מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקשה תענו ליגלילה05/06/2011
אחרי החזרת עוברים ואני קצת בחרדות
יום 12 בטא 46.3
יום 14 בטא 128.6
יום 18 בטא 1513.1
1.האם ההריון תקין?
2.האם ניתן לדעת אם יש יותר מעובר אחד
3.באיזה שלב עושים בדיקת דופק?
אודה לכם על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי - תגובה
פרופ' שחר קול05/06/20111. סיכוי טוב שכן
2. לא
3. חודש לאחר ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVMנטליה05/06/2011
שלום רב.
ברצוני לשאול לגבי שיטת ה-IVM. מה דעתכם עליה?
אני מאובחנת עם אנדומטריוזיס וPCOS. בשני סבבי IVF שעשיתי עד כה הגעתי לרמות גבוהות של אסטרדיול (בערך 14000) וכמות קטנה יחסית של הפריות. פעם ראשונה היו 6 עם עוברים עם התפתחות איטית ופעם שניה 3 עוברים בלבד.
האם במצב כזה עדיף לעבור ל-IVM?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVM - תגובה
פרופ' שחר קול05/06/2011לדעתי - לא.
יש לברר בדיוק מה היה הפרוטוקול הטיפולי, ולנסות לשפר אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא הריון וצילומי רנטגן..אור05/06/2011
שלום לרופאים,
הבוקר גיליתי שאני בהריון. בשבוע שעבר, בביקור אצל רופא השיניים, ערכו לי צילומי רנטגן לכל הלסת. האם זה עלול לפגוע בהריון בצורה כלשהי?
ושאלה נוספת באותו עניין - אני אמורה להתחיל כעת טיפול שיניים מקיף. האם זה מותר בהריון או מסוכן? מדובר על טיפולים הכוללים בין היתר שתלים וטיפולי שורש.
תודה רבה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא הריון וצילומי רנטגן.. - תגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2011הרנטגן לא יפגע וחייבים לטפל בשיניים בהריון אחרת המצב יחמיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברהשני05/06/2011
שלום
כמה זמן אחרי לקיחת כדור פרוברה אחרון אני צפויה לקבל מחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוברה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/06/2011בין 3 ל 7 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר שחרדנה05/06/2011
ד"ר שחר שלום רב
אני פונה אליך בשאלה כי התחלנו טיפול אצלך והמשכנו גם באלישע.
עברתי הפריה ראשונה מוצלחת בניסיון הראשון אחרי החזרת 3 עוברים מוקפאים (נשארו עוד 8 מוקפאים), וילדתי תינוקת בריאה ויפה לפני חודש. את טיפולי הפוריות אנחנו עוברים עקב בעיית זרע , כשפנינו אליך ביקשת שמייד נפנה להפריה ולא להזרעה כי הסיכויים נמוכים בהזרעה.
השאלה שלי היא:
מאחר והיבנתי שהמדינה ממנת עד 2 ילדים, ועכשיו ילדתי בת, האם ישנה אפשרות לבקש שבהריון השני לקבוע את מין העובר ובכך להסתפק בשני ילדים,בת ובן?? ומה עלינו לעשות במקרה כזה, האם אפשר לדעת את מין העוברים המוקפאים ולהגביל את מין העוברים שיוחזרו????
אשמח לקבל את התייחסותך בעניין
תודה רבה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דנה05/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הקפצה, מחכה להתייחסות
דנה05/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר שחר - תגובה
פרופ' שחר קול05/06/2011החוק בישראל אינו מאפשר זאת.
אפשר לקחת העוברים לחו"ל ולבצע זאת מחוץ לגבולות ישראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך, ועוד שאלה..
דנה05/06/2011מודה לך על תשובתך
איפה בחו"ל ניתן לעשות זאת? האם המדינה משתתפת במימון?? והאם ניתן לבחון את אותם עוברים מוקפאים בחו"ל ??
ושאלה נוספת, אפםרוצים ילד שלישי, האם המדינה או הביטוח המשלים בקופ"ח (במקרה שלנו מכבי זהב) עוזרים במימון??
מודה לך שוב
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה לך מנסיון
מודאגת06/06/2011אם אין חוק בישראל אז כמובן שאין השתתפות של דבר כזה
לגבי ילד שלישי עם מכבי זהב יש השתתפות כמו ילד ראשון ושני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מדברת מניסיון לגבי ילד שלישי??
דנה06/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני בטיפולי הפריה
ממני06/06/2011לילד שלישי
כל התרופות בהשתתפות הקופה בדיוק כמו ילד ראשון ושני.
מגיע לך 7 טיפולים בשנה.
השוני היחיד זה בהשתתפות העצמית זה עולה 705 ש"ח (במקום 240 ש"ח)
ואת יכולה לבחור בית חולים ציבורי (כרמל, בני ציון או רמב"ם) ופרטי (אלישע)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה לך מנסיון - תגובה
פרופ' שחר קול06/06/2011נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמו בנות......
ורדה06/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהאולי05/06/2011
בת 35, 2 בנות משיאוים ראשונים (הריונות טבעיים ורצוניים). נשואה בשנית,בשל בעיית זרע הופננו לטיפול ivf, בשאיבה 23 ביציות, 18 הופרו, 2 הוחזרו לי ביום חמישי עוד 4 הוקפאו והשאר הושארו להמשך מעקב. מההחזרה מטופלת בטבליות לנרתיק.
יש לי תחושה של בטן נפוחה מאד ועדייןם רגישות בבטן התחתונה האם זה נורמלי? אני ספורטאית ולא סובלת או סבלתי ממחלות או כאבים כלל. תחושת הנפיחות בבטן מאד מעיקה. רציתי רק לדעת אם זה חלק ממה שאני אמורה להרגיש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה .....
באטרפליי05/06/2011הנרות שלוקחים לתמיכה הם גורמים לנפיחות וזה באמת מעיק קצת.....שיהיה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אולי05/06/2011אוקיי....תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ..... - תגובה
פרופ` דוד בידר06/06/2011אין קשר לנרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/06/2011הסיבה לנפיחות היא עקב הגירוי השחלתי.
שאיבת 23 ביציות זה מספר גדול. השחלות גדלות ויש נוזל בכמות זו או אחרת וזה גורם לתופעות שיכולות גם להיות חמורות יותר.
בשלב זה את בגירוי דרגה ראשונה וחוץ מקצת לשתות יותר לא צריך לעשות כלום אלא אם זה יתגבר ואז יש לפנות לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם- האם בייצתי ?סיון05/06/2011
ביום ו' 3.6 (יום 10 למחזור) נצפו 2 זקיקים בקוטר 13 ו-17 מ"מ בשחלה שמאלית וזקיק בקוטר 10 מ"מ בשחלה ימנית. תוצאות בדיקות דם: E-2 1,150, P <1.7, LH - 14.
היום יום א' 5.6 נצפה זקיק אחד בקוטר 22 מ"מ בשחלה שמאלית וזקיק בקוטר 12 מ"מ בשחלה ימנית. תוצאות בדיקות דם: E-2 436, P- 3.1, LH - 29.4
ביצעתי הבוקר הזרעה.
האם התוצאות מעידות על כך שכבר בייצתי לפני ההזרעה ? אם כן- כמה זמן הביצית שורדת לאחר הביוץ ? או האם ירידת האסטרדיול מראה שהזקיק אינו תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות דם- האם בייצתי ? - תגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2011הביוץ היה בלילה.הביצית שורדת כיממה אז אם לא עשית הזרעה היום אפשר לקיים יחסים
ומחר הזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול החזרת מוקפאיםא05/06/2011
רציתי לדעת מהו פרוטוקול החזרת עוברים מוקפים?
האם לאחר ההחזרה ממשיכים ליטול אסטרופם ? עד איזה שלב?
מתי מוסיפים את התמיכה של הפרוגסטרון? באיזה שלב של הפרוטוקול ועד מתי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?ן
א06/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול החזרת מוקפאים - תגובה
ד''ר דוד ישי08/06/2011שלום
לא עונים בגלל שהסבר על הפרוטוקול צריך להנתן ע"י הצוות שמטפל בך ולא כאן. בגדול, את האסטרוגן לוקחים ברצף עד בדיקת ההריון ואם יש הריון, עד שבוע 8 בערך. את הפרוגסטרון מוסיפים מס' ימים לפני ההחזרה בהתאם לגיל העובר בעת החזרתו וגם אותו ממשיכים כנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר קולנעמת04/06/2011
בתגובה שענית לי לפני יומיים שאני צריכה לפנות לרופא המטפל : לצערי הרב ברמב"ם אין רופא מטפל אלא רופא נמצא ובד"כ התקשורת היחידה היא דרך המזכירות למי אני צריכה לפנות בשאלות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר קול - תגובה
פרופ' שחר קול04/06/2011התקשרי למזכירות, שם יוציאו התיק לבדיקה ע"י אחד הרופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןמאיה04/06/2011
שלום לכם
אני בת 27, מחזור סדיר בד"כ, נכנסתי להריון ספונטני החודש.
ווסת אחרונה 26.4
בטא ראשונה 29.5 יצא 105
בטא שניה: 31.5 : 304
בטא שלישית 4.6 : 1509.
4.6 גם עשיתי אולטראסאנד ראשון עקב כאבי בטן ונצפה שק הריון 4מ"מ.
האם העליה תקינה וגם גודל השק יחסית לשבוע ההריון?
האם ניתן לדעת בדיוק באיזה שבוע אני?
ראוי לציין גם שאני הומוזיגוטית לפקטור 2 ומזריקה כל יום קלקסן 40.
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
פרופ' שחר קול04/06/2011אם יש שק הריון ברחם- מצוין.
שבוע - ראי שאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהff04/06/2011
היי צוהריים טובים
אתמול עשיתי שאיבה ולצערי שאבו רק ביצית אחת. הייתי לוקחת זריקות כל יום פורגיון 125 ואז ביום השישי התחלתי לקחת בנוסף לפיריגון לקחת אוגולטרן במשך 5 ימים ביום הרביעי אמרו לי לקחת בשעה 9 בערב אובטריל כל השבוע הייתי קמה עם כאבים ברחם ביום שישי יומים אחרי לקיחת האובטריל ביום של השאיבה קמתי עם כאבים חזקים ברחם בקושי הלכתי שהגעתי למחלקה אמרתי להם על הכאבים הם אמרו לי שאני יכניס לשאיבה להגיד להם ושם יעשו לי אולטרסאונד. אחרי שיצאתי מהשאיבה אמרו לי שהכאבים שהיו לי הם נוזלים בבטן וששאבו לי קצת מהנוזלים לפני ששיחררו אותי לבית עשו לי שוב אולטרסאונד וראו שיש לי עדיין נוזלים.
שהגעתי לבית בקושי ישבתי ובקושי שכבתי לא יכלתי לזוז הרגשתי שהכל הגוף שלי תפוס היו לי כאבים חזקים בבטן.
בלילה בקושי ישנתי כל שעתיים הלכתי לשירותים והיום קמתי יותר טוב אבל עדיין עם כאבים ברחם ובבטן ובבטן למעלה מתחת לחזה.
ממה ניגרם לי הנוזל? איך אני יכולה להוציא את הנוזל? הוא יוצא לבד?
אני לוקחת דוקסילין ומדרול ואנטומדרין
אני יכולה לקחת אקמול לכאבים ?
בשאיבה הראשונה שלי שאבו לי 12 ביציות מהן 10 בשלות והופרו 6 ביציות
בשאיבה הזו שאיבו לי רק ביצית אחת למה זה קורה?
יש סיכוי עדיין?
תודה רבה והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2011יש לך גירויי יתר. האם הפסקת להזריק ליום או יומיים את הפיוריגון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ff05/06/2011תודה רבה על תשובתך..
לא שלא לקחתי את הפירוגיון אבל אני חושבת שבאחד מין הימים אני לא לקחתי בדיוק 125 סובבתי את העט ל125 ושהזרקתי בדיוק ניגמר לי הפירוגיון אז תארתי לעצמי שהזרקתי לעצמי בדיוק מה שצריך..
האם טעיתי שככה עשיתי?
האם בגלל שלא לקחתי באחד מין הימים פוריוגן מלא אז בגלל זה שאבו לי ביצית אחת?
זה מה שגרם לששאבו לי ביצית אחת?
תודה רבה רבה על תשובך והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2011לא, אך לא ברור לי למה.מה היו תוצאות ה E2 והפרוגסטרון ביום האוביטרל ואיך הלך הפרוטוקול? כי משהוא לא היה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' דוד בידר
ff05/06/2011ביום של האובטריל לא עשיתי בדיקות דם וגם לא יום למחרת. אני עשיתי בדיוקת דם ביום שלישי ואמרו לי להמשיך את הפיורגון 125 ואורגלוטרון ויום למחרת לקחת אובטריל בשעה 9 ולבוא ביום שישי לשאיבה..
אז אני לא יודעת מה התוצאות ה E2 והפרוגסטרון ביום האובטריל.
ומחר יש לי החזרה של העובר.
ששאלתי את הרופאה שעשתה לי את השאיבה איך יכול להיות ששאבו לי רק ביצית אחת ובשאיבה הראשונה שאבו לי 13 ביציות אז היא אמרה שהפעם הזו ההורמונים שלי היו נמוכים פחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/06/2011טוב אם כך קשה לדעת, אך משהוא לא היה תקין במהלך הפרוטוקול.. תמיד צריך לדעת ערכים של הורמונים ביום האוביטרל ואם היא אמרה שההורמונים היו נמוכים אז שמה הייתה בעיה כלשהיא.
נקוה שבכל זאת תצליחי למרות שהמחזור הזה לא היה כל כך בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת לפרופ' דוד בידר
ff06/06/2011שלום קודם כל אני רוצה להודות לך על הזמן היחס והסובלנות שלך תודה..
היום ניגשתי להחזרה לפני ההחזרה ישבנו אני ובעלי עם הרופא המטפל שלי והוא שאל אותי איך שאבו לי ביצית אחת והאם קרה משהו עם הזריקות ואמרתי לו מה היה לי עם פיריגון הוא אמר שזה לא קשור שהזקיקים גדלו יפה כתגובה לפירגיון אז ששאלנו אותו איך יכול להיות ששאבו ביצית אחת ומה גרם לזה הוא פשוט לא נתן לנו תשובות והסברים הגיונים שאיך זה קרה..
היום החזירו לי עובר אחד עם 4 תאים
מה הסכוי שזה יצליח? סכוי טוב?
תודה רבה על הכל והמשך יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת לפרופ' דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/06/2011תמיד יש סיכויים אך הם לא רבים.
היות ולא ידועים כל פרטי מהלך הטיפול ובמיוחד בדיקות שלא נעשו ביום האוביטרל קשה להגיד מה הסיבה אך אני משער שהתוצאות היו בעיתיות ביום מתן האוביטרל וזה קורה בפרוטוקולים של אולגלטרן.
אך כרגע צריך להמשיך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןאדווה03/06/2011
שלום, עקב מס' חודשים בהם ניסיתי להרות ללא הצלחה ובדיקות דם שונות לא תקינות,
הרופא אשר אצלו אני מטופלת הציע להתחיל טיפול באיקקלומין, 2 כדורים ביום למשך 5 ימים. שאלתי היא מעבר לתופעות הלוואי הידועות, האם בנטילת הכדורים עשוי להיות סיכון ממשי עד כדי אישפוז? האם גירוי יתר שלחתי עשוי להגרם גם מנטילת האיקקלומין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אדווה04/06/2011תוצאות בדיקות דם שבוצעו ביום הרביעי למחזור
LH - 12,5
FSH- 6.90
יש לציין שאני מקבלת מחזור באופן תקין וסדיר לגמרי.
האם היחס תקין? האם מומלץ להתחיל באיקקלומין כפי שהציע הרופא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למלנילימונית03/06/2011
מלני יקרה שלום,
רק עכשיו שמתי לב למה שכתבת לי.
(אני בכוונה לא ממשיכה את השרשור, כי זה צריך לצאת מזה כבר).
תודה על המילים החמות, ועל האיחולים. קודם כל שמחתי לקרוא שעזרתי לך,.
ועם ובלי קשר - אני מאחלת גם לך הצלחה במהרה, ומאחלת גם לך שתצליחי ותספיקי להביא מספר ילדים.
וד"א, בקשר לפשר המילה 'לימונית' - אז זה לא לימון בכלל. מדובר בצמח (סוג של עשב כזה מאורך) שנהוג לעשות ממנו חליטה, וזה טעים מאוד, ממש לא חמוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
מלני05/06/2011:)תודה בכיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן זריקותאור03/06/2011
שלום
במידה והמחזור סדיר, ויש ביוץ האם יש טעם לקחת זריקות לפני הזרעה?
הרופא מנסה לשכנע אותי לקחת זריקות להגדלת הסיכוי.
אני בעד הליך טבעי חוששת מהתערבות הורמונאלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן זריקות - תגובה
פרופ` דוד בידר04/06/2011הזריקה לא מגדילה הסיכויים אלא יותר נוח לתזמן את ההזרעה.
אפשר לחלופין לעשות שתי הזרעות,יום כן יום לא ,סביב התאריך המשוער והסיכויים אותו הדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לרופאיםמירי03/06/2011
שלום,
ביום שלישי אני אמורה לעשות הזרעה, היום הייתי בבדיקת פאפ, והרופא אמר שיש לי דלקת והביא לי אגיסטן ל6 ימים.
האם ניתן לעשות את ההזרעה בכל זאת? ואם כן, אז להפסיק את האגיסטן ביום ההזרעה? ואם לא האם ניתן לעכב ביוץ לעוד שבוע ואז לעשות הזרעה?
יש לי עדיין כתמים חומים מהבדיקה, זה שכיח? ומתי זה אמור להפסק? והאם צריכה להיות תחושת אי נוחות בבטן בעקבותיה?
ביום ראשון הייתי אמורה לטבול במקווה והרב אמר שאצטרך עוד 7 ימים נקיים עד המקווה.
מצטערת על כמות השאלות אבל אני מתוסכלת מהבדיקה של הרופא ואני לא רוצה לחכות עוד חודש להזרעה הבאה. (אם הייתי יודעת שזו הבדיקה, הייתי מוותרת עליה לגמרי.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו ששכחתי
מירי03/06/2011התחלתי אתמול 4 מ"ג של אסטרופם ומחר אמורה להזריק אוטריבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובות
מירי04/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)