מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהא30/05/2011
שלום,
בת 34.5 היום אני מתחילה סבב נוסף של IVF (בעיית זרע),
בבדיקת דם היום (יום 2 למחזור) - ביחידתנו מבצעים ב. דם ביום ה-2 או ה-3 למחזור-
LH 10.8
E2 92
PR 2.5
FSH 4.8 (בקשתי מהיחידה לבצע לי גם FSH בגלל שבמחזורים האחרונים יש לי דימום מועט במחזור שלא כבעבר).
1. האם הבדיקות תקינות?
2. קראתי שערכי ה-LH צריכים להיות מחצית מה- FSH (ואצלי להיפך).
תודה מראש,
ורד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול30/05/2011בהנחה שמדובר ביחידות החדשות - התשובות בסדר.
לא ברור מדוע LH גבוה יחסית ל - FSH. לפעמים זה מרמז לכיוון של בעיית ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי תגובה לגונל Fדנה30/05/2011
בוקר טוב
אנחנו אחרי 9 חודשי נסיונות להרות. 5 חודשים טבעי ו-3 הזרעות טבעיות.
החודש אני מטופלת בהזרעות עם גונל F,
5 ימים 75 ו-5 ימים 112.5 ללא תגובה משמעותית (2 זקיקיים בלבד).
מהו השלב הבא - האם משנים את ההורמונים? האם עוברים ל-IVF?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי תגובה לגונל F - תגובה
פרופ' שחר קול30/05/2011בהזרעות המטרה היא להגיע ל- 2 - 4 זקיקים לביוץ. לא יותר.
לכן התגובה שלך היא בסדר גמור.
אם לא יושג הריון ניתן להתחיל ישר במינון של 112.5
בשלב זה איני רואה סיבה לעבור ל - IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MTHFR וחומצה פוליתדורית30/05/2011
שלום, ותודה מראש על תשובתכם.
נמצאתי הטרוזיגוט ל MTHFR. שאר בדיקות הקרישיות כולל הומוציסטין, יצאו תקינות.
3 מומחים במחלקת IVF בה אני מטופלת טענו כי כמות רגילה של 400 מק"ג מספיקה והכמות המוגברת ניתנת כאשר מדובר במצב גנטי של הומוזיגוט (אני כאמור הטרו).
בהתאם להמלצתם פעלתי לאורך הזמן ועכשיו אני בהריון בשבוע 14.
לאחרונה, קיבלה חברתי הבחנה דומה - גם היא הטרוזיגות ובהתייעצות שהיא ערכה עם שני רופאי נשים מומחים (אחד מהם מתמחה בפוריות) של קופת חולים קיבלה המלצה שונה - חומצה פולית במינון של 5 מ"ג.
כעת אינני יודעת כיצד לפעול בהמשך וגם מודאגת קצת מהעבר - האם ייתכן וחשפתי עצמי או את העובר לנזק אפשרי?
בתודה ובברכה,
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MTHFR וחומצה פולית - תגובה
פרופ' שחר קול30/05/2011את בסדר גמור.
יש להמשיך במינון הרגיל.
אין צורך במינון של 5 מ"ג.
זה פשוט מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין+רונית30/05/2011
שלום רב!
אני אחרי החזרת 3 מוקפאים (ההחזרה היתה ביום ד' 25/5)
אני לוקחת פרוגינובה 3 פעמים ביום+אנדומטרין גם 3 פעמים ביום.
כבר כמה ימים יש לי כאב חזק בחזה(זה קורה לי לפני וסת)
רציתי לשאול האם אנדומטרין ופרוגינובה אמורים לעקב וסת?ז"א-כל עוד אני לוקחת אותם אני לא אמורה לקבל?
ייתכן וכאבים אלה מעידים על תחילת הריון או שעוד מוקדם לדעת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין+ - תגובה
פרופ' שחר קול30/05/2011התרופות מעכבות המחזור.
מוקדם לדבר על הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-אז ממה לדעתך נובע הכאב העז
רונית30/05/2011בחזה? ממה זה יכול להיות? האם זו אחת התופעות של נטילת פרוגינובה/אנדומטרין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-אז ממה לדעתך נובע הכאב העז - תגובה
פרופ' שחר קול30/05/2011אנדומטרין מכיל פרוגסטרון הגורם לגודש בשדיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת מינון פיוריגון האם נכון?גילי30/05/2011
במחזור בו הזרחקתי 100 פיוריגון במשך 6 ימים היו 2 ביציות 18 מ"מ ו 21 מ"מ.
הרופא רוצה להגדיל את המינון ל 150 במשך 6 ימים. האם זה נכון ???מה הוא רוצה להשיג
יותר ביציות??? האם צפוי גירוי יתר שחלתי במצב כזה?
(עושה הזרעות ,גילי 40).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת מינון פיוריגון האם נכון? - תגובה
פרופ' שחר קול30/05/2011בגיל 40 יש בהחלט לשאוף ליותר משני זקיקים ולכן השיקול נראה נבון.
הסיכון לגירוי יתר הוא אפסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייהאורטל29/05/2011
שלום רציתי לדעת אם לאחר הפרייה אני הולכת לים ואני בשמש זה יכול להשפיע על כישלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלכי בכיף ושימי קרם הגנה
נירית29/05/2011כמובן שביום של השאיבה, כדאי לנוח בבית. למחרת, אין שום בעיה ללכת לים, זה לא משפיע (למה ישר לחשוב על כשלון? תהיי אופטימית). רק אל תשכחי לשים קרם הגנה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרייה
אורטל29/05/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרייה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011אולי זה משפיע על הצלחה ,למה על כשלון?
בכל אופן אחרי שאיבה לא מרגישים ,בדרך כלל טוב ,ועדיף להשאר בבית ולמרוח את הקרם בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרייה
אורטל29/05/2011תודה על התשובה אבל רציתי לדעת שאם אחרי החזרת העוברים אני יכולה אולי לא באותו היום אבל אחרי שלושה ימים אני יכולה ללכת לים ולהשתזף אם זה יכול להשפיע על ההצלחה של להכנס להריון בבקשה תענה לי בדחיפות זה חשוב לי לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרייה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/05/2011יכולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסור בידרשלי29/05/2011
פרופסור בידר שלום רב
לפני שבועיים וחצי היתה לי הפלה טבעית והיה דימום חזק כמו ווסת אך הרופא חושב שזה היה דימום של הפלה . בטא היתה 3000 והתאפסה מהר מאוד פחות משבוע אתמול עשיתי בדיקת ביוץ ביתית שיצאה חיובית.
עקב 2 הפלות בשבוע 5 הבנתי ממך שהיית נותן קלקסן ופרוגסטרון עקב 2 הריונות הקודמים שבטא הכפילה אך הפרוגסטרון התחיל טוב וירד משמעותית.
במידה ואגלה הריון בעוד 14 יום מה עליי לעשות לפנות לרופא המטפל וישר על ההתחלה להזריק קלקסן ולהזריק פרוגסטרון או בכדורים אני פשוט לא מבינה ואודה לך עם תוכל להסביר לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011קודם יש לבצע בדיקות לטרומבופיליה.
אם תגלי שאת בהריון תתחילי קלקסן ופרוגסטרון ונראה מה קורה.
אם יהיו תוצאות של קרישיות ית\ר נבין מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך פרופ' בידר
איריס31/05/2011עברתי על הבדיקות האחרונות שעשיתי וראיתי שה E2 הוא 135
את ה AMH לא מצאתי אלה אם זה רשום בצורה אחרת
בכל מקרה אנחנו נפגשים אם הרופא היום, יש לך המלצות (חוץ ממה שהמלצת לבדיקות החוזרות) למה אני צריכה לבקש/ לשאול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת fsh גבוההאיריס29/05/2011
שלום
אני בת 42 ואחרי תקופה של שנה הפסקה מטיפולי הזרעה להריון מתורם.
כיום אני בזוגיות והרופא שלי שלח אותי לעשות בדיקות ביום השלישי למחזור ובדיקת הFSH יצאה 14.2
רצינו אני ובן זוגי לנסות בצורה טבעית אבל בעקבות הבדיקה הרופא שלי (שיש לנו פגישה איתו השבוע לגבי הבדיקות ודרכי פעולה) אמר שהרזרבה השחלתית ואכות הביציות שלי בעיתית ואני צריכ הטיפולי IVF וגם זה יהיה קשה
אני קצת מבולבלת ולחוצה מכל זה ואשמח להמלצות מה כדאי לעשות.
אני מתכוונת לעשות בדיקה חוזרת ואולי לקבל עוד דעה. אני בכללית מאזור המרכז יש למשהו המלצה על רופא טוב
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת fsh גבוהה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011תחזרי על הבדיקות בוסת כולל AMH ואז נוכל להגיד לך מה קורה.
יש להקפיד שיתנו גם תשובת E2 יחד עם FSH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' בידר...שאלה
איריס30/05/2011לפני שאני מעבירה לרופא שלי תוכל להסביר לי קצת על הבדיקות הנוספות שהמלצת לי?
עברתי על הבדיקות שעשיתי ולא ראיתי את AMH או שפספסתי
תודה
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' בידר...שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/05/2011אילו בדיקות המראות רזרבה שחלתית.
AMH הוא נמוך מאוד כשהרזרבה לא תקינה.
ה E2 צריך להיות נמוך כדי שנדע ערך אמיתי של FSH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכולה רק לעזור לך בזה
מודאגת31/05/2011שאת הבדיקה AMH עושים במס' בתי חולים בארץ
באופן פרטי
ולא דרך קופת החולים כי עדיין זה לא בסל
לכן הרופא גם לא נתן לך אותה
אלה אם כן זה השתנה לאחרונה ממש
כי עד לפני חודשיים זה לא היה עוד בסל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחסור בתרומת זרע למה?עמק יזרעאל129/05/2011
היתה כתבה בעיתון שיש מחסור חמור בתרומת זרע והמחירים בשמים. למה זה? מצוין שבחורה שמגיעה להפריה והיא לבד יכולה לחכות לתרומת זרע עד חצי שנה. ואילו זוג נשוי עם בעיית זרע יחכה שבוע. למה זה ? אם אני מגיעה להפריה אליכם אז אין באפשרותכם לספק לי זרע מתורם? הייתי רוצה לדעת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחסור בתרומת זרע למה? - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011תנסי אצל דר. רונן באסותא ראשון ותגידי לו שפרופ. בידר ביקש לעזור לך והוא יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הריון תקין?מאיה29/05/2011
שלום
קיבלתי מחזור 26.4. בדיקת הורמונים 24 למחזור E2=620, P=25. היום 34 למחזור עשיתי בדיקת דם ויצא 105.
האם זה תקין ומתאים לשבוע הריון בו נמצאת?
איזה שבוע זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הריון תקין? - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011זה שבוע 4 וצריך לחזור על הבדיקה לראות תקינות ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
מאיה29/05/2011שלום פרופ
מה הכוונה,שהבטא צריכה להיות גבוהה יותר בשלב זה בהריון?
הבדיקה תקינה ולחזור עליה זה רק לצורך מעקב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף פרופ' בידר כי כבר לא יכולה עוד
מאיה29/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011לא כתבתי שהבטא צריכה להיות גבוהה אלא כתבתי שיש לחזור בהפרש של יומיים לראות לפחות הכפלה של בטא,
השלשה של בטא זה אפילו יותר טוב ואם תעשי בדיקה עוקבת זה נותן אינדיקציה שבנתיים זה הולך בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההשואלת29/05/2011
כשאני מבירה שיער זה כואב, האם מותר להסיר שיער מהפנים עם פינצטה לאחר החזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבירה= מסירה
השואלת29/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011למה את לא עושה את זה לפני ההחזרה.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פרופסור בידר
השואלת30/05/2011אני עושה זאת לפני ההחזרה אך מה לעשות שהצמיחה של השיער מהירה וצריך לעשות גם במהלך ההמתנה כדי שאנשים לא יבהלו ממני ברחוב חחח.
עכשיו ברצינות מותר גם אם מדובר בכאב מסויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/05/2011fi/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?????????
השואלת30/05/2011לא הבנתי את התשובה, מותר או אסור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה????????? - תגובה
פרופ` דוד בידר30/05/2011מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן עם אנדומטריןאני29/05/2011
הם אנדומטרין מעוות בדיקת שתן להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן עם אנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית אוקראינה-cf וצהבת-דחוףאהובה-29/05/2011
לפרופ בידר-באחד הפורומים כתבה נתרמת שמתנהלות 2 תביעות כרגע לאחר תרומת ביצית בקייב
לאחר שאחת נדבקה בצהבת ולשניה נולד ילד עם CF
אני בלחץ שהרי בודקים CF וX שביר.פרופ בידר האם אפשר לסמוך על הבדיקות שלכם במאת האחוזים או שאתה ממליץ לעשות את הבדיקות הגנטיות לתורמת הכוונה לX שביר וCF
ומה קורה עם הצהבת
אני מבקשת תשובה ממצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה לפרופ בידר-דחוף
אהובה-29/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה לפרופ בידר-דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011לציין עוד שאני טיפלתי בעשרות נשים שעשו תרומה ולא זוכר תביעה אחת או תלונות לאורך שבע שנות יצירת ילדים יפיפיים.
אני חושב שעל ציבור הנשים בכלל ,זוגות בכלל וכולם צריכים להעריך פעולת הרופאים על פועלם.
נשים מארה"ב, אנגליה , איטליה ועוד באות לטיפולים אצלנו עקב כל היתרונות.
אם לא הפעילות היו נשים צריכות לחפש מזור בארצות ניכר.
כל ניסיונות ההכפשה יכולות דוקא לפגוע במטופלות שלנו שאם מחליט לא לטפל בהן.
ב 7 שנים יצרנו ,כל הרופאים הבכירים באסותא, עשרות לדים ועשרות משפחות מאושרות ובכתיבת שורות אלה עלתה בדעתי מחשבה אולי מגיע לנו פרס ישראל והדלקת משואות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית אוקראינה-cf וצהבת-דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011אין שום מקרה של צהבת.איך בכלל תעבור צהבת?
אם למשל יש צהבת לתורמת ,מה שלא יכול להיות כי הבדיקות מחמירות ותורמת עלולה ללכת לכלא אם תתרום עם צהבת,גם אז שיהיה לאישה בהריון זה כמעט לא סביר.
המקרה של ה CF -באוקראינה עושים מוטציות אוקראיניות בלבד ובארץ יהודיות בלבד והמקרה בארץ נובע מטעות במעבדה כאן לאחר שהובא דם תורמת לזוג שהבעל נשא ולא נבדק ואין קשר לאוקראינה.
הפרויקט באוקראינה מנוהל בשקיפות ובפיקוח משרד הבריאות ומי שמנסה ללכלך כאן שילכו ויעשו תרומה במקומות ללא שקיפות וללא פיקוח.
מי שמתחבא בעילום שם ומפיץ שטויות שיזדהה ונוכל גם לענות לו וגם לתבוע אותו על דברי בלע.
הפרויקט פועל דרך בית חולים אסותא 7 שנים ללא שום בעיות תוך פיקוח הדוק והתביעה היחידה את כה לא קשורה לתורמות באוקרינה.
כל הרופאים הבכירים עובדים דרך פרויקט זה עקב היושר , השקיפות ופיקוח המוסדות .
בגלל קנאת יהודים נחרב בית המקדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- AMHנילי29/05/2011
עשיתי בדיקת AMH
התוצאה 0.21
מה זה אומר?
מה זה תוצאה טובה? כמה עוד ביציות נשארו לי? כמה זמן? חודשים/שנים? האם זה שאני עם שחלות פוליציסטיות משפיע על הבדיקה הזו? האם העובדה שהייתי על גלולות מעל 10 שנים כשעשיתי את הבדיקה משפיע איכשהו?
תודה
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AMH - תגובה
ד''ר דוד ישי30/05/2011שלום
0.21 זו רמה מאוד נמוכה שמצביעה על רזרבה שחלתית נמוכה ועל ירידה בסיכוי להריון. לגלולות ולשחלות הפוליציסטיות אין השפעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא29/05/2011
שלום רב,
בת 35, בטיפולי IVF, בשניים-שלושה מחזורים האחרונים המחזור השתנה- יש דימום מועט, בניגוד לעבר, וכאילו המחזור "תקוע", (יוצא בעיקר בשירותים), אני אומורה להתחיל טיפול נוסף החודש, היום הוא היום השני למחזור האם עליי לבצע בדיקת דם גם כשהזרם לא חזק (אמורה לבצע ב. דם ביום ה-2 או ה-3 למחזור)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
א29/05/2011רציתי להוסיף שהטיפול הוא עקב בעית זרע.
האם מצב זה יכול לבשר את תהליך של סיום המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר דוד ישי30/05/2011שלום
הסבירות שהשינוי בוסת קשור באי ספיקת שחלות מוקדמת קטנה מאוד. התשובה לזה תהיה בפרופיל שתעשי. אם הוסת הוא כזה, אין מנוס אלא לספור את הימים בהתאם לדימום כמו שהוא. אם הפרופיל תקין צריך לחפש גורמים אחרים לשינוי בדימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)