מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה שאלות-אחרי החזרת מוקפאיםרונית26/05/2011
הי לכולן,
אני בת 29, בעלת שחלות פוליציסטיות ובנוסף-לבעלי יש בעיית מורפולוגיה(4% תאים תקינים, אך כל אשאר המדדים בסדר)
ivf ראשון כשל והייתי מאושפזת בעקבות גירוי יתר שחלתי
מאחר והוסת שלי לא סדירה, הרופאה החליטה לתת לי גלולות לחודש ואחרי זה לבצע החזרת מוקפאים
וסת אחרונה: 3/5- מאז לקחתי פרוגינובה לעיבוי הרירית. נכון ליום ההחזרה הרירית הגיעה כמעט ל8(למרות שבחודשים אחרים הרירית שלי עבה יותר,היו חודשים שהגיע ל10.5)
היום החזירו לי 3 עוברים(כי הפשירו 3 וכולם שרדו :)))
עכשיו אני ממשיכה פרוגינובה ולוקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום
רציתי לשאול מספר שאלות:
מאחר ולא קיבלתי דיכוי, באופן תיאורטי הוסת יכולה להגיע כל יום..מה שלא ברור לי הוא, אם הוסת היתה אמורה להגיע מחר לצורך העניין, ועדיין אין קליטה-כי הבנתי שלוקח כמה ימים להיקלט, אז כאילו שהטיפול מועד לכישלון מראש?
שאלה נוספת- מה מותר ומה אסור אחרי החזרה? הבנתי שיחסי מין אסור לקיים עד הבטא, ובכלל כל דבר שגורם לרחם להתכווץ
האם פעילות ספורטיבית מותרת?למשל: זומבה?יוגה?
האם מומלץ לשכב לנוח ביום שאחרי ההחזרה?
אני פוחדת שבגלל שהעוברים לא הוחזרו בביוץ, ובכלל בגלל שהם מופשרים,זה מוריד את הסיכויים לקליטה...
תודה :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה-אשמח לקבל תשובה
רונית27/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר fah גבוהמיכל26/05/2011
שלום
מלפני 7 חודשים ילדתי בת לאחר טיפול ראשון של ifv שעברתי אצלך באסותא ומאוד הייתי מרוצה מהטיפול המסור שלך.
אני בת 42.5 ומאוד רוצה לנסות שוב טיפול לילד נוסף מביציות שלי.
עשיתי החודש פרופיל הורמונלי ביום ה- 3 למחזור. קיבלתי מחזור ראשון כחודשיים וחצי לאחר הלידה. ומאז בכל מחזור יש יום 1 של דימום לא חזק במיוחד ואז נחלש מאד.
התוצאות של הבדיקה הן:
prolactin: 129
LH: 7.8
FSH:20.2
E2:קטן מ- 200 pmol/L
progesterone: 1.7
לפני הכניסה להריון ה-FSH היה 13.7
לפי מה שקראתי בזמנו עליך ראיתי שאתה מתמחה ב-FSH גבוה.
שאלתי האם לפי הפרופיל הנ"ל אוכל לבצע הפרייה מהביציות שלי ולא מתרומה. האם תוצאות הבדיקה ככה בגלל שזמן המחזור התקצר או בגלל שלא עבר מספיק זמן מאז הלידה - אני רוצה לציין שאיבדתי הרבה דם בלידה שהייתה קשה והייתי באפיסת כוחות תקופה מאוד ארוכה ורופא הנשים שלי אמר לי לחכות חצי שנה כדי לנסות שוב להכנס להריון ? לפני הלידה כל מחזור היה 3 ימים של דימום.
תודה
וסליחה על אורך השאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר fah גבוה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/05/2011מה הכוונה מתמחה בFSH גבוה? מה היום יש רוםא לכל הורמון?
אני עובד בבית חולים ועושה עוד דברים.
ה FSH בעיתי.
יתכן ותזדקקי לתרומה.
צריך לבדוק בוסת ביום 2 את ההורמון ולהחליט מה לעשות האם לשאוב או לא.
לא היית צריכה לכות אחרי הלידה אלא לנסות מיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמחות ב- FSH - תגובה
פרופ` דוד בידר27/05/2011כנראה מישהוא לא הבין אותי , בכל זאת אוכל לומר לך מה לעשות לאחר שנראה הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 הפלות - מה הסיבה עם הכל תקין ?יונית26/05/2011
שלום רב,
ב - 3 השנים האחרונות עברתי 3 הפלות , כולם בשבוע 5-8 , ביצעתי את כל הבדיקות :
צילום רחם - תקין
קרישיות-תקין
קריוטיפ-תקין
בדיקות דם שונות + הורמונים - תקין.
יכולת להכנס להריון - תקין
עם כך מה יכולה להיות הסיבה ?
אשמח עם תוכלו לחזור עם תשובה ? האם ישנה סיבה נוספת ? האם למרות תקינות הקריוטיפ אצל שנינו , עדין זה לא מספיק מבחינה גנטית ? האם אופציית תקלה בכרומוזמים ברגע ש"נפגשו " יכולה לקרות למרות תקינות הקריוטיפ ? במידה וזה הכן קרה , האם בהכרח יכול לקרות שוב ?
נ.ב יש לי 2 ילדים . , מ2 הריונות תקינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובתכם
יונית26/05/2011דרך אגב שכחתי לציין גילי 38
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שלי27/05/2011שלום לך
אני ממש מבינה אותך כי גם אני אחריי 2 הפלות טבעיות בין שבוע 5 ל-7 וגם הכל תקין
ולא מבינה מה הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם העליה תקינה?ליד25/05/2011
שלום רב,
עברתי IUI בתאריך 3/5
בבדיקות דם ב-19/5 התקבלו התוצאות
E2 - 1078
progesterone - 74.3
beta - 199
אח"כ בבדיקת דם ב-22/3 התקבלו תוצאות
E2 - 952
progesterone - 73.3
beta - 820
אח"כ בבדיקת דם היום, ב-25/3 (שבוע 1+5) התקבלו תוצאות
E2 -935
progesterone - 61.3
beta - 1958
הרופא שלח אותי שוב לבדיקת דם ביום ראשון ואני מודאגת -
האם הירידה בפרוגסטרון ובערכי E2 צריכה להדאיג אותי?
על מה הדבר מעיד?
האם יש עדיין סיכוי טוב להריון תקין?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם העליה תקינה? - תגובה
פרופ` דוד בידר26/05/2011נראה בסדר.
את כבר יכולה לעשות אולטרה-סאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיששששששששש
ליד26/05/2011תודה על התשובה
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי יתרונות ההזרעהמאיה25/05/2011
שלום רב,
ברצוני לדעת מהו היתרון של הזרעה על פני קיום יחסים? האם הבאת הזרע אל תוך חלל הרחם באמת מהווה יתרון עבור מי שהמערכת האורגנית שלה תקינה ובהנחה שנתוני הזרע תקינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי יתרונות ההזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/05/2011אם נתוני הזרע תקינים לעשות הזרעה זה לנסות להרות בלי כיף.
הסיכויים דומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי יתרונות ההזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/05/2011היתרון בהזרעה הוא של הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה בכל זאת מבצעים הזרעות?
שושה26/05/2011אם אין להזרעה יתרונות על-פני יחסים (כשאין בעיית זרע), מדוע בכל-זאת זה אחד השלבים "ההכחיים" בדרך להשגת היעד הנכסף?(עד כמה שאני יודעת קופות החולים מחייבות. אני טועה?)
מדוע לא מנסים מספר מסויים של סבבים עם הורמונים ויחסים בלבד, ולאחר מכן (במידה ולא הושג הריון) IVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה
מאיה26/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה בכל זאת מבצעים הזרעות? - תגובה
פרופ` דוד בידר27/05/2011אם הכל תקין עושים 3 סבבים של זריקות הורמונליות.
יש שעושים הזרעה ויש שלא.אני לא מצדד.
הסברתי לך את התועלת לרופא.
אם אין הריון ב 3 סבבים הולכים להפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץרעות25/05/2011
שלום,
שמי רעות ויש לי ילדב בת 3.5 אנו מנסים להרות פעם נוספת כבר חצי שנה ולא הצליח (ע"י חישוב ימי הביוץ המשוערים).
בחודשיים האחרונים קניתי ערכות ביוץ ואני בודקת כל יום מרגע סיום המחזור והערכות
לא מראות תשובה חיובית.
עלי לציין כי, הלידה של ביתי היו לי מספר פעמים דלקות ופטריות.
מה עלי לסיק מזה וכיצד יש לפעול אם בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר26/05/2011אני משער שאם לא ציינת אזי הלידה היתה רגילה.
אם הוסת שלך סדיר את לא צריכה לבדוק ביוץ אלא לקיים יחסים סביב יום 14.
אם לא ילך עוד 3 חודשים יש לפנות לברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץמאיה25/05/2011
שלום
אני בת 26,בדיקת E2 במחזור טבעי ביום 22 היתה 420, ביום 24: E2=625, P=24.9
מתי בערך היה ביוץ?תוך כמה זמן אמורה לקבל מחזור?האם העליה תקינה ויש סיכוי שאני בהריון?
אני ביום 30 ועוד לא קיבלתי מחזור למרות כאבי מחזור שיש לי, אז עדיין יש סיכוי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם לי.תודה
מאיה25/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה.תודה
מאיה26/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בבקשה-תודה רבה
מאיה26/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול26/05/2011הנתונים אינם מספיקים כדי לקבוע מתי היה הביוץ.
יש סיכוי להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותשיר25/05/2011
שלום רב!
1. עשיתי מספר הזרעות ללא הפסקה ביניהן, כאשר כל פעם לפני התחלת טיפול נבדק שרמות ההורמונים התאפסו ושאין ציסטות. עברתי ל- IVF. האם אוכל להמשיך גם במקרה זה ברצף? שוב, לאחר אותן בדיקות? יש לציין שאני מקבלת הורמונים במינונים די נמוכים (פיוריגון 75 לדוג') וזה לא שונה בהרבה מההזרעות
2. אני פוליציסטית שמבייצת לבד פעם ביובל. האם יש משמעות ליום התחלת הפרוטוקול? התחלתי בעבר משיקולים שונים גם ביום 9 למחזור, ביום 16... זה משפיע במקרה שלי על גיוס זקיקים או משהו אחר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שיר26/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות - תגובה
ד''ר דוד ישי28/05/2011שלום
אפשר לעשות טיפולים ברצף. למרות מה שציינת, עדיף לדעתי לעשות מנוחה של חודש בין לבין. אני חושב שרצוי שהתחלת טיפול תהיה במצב דומה ככל האפשר לתחילת מחזור נורמלית תתן תוצאה טובה יותר. לכן מה שחשוב הוא רמת ההורמונים ומצב הרירית ולא היום, גם אם צריך להסיג את האיפוס תרופתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהשירי25/05/2011
שלום, הייתי רוצה לדעת רמקולים בעוצמה גבוהה כמו בהופעה או בבית קולנוע יכולים לפגוע בעובר בגלל הקול הרועש והויברציות והרעד שיוצא מהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/05/2011לא.
רק בעור התוף.
אבל יכול להיות שהעובר שלך יהיה רוקיסט אם תמשיכי ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםרונית25/05/2011
בהתיעצות עם רופא הציע שתי אפשרויות להחזרה:
1. הפשרת 2 מוקפאים מטיפול קודם (יש 6 מוקפאים) ולהחזירם ביום 3.
2. הפשרת כל 6 מוקפאים, החזרה של אחד ביום 3, גידול שאר העוברים במעבדה עד לבלצוסיט והחזרה נוספת ביום 5-6, את ארבעת עוברים נותרים להקפיא שוב כבלצוסיט.
אשמח לדעתך, באיזו דרך יש סיכוי יותר טוב לקליטת הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר26/05/2011תשובה 1 נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
רונית26/05/2011האם לבלצוסיט אין יתרון ע"פ עובר בן 8 תאים בסיכויים לקליטת הריון?
אודה על הסברך - מדוע החזרה כפולה (כדברי הרופא), אינה מעלה את הסיכוי להריון?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011כאשר לא מצליחים להשיג הריון מתחילים להציע למטופלות כל מיני טכניקות שעושות רושם על המטופלת.
עובר 8 תאים ובלסטוציסט טוב צריכים להיות סיכויים די דומים.
יש הסכמה יותר ויותר להחזיר מוקדם כי אין כמו הרחם לגדילה ויותר טוב ממעבדה.
אין יותר הריונות בהחזרה כפולה ,בטח לא של קפואים.
הכל תלוי בטיב העובר ולא ברושם שיוצר המטפל.
אם העובר טוב יקלט גם אחרי יומיים, שלושה או חמישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח - דחוףבינה25/05/2011
ESTRADIOL (E-2) 595
LH <0.2
FSH 1.10
PROGESTERONE 14.5
BETA-HCG <5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך
בינה25/05/2011שבועיים אחרי הזרעה. יומיים לפני מועד המחזור.
האם זה מוקדם מידי לבצע בדיקת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך - תגובה
פרופ' שחר קול25/05/2011הבטא = 5 ,כנראה שלילי. אם לא יגיע מחזור - יש לשוב ולבדוק בטא עוד יומיים.
אין טעם לבדוק שאר ההורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו...
בינה26/05/2011תודה דר' קול.
את הפרופיל ההורמונלי המעבדה ביצעה מיוזמתם - כי לי הייתה רק בדיקת בטא.
את הבטא עשיתי שבוע אחרי נטילת אוביטרל. האם יש מצב שהאוביטרל השפיע על התוצאות יומיים לפני המחזור המשוער (יש לי מחזור סדיר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי לאחר החזרת עובריםשרון25/05/2011
שלום רב,
אני בת 39 אחרי טיפול IVF מס' 3.
סיבת אי פיריון - איננה ידועה.
אני ביום החמישי לאחר החזרת 3 עוברים טריים.
נוטלת 3 פעמים ביום estrofem וכן נרות utrogetan גם 3 פעמים ביום.
האמת היא שאני מרגישה די זוועה, בעיקר בערב ובלילה.
הבטן מציקה, מרגישה נפוחה ומלאה בגזים מוזרים שנראה לי שאינם נגרמים מבעיית עיכול, אלא יש לי תחושה כאילו יש לי "אויר" בחלל הבטן התחתונה.
בנוסף יש לי כאב מוזר בצד ימין באזור הצלעות שהתחיל אחרי ההחזרה
(אין לי מושג אם יש קשר)
אני מרגישה תופעות של שפעת, כל הגוף כואב, שלא לדבר על כאבים מטורפים בשדיים
ותחושה של חום למרות שאין לי.
בנוסף, במשך היום סובלת מכאבי ראש מוזרים.
האם תופעות אלו שכיחות בטיפולים הורמונליים מסוג זה?
האם כדאי לפנות לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים תופעות
עינת סויסה04/12/2011את יודעת שרון גם לי יש את אותם התופעות אני מתה לדעת מה יהיה איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר25/05/2011קודם כל תפסיקי אסטרופם ונראה מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה-כניסה להיריוןדנה25/05/2011
שלום,
שואלת את השאלה פעם שנייה כי לא קיבלתי פה תשובה.
רציתי לדעת מה הסיכויים שלי להכנס להיריון טבעי,
אני בת 37.5 עישנתי רוב חיי ושתיתי אלכוהול לעיתים.,
אני עובדת מסביב לגלובוס ומסתובבת בעולם כך שאני כבר עשר שנים עוברת בין שעוני זמן באופן קבוע-לא יודעת אם זה משפיע על פוריות
חשוב לציין שאף פעם לא ילדתי.
אני יודעת שלכל מקרה זה לגופו אבל אשמח לתשובה,
תודה רבה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה!!!!!
דנה25/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה-כניסה להיריון - תגובה
פרופ' שחר קול25/05/2011אם את מבייצת באופן סדיר, ומקיימת יחסים סביב מועד הביוץ במטרה להרות הרי יש לך סיכויים טובים.
אם לאחר חצי שנה של ניסיונות כנ"ל לא תושג המטרה יש מקום לברור מסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf האם התסמינים כמו בהריון טבעי?מ.ב25/05/2011
שלום
רציתי לדעת האם התסמינים שקורים בהריון טבעי בשבועות הראשונים קורים גם ב- IVF ???
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf האם התסמינים כמו בהריון טבעי? - תגובה
פרופ` דוד בידר25/05/2011לא הבנתי.
אם הכוונה שהריון והפריה יש להם אותם תסמינים אז לא.
אם יש הריון מהפריה או מטבעי יש אותם תסמינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהivf האם התסמינים כמו בהריון טבעי? - תגובה
פרופ` דוד בידר25/05/2011לא הבנתי.
אם הכוונה שהריון והפריה יש להם אותם תסמינים אז לא.
אם יש הריון מהפריה או מטבעי יש אותם תסמינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת משכחי כאביםמאיה25/05/2011
אני אחרי החזרה, עדיין לא יודעת אם אני בהריון או לא, למרות שבהשוואה לטיפולים קודמים אני חושבת שהתשובה תהיה חיובית.
האם מותר לקחת משכחי כאבים כמו אדויל או נורופן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת משכחי כאבים - תגובה
פרופ` דוד בידר25/05/2011לא.
רצוי אקמול או אופטלגין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מאיה25/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)