מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם הריון תקין?מאיה29/05/2011
שלום
קיבלתי מחזור 26.4. בדיקת הורמונים 24 למחזור E2=620, P=25. היום 34 למחזור עשיתי בדיקת דם ויצא 105.
האם זה תקין ומתאים לשבוע הריון בו נמצאת?
איזה שבוע זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הריון תקין? - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011זה שבוע 4 וצריך לחזור על הבדיקה לראות תקינות ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
מאיה29/05/2011שלום פרופ
מה הכוונה,שהבטא צריכה להיות גבוהה יותר בשלב זה בהריון?
הבדיקה תקינה ולחזור עליה זה רק לצורך מעקב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף פרופ' בידר כי כבר לא יכולה עוד
מאיה29/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011לא כתבתי שהבטא צריכה להיות גבוהה אלא כתבתי שיש לחזור בהפרש של יומיים לראות לפחות הכפלה של בטא,
השלשה של בטא זה אפילו יותר טוב ואם תעשי בדיקה עוקבת זה נותן אינדיקציה שבנתיים זה הולך בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההשואלת29/05/2011
כשאני מבירה שיער זה כואב, האם מותר להסיר שיער מהפנים עם פינצטה לאחר החזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבירה= מסירה
השואלת29/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011למה את לא עושה את זה לפני ההחזרה.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פרופסור בידר
השואלת30/05/2011אני עושה זאת לפני ההחזרה אך מה לעשות שהצמיחה של השיער מהירה וצריך לעשות גם במהלך ההמתנה כדי שאנשים לא יבהלו ממני ברחוב חחח.
עכשיו ברצינות מותר גם אם מדובר בכאב מסויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/05/2011fi/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?????????
השואלת30/05/2011לא הבנתי את התשובה, מותר או אסור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה????????? - תגובה
פרופ` דוד בידר30/05/2011מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן עם אנדומטריןאני29/05/2011
הם אנדומטרין מעוות בדיקת שתן להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן עם אנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית אוקראינה-cf וצהבת-דחוףאהובה-29/05/2011
לפרופ בידר-באחד הפורומים כתבה נתרמת שמתנהלות 2 תביעות כרגע לאחר תרומת ביצית בקייב
לאחר שאחת נדבקה בצהבת ולשניה נולד ילד עם CF
אני בלחץ שהרי בודקים CF וX שביר.פרופ בידר האם אפשר לסמוך על הבדיקות שלכם במאת האחוזים או שאתה ממליץ לעשות את הבדיקות הגנטיות לתורמת הכוונה לX שביר וCF
ומה קורה עם הצהבת
אני מבקשת תשובה ממצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה לפרופ בידר-דחוף
אהובה-29/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה לפרופ בידר-דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011לציין עוד שאני טיפלתי בעשרות נשים שעשו תרומה ולא זוכר תביעה אחת או תלונות לאורך שבע שנות יצירת ילדים יפיפיים.
אני חושב שעל ציבור הנשים בכלל ,זוגות בכלל וכולם צריכים להעריך פעולת הרופאים על פועלם.
נשים מארה"ב, אנגליה , איטליה ועוד באות לטיפולים אצלנו עקב כל היתרונות.
אם לא הפעילות היו נשים צריכות לחפש מזור בארצות ניכר.
כל ניסיונות ההכפשה יכולות דוקא לפגוע במטופלות שלנו שאם מחליט לא לטפל בהן.
ב 7 שנים יצרנו ,כל הרופאים הבכירים באסותא, עשרות לדים ועשרות משפחות מאושרות ובכתיבת שורות אלה עלתה בדעתי מחשבה אולי מגיע לנו פרס ישראל והדלקת משואות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית אוקראינה-cf וצהבת-דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011אין שום מקרה של צהבת.איך בכלל תעבור צהבת?
אם למשל יש צהבת לתורמת ,מה שלא יכול להיות כי הבדיקות מחמירות ותורמת עלולה ללכת לכלא אם תתרום עם צהבת,גם אז שיהיה לאישה בהריון זה כמעט לא סביר.
המקרה של ה CF -באוקראינה עושים מוטציות אוקראיניות בלבד ובארץ יהודיות בלבד והמקרה בארץ נובע מטעות במעבדה כאן לאחר שהובא דם תורמת לזוג שהבעל נשא ולא נבדק ואין קשר לאוקראינה.
הפרויקט באוקראינה מנוהל בשקיפות ובפיקוח משרד הבריאות ומי שמנסה ללכלך כאן שילכו ויעשו תרומה במקומות ללא שקיפות וללא פיקוח.
מי שמתחבא בעילום שם ומפיץ שטויות שיזדהה ונוכל גם לענות לו וגם לתבוע אותו על דברי בלע.
הפרויקט פועל דרך בית חולים אסותא 7 שנים ללא שום בעיות תוך פיקוח הדוק והתביעה היחידה את כה לא קשורה לתורמות באוקרינה.
כל הרופאים הבכירים עובדים דרך פרויקט זה עקב היושר , השקיפות ופיקוח המוסדות .
בגלל קנאת יהודים נחרב בית המקדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- AMHנילי29/05/2011
עשיתי בדיקת AMH
התוצאה 0.21
מה זה אומר?
מה זה תוצאה טובה? כמה עוד ביציות נשארו לי? כמה זמן? חודשים/שנים? האם זה שאני עם שחלות פוליציסטיות משפיע על הבדיקה הזו? האם העובדה שהייתי על גלולות מעל 10 שנים כשעשיתי את הבדיקה משפיע איכשהו?
תודה
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AMH - תגובה
ד''ר דוד ישי30/05/2011שלום
0.21 זו רמה מאוד נמוכה שמצביעה על רזרבה שחלתית נמוכה ועל ירידה בסיכוי להריון. לגלולות ולשחלות הפוליציסטיות אין השפעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא29/05/2011
שלום רב,
בת 35, בטיפולי IVF, בשניים-שלושה מחזורים האחרונים המחזור השתנה- יש דימום מועט, בניגוד לעבר, וכאילו המחזור "תקוע", (יוצא בעיקר בשירותים), אני אומורה להתחיל טיפול נוסף החודש, היום הוא היום השני למחזור האם עליי לבצע בדיקת דם גם כשהזרם לא חזק (אמורה לבצע ב. דם ביום ה-2 או ה-3 למחזור)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
א29/05/2011רציתי להוסיף שהטיפול הוא עקב בעית זרע.
האם מצב זה יכול לבשר את תהליך של סיום המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
הסבירות שהשינוי בוסת קשור באי ספיקת שחלות מוקדמת קטנה מאוד. התשובה לזה תהיה בפרופיל שתעשי. אם הוסת הוא כזה, אין מנוס אלא לספור את הימים בהתאם לדימום כמו שהוא. אם הפרופיל תקין צריך לחפש גורמים אחרים לשינוי בדימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין גורם למחזור חלששני29/05/2011
הי,
האם אנדומטרין גורם לדימום שכבר התחיל להיות חלש ומונע מהמחזור להתפרץ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין גורם למחזור חלש - תגובה
אם את מדברת על דימום אחרי טיפול IVF שנכשל, התשובה היא כן. הפרוגסטרון יכול לשנות את הדימום או אפילו לעכב אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי IVFיעל29/05/2011
האם הריון אחרי IVF (איקסי) נחשב בכל מקרה הריון בסיכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחרי IVF - תגובה
ממש לא. הסיכון היחידי, בהשואה להריון IVF רגיל, הוא הסיכון הקצת יותר גבוה להפלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אל פרופ' דוד בידר-שאלה בבקשה דחוףמאיה29/05/2011
שלום פרופ
אני בת 27 הומוזיגוטית לפקטור 2. עשיתי אתמול בדיקת הריון שיצאה חיובית (הריון ספונטני).
במקביל לטיפול בהורמונים הייתי צריכה להזריק קלקסן, האם אני כן עכשיו צריכה להתחיל להזריק גם בהריון טבעי?
אני שבוע 4+4.
הומלץ לי על קלקסן 40 בהריון ואחרי לידה. להתחיל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל פרופ' דוד בידר-שאלה בבקשה דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ביום השישי לאחר החזרהשני29/05/2011
אחרי שימוש בקרינון שגרם לגירוד מציק עברתי לנרות אנדמוטרין הגרד פחת קצת אולם יום למוחרת החל דימום 6 ימים לאחר ההחזרה שממשיך כבר כמה ימים.
האם דימום כתוצאה מנרות שכיח?
האם יכול להיות שהמחזור הקדים בשבוע והופיע 6 ימים לאחר ההחזרה?
האם המעבר מקרינון לאנדמוטרין שאת הנר לקחתי בצהריים במקום בבוקר יכול לגרום לשיבוש?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ביום השישי לאחר החזרה - תגובה
החדרת התכשירים הוגינליים יכולה לגרום לדימום קל. גם אם מקור הדימום הוא ברחם, הוא אינו מעיד בהכרח על כשלון הטיפול. לא סביר שזה "מחזור".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלת שחלות פוליציסטיותנילי29/05/2011
הי,
אני אובחנתי בגיל צעיר - 12-14 בשחלות פוליציסטיות, ומאז אני על גלולות. בהתחלה השתמשתי בדיאנה ולאחר מספר שנים, הרופא ראה שאני מאוזנת הורמונלית והתחלתי לקחת גלולות יותר חלשות (מילאן).
היום אני בת 34.
לפני שלושה חודשים הייתי אצל גניקולוג והוא עשה לי בדיקה והשחלות היו ממש קנות (כמעט ולא ראה אותם).
הפסקתי לקחת את הגלולות לפני 3 חודשים, לבחון מה מצבי. ו - 3 חודשים כבר אין לי מחזור. אציין כי בתקופה הזו גם הייתי בלחץ מטורף בעבודה.
הלכתי שוב לגיניקולוג והשחלות כבר במצב נורמלי. אבל עדיין לא קיבלתי מחזור.
האם אני צריכה לדאוג?
האם זה נורמלי שלוקח זמן לגוף לחזור לעצמו ולקבל מחזור? האם אני צריכה לדאוג שלא אוכל להיכנס להריון?
תודה
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלת שחלות פוליציסטיות - תגובה
לעיתים לוקח לשחלות זמן להתאושש. יתכן גם שהשחלות מתנהגות כבר עכשיו כמו שחלות פוליציסטיות, למרות שבד"כ , אחרי תקופה ממושכת של גלולות, יש כמה חודשים של וסת סדיר עם ביוץ. לגבי הריון, אם הפרופיל ההורמונלי שלך תקין, אין סיבה שלא תוכלי להרות, אבל תזדקקי קרוב לודאי לעזרה בביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה fsh גבוהעמק יזראל129/05/2011
שלום ד"ר אני בשנות ה40 לחיי אחרי שתי הפריות שלא צלחו/ ביצית אחת גם לא טובה המליצו לי על תרומה. אני רוצה לנסות אצלכם שוב הפריה. קבלתי 6 מונוגון ביום. הfsh גבוה 15 ועולה מה ממליצים יש משהו להוריד את זה. אפשר וכדאי לבוא לנסות הפריה אצלכם. עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה fsh גבוה - תגובה
אני לא יודע לאיזה מהדוקטורים פנית. בכל מקרה, הסיכוי להריון, אם לוקחים בחשבון את הגיל שלך, את רמת ה FSH ואת תוצאות הטיפולים שעברת, הוא סיכוי נמוך מאוד מאוד, על תקן של נס כמעט. השאלה היא האם תרומת ביצית, עם כל הקושי הברור, אשר נותנת לך סיכוי הרבה הרבה יותר גבוה, אינה עדיפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי תודה ותשובה
עמק יזרעאל130/05/2011תודה רבה אבל רוצה אולי לנסות הפריה ואם לא יצליח אז תרומה. איך פונים ומגעים אליכם אני במכבי. אם עושה הפריה וצריכה תרומת זרע יש לכם אין מחסור אקבל מנת זרע. ואם קונה מנת זרע והביצית לא טובה מה עושים עם הזרע? וכמה עולה מנת זרע תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מאוחר מחזור סדירנירה29/05/2011
שלום רב,
לפני 5 חודשים הוצאתי התקן מירנה לאחר 3.5 שנים.אנחנו מנסים להכנס להריון ועדיין ללא הצלחה. המחזור סדיר כל 26 יום וביוץ מאוחר (ביום ה19-20 למחזור) ע"פ מעקב זקיקים אצל רופא הנשים. בדיקת הורמונים ביום השלישי למחזור היתה תקינה וכן עובי רירית הרחם תקין. יש לציין כי יש לי 2 ילדים עם הריונות תקינים וללא בעיה או קושי להכנס להריון.
מסיום קבלת המחזור עד למחזור הבא אני מרגישה כל הזמן התמתחויות, דיקרות ברחם וכאבים קלים בבטן תחתונה וגב תחתון, הרופא בדק לי ציסטות באולטראסנד ולא נראו ציסטות.
האם כדאי לעשות בדיקות נוספות/אחרות?יש שאומרים כי אחרי הוצאת התקן יש בעיה להכנס להריון או שזה פשוט לחץ וחוסר סבלנות..?
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ מאוחר מחזור סדיר - תגובה
5 חודשים הם זמן קצר. אם לא הייתה לך בעיה להרות בעבר, אין סיבה שתהייה הפעם, אלא אם עבר זמן רב מאז ההריון האחרון ואת כבר סביב גיל 40. קשה לי להניח שהביוץ שלך מקדים את הוסת רק ב 6-7 ימים ( שלב לוטאלי קצר מאוד) אז אולי אתם מפספסים את הביוץ? אגב התקן אינו גורם לבעיות פוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה להסבר על שלב לוטאלי קצר-תודה
נירה02/06/2011שכחתי לציין כי אני בת 35 והריון אחרון היה לפני 4.5 שנים. ב19.5.11 נראה זקיק לביוץ -גודל 19 מ"מ (ע"פ בדיקת אולטרסאונד) הרפא אמר שאני אמורה לבייץ ביממה הקרובה, וב28.5.11 קיבלתי את הוסת-26 יום בדיוק מהוסת הקודמת. מה זה אומר שלב לוטאלי קצר? בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
נירה31/05/2011שכחתי לציין כי אני בת 35 והריון אחרון היה לפני 4.5 שנים. ב19.5.11 נראה זקיק לביוץ -גודל 19 מ"מ (ע"פ בדיקת אולטרסאונד) הרפא אמר שאני אמורה לבייץ ביממה הקרובה, וב28.5.11 קיבלתי את הוסת-26 יום בדיוק מהוסת הקודמת. מה זה אומר שלב לוטאלי קצר? בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לבדיקת הריון אחרי IVFליאת29/05/2011
אני מטופלת בIVF עקב בעיות בספירת הזרע של בעלי.
בוצעה שאיבה של 8 ביציות, מתוכן הופרו 5 (ICSI).
הוחזר עובר אחד (8 תאים).
ביצעתי בדיקת דם לאחר 12 יום אשר הראתה רמת בטא בשיעור של 250 יחידות.
האם יתכן כי המדובר בהתפתחות של הריון תאומים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי ?
ליאת29/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע לבדיקת הריון אחרי IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011לדעתי התפתחות של אחד ושיהיה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאת29/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים להצלחת טיפול IVF?א29/05/2011
11 יום לאחר החזרת 2 עוברים טריים (החזרה ב-19/5), מחר ב.דם לבטא.
היום קמתי בבוקר עם כאבים דמויי מחזור. (כאב ראש,בטן תחתונה,גב תחתון..),דימום אין, יכול להיות כתוצאה מהתמיכה (קרינון).
מה הסיכויים שאכן הבטא תהיה חיובית מחר,למרות הסימפטומים האלו?
האם קורה שישנן תחושות של מחזור אך בפועל נקלט הריון?
נותר לי עובר אחד מוקפא. במידה ולא אקלט הפעם , האם יוכלו להחזיר לי את העובר המוקפא כבר במחזור הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים להצלחת טיפול IVF? - תגובה
התחושה של לפני וסת מופיעה גם בהריון צעיר. לכן בהחלט אפשרי שהטיפול יצליח.
החזרת עובר ים קפואים מיד לאחר מחזור טיפול תלויה במצב ההורמונלי, במצב השחלות שלך ובמדיניות היחידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)