מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופהנטלי31/05/2011
לאחר טיפולי IVF נכנסתי להריון עם תמיכה של גסטון
לאחר 3 שבועות של שימוש בגסטון , לא היה ניתן למצוא את התרופה
והרוקחת נתנה לי progesterone injection ups
וטענה שזה אותו הדבר
האם נכון הדבר?
האם יש שינו בין התרופות
אני צריכה תשובה דחוף
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד''ר דוד ישי01/06/2011שלום
התכשיר דומה ויעיל באותה מידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לאחר הזרעהאח31/05/2011
אני לאחר הזרעה שנייה. עשיתי היום בדיקות דם - יום 13 לאחר ההזרעה ולהלן התוצאות: : אסטרודיול - 943 , פרוגסטרון - 29.6 והבטא - 6. ווסת עדיין לא קיבלתי ןיש לי כאבי חזה. כל זה לעומת ההזרעה הקודמת שאז בבדיקות הדם ביום ה 12 לאחר ההזרעה התוצאות היו שונות לגמרי: אסטרודיול - 147, פרוגסטרון - 2.3 ובטא - 5. התוצאות שקיבלתי היום קצת מוזרות.. הערכים של ההורמונים קצת גבוהים, לא? (ולצערי אני לא מדברת על הבטא)
ממה זה יכול לנבוע? אני קצת מודאגת ואודה להתייחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לאחר הזרעה - תגובה
אל תהיי מודאגת. חזרי על הבדיקה כעבור יומיים ותהיי הרבה יותר חכמה לגבי המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור קל-בטן יומיים לאחר החזרהשרונה31/05/2011
שלום רב,
יומיים לאחר החזרת עובר, סובלת מכאב בטן מטריד.
האם ניתן לקחת כדור קל-בטן?
האם מזיק להשתרשות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור קל-בטן יומיים לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/06/2011לא מזיק-אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןרונית31/05/2011
שלום,
אנו מנסים להיכנס להריון חצי שנה. בדיקת זרע של בעלי תקינה מלבד מורפולוגיה 12% שאמרו לי שהיא לא משמעותית בגלל שאר הנתונים (כמות וכו').
לפני כחודשיים הריון כימי. מחזור 26 יום בדרך כלל.
היום ביצעתי בדיקת פרוגסטרון שיצאה 18.8 וזה הוא היום ה- 23 של המחזור. האם תקין? מה הערכים של הבדיקה הזאת?
איזה בדיקות עליי לבקש כדי לראות אם יש בעיה אצלי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה עונים רק על חלק מהשאלות???
רונית01/06/2011אודה לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון - תגובה
הבדיקה מעידה על ביוץ . את לא אמורה לבקש בדיקות. הרופא אמור להחליט האם צריך לעשות בדיקות ואיזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפטיטיס ב'ששש31/05/2011
האשה נשאית לוירוס היפטיטיס ב'.
היא מקבלת טיפולים באמצעות התרופות הכי חדשות בתחום.
אחוז הוירוס הוא אפסי ולא פעיל (אבל קיים).
האם אנחנו חייבים להיות מטופלים רק בבית חולים רמב"ם ?
אנחנו מאוד לא רוצים את בית חולים רמב"ם לאור ניסיון מר מאוד, הן כשלון
הטיפולים והן בעיות אחרות שגרמו לנו, לרבות סיבוכים רפואיים.
האם ניתן להיות מטופלים בבית חולים כרמל או אלישע.
אנחנו מאוד מאוד מאוד רוצים לעבור.
נא תשובה דחוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפטיטיס ב'
ששש01/06/2011אנא תשובה דחוף מאחד הרופאים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף היפטיטיס ב'
ששש01/06/2011רופאים, בחיאת, אני מבקש תשובה דחוף
האם אפשר לקבל טיפול בבית חולים כרמל או אלישע.
דחוף מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים בבקשה תענו לשאלה שלי, תודה
ששש01/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שחר קול נא לענות לשאלה שלי
ששש03/06/2011האם אפשר לקבל טיפול בבית חולים אלישע במקרה זה.
תודה על תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפטיטיס ב' - תגובה
מרגע שנפתחה היחידה המותאמת לטיפול באנשים עם סרולוגיה חיובית ברמב"ם, אנחנו בכרמל מעבירים את כולם לשם. אני לא יודע האם זה מה שקורה באלישע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןננה31/05/2011
שלום ביום חמישי האחרון עשיתי החזרה של שני עוברים "טריים"היום עשיתי בדיקת שתן ויצא לי חיובי אבל..ביום שבת הזרקתי עוד שליש אוביטרל כמובן בהמלצת הרופא שלי כמה זמן אני צריכה לחכות עד שיעבור השפעת האוביטרל או שאין לזה חשיבות תודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי ערכי בטא
ננה31/05/2011מה ערך הבטא שצריך להופיע כשיש תאומים (או מעל כמה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים בבקשה תענו לשאלה
ננה01/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון - תגובה
רצוי להתרחק 7-10 ימים מזריקת האוביטרל
אין רמה של בטא שהולכת עם תאומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץעדי31/05/2011
שלום
אני בת 42 וכבר כמה חודשים בהליך של הזרעות+זריקות הורמונים ללא הצלחה.
בבדיקת האולטרסאונד ביום ה-12 למחזור אמרה הרופאה שהזקיקים קטנים וביקשה שאבוא שוב ביום ה-15. ואז התבשרתי מר שהזקיקים/ביציות קטנות .
מה המשמעות? לא בייצתי? (חמרות שביום ה-13 היו לי הפרשות דביקות והנחתי כי אני ביום ביוץ) אני אבייץ ביום ה-16 ו/או ה-17 או?
הטיפול שקיבלתי מהרופאה הוא לשתות כדורי אוסטרגסטן (1 בבוקר ו-2 בערב) אין לי מושג לשם מה?
האם זה אומר שהביציות/זקיקים ייגדלו? לא ייגדלו? לא בייצתי ולא אבייץ חודש זה?
לפני ביוץ הביציות הינן קטנות. האם אחרי הביוץ (אחרי שגדלו) הן חוזרות להיות קטנות או נעלמות? (אני פשוט סקרנית לדעת האם הביציות ייגדלו בהמשך ואז אבייץ או שאם הגעתי ליום ה-15 והן עדיין קטנות,אין סיכוי שייגדלו.
אודה מאוד מאוד באם תענו לשאלותיי.
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב
עדי31/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ בידר-זקוקה לעזרהדניאלה31/05/2011
אני כחודש לאחר הסטורסקופיה ניתוחית עברתי תפירת צוואר.
כחודשיים וחצי לאחר הפלה בשבוע 6 (אחרי החזרת מוקפאים)
וווסת אחרונה כחודש לאחר ההפלה,
מאז לא קבלתי מחזור כבר חודש וחצי בבדיקת אולטרסאונד לפני שבוע-רירית עבה,בדיקת הריון ביתית שלילית.
מה לעשות?כדי לעשות בכל זאת בטא?
היו לי מקרים כאלה בעבר אין לי ווסת סדירה,אני זוכרת שאז קבלתי טיפול בפרימולוט נור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ בידר-זקוקה לעזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/05/2011צריך בדיקת E2 ופרוגסטרון כדי לדעת מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו'פ בידר-עזרה בפענוח
דניאלה02/06/2011E-2 149
LH 6.30
FSH 6.30
הרופא לא נתן לי בדיקה לפרוגסטרון.
מתי ע"פ נתונים אלו אקבל מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו'פ בידר-עזרה בפענוח - תגובה
פרופ` דוד בידר03/06/2011לפי רמת ה E2 בלבד עוד לא התחלת תהליכי ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו'פ בנושא-עזרה
דניאלה03/06/2011ויש סיבה שבעל קול הרירית עבה,והמחזור מאחר?(ראה פוסט ראשון)
אני מציינת שוב שאני מטופלת בIVF עקב מחזור לא סדיר והפרעות ביוץ שנובעןת מ PCO* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו'פ בנושא-עזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר04/06/2011המחזור מאחר כי אין ביוץ וכאשר תהליכי ביוץ לא תקינים אין משמעות לרירית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו'פ בידר-בנושא
דניאלה04/06/2011תודה,
הגיע משהו דמוי מחזור אך עדיין חלש,בכל מקרה אני מעוניינת לנסות בעצמי(יכול להיות לי ביוץ תקין נכנסתי להריון לפני שנה ע"י איתורו,אחר כך הפלתי...)
לקחת בחשבון את ההכתמות כמחזור ולהתחיל לספור מכאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו'פ בידר-בנושא - תגובה
פרופ` דוד בידר04/06/2011זה לא משנה.מה שמשנה זה מה יראו בדיקות דם עוקבות ולכן יש לחזור על אסטרוגן ופרוגסטרון כדי לראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דניאלה04/06/2011אני יכולה לבקש בדיקה זו מרופא נשים שלא עוסק בפריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-בקשת עזרה
דניאלה04/06/2011ולאחר מכן לכתוב לך את התוצאות פה בפורום ותעזור לי לפענח אותן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני רופאה - אך בינתיים
נירית04/06/2011נראה לי כי את יכולה לבקש זאת גם מרופא הנשים שלך. ולאחר שיגיעו התשובות, פרופ' בידר יעזור לך. כמו לכולן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דניאלה05/06/2011אכן אני עושה זאת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרו'פ בידר
דניאלה05/06/2011הייתי אצל רופא נשים,הוא נתן לי בדיקות עוקבות אחרי דם ופרוגסטרון,
מתי לעשות אותן?
מה המשמעות של הדימום החלש שיש לי כרגע?ומה עם הרירית שהיתה עבה?(איך היא תנשור עם המחזור חלש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרו'פ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2011תעשי מחר ואז אומר לך מה קורה ומה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו'פ בידר-עזרה בתשובות
דניאלה06/06/2011בדיקות הדם שלי מהיום תוצאות להלן:
פרוגסטרון 1.7
אסטרדיול 80
מה לעשות הלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר או רופא-דחוף
דניאלה07/06/2011עזרו לי לפענח את התוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר או רופא-דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר08/06/2011התוצאות מראות שלא התחלת תהליכי ביוץ
הבדיקות ש"תקועות" כל הזמן על מספרים נמוכים דומים לערכי הורמונים של הוסת ולכן יש לפנות לרופא המטפל שיגד לך איךל להתקדם הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר-שאלה ועדכון
דניאלה10/06/2011הייתי אצל רופא מטפל חדש(הקודם לא מוכן לקבל אותי מחוץ לבית החולים)
הסברה שלו היא שהדימום האחרון כן היה וסת ע"פ ההורמונים כמו שאמרת לי,אבל כנראה שהדימום היה פנימי יותר..
הוא נתן לי לעשות מעקב זקיקים+דם להורמונים ללא הורמונים,ולנסות החודש הזה כך,עד שאני יעבור להחזרת המוקפאים בחודש לאחר מכן,
מה נראה לך לגבי זה?יש סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר-שאלה ועדכון - תגובה
פרופ` דוד בידר11/06/2011לא הבנתי מה זה פנימי יותר-אין דבר כזה.
יש לחזור על הבדיקות שבוע מהאחרונות ואחר כך נראה מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטרוזיגוטית פקטור 2אמא31/05/2011
ומקבלת קלקסן + אספירין.
האם תוספת של ויטמין E או OXYPURIN
יכולים לסייע במניעת הפלה ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה
אמא31/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא סינייםאמא31/05/2011
מה דעתכם על צמחי מרפא סיניים בשמירה על הריון ?
כלומר : מניעת הפלה.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה.
אמא31/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא סיניים - תגובה
פרופ` דוד בידר01/06/2011זה צריך לשאול את הסינים, לנו אין ניסיון בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שני אנשים מעולים שיעזרו לך
מלני02/06/2011שניהם נחשבים מאוד בארץ ובעולם בתחום טיפולי הפוריות באמצעות דיקור וצמחים
אייל פוליטי- תיכנסי לאתר שלו שולחים לו מייל והוא עונה מייד
מיקה קפלן 0507980494 היא למדה בסין והיא מרצה במספר מכללות בתחום , היא עבדה מספר שנים בבית חולים העמק בעפולה במחלקת IVF במעבדות,כך שיש לה ידע אדיר בתחום המדעי של הפריות, אני מטופלת אצלה והיא מדהימה ומקסימה היא תענה לך על כל שאלה עם חיוך ואנרגיות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקרה.
אמא03/06/2011הגעתי סוף, סוף לאייל פוליטי, והוא מקסים ! רוצה שידביק אותי בשלווה שלו !
וכמובן ברכה והצלחה בקליטה להריון ושמירה על ההריון, עד ללידת ילד/ה בריא/ה.
אכי"ר. שבת שלום וחג שבועות שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שני אנשים מעולים שיעזרו לך - תגובה
פרופ` דוד בידר03/06/2011שוב אני חוזר זה לא פורום לפרסום.
אין לי תגובה לגבי פוליטי ,שהספקתי להכירו ,אך לענות בנושאי רפואה הפך לכלל עיסוקם של מספר שרלטנים העוסקים גם בעינינ דת.
לעניין הסינים-לאחרונה פנו אלינו מספר מרכזים בסין לבוא ולהרחיב את הידע הלא גדול שלהם בענייני פוריות והפריה היות ורמת החיים עלתה וכעת יש להם יותר אפשרויות לשלם לטיפולים..
היות והשאלה הייתה בענייני צמחים אז בבית חולים העמק לא נותנים צמחים לא בהפריות ולא למניעת הפלות.דרך אגב, אחוז ההפלות באוכלוסיה בכלל היא 10% מההריונות ובספרות ראיתי שבסין זה לא שונה ,למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים
מלני05/06/2011אמרתי שמיקה עבדה מספר שנים במעבדות בהעמק ולכן יש לה הבנה בנושא וניתן לדבר איתה במונחים של טיפולי פוריות והיא תבין, אני מתנצלת אם השתמע מדברי שיש טיפול בצמחים בהעמק, לי היא מאוד עזרה יכול להיות שזה פסיכולוגי, הכי חשוב שכל אחד יבחר בדרך שגורמת לו להאמין שהוא יצליח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים - תגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2011השאלה הייתה לגבי שמירת הריון או מניעת הפלה אז מה הקשר שמיקה עבדה במעבדה?
היא הייתה צריכה לראות הריונות והפלות ובטוח בזה היא לא התעסקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים
מלני05/06/2011רשמתי שיש לה נסיון וידע בתחום ושהיא יכולה להתייעץ איתה בחינם זה הכל, היא לא חברה שלי ואני לא מקבלת ממנה אחוזים , אבל כשהייתי צריכה ייעוץ טלפוני בתחום לפני שנהייתי מטופלת שלה היא מאוד עזרה לי בחינם ,והיא אחת המרצות המובילות בתחום הצמחים והפוריות בארץ, בסה"כ ניסיתי לעזור לבחורה שחיפשה עצה בתחום והפנתי אותה לשניים שאני וחברותיי מנסיוננו העשיר מאוד (לצערנו :)) חושבות שהם הכי טובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בצמחים לא מונע הפלה!
גו'לי06/06/2011צר לי לאכזב אך מניסיון וניסיונות חברותי הטיפוליים בצמחיים כל המיסביב לא עוזר
אך לא מזיק.
אולי לפני השאיבה וההחזרה כן ממליצה לעשות עיסוי בבטן התחתונה עוזר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשירי31/05/2011
שלום, אני נמצאת בשבוע 6. במהלך טיפול ivf סבלתי מגירוי יתר ואחרי החזרת שני עוברים טריים הגירוי יתר החמיר (נפיחות בבטן, בחילות, שילשולים וכאבי בטן וגב חזקים). בשבוע האחרון הסימפטומים התמעטו וכמעט פסקו. נאמר לי שתופעות של גירוי יתר ילוו אותי במהלך השליש הראשון. האם יש סיבה לדאגה לכך שהם הפסיקו, האם זה אומר שמשהו לא מסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
פרופ' שחר קול31/05/2011לא. יש לבצע בדיקת א.ס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסנפתי פעמיים סינרלנועה31/05/2011
בוקר טוב,
אם בטעות הסנפתי פעמיים סינרל בבוקר במקום פעם אחת? האם זה מסוכן או יכול לפגוע בתהליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
נועה01/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסנפתי פעמיים סינרל - תגובה
פרופ` דוד בידר01/06/2011לא יקרה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן הסינרל מדכא ביוץנועה31/05/2011
שלום רב,
מה זמן הסינרל מדכא ביוץ? אני מפחדת לבייץ לפני השאיבה, וכמה ימים מזריקים מונוגן עד השאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
נועה01/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן הסינרל מדכא ביוץ - תגובה
סינרל מדכא ביוץ כל זמן שנוטלים אותו. השפעתו אינה נחוצה ברגע שנותנים אוביטרל. משך הטיפול במנוגון משתנה ותלוי במינון ובתגובת השחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH וביוץתמר31/05/2011
בת 36.5 אמא לשניים שנהרו באופן טבעי (בני 7, 2.5).
מזה כשנתיים סובלת מגלי חום והזעת לילה במיוחד לקראת ובימי הווסת.
לפני כחצי שנה התחלנו בנסיונות להרות ולהפתעתנו נקלטתי בנסיון הראשון. לצערי ההריון הסתיים בשבוע 7 כשלא נמצא שק הריון ברחם (הריון כימי) ועברתי הפלה טבעית. מאז המשכנו בנסיונות, עד כה ללא הצלחה.
לפני כשבועיים עשיתי בדיקת דם (ביום השני של המחזור) וערך ה FSH יצא 12.9. מקריאה ברשת אני מבינה שמצד אחד מדובר בערך גבוה אבל מצד שני הבדיקה נעשתה ביום השני ולא השלישי של המחזור. במקביל ולבקשתי ביצעתי מעקב זקיקים אצל רופא הנשים שלי. ביום ה- 13 של המחזור נצפה זקיק בגודל 20 מ"מ ("מקסימילי" לדברי הרופא), רירית רחם תקינה וכו' ונקבע שאני ממש לפני ביוץ.
מה אני שואלת?
באופן כללי, האם יתכן שעם ערכי FSH גבוהים מתפתח זקיק?
האם יתכן שבגלל שערכי הFSH גבוהים הזקיק אינו מכיל ביצית ולא התרחש ביוץ?
האם במקרה בו נצפה זקיק שהתפתח כראוי והגיע לגודל מקסימלי ניתן להסיק כי ערכי ה FSH אינם רלוונטים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH וביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול31/05/2011כן, FSH זוכה לתשומת לב רבה מידי. מדובר במדד גס מאוד למידת תגובת השחלות לגירוי.
אם יש לך ביוץ - יש סיכוי להריון.
FSH רלוונטי כאשר שוקלים טיפולי פריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית אחרי IVFפוגי31/05/2011
בצענו בדיקת הריון ביתית אחרי טיפול IVF והחזרה, הבדיקה נעשתה 6 ימים לפני מועד בדיקת הדם להריון ויצאה שלילית, האם אנחנו לא בהריון ? האם יש טעם לבצע את בדיקת הדם במועד שנקבע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ביתית אחרי IVF - תגובה
פרופ' שחר קול31/05/2011יש לבצע במועד שנקבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)