מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקיקים קטנים בשחלהדוש31/10/2022
היום עשיתי מעקב זקיקים נצפו בשחלה שמאלית 5קטנים בימנים 2 ורק אחד בגודל 7 היום זה היום ה7למחזור אני מזריקה גונאל 75 החלטתי פשוט לעלות את המינון ל150 כי אני רואה שהחודש פספסתי ולא עשיתי את הבדיקת דם אז אפשר לדעת למה לא גדלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התגובה תלויה בגיל
פרופ` דוד בידר01/11/2022התגובה תלויה בגיל.
מינון 75 לא היה מספיק כדי לגרות את השחלות שלך ולכן יש לעלות במינון עד לתגובה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים קטנים בשחלה ימנית
דוש02/11/2022שוב אני היום עשיתי שוב בדיקת זקיקים העלו לי את המינון ל112 אני בת32 עם שחלות פוליציסטיות והזקיק גדל אחרי יומיים רק ב1 הוא היה 7עכשיו 8 אחרי שהעלו את המינון היום שוב העלו את המינון ל150 אני חושבת שזה לא יגדל היום הוא היום ה9למחזור מה הסיכוי שיגדל ךא הסכימו לעשות לי בדיקת דם אמרו מהיום השני למחזור עושים אז מה הסיכוי שיגדל הזקיק הזה אם ביומיים גדל ב1למרות שהעלו מינון אולי צריך לעלוץ ל200
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון חוץ רחמימישהי31/10/2022
שלום פרופ׳
לא מזמן רשמתי לך שהתקבל במקרה בבדיקת פרופיל הורמונלי ביום 3 לווסת, בטא 13. לאחר 3 ימים חזרתי על הבטא ויצא 30. לאחר 3 ימים שוב חזרתי על הבטא ויצא 249 לתדהמתי. למעשה מהיום הראשום לווסת דיממתי 5 ימים ממש כמו ווסת לכל דבר. פרוגסטרון יצא 7. הרופא שלי חושד בהיריון חוץ אחמי ואמר לי להגיע למיון עוד יומיים ולבדוק שוב בטא. אני ממש ממש בחרדות!!!! מה עושים במצב הזה?? האם זה בוודאות היריון לא תקין? האם הבטא צריכה להתאפס?? נותנים כדורים להפלה? גרידה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשלב זה צריך רק לעקוב אחרי הבטא
פרופ` דוד בידר31/10/2022בשלב זה צריך רק לעקוב אחרי הבטא .
אם הבטא ימשיך לעלות יהיה צורך בזיהוי שק הריון .
כרגע רק זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים לאחר החזרהלאה31/10/2022
שלום,
אני לאחר החזרה וכואב לי מעט בחזה כתוצאה מההורמונים /שינויים הורמונלים .האם מותר לשים בקבוק מים חמים ( לא רותחים ) על המקום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים.
פרופ` דוד בידר31/10/2022אם זה עוזר לך אז כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת כלליות תודה רבה רבהאני30/10/2022
1. אילו בדיקות אפשר לעשות כדי לשלול טרום גיל מעבר?
2. אם בזמן מחזור חודשי סדיר קבוע, fsh יוצא 7 ובזמן יום אחר במהלך החודש שלא במחזור הfsh יוצא 20 מה זה אומר ?
3. תחושת דמוי שפעת תמיד בזמן לפני ביוץ ולפני מחזור שבפועל אין חום גבוה ואין שפעת אלא רק תחושה קבוע כל חודש זה מצביע על משהו ? כי זה רק בזמנים שציינתי..
אשמח מאוד למענ תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ` דוד בידר31/10/20221. אפשר לבדוק פרופיל הורמונים פלוס AMH.
2.בוסת ההורמון בין 2-10 ובמהלך המחזור הוא משתנה, מתחיל לעלות ובביוץ יורד.
3. לכל אישה יש , לפעמים, תופעות המאפיינות את תהליך ירידת ההורמונים וקבלת הוסת,
זה לא מצביע על כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת תמיכה על מועד הוסתאנונימית30/10/2022
שלום דוקטור
האם קרינון פעמיים ביום מעכב מחזור?
כלומר, אם עברו 14 יום מאז הביוץ ועשרה ימים מאז החזרת בלצוסיט והמחזור עדיין לא הגיע - זה לא סימן לכלום ואין מה לצפות כי זה יכול לנגרל מה קרינון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לקחת אסטרופם ופרוגסטרון הוסת ידחה
פרופ` דוד בידר31/10/2022תלוי מה הפרוטוקול.
אם לקחת אסטרופם ופרוגסטרון הוסת ידחה זמן מה.
לאחר שאיבה לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול
אנונימית31/10/2022תודה על המענה!
לקחתי רק קרינון פעמיים ביום כתמיכה לאחר החזרת עובר טרי בן 5 יום לאחר שאיבה.
במידה ויש איחור זה יכול להיות מקרינון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשי בדיקת דם להיריון
פרופ` דוד בידר01/11/2022לא בגלל הקרינון.
תעשי בדיקת דם להריון במקום כל דבר אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון לא תקין, מאוד חוששתמישהי30/10/2022
שלום פרופ׳
רשמתי לך שהבטא עלתה ל30 שישה ימים לאחר דימומים שחשבתי שהיו הווסת. אמורה לחזור על הבטא שוב ובכל זאת מעוניינת לדעת ממה נובע היריון לא תקין? האם זה מגיל הביציות? (אני בת 38) או מבעיית זרע (לבעלי מורפולוגיה 0)? אם הייתי לוקחת תמיכה, האם ההיריון היה מחזיק למרות שמדובר בהיריון שנוצר באופן טבעי?? או שתמיכה נותנים רק לאחר החזרת עוברים?? אני לאחר 4 הזרעות ו4 החזרות של עוברים מתוכם שניים כל פעם ותמיד התקבלה בטא שלילית. פתאום מבינה שהיה היריון לא תקין מיחסים טבעיים ומעוניינת לדעת מה עלי לבדוק לפני הסבב הבא? עברתי כבר היסטרו וצילום רחם שיצאו תקינים. האם זה מעיד על כך שכל הביציות שלי לא טובות? אני ממש בחרדות, במיוחד מהיריון חוץ רחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר31/10/2022עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן מוערך לביוץ ע"פ תוצאות דם+ אולטרסאונדהילי30/10/2022
בת 38 מצ"ב בדיקות דם + באולטרסאונד נצפה באותו יום: זקיק גודל 21 עובי רירית 8. לא נוטלת הורמונים. מתי צפוי הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר31/10/2022יהיה מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן כתיבת ההודעה והתגובה
הילי31/10/2022תודה על תשובתך. שאלתי נכתבה אתמול והבדיקות מאתמול בבוקר 30.10.
אז התכוונת בתשובתך שזה כבר היום צפוי הביוץ 31.10 או מחר 1.11? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר01/11/2022היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע- השפעה של גורמים שונים על התוצאותשיר30/10/2022
שלום,
בעלי צריך לבצע בדיקת זרע השבוע ונאמר לנו שיש להימנע משפיכה 3-5 ימים לפני. נמנענו מזה קצת יותר, בערך שבוע וחצי, האם זה בסדר או יכול להשפיע על התוצאות?
בנוסף, עשינו דברים אחרים שהביאו אותו למצב של עוררות אך ללא שפיכה, האם זה יכול להשפיע על התוצאות (בגלל ייצור זרע ואגירה שלו במערכת)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין אפשרות להשפיע על הערכים
פרופ` דוד בידר30/10/2022אין אפשרות להשפיע על הערכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ct בטני האם מסוכן?אאא29/10/2022
האם ביצוע בדיקת ct יכול לפגוע באיכות הביציות בגלל הקרינה?
מפחדת לעשות ושוקלת לפנות לרופא שיתן לי mriבמקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT
פרופ` דוד בידר30/10/2022לא מסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימי בזמן ווסתמישהי28/10/2022
שלום פרופ׳
אני בת 38 ולאחר 4 הזרעות והחזרות של 6 עוברים באיכות bc שכשלו. החזירו תמיד בלסטו אבל יצאה בטא שלילית. צילום רחם והיסטרו תקינים. נשלחתי לבצע שוב בדיקות ביום השלישי לווסת (חודש קודם תיזמנו יחסים טבעיים) ולתדהמתי יצא ערך בטא של 13. לאחר 3 ימים חזרתי על הבדיקה והבטא עלתה ל30. מבינה שמדובר על ערכים נמוכים אך בכל זאת מעוניינת לדעת איך ייתכן שהבטא עלתה בזמן ווסת ולא התאפסה? אני ממש בלחץ כי אני לפני סבב חדש של שאיבה וצריכה שהערכים יתאפסו. מתי זה אמור לקרות?? האם זהו מצב שכיח??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בנוכחות הורמון ההיריון אינו וסת
פרופ` דוד בידר30/10/2022דימום בנוכחות הורמון ההריון אינו וסת.
עלית ההורמון מרמזת שהבעיה לא נפתרה ואי אפשר להתחיל טיפולים עד ההורמון חיובי.
יש צורך לטפל בדבר ונא לפנות לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לאחר הזרעהעדיאל יהודה28/10/2022
היי
ביום שלישי השבוע הזרקתי זריקת אוביטרל ב11 בלילה לפי הנחיות הרופא כיומיים אחרי זה , אתמול ביום חמישי ביצעתי הזרעה בשעה 12:00
יש לי מאתמול וגם היום הפרשות כמו חלמון של ביצה לבנות נמתחות
האם זה תקין? האם זה הפרשות של ביוץ או שמא הביוץ יבוא רק אירי ההפרשות האלו ? יש לציין שביום שלישי הזקיק היה כבר ממש גדול 20 ס״מ
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההפרשות האלו הן חלק מהטיפול
פרופ` דוד בידר30/10/2022ההפרשות האילו הן חלק מהטיפול ולא צריך ליחס להן ישיבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות
פרופ` דוד בידר30/10/2022חשיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה מהרגע להרגעדמית28/10/2022
שלום רב
הייתי אמורה לקבל מחזור החודש ולהתחיל סבב.
המחזור לא הגיע . היה ממש איחור של כמה ימים. לאחר ששללתי הריון ספונטני בבדיקת דם ניגשתי בהנחיית רופא למעקב זקיקים.
יצא זקיק גדול 28 והרופא אמר שהמחזור לא הגיע בשל שיבוש הורמונלי אבל שאני עומדת לפני ביוץ. ביקש שאזריר אוביטרל ובשבת כבר יש שאיבה של אותו זקיק גדול (לא היה כל התערבות הורמונלית החודש!)
האם להחזיר עובר זה שיווצר מהביצית שתישאב ועובר מוקפא בלסטו שכבר נשאב ביולי ומוקפא מאז באסותא על בסיס ביוץ טבעי לחלוטין ללא התערבות הורמונים מגדילה סיכוי? רירית מעל 8.
האם מהלך של שאיבה על בסיס טבעי זה דבר שכדאי לעשות? כי השאיבה רק על ביצית אחת.
אני בת 42.8 רזרבה לא גבוההamh 0.58
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא בטוח שיש בזקיק הזה ביצית
פרופ` דוד בידר28/10/2022אני לא בטוח שיש בזקיק הזה ביצית, ולא ברורה לי ההחלטה לעשות שאיבה בלי בדיקות דם.
אי אפשר לדעת אם את לפני ביוץ, דבר שלא מתאים כאן כלל וכלל , ויותר מתאים שאת אחרי ביוץ,ולא יודע מה המניעים של הרופא לעשות שאיבה מהירה מהר , שלדעתי, לא מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה מהרגע להרגע
דמית28/10/2022היו בדיקות דם בחמישי
אססטרדיול 707
פרוגסטרון 0.8* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקי 28 יכולה להיות גם ציסטה מפרישת הורמונים
פרופ` דוד בידר30/10/2022זקיקי 28 יכולה להיות גם ציסטה מפרישת הורמונים ושאיבה דחופה אינה פרוטוקול מקובל בטיפולי פוריות מה עוד שהוא לא הולך על משהוא ברור שבו היה מעקב של המחזור.
בדיקות הדם צריך להיות עוקבות כך שאני מסופק אם תהיה ביצית בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה מהרגע להרגע
דמית30/10/2022אכן צדקת לא היתה ביצית בשאיבה-האם זה בגלל שהיה כבר ביוץ או שעוד לא היה ביוץ?
מכיוון שיתכן ועוד לא היה ביוץ בוצעה הזרעה במקום.
הסבב לא התחיל כפי שצריך בגלל שמחזור לא הופיע.
כעת אני רוצה לנצל זכאות של חודש נובמבר - פשוט להמתין להופעת מחזור? ואם לא יופיע מחזור עם דימום שוב - מה עלי לעשות על מנת להתחיל סבב ולא לפספס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא היה ביוץ כי הפרוגסטרון נמוך
פרופ` דוד בידר30/10/2022לא היה ביוץ כי הפרוגסטרון נמוך ובדיקת דם אחת לא מספקת לתת הנחיות או לדעת מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ותזמון קיום יחסיםבר28/10/2022
שלום, בת 38 עם 2 ילדים הריונות ספונטניים. מצ"ב פרופיל הורמונלי ביום ה 2 לווסת. נעשה מעקב זקיקים טבעי ללא הורמונים. יום ה 10 למחזור באולטרסאונד נצפה: עובי רירית 6 עם זקיק בגודל 20. מחזור סדיר כל 29-30 יום. מתי צפויה לבייץ? לא נעשתה בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות הדם לא כל כך מתאימות לזקיק 20
פרופ` דוד בידר28/10/2022בדיקות הדם לא כל כך מתאימות לזקיק 20.
יש לחזור על הבדיקה אחרי יומיים וכאשר ה LH יעלה אז נדע מתי הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם כלליות לא קשור לביוץ
בר28/10/2022הבדיקות דם זה פרופיל הורמונלי מלפני חודש .לא נלקחו בדיקות דם ביום המעקב זקיקים. השאלה שלי היא כאשר ביום מחזור ה 10 שלי יש זקיק בגודל 20 ועובי רירית 6 - האם זה אומר שהביוץ קרוב? שאדע לתזמן יחסים פחות או יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר30/10/2022זקיק 20-22 הוא זקיק לפני ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת טיפול עם גונל fשני28/10/2022
שלום רב,
עשיתי 2 הזרעות במעקב טבעי עם אביטרול ולא נקלטתי.
הצילום רחם יצא תקין ואין חסימה אך רחם קשתי.
בגלל הגיל 38.5 הרופא לפוריות המליץ טיפול הורמונלי יום יומי עם גונל f
75 מ"ג ואני מאוד מתלבטת האם לנסות הזרעה נוספת של מעקב טבעי. אשמח למענה 🙏🙏🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת
פרופ` דוד בידר28/10/2022ממליץ לעבור לטיפולי הפריה חוץ גופית עקב גילך גם כדי לשמר עוברים יותר צעירים טרם הגעתך לגיל 40.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 43, ניסיון טבעי ללא תמיכה לאחר 2 הזרעותספיר27/10/2022
היי,
בגלל החגים ניסיתי טבעי ללא כל תמיכה.
ו.א 27.9. לאחר יומיים איחור ביצעתי בדיקת דם: בטא 43, אסטרידול 739,פרוגסטרון 44, LH 1.3.
מיום הוסת שהיה אמור ועד היום (רביעי לאיחור) יש הכתמות חומות לסירוגין ודימום קל בבוקר. ביום הרביעי לאיחור עשיתי בדיקת היריון ביתית שיצאה חיובית עם פס חלש.
האם הנתונים נמוכים מדי? יש תקווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר28/10/2022היה צריך לחזור על הבטא לודא מה קורה ובכל מקרה יש לבצע הבדיקה על מנת להגיד לך בדיוק מה קורה.-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)