץ עם רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלקסאן
לירון07/12/2011אכן הזריקה קלקסאן היא שורפת. זה החומר שבה, ועם הזמן פשוט מתרגלים לזה.
זה לא בגלל שעשית משהו לא בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלקסן
ש08/12/2011היי
זו תופעה ידועה ומוכרת בהזרקת הקלקסן. מנסיוני, תנסי להזריק את הזריקה באופן איטי. הכוונה היא כאשר את לוחצת על הבוכנה, תילחצי לאט לאט, וכאשר את מחטא את האזור עם המגבון אז אל תשפשפי את האזור אלא תלחצי עליו בתנועה מעגלית. זה גורם לפחות הרגשת שריפה.
שיהיה לך בהצלחה ושלא תזדקקי לחבר קלקסן יותר :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לקלקסן
רונית08/12/2011אני אלרגית לקלקסן. כבר אחרי הזריקה הראשונה הופיעה לי פריחה אדומה באזור החזה והגב. הזרקתי עוד פעמיים ואז הפסקתי כי הפריחה התפשטה. בטיפול שלאחר מכן קיבלתי זריקות של חומר אחר המשמש תחליף לקלקסן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלקסן - תגובה
אני מסכים עם התשובות שקבלת מהבנות המנוסות עם התרופה הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרלירון06/12/2011
פרופ' בידר שלום
יש לי 2 שאלות אודה לך עם תענה לי
האם כאשר מנסים להרות מחודש לחודש הסיכויים גדלים מבחינת אחוזים?
עדיין לא הגעתי למצב של הזרעה אך אם אין הריון בזמן הקרוב הרופא המליץ שכן.
האם גירוי שחלתי על ידי מתן הורמונים מגביר את הסיכויים להרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2011הסיכויים כל חודש הם אותו הדבר.
זה כמו לזרוק מטבע, תמיד הסיכויים שזה יפול על צד זה או אחר זה חצי.
ככל שמנסים יותר יש סיכויים שזה יקרה ,שיפול על צד זה או אחר וכך גם הסיכויים להרות.
עם אין הריון בשבעה ניסיונות כדאי לבדוק מה הבעיה ואחר כך לומר לך מה הטיפול שיתן הסיכויים הטובים ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
לירון06/12/2011פרופ' בידר שלום רב
בהתאם לתשובתך אני ניסיתי 3 פעמים להרות ואין הריון היו 3 הפלות השנה בגלל פקטורV אני יודעת שצריך זריקות ישר בתחילת הריון ועכשיו אני מנסה ואין הריון האם לדעתך יש לי סיכוי טוב להרות טבעי בגלל שהריתי השנה 3 פעמים או להתחיל טיפל לזרז הריון עקב גילי 35.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2011במידה ובתוך 2 עד 3 מחזורים ךא יהיה הריון צריך להתקדם בטיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא אחרי החזרהמנטה06/12/2011
27-11: 794בטא
29-11: 2299
היום 6-12: 24243
לפי החישוב של הבטא הראשונה (פי 2.896) היה אמור להיות אתמול כבר בסביבות 55000. זה אומר שאין הכפלות. האם בשלב כזה זה עדיין משמעותי? ההאם הבטא נראית תקינה? אני בשבוע 5 (+4)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2011העליות בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידר- דחוף בבקשהרעיה06/12/2011
אחרי החזרת עוברים מתרומת ביצית, לוקחת 900 אוטרסטאן ,ו- 4 אסטרופאם.
תוצאות של יום ראשון: בטא 8, e2 14300. ' פרוגסטרון 54.
תוצאות של היום יום ג': בטא 29, e2 1876 , פרוגסטרון 46
שאלותי:
1. במידה ועד כה זה בסדר מדוע ה- E2 ירד מ- 14300 ל- 1876 ,?
2. האם יש סיכוי להריון מבטא כזו נמוכה?
3. אמורה לקחת קלקסן, אבל מעקבות כשלונות רבים רוצה להמתין עוד יום לתוצאות הבטא כדי שאזריק את הקלקסן, האם זה בסדר לדעתך?
תודה, אשמח למענה בדחיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר- דחוף בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2011הבטא באמת נמוכה אך הייתי מזריק קלקסן ונראה איך הבטא מטפס ואז נחליט על ההמשך.
לבדיקת אסטרוגן ופרוגסטרון אין שום משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחחחחחחחחחחוווף לפני הזרעה!!שרון06/12/2011
שלום רב
אני בת 28 בטיפול רביעי בהזרעות
היום עשיתי אולטרסנד : רירית 11 מ"מ זקיק 16,14,13,10 .
האחות אמרה לי להמשיך להזריק 75 יח של פירגיון היום בערב ,מחר בצהריים עוד 75, ובערב מחר אוביטרל. וההזרעה בעזרת ה' בלי נדר ביום שישי בבוקר עכשיו השאלה... היום יום שלישי, עד יום שישי (יום ההזרעה)אני לא הולכת לעשות אולטרסנד+בדיקת דם ,זה לא לקחת סיכון שהזקיק לא יגיע לגודל הרצוי בהזרעה ???
עושים הזרעה בלי לדעת את הגודל של הזקיק סמוך להזרעה לפחות ביומיים??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחחחחחחחחחחוווף לפני הזרעה!! - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2011היה צריך להזריק יומיים ולחזור על הבדיקות.
אבל יש גם דרך כזאת, יוצאים מתוך הנחה שמחר הזקיקים 16 ו 14 יגדלו ואז לעשות ביוץ ליום ו ולעשות הזרעה.
לפעמים זה שיקול של נוחות כי אולי הרופא ביום א כבר נסע לחופש ורוצה לסיים הטיפול.
אני לא פוסל את ההוראות שקיבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה רביעית עם זקיקים 16 מ"מ
ענבל14/05/2012שלום רב,
הזרעה רביעית שלי, כל פעם לאחר מעקב זקיקים כאשר יש זקיק מוביל 16 מ"מ וזקיקים קטנים נוספים בין 12 מ"מ ל- 15מ"מ הרופא מחליט לבצע הזרעה כאשר עד כה זה לא צלח.
בדיקות דם אסטדירול 1350 פרוגרסטורן 0.55 .
נראה לי שהזקיק לא מתפתח ולכן ההזרעה לא מצליחה.
ביצעתי החודש הזרעה נוספת, ובפעמים הקודמות ביום השישי לאחר ההזרעה היו לי כמו כאבי מחזור ליומיים שנפסקים ולאחר כשבוע אני מקבלת מחזור מה שגם קורה לי כרגע.
עקרונית לפי מיטב הבנתי הפרוגרסטרון אמור להיות פחות מ- 1 אבל ניתן להמתין שיגיע ל 0.80 לפחות ושהזקיק יגדל?
מאוד מתסכל ואני לא יודעת מה לעשות,
מה אתה מציע?
מה גם שנתוני הזרע של בעלי תקינים פרט למורפולוגיה 1% והרופא אמר שבגלל שכמות הזרע תקינה אז פחות מסתכלים על מורפולגיה מה שנראה לי מוזר.
בבקשה תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות הקלדתי בתגובה במקום בהודעה
ענבל14/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה רביעית עם זקיקים 16 מ"מ - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2012מטרת הטיפול זה להגיע ל 2 עד 4 זקיקים סביב 20 מ״מ ואז להזריק אוביטרל ולעשות הזרעות.
הטיפול שאת מקבלת לא מספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה בזקיק 16
ענבל14/05/2012תודה על התשובה.
מה שזה אומר שסיכוי להרות בזקיק 16 הינו קלוש ומנגד קיים חשש כי בזקיק 20 הביוץ כבר יחל.
אז אני בבעיה ולכן בעצם זו הסיבה שההזרעות לא צלחו עד כה.
מה אני אמורה לומר לרופא שלי? כך שההזרעה תצליח בעזרת ה'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה בזקיק 16 - תגובה
פרופ` דוד בידר16/05/2012את לא יכולה להגיד לו כי הוא מחליט על הטיפול, אך היות ושאלת אמרתי לך את חוות דעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל גונל פיוריגוןטלי06/12/2011
שלום,
האם 100 יחידות של גונל שוות ערך ל 100 יחידות של פיוריגון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל פירגיון וגונאל
שרון06/12/2011הי
אחרי ששאלתי את השאלה הזאת
ועד שהרופא יענה לך ...
התשובה של האחות שהתרופה היא אותה תרופה בדיוק
ההבדל בינהם שבפירגיון יש יותר משחק במינון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדל גונל פיוריגון - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2011הפיוריגון 100 זה כמו 118 יחידות של גונל.
כלומר ,הפיוריגון יותר חזק במינונים דומים של הגונל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- factor V laidenורד06/12/2011
שלום רב,
האם פקטור 5 יכול למנוע מהעוברים שמוחזרים לרחם להשתרש?
האם מומלץ קלקסן מיום ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שאלה שלא נענתה
ורד07/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהfactor V laiden - תגובה
אם בכלל, פקטור 5 ליידן קשור בהפלה ולא בפוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האפשרות המועדפת לדעתךבת שבע05/12/2011
אשמח לדעת מה לדעתך האפשרות המועדפת לדחיית הביוץ, במקסימום זמן ובמינימום סיכונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האפשרות המועדפת לדעתך - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2011הדרך הטובה היא על ידי גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' בידרדנה05/12/2011
בעברי 2 הפלות(שק הריון ללא עובר והפסקת דופק תוך שנה.
לפני מחזור הפריה חדש
הומלץלי על ידך להזריק קלקסן מניעתי אך איני זוכרת באיזה שלב(לפני הריון,או אחרי תשובה חיובית)מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2011בזמן של הבטא החיובי הראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בתחושות בשבוע 5מנטה05/12/2011
אני בשבוע 5+3 אחרי טיפול. בימים האחרונים יש ירידה בגודש בחזה, האם זה סימן מדאיג שמצביע על ירידה בבטא? האם זה מצב אפשרי? ביום חמישי יש לי אולטרסאונד אבל עד אז אניבמתח ואשמח לחוות דעתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
מנטה05/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)