מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאותענת28/05/2011
בת 41.5, בהפסקה של חצי שנה מהטיפולים FSH היה גבוה מ-20 במהלך הטיפולים (6 הזרעות ללא תוצאות...)ולפניהם.. נקיה מתרופות מלבד אלטרוקסין 100. לאחר ירידה של כ-10 ק"ג במשקל. תוצאות יום 3-4 לווסת:
PROLACTIN-178
LH-2.9
FSH-9.9
EST- 301
PROG-6.7
TSH-9.68
T4-13.3
ה FSH ירד בהדרגה כל חודש ללא כל טיפול. מה המשמעות? תוד'ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ענת28/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שנית. אנא ענו.
ענת29/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011האם התוצאות בעקבות טיפול תרופתי כמו גלולות.?
בכל אופן רמת האסטרוגן גבוהה ולכן רמת ה FSH אינה הרמה האמיתית.
הבדיקה מרמזת על פעילות שחלתית עם ,מה שנקרא, רזרבות נמוכות.
אם יש לך וסת סדיר אפשר לנסות להוציא הביצית ולראות מה קורה.
האם היא נראית בסדר ואיך ההפריה ואז נגיד לך מה עוד אפשר לעשות.
כיום אננחנו מבצעים גם AMH וכדאי לבצע יחד עם FSH ו E2 ואז נראה מה יוצא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת ביציותתמי27/05/2011
שלום רב,
האם כבר מיושם חוק המתיר הקפאת בימיות? באיזה מרכזים רפואיים מבצעים זאת, ומה סיכויי הצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011בארץ כל אחד מתיימר שיודע להקפיא אך לאמיתו של דבר אין ניסיון מוכח בארץ ואין תוצאות.
לא הייתי בכלל ממליץ להקפיא בארץ ואחר כך להתאכזב.
כל מי שמתימרת להקפיא שתדע שזה הכל נסיוני אצלנו.
תלוי גם הגיל ועוד דברים.
התקנה ,כביכול ,שאפשר להקפיא אך בתי חולים לא יקפיא רק לשמר פוריות בגלל סיבות של תשלום הקופות הנמוך.
תזהרו משרלטנות.
ישנם רופאים שמוכרים למטופלות מבצעי הקפאה בחו"ל-תזהרו לא לשים כספכם על קרן הצבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסור בידרשלי27/05/2011
פרופ' בידר שלום
בהמשך תשובתך לגבי 2 הפלות טבעיות . שאלת לגבי רירית הרחם , רירית הרחם פעם אחרונה היתה 9 האם זה בסדר?
פרופ' בידר אני גרה בארצות הברית ומאוד לא מרוצה מהרפואה כאן אחריי 2 הפלות טבעיות הייתי אצל 2 רופאים שאפילו לא חשבו לעשות ברור ובדיקת קרישיות יתר או אולי לבדוק אפשרות של קלקסן בכל מקרה לפעם הבאה.
בדיקת בטא 2 הם עושים 7 ימים לאחר בטא ראשונה.
אני מניחה שאני יכולה להרות הם קלקסן כמו שאמרת.אך בגלל שאני לא גרה בארץ האם כאשר הזרע תקין אפשר לעשות הזרעה ?
איני רוצה בכך אני לא מרוצה מהרפואה כאן ובעלי מתגורר בארצות הברית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011בזרע תקין ההזרעות לא כל כך מעלות סיכויי הריון ולדעתי זה לא שונה מיחסים ויחסים לפחות יותר נעימים.גשיהיה הריון תתחילי קלקסן.
זה שאת לא מרוצה מהטיפול אז או שאת באה לארץ לטפל או שאני אבוא לארצות הברית ואפתח מרפאה אצלכם.
תחליטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופסור בידר
שלי29/05/2011פרופ' בידר הלוואי והיה לי כאן רופא כמוך שיכול לענות על כל דבר ולהגיב לטיפול בצורה מהירה כמו שאתה מייעץ מה לעשות בפורום זה בכל מקרה עזרת לי המון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011בכל אופן בהצלחה ואם לא ילך תבואי לבקר במולדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרש בין הזרעות ועוד כמה שאלותמירי27/05/2011
היי
האם יש סיכון כשאין הפרש בין הזרעות?
חודש קודם עשיתי הזרעה שלא הצליחה והחודש הועלה המינון של האיקקלומין (למרות תופעות הלוואי שהיו), הרופא החליט שהזריקות יעשו לי יותר גרוע מהכדורים.
כמה צריכה להיות הרירית?
כמה צריכים להיות הזקיקים?
האם העובדה שרואים באולטרסאונד זקיקים רק בשחלה אחת אומר משהו? האם בכל זאת עושים הזרעה? או שצריך שבשניהם יהיו זקיקים?
האם העובדה שלוקחים איקקלומין מחייבת שתהיינה ביציות בזקיקים? אפשר לבדוק בכלל ביציות בזקיקים או רק בשאיבה?
כמה הזרעות עושים עד שעוברים להפריה חוץ גופית? הקופה מממנת ללא הגבלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לתשובות
מירי28/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובות
מירי29/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרש בין הזרעות ועוד כמה שאלות - תגובה
ד''ר דוד ישי30/05/2011שלום מורן
יש לך המון שאלות. כדאי שתקבעי פגישה עם הרופא המטפל שלך ותקבלי ממנו תשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה המשמעות של התוצאה?מודאגת27/05/2011
שלום,
אני אחרי מחזור מנפילת הריון כימי כתוצאה מ- IVF ומתחילה טיפול חדש שוב...
אתמול עשיתי בדיקות דם ו-US.
ב-US נצפו 2 זקיקים בגודל 11X13 ו- אחד בגודל 11X11 (אני ללא הורמונים כלל החודש)., רירית 5.8 מ"מ
בדיקות דם - E2 = 336, פרוגסטרון 2.5
משום מה הרופא ביקש שאחזור על הבדיקות גם היום (לדעתי הביוץ עוד רחוק...). ב-US נצפה זקיק אחד בגודל 12, זקיק נוסף בגודל 12, כשהוא עכור ועוד זקיק בגודל 10 מ"מ. רירית 6.5 מ"מ.
ה- E2, משום מה ירד ל - 236.
שאלתי:
1. מה יכולה להיות המשמעות של ירידה ב- E2 לאחר יום?
2. האם זה נורמלי?
3. יכול להיות שזה בגלל ההריון הכימי?
4. האם העלייה ברירית לא הייתה אמורה לשקף גם את עלייה ב-E2?
אשמח להסבר... די מודאגת ממצבי. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה והמשך שאלה
מודאגת28/05/2011האם יכול להיות שהמצב הוא בשל הטיפול הקודם ב-IVF מחודש שעבר.
יש לציין שאת הבדיקות עשיתי ביום 8 וביום 9 למחזור.
תודה על תשומת הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עוברים - IVF ראשוןליאת27/05/2011
שלום רב,
שלשלום עברתי החזרת עוברים, שלושה במספר. עוד לפני ההחזרה היו לי כאבים בצד שמאל ונפיחות קלה בבטן התחתונה,האחות אמרה שאולי זה גירוי יתר. גם היום, שלושה ימים אחרי, אני חווה את אותם כאבים, לא חזקים במיוחד אבל תמידיים, לאורך כל היום. לפני מס' חודשים, עוד בשלב ההזרעות, הרופא גילה בא.ס רגיל מימצא אנדומטריוטי בגודל 1.3 ס"מ על השחלה השמאלית, כתב את זה בתיק אבל לא עשה כלום.
אני קצת מודאגת מהכאב שלא מרפה וגם מההתעלמות של הרופאים מהבעיה. אני בטיפולים כבר 3 שנים, שש הזרעות ואותו כאב מלווה אותי כל הזמן...
שאלתי היא, אני יודעת שאנדומטריוזיס יכול לפגוע בפוריות אבל לא בטוחה באיזה שלב, האם הוא יכול לפגוע ביכולת ההשתרשות של העוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה קטנה
ליאת27/05/2011קראתי שניתן לאבחן אנדו בוודאות רק בהיסטרוסקופיה מה שאף פעם לא עשו לי. האם יכול להיות שהבעיה גדולה יותר? כי הרופא ראה את המימצא באולטרה סאונד וגינלי רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה- פוספסתי וממש זקוקה לעזרתכם
ליאת30/05/2011קיוויתי שהכאבים יעלמו אך לא כך לצערי, הם מלווים אותי בכל רגע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ' שחר קול30/05/2011אנדומטריוזיס לא פוגע בתהליך ההשרשה ברחם.
לא ניתן לאבחן אנדומטריוזיס בהיסטרוסקופיה אלא בלפרוסקופיה.
אנדומטריומה בקוטר של 13 ממ היא לרוב ממצא חסר חשיבות מעשית. עדיף לא לנתח שכן ניתוח עלול לגרום לנזק לשחלה.
אם יש כאבים חריגים לאחר השאיבה יש להתייעץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין רופא מטפל - יש כמה
ליאת30/05/2011שלום ד"ר קול,
השאיבה ברמב"ם התבצעה (במקרה) על ידך, לפני שבוע בדיוק וההחזרה ביום ד' האחרון ע"י ד"ר ארליך. התקשרתי הבוקר ומאיה ביקשה שאתקשר אחרי 11:30 ולפני מס' דקות התקשרתי והיא אמרה לי שכבר יצאת. אני מוטרדת כי הכאבים הם כמו כאבי מחזור כולל כאבים ברגל השמאלית. אשמח אם תוכל לעזור לי להבין מה קורה שם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות
ליאת30/05/2011התבלבלתי בימים, השאיבה בוצעה בראשון שעבר, כנראה לא על ידך... לא משמעותי אך הייתי חייבת להתנצל.
לגבי הכאבים, הם לא חזקים במיוחד אבל קיימים כל הזמן והיום התחזקו, בעיקר כאב במפשעה ויורד לרגל... זה מלחיץ כי זה ממש כמו כאבי מחזור.הבטן כבר לא נפוחה ולכן אינני חושבת שזה גירוי יתר. אני יודעת שאנדו מתעורר לקראת המחזור, האם מזה אני אמורה להבין שהמחזור בדרך?
תודה רבה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאים... מתי הביוץ?שלי27/05/2011
אשמח לעזרתכם.
E2 421
LH 48
פרגסטרון 1.1
מתי הביוץ עומד להתרחש?
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לרופאים... מתי הביוץ? - תגובה
ד''ר דוד ישי28/05/2011שלום
אי אפשר לדעת בשלב זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי IVFלימור27/05/2011
אני אחרי IVF ראשון אמורה לעשות בדיקת דם ביום ראשון ההחזרה בוצעה ב-17.5 אני עם תמיכה של אנדומטרין והיום בבוקר קמתי עם דימומים קלים-כלומר בניגוב,האם זה אומר שהמחזור הגיע,האם יש להמשיך בתמיכה,האם לבצע בדיקת דם בכל מקרה ?(במידה והדימומים התגברו )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי IVF - תגובה
הדימום, אפילו אם הוא חזק, אינו שולל הריון. לכן, צריך להמשיך בתמיכה ולעשות בדיקת דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסור בידרשלי27/05/2011
פרופסור בידר שלום רב
לאחר הפלה טבעית שנייה בשניי הריונות הפלה בשבוע 5
בהריון ראשון פרוגסטרון היה נמוך מאוד בהריון השני התחיל תקין ובטא גבוהה ואז הפרוגסטרון ירד והיתה הפלה.
כל הבדיקות ההורמונליות תקינות כולל צילום רחם ובדיקת זרע טובה
לגבי בירור הפלות לא ביצעתי עדיין בדיקות
אני בת 35 בדיוק והזמן לא לטובתי וזה מלחיץ ולפי הבנתי הזרעה עושים כאשר יש בעיה בזרע.
ולמעשה אצלנו הכל תקין האם בכל זאת יש אפשרות לעשות הזרעות על בסיס טבעי או או שזה חייב להיות עם הורמונים?
לנסות לבד אני כבר מפחדת כי בשני ההריונות הגוף לא הגיב טוב להריונות הרגשתי ממש חולה כאילו זה וירוס . האם יכול להיות קשר לתגובת מערכת החיסון ?
ברור לי שמשהו לא תקין בתגובת הגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר27/05/2011תעשי בדיקת דם לקרישיות יתר .
האם רירית רחם יפה?אם כן נחכה לבדיקות של קרישיות.
את יכולה גם לנסות להרות ולקבל טיפול בקלקסן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום בעקבות צילום רחםגילי27/05/2011
מה הסיכוי לחדירת זיהום וגרימת דלקות חדשות והתלקחות ישנות בעקבות צילום רחם? ואיך אפשר לאבחן זיהום שחדר וגרם נזק (האם ע"י כאבים?, אולטאסאונד?)
כמה זמן לאחר הצילום ניתן לקבוע כי לא חדר זיהום או שחדר ולא הזיק/נוטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום בעקבות צילום רחם - תגובה
הסיכויים קטנים מאוד אם לא היה זיהום בעבר וגדולים יותר אם היה זיהום בעבר. במצב כזה כדאי לקחת אנטיביוטיקה מניעתית בזמן הפעולה. הסימנים לזיהום הם כאבים, לפעמים חום ושינוייםמ בספירת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שלי28/05/2011שלום לך
אין לך מה לחשוש הרופא שלי עשה לי אישית את הבדיקה ואמר שאין שום סיכונים והבדיקה היתה ממש כמה דקות ולא הרגשתי כלום
מה שחשוב כמו שד"ר ישי ציין זה לקחת אנטביוטיקה מניעתית ואני כבר לקחתי כדור יום לפני הבדיקה ועוד יומיים אחריי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים גבוהים יותר ב I.V.F?גילי27/05/2011
האם העובדה שבהפריה חוץ גופית מחזירים עוברים היא זו שמגדילה את הסיכוי להריון לעומת מצב של הזרעה ביום ביוץ? (וכל שאר הפרמטרים להשרשה והתפתחות זהים בשני המצבים?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים גבוהים יותר ב I.V.F? - תגובה
יש גורמים רבים לכך ש ל IVF יש בד"כ יתרון על הזרעה. העובדה שמוחזרים עוברים היא אחת מהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהI.V.F טבעי- המשך...
גילי28/05/2011מטופלות לא מעטות מספרות על כשלונות רבים בI.V.F עם הורמונים והצלחה בI.V.F טבעי.
מה דעתך על חוץ גופי ללא הורמונים? או על מתן הורמונים כמו בהזרעות שאיבה החזרה וללא מדכאי ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בלוטת התריסאח26/05/2011
שלום, אני סובלת ממעט תנודתיות בבלוטת התריס לעבר תת פעילות ומטופלת באלטרוקסין 50. בבעייתיות בבלוטה הבחנתי לראשונה לפני מספר חודשים כשנקלטתי להריון. עוד לפני בדיקת ההריון הרגשתי מעין חולשה כללית וסחרחורות ורופא המשפחה המליץ לי לבדוק את הבלוטה ועל הדרך עשה לי גם בדיקת הריון שיצאה חיובית. ההריון לא החזיק ונפל די מהר. הרופאה המומחית לבלוטת התריס נתנה לי מרשם לאלתרוקסין וציינה בפניי שברגע שאקלט שוב עלי לחזור אליה כדי לעלות את המינון של האלתרוקסין. אני שבוע אחרי הזרעה וקצת חשה סחרחורות ביומיים האחרונים אין לי מושג אם ההריון נקלט והשאלה שלי היא האם יכול להגרם נזק במידה ונקלטתי והבלוטה לא לגמרי מאוזנת לפחות עד בדיקת הבטא בעוד כ 5 ימים ואז אדע אם אני צריכה להגדיל את מינון האלתרוקסין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי בלוטת התריס - תגובה
לא, ל5 הימים האלה אין משמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעותסיון26/05/2011
אחרי 3 הפריות כושלות.(ללא החזרה)
כעת שוקלת לעבור לסוג טיפול של הזרעות.
האם ייתכן מצב שהזרעות כן יצליחו ויניבו פרי?
למרות שהפריות חוץ גופיות כשלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעות - תגובה
יתכן, אבל הסיכוי תלוי בסיבה המשוערת שבגללה לא היו הפריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות הורמנליותנועם26/05/2011
שלום,
אני בת 29, מנסה להיכנס להריון במשך 7 חודשים, המחזור שלי הוא מאוד קל ודימום קל של יום- יומיים ואח"כ רק מעט מאוד.
הייתי רוצה לדעת אם הבדיקות ההורמונליות שבצעתי תקינות:
(MCHC 36.20 G/DL ( 32.00- 35.50
ESTRADIOL(E2) 81.00 PMOL/L
FEMALE PMOL/L
FOLLICULAR PHASE 70-900
MID. CYCLE 140-1900
LUTEAL PHASE 70-1000
POSTMENOPAUSAL <150
LH 4.60 MIU/ML
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 2.0-11
MID.CYCLE 12-105
LUTEAL PHASE 0.9-13.0
POSTMENOPAUSAL 10.0-65.0
PROGESTERONE 1.10 NMOL/L
FEMALE NMOL/L
FOLLICULAR PHASE 0.0-1.0
LUTEAL PHASE 3.8-51
POSTMENOPAUSAL 0.0-1.0
PROLACTIN 302.60 M/UL
.ביום 09/01/2005 שונתה השיטה וערכי השוואה
TESTOSTERONE 1.90 NMOL/L
TSH 2.39 UIU/ML )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקות הורמנליות - תגובה
אם הבנתי נכון, רמת ההורמונים שרשמת תקינה. חסר הורמון חשוב - FSH* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע לא תקינהsim10026/05/2011
שלום רב,
בעלי ביצע 2 בדיקות זרע *400 וממצאי המורפולגיה לא מבשרים טובות , תוצאה זהה בשתיהן של מתחת ל-4% . שאר הפרמטרים שנבדקו עומדים בטווח .
היום הוא ביצע בדיקה זרע שלישית *6000 , מקווה שבדיקה זו תבשר לנו טובות .
שאלתי היא מהן האפשרויות מכאן והילך בהנחה והממצאים גם בבדיקה השלישית יראו תוצאות זהות לבדיקות הראשונות ?
מה עושים ?
אשמח לתשובה ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע לא תקינה - תגובה
לא ברור מה כתבת. כדי להשיבב צריך לדעת מה נפח הזרע, מה הריכוז שלו, מה אחוז התנועה ומה אחוז התאים הפתולוגיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)