מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תודה על התשובהשרון19/04/2011
שלום אני בת 27 אמא לילדה
עשיתי הפרייה לפני 4 חודשיים ונקלטו 2 העוברים אבל לצערי הייתה לי הפלה של שתיהם בשבוע 15
נשארו לי 6 ביציות יפות מאוד
במחזור הבאה אני ממשיכה את הטיפול מה אחוזי הצלחה לקלט להריון???
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על התשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011סביב ה 20% בהחזרה של לפחות שניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דחוף
שרון20/04/2011לפני 4 חודשיים שלחתי הודעה לפני שעשיתי את ההפריה הראשונה וששאלתי מה הסיכןי שלי לקלט להריון בהפרייה שאני בת 27 אמא לילדה ואצלי הכול תקיו
שחר קול רשם לי סביב ה 40 אחוז אז למה עכשיו זה 20 אחוז בגלל ההפלה????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2011לא במוקפאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
שרון21/04/2011גם בהפרייה הראשונה היה לי ממוקפאים ושתיהם נקלטו לי אז יש סיכוי שגם פעם שניה יתפס מהר כמו הראשונה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשאות לגן CFת'19/04/2011
האם ייתכן מקרה בו גבר בעל נשאות לגן CF (לא חולה, אלא רק נשא) יהיו לא בעיות פוריות בדיוק כמו גבר אשר חולה במחלת ה-CF? כלומר, חסימה בצינורית הזרע או לחילופין אי קיום של הצינורית? שאלה זו נשאלת, מאחר ובוצע בדיקת זרע, כולל סריקת זרע בטיפות ולא נמצאו תאי זרע. אשמח לקבל מעט אימפורמציה בנושא זה, וכמו כן כיצד ניתן לבדוק מה מקור הבעיה ודרכי הטיפול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשאות לגן CF טרם נענתי...
ת'20/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם בעלי נשא
da20/04/2011בעלי נשא של הגן, וגם לא לא נמצאו בבדיקה רגילה שום תאי זרע. עשינו הליך של השבחה לפני ניתוח טסה ואז מצאו שם תאי זרע לשאיבה. בשאיבה נמצאו 12 מנות. לאחר מכן הולכים ישר לivf ולא עושים הזרעות וכו'.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשאות לגן CF - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011כמובן שיש קשר בין הנשאות לחוסר הזרע.
אנחנו מכירים את הקשר הזה וזה נובע מהמבנה הגנטי של בעלך.
בכל גבר שאין לו זרע בבדיקה ובעיה בצינורות אנחנו אוטומטית בודקים CF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשאות לגן CF
ת'21/04/2011האם נשאות לגן זה (CF) בהכרח גורם לבעיה זו? או שקיימים גם מקרים בהם הגבר נשא של הגן, אך אברי הרבייה אצלו תקינים?! האם ישנם סטטיסטיקות/אחוזים (באוכלוסייה) של גברים אשר נשאים של הגן, אך הדבר לא פגע בהם בתחום זה?!
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשאות לגן CF - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011הטיפול במסגרת הפריה חוץ גופית בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרם נענתי, אודה לקבלת מענה...
ת'24/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי איקקלומיןקרן19/04/2011
אני לאחר שני נסיונות להכנס להריון בעזרת איקקלומין שלא צלחו (ללא תמיכה של אוביטרל וללא הזרעות). לקראת הנסיון השלישי רציתי לדעת מה מקסימום הפעמים שניתן להשתמש בתרופה ברצף וגם האם אין מנוס מאוביטרל והזרעות כדי שהטיפול יצליח הפעם? אציין שללא איקקלומין אין ביוץ בכלל בגלל שחלות פוליציסטיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי איקקלומין - תגובה
פרופ' שחר קול19/04/2011סביר עד 6 מחזורים.
אם אין הריון - לעבור לגונדוטרופינים.
יש לוודא צילום רחם תקין, וזרע תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי איקקלומין
קרן19/04/2011אוקי. ומה לגבי אוביטרל והזרעה? האם אפשר להמשיך לנסות להכנס להריון רק בעזרת איקקלומין או שאני חייבת להוסיף את התמיכות האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות יתר בשדייםגו'לי19/04/2011
בפיטמות אחרי החזרת עובר בתאריך 12/04 מזה יכול להיות? לא היו לי תחושות כאלה בהחזרות לפני והיו ברך השם המון!
חג שמח ותודה רבה רבה יישר כח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות יתר בשדיים - תגובה
פרופ' שחר קול19/04/2011כנראה על רקע רמת פרוגסטרון גבוהה. זה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובריםליאת19/04/2011
שלום לרופאים
07.04 הוחזר עובר 1 בדיקה דם להריון בתאריך 20.4
אני יודעת שמחר יש בדיקת דם רק שלצערי קיבלתי מחזור דמם ואני קצת מודאגת לצערי הרב זהו הטיפול האחרון שלי IVF
האם יש לי סיבה לדאגה
אודה לתשובתכם
תודה
חג שמח
סיגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' דב פלדברג19/04/2011לסיגי שלומות,
למרות הדימום מומלץ לבצע מחר בדיקת דם להריון כדי לקבוע בודאות שלא מדובר על הריון עם דימום אלא על דימום וסתי.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול אחרון IVF
ליאת20/04/2011שלום לרופאים
לאחר בדיקת דם אני לא בהריון
הרופא המטפל ביחידת IVF הסביר שזה הטיפול אחרון ואיין מנוס לפנות לתרומת ביצית
רקע כללי : עברתי ניתוח לפרוסקופיה לפני 3 שנים עקב ציסטות ואנדומטריוזיס
התחלתי טיפולי הפריה לפני כשנתים עברתי 7 שאיבות שמתוכם היה הריון ללא דופק
במסגרת טיפולי הפריה קיבלתי את המחזור טיפול ארוך שכלל:
דקפפטיל , מונופור , גונל F ואוביטרול
לתמיכה בהריון אוטרוגסטן 200 מ"ג - 3 פעמים ביום
וזה הטיפול שקיבלתי במסגרת במשך שנתים
שאלתי היא לאור זאת שקיבלתי אותו טיפול במשך שנתייים ללא שינוי
האם היה צורך לשנות את המינון הרפואי ?
כמו כן אשמח לקבל חוות דעת באופן פרטי
וכן המלצה להמשך טיפול בתרומה ביצית
תודה רבה
סיגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופפהההההסיוון19/04/2011
אם מקיימים יחסי מין ביום האחרון של המחזור זה אומר שאפשר להיכנס להריון או לא? כי אמרו לי שהסיכויים להיכנס להריון בזמן מחזור ממש נמוכים... אך הסיכויים עדיין נמוכים כאשר אני ביום האחרון של המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון שאלה-שאלה דחופההההההההה מאוד!
סיוון19/04/2011אמרו לי שלהכנס להריון בזמן מחזור זה דבר בעל סיכויים קלושים.ואני שכבתי עם חבר שלי ביום האחרון של המחזור שלי... יש איזה שהוא סיכוי שאני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופפההההה - תגובה
פרופ' דב פלדברג19/04/2011לסיון שלומות,
את יכולה אכן להיות רגועה. הסיכוי להכנס להריון תוך קיום יחסים ביום האחרון של המחזור שואף לאפס.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך פרופ' דב פלדברג!!!
סיוון19/04/2011תודה רבה רבה רבה רבה רבה!!! אני ממש נלחצתי! ואתה הרגעת אותי בשניה אחת!
פשוט תודה רבה!חג שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפיצה את שאלתי למה לא עונים לי ???מיטל19/04/2011
היי , חג שמח לכם !!!!!!!
אני עברתי לפרוסקופיה בחודש פברואר עקב הריון מחוץ לרחם והוצאת חצוצרה ,וגרידה לנקות את חלל הרחם קיבלתי וסת ב20 למרץ רגילה לחלוטין אחר כךהתחיל לי וסת שנייה בצורה מוזרה 12 לאפריל התחיל הדימום והפסיק ו15-16 זה שוב התחיל חלש וב17 לאפריל הדימום התגבר ועשיתי בדיקת דם להתחלת הטיפול הפריה ולמחרת18 לאפריל שוב אני מצרפת את התוצאות :
17/4
lh 11.6
estradl 300
progestron 1.8
18/4
lh 13.4
estradl 379
progestron 1.4
רציתי לדעת למה אי אפשר להתחיל טיפול של הפשרת מוקפאים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את שאלתי למה לא עונים לי ??? - תגובה
ד''ר דוד ישי19/04/2011שלום
הסיבה היא שכנראה בעקבות ההריון והניתוח, יש שיבוש זמני ,חד פעמי, של המחזור ההורמונלי שלך מה שיוצר מצב שאת לא במצב אופטימלי שבו ניתן להתחיל בהכנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר ישי חג שמח
מיטל19/04/2011תודה עכשיו אני רגועה יותר במיוחד ששמעתי את זה ממך שזה סיבה חד פעמית
שיהיה חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות בזמן ביוץ?מיקה19/04/2011
מעולם לא חוויתי ביוץ עם הפרשות חומות . בפעם האחרונה חיכינו לביוץ שהתחיל להראות יפה ב - 10/3 (רירית 8.7 וזקיק 19.5) קיבלתי 2 אוביטרל (בשעה 13:00 אותו יום) והזרעה התרחשה ב - 11/3... משבדיקה ביתית הראתה שאין הריון.. חיכנו למחזור שהגיע רק ב - 31/3.
ספירה לאחור של 14 ימים מה - 31/3 משאיר אותנו עם ביוץ ב - 18/3. מוזר כי בתאריך הזה היו הפרשות חומות קלות במשך יומים וחצי.. הייתכן שזה הביוץ?
בברכת חג אביב שמח
ותודה מראש
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות בזמן ביוץ? - תגובה
בהחלט מוזר . הסיכוי שעם זקיק בשל לא התרחש ביוץ בעקבות אוביטרל הוא נמוך מאוד. אם כך, מתוך הנתונים שמסרת , אין לי הסבר טוב לאיחור בהופעת הוסת. אבל זה קורה מפעם לפעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות חומות בזמן ביוץ? - תגובה
פרופ` דוד בידר19/04/2011הביוץ בטוח קורה אחרי אוביטרל סביב ה36 שעות.
ההפרשות החומות זה דם ישן וכנראה הופיע בעקבות ההזרעה.
הביוץ חל ב 12לחודש והוסת מגיע אחרי שבועיים אך גם יכולה להיות סטיה והוסת תקדים קצת או תאחר קצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי החזרהורד19/04/2011
שלום,
לפני 6 ימים עברתי החזרה (אוביטרל לפני 11 ימים) ומאז האוביטרל הרגשתי תחושה של נפיחות מולאות בבטן+רגישות בשדיים. התחושות המשיכו גם אחרי ההחזרה.
אתמול כבר לא היו כאבים בבטן והנפיחות נחלשת ונחלשת.
השאלה שלי היא, האם זה מעיד על כך שלא היתה השתרשות?כי שמעתי שאם יש הריון, בעקבות עליית הבטא, התחושות רק מתחזקות ובטח שלא מתחילות להעלם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי החזרה - תגובה
לא בהכרח. העובדה שאי הנוחות חלפה אינה שוללת את האפשרות שאת בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשלי19/04/2011
שלום ב4/4 הוחזרו בהפרייה 2 עוברים אתמול בטא 448.8 mIU/mL האם זה מראה על ריבוי עוברים על תאומים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
זה מראה שאת בהריון. לא ניתן ללמוד מרמת הבטא על מס' העוברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורופלוגיה נמוכה וגנטיקהמיי אגם18/04/2011
שלום רב,
האם מורפולוגיה נמוכה בבדיקה זרע הינה גנטית.
כלומר, אם לבעלי יש מורפולוגיה נמוכה בבדיקת זרע (4%)
האם הוא יעביר זאת גם לילדנו ?
(יש לנו ילד אחד - הריון ללא טיפולים, כ 3 שנות נסיון להרות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורופלוגיה נמוכה וגנטיקה - תגובה
יש אפשרות כזו. לצערי ברוב המקרים לא ניתן לבדוק את זה. כמובן שיש הרבה סיבות אחרות שאינן גנטיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סולבקס ואקמול ליקווי ג'לרונית18/04/2011
שלום,
אני יום אחרי החזרה והתקררתי האם מותר לקחת סולבקס למניעת ליחה ואקמול צינון ליקווי ג'ל 3 פעמים ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סולבקס ואקמול ליקווי ג'ל - תגובה
אפשר לקחת אקמול רגיל וסולבקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםמיטל18/04/2011
היי , חג שמח לכם !!!!!!!
אני עברתי לפרוסקופיה בחודש פברואר עקב הריון מחוץ לרחם והוצאת חצוצרה ,וגרידה לנקות את חלל הרחם קיבלתי וסת ב20 למרץ רגילה לחלוטין אחר כךהתחיל לי וסת שנייה בצורה מוזרה 12 לאפריל התחיל הדימום והפסיק ו15-16 זה שוב התחיל חלש וב17 לאפריל הדימום התגבר ועשיתי בדיקת דם להתחלת הטיפול הפריה ולמחרת18 לאפריל שוב אני מצרפת את התוצאות :
17/4
lh 11.6
estradl 300
progestron 1.8
18/4
lh 13.4
estradl 379
progestron 1.4
רציתי לדעת למה אי אפשר להתחיל טיפול של הפשרת מוקפאים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר19/04/2011יש עליה בערכי הE2 ולכן אני חושב שאת מתחילה תהליכים לקראת ביוץ ואפשר להחזיר עוברים במחזור טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ בידר-שאלהימית18/04/2011
מנסה להרות על בסיס מחזור טבעי ללא הורמונים.
יום שני: (יום 12 למחזור)
זקיק 14.5 מ"מ
רירית 8.2 מ"מ
אסטרדיול 781
פרוגסטרון 1.1
מחר יום שלשי ולא עושים בדיקות...
מתי להערכתך עלי לקחת אוביטרל,על מנת לא לפספס מחזור זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ בידר-שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/04/2011תעשי ביום רביעי כי לדעתי לא תפספסי, ואת האוביטרל כנראה יהיה צריך לקחת ביום ד או ה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-שאלה - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/04/2011יותר נראה לי לכוון יום ה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ בידר
ימית19/04/2011האחותהתקשרה אלי ביום שניו אמרה לי לקחת אוביטרל ביום ג' בלילה
ושאיבה תתבצע ביום חמישי.
להזכירך אני לפני IVF על מחזור טבעי ללא הורמונים.
ביום שני היה זקיק אחד בגודל 14.5 מ"מ
פרוגסטרון 1.1
אסטרדיול 781
האם לדעתך הזרקת האוביטרל ביום שלישי בלילה זה מוקדם מדיי?
לאור תוצאות של יום שני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה
ימית19/04/2011לדברי האחות,האסטרדיול מראה על ביוץ מאוד קרוב...
ולכן ניתנה הוראה להזריק אוביטרל יום ג' בלילה.
כולי חששות שמא טיפול יילך לטמיון
כיוון שאתמול,יום שני זקיק היה קטן
רק 14.5 מ"מ...
מה דעתך בנדון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקםיצה השאלה לפרופ בידר
ימית19/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011אני לא חושב שצריך לתת ביום שלישל אלא לבדוק ביום רביעי ואז להחליט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ימית20/04/2011אבל בינתיים יכול להיות ביוץ עצמוני ביום שלישי?
וזאת עפי בדיקת האסטרדיול שהייתה ביום שני 718?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידרימית18/04/2011
מנסה להרות על בסיס מחזור טבעי ללא הורמונים.
יום שני:
זקיק 14.5 מ"מ
רירית 8.2 מ"מ
אסטרדיול 781
פרוגסטרון 1.1
מחר יום שלשי ולא עושים בדיקות...
מתי להערכתך עלי לקחת אוביטרל,על מנת לא לפספס מחזור זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/04/2011עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)