מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת עובריםסיגל12/04/2011
עברתי ביום ראשון החזרת 3 עוברים -אמבריולגית לפני ההחזרה אמרה לי שיש
לי 3 עוברים , במהלך ההחזרה אף אחד לא שאל אותי כמה אני רוצה שיחזרו לי
(אני בת 40) וככשאלתי מה יהיה אם יקלטו כל השלושה הרופא ישר אמר נעשה הפחתה
רציתי שהרופא ידבר איתי ועם בעלי אך הדבר לא קרה.
3 העוברים שהתפתחו היו העיקרים וחשבתי שאולתי יש מקום להחזיר 1 ואם לא יצלח
בפעם יחזרו לי 2 אבל לא היתה לי האופציה בכלל להביע את דעתי האם זה בסדר?
גם לא קבלתי אינפורמציה לגבי כמה תאים היו העוברים.
למרות שעשתי זאת בבית חולים לא באופן פרטי הרגשתי שאני כמו בסרט נע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
ד''ר דוד ישי12/04/2011שלום
המידע על מס' התאים פחות חשוב בעיני ולדעתי גם אין לו משמעות מעשית . עניין מספר העוברים שיוחזרו לרחם הוא חשוב. עוד יותר מזה חשוב שתקבלו את ההסבר המלא מהרופא ואת ההמלצה שלו , אבל בסופו של דבר תחליטו אתם כמה עוברים להחזיר. אני מאחל לך שתהרי הפעם אבל אם תעשי טיפול נוסף תעמדו על זה. חשוב אבל שתדעי . החזרה של 3 עוברים אצל אישה בגילך די מקובלת ווהיא עומדת בהנחיות משרד הבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה חוות דעת רפואית. תודה!לבנת12/04/2011
לראשונה עשינו טיפול עם זריקות לאחר מס' הזרעות שלא הצליחו עם איקקלומין.
במשך שמונה ימים הזרקתי גונאל 75 וביום שישי הייתה הזריקה האחרונה.
במוצ"ש הזרקתי אוויטרל ובימים א' וב' היו הזרעות. (שנעשו לפני כשבוע)
ביום שישי עשיתי זקיקים והתוצאות:
עובי רירית :8.4 מ"מ תלת שכבתית.
שחלה ימנית: זקיקים של 16,13,12,11. מ"מ +קטנים.
שחלה שמאלית: זקיק 15 מ"מ. +קטנים.
דוגלס: ללא נוזל חופשי.
תוצאות בדיקות הדם:
E2- 3563
PROGESTERON- 2.2
שאלותיי הן:
1. האם טבעי שמאז הזריקות (עוד לפני ההזרעות )ועד היום אני עם כאבים בשדיים?
יש לזכור שעבר יותר משבוע מההזרעה האחרונה.
2. מאז ההזרעות אני עם כאבי מחזור הולכים וחוזרים וכאבים נוספים בבטן התחתונה לכיוון השמאלי. האם תופעה זו שתיארתי ותוצאות האולטרסואנד זקיקים ובדיקות הדם מתארות סיכוי שאכן נקלטתי וזה נעשה בשחלה השמאלית או שאין קשר בין הדברים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה חוות דעת רפואית. תודה! - תגובה
פרופ` דוד בידר13/04/20111.הכאבים בשדיים הן עקב רמות גבוהות של ה E2 וכך זה כאשר יש גירוי שחלתי על ידי זריקות.
2. הכאבים וכל התופעות שאת מתארת הן עקב הגירוי השחלתי שגרם לגדילת מספר זקיקים. השחלות כרגע גדולות ומגורות ולכן כל התחושות.
3. אין קשר בין האולטרסאונד והבדיקות לסיכויי ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה !!!!!!!!!!שירן12/04/2011
ביום א' ביצעתי בדיקת הריון , התוצאה הייתה 910 ואילו היום ביצעתי בדיקה נוספת והתוצאה הייתה 466 מדוע היייתה ירידה בערכים .??? האם זה סימן להפלה ??? האם זה אבוד ? או שיש עדיין סיכוי להריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה !!!!!!!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2011אם אין טעות בבדיקה זה נקרא הריון כימי-כלומר נקלט הריון היכשהוא אך לא התפתח.
יש לחזור על הבדיקה עד להעלמות מוחלטת של ההורמון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינרל וצינוןאור12/04/2011
שלום רב ,
אני משתמשת בסינרל ואני קצת מצוננת .
רציתי לדעת האם זה בסדר להישתמש באוטריבין כשעה לפני שאני לוקחת סינרל כדי לפתוח את האף ?
תודה רבה ,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינרל וצינון - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2011צינון ומשאף זה לא כל כך טוב אך את יכולה לקחת אוטריבין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון ודופקמיכאלה12/04/2011
שלום,
14.3 - שאיבה
17.3 - החזרה
1.4 - בטא 553
3.4 - בטא 1628
היום הרופא קבע לי תור לאולטראסאונד ראשון ע"מ לראות אם יש שק הריון ודופק
האם זה לא מוקדם מדי? לפי החישוב שלו היום אני בשבוע 6+1
אני לאחר IVF 4 ואני ממש ממש מפחדת שלא יראו היום שק הריון ודופק, מה הסיכויים שזה יקרה?
האם כדאי לי לדחות בשבוע את הבדיקה? מצד שני אני כבר לא יכולה עם המתח הזה ואני רוצה להיות מאחורי זה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי - בבקשה תענו לי
מיכאלה12/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מיכאלה12/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון ודופק - תגובה
ד''ר דוד ישי12/04/2011שלום
שק הריון ניתן לראות כבר ברמת בטא של 1000 . בשבוע 6 ניתן כבר לראות דופק. כך שבעיני התזמון של האולטרסאונד סביר. אני אישית מעדיף לחכות לשבוע 7.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה-מועד ביצוע היסטרוסקופילירון12/04/2011
לפני כמעט שבועיים ביצעתי גרידה (שבוע 7 ) בשל הריון לא תקין
הומלץ לי לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית
האם ניתן לעשות היסטרוסקופיה מחר? (שבועיים אחרי גרידה) או שכדאי לחכות לאחר קבלת הווסת?
אודה על תשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה-מועד ביצוע היסטרוסקופי - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2011לאחר וסת.
אבל למה לעשות בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.ראה תשובה בגוף ההודעה
לירון12/04/2011אני אחרי 2 הפלות וניתוח להוצאת חצוצרה. לאחר נסיונות רבים להרות ללא הצלחה. נשלחתי לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית לשלול הדבקויות או בעיה ברחם שיכולה לרמז על חוסר הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה-מועד ביצוע היסטרוסקופי - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2011אני בדרך כלל רואה באולטרסאונד אם יש חשד למשהוא לא תקין אך גם היסטרוסקופיה זה אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שבוע אולטראסאונד ראשון??אמא12/04/2011
שאלות:
1. באיזה שבוע אולטראסאונד ראשון ?
2. האם אפשרי לעבור אולטראסאונד לא וגינאלי ??
3. איזה בדיקות יש לבצע עד האולטראסאונד ?
ביצעתי מלא מלא בדיקות דם לפני ההריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה שבוע אולטראסאונד ראשון?? - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2011אני נוהג לעשו שבועיים אחרי הבדיקה החיובית הראשונה ואם זה לא וגינלי לא רואים הרבה.
למה, מה יקרה בוגינלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אמא12/04/2011זה בסדר לאחר 3 שבועות מאז הבטא לבצע אולטראסאונד ?
פשוט חג והרופאה שלי בחופש...
ובקשר לוגינלי : אמרו לי להזהר, הריון אוצר - תרומת בצית ...
מלבד מוליך האוטרגסטן, שום דבר לא נכנס לשם ... חחח ...
פרופ' בידר,
אוהבת את דיעותיך, ההומור שלך... גם אם ההיכרות שלנו היא רק בפורום.
חג שמחחח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2011זה בסדר כבר לעשות ואין מה לפחד מוגינלי וזה פחות מיהסים שזה גם מותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקוקלומין ואנטיביוטיקהנעמה12/04/2011
שלום
אני אמורה להתחיל לקחת איקוקלומין ביום חמישי, והיום קיבלתי ראפאפן בגלל דלקת גרון.מותר לקחת איקוקלומין עם אנטיביוטיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקוקלומין ואנטיביוטיקה - תגובה
פרופ' שחר קול12/04/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות פרופיל הורמונלישיגי12/04/2011
שלום,
עשיתי פרופיל הורמונלי ביום ה-2 למחזור (כי יום 3 יצא על שבת), ולהלן התוצאות:
Prolactin - 236
LH - Luteinizing Hormone - 8.8
FSH - 5.9
Estradiol (E2) - 425
Progesterone - 1.8
Testosterone Total -
1.5 nmol/L -קטן מ
אם אני מבינה נכון מחיפוש באינטרנט, ה - Estradiol (E2) גבוה מידי, ומעיד על רזרבה שחלתית נמוכה. אשמח לדעת מה המשמעויות. אני בת 35, לא הייתי בהריון אף פעם.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני קצת בלחץ ואשמח לתשובה..
שיגי12/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' שחר קול12/04/2011לא ניתן לקבוע ל סמך התוצאות מה הרזרבה השחלתית.
ממליץ בדיקת AMH לצורך קביעת הרזרבה השחלתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל
שיגי12/04/2011התוצאות לא מדאיגות? על מה הן יכולות להעיד בעצם?
סליחה שאני מטרידה, אני פשוט מאד מודאגת. הייתי עם גלולות 15 שנה וכל הזמן דאגתי שאולי זה פוגע באיזושהי צורה. ועכשיו עם התוצאות האלו אני לא יודעת מה לחשוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה שוב..
שיגי12/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיוע בפיענוח בדיקת זרעליאת12/04/2011
דחוף! זקוקה לעזרה בפיענוח. מנסים להרות כבר 9 חודשים. האם יש סיכוי באופן טיבעי או שאנחנו בדרך לטיפול? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והפעם הקובץ הנכון אנא הסירו הקודם
ליאת12/04/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהפעם הקובץ הנכון אנא הסירו הקודם - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2011סך הכל הזרע הזה צריך לתת הריון.
בדרך כלל צריך להיות מעל 20 מיליון בסמ"ק אך בדיקות הזרע משתנות.
לא חושב שיש בעיה אך עם זה חוזר על עצמו זה מתאים מאוד להזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
ליאת12/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם - לפני טיפולי פוריותקוקו1512/04/2011
שלום,
אני ובעלי מנסים כבר 8 חודשים, יש לי שחלות פוליצסטיות ומחזורים של 50-60 יום.
עשיתי בדיקות דם ולהל"ן התוצאות:
E2 - 353
PRO - 22.2
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - לפני טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' שחר קול12/04/2011היה ביוץ לפני כמה ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הריוןשי12/04/2011
שלום,
לאחר 4 טיפולי ivf נקלטתי להריון, הבטא הכפילה את עצמה יפה כל יומיים.
הפרוגסטרון היה נמוך 36 לתמיכה קיבלתי אוטרוגסטאן 300X3 ופרוגינובה 2 ליום. 4
ימים אחרי הבטא הראשונה התחיל דימום קל.
הוסיפו לי זריקות פרוגסטרון ריטאד חצי אמפולה פעם ב 5 ימים. למרות הדימום הבטא עלתה ועברה את האלף. בשבוע 6 התחילו התכוציות שלוו בדימום מאסיבי.
במיון לא נצפהעדות להריון ורופא אמר שכנראה ההריון נפל.למחרת הבטא התחילה לרדת עד להתאפסות.
שאלות:
מה גורם למצב כזה?
יש לי תור לרפא . מה עלי לשאול?
ישנם בדיקות שאני צריכה לבקש?
תודה רבה.ן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי בטעות
שי12/04/2011מקפיצה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2011אם יש לך תור לרופא את צריכה לשאול אותו את אותן השאלות שאת שואלת אותנו.
בטיפולי הפריה לפעמים נקלט הריון אך לא מתפתח היטב ויש לזה סיבות שונות.
זה תלוי בגילך וטיב העוברים.
אי התפתחות ההריון טמונה בעיקר בעובר ואם הוא לא תקין במבנהו אזי לא יתפתח.
יש הרבה פרטים שחסרים בסיפורך כך שאני מקווה שהרופא שלך המכיר אותך טוב יוכל לענות לכל שאלותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד'ר בידר- תשובות
שי12/04/2011אני עוד מעט בת34 עוברים טיפולים על רקע בעית זרע
ivf איקסי. בכל ההפריות יש לנו עוברים יפים לפי הגדרת הרופא..
בפרוטוקול האחרון היה שינוי, במקום פירוגון +מנוגון קיבלתי פירוגון +מנופור ודקא כמובן.
החזירו 2 עוברים בעלי 8 תאים יפים הרבה יותר מהפעמים הקודמות.
האם הפרוגסטרון הנמוך משפיע גם על התפתחות ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה- פרופ' בידר
שי12/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד'ר בידר- תשובות - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2011פרוגסטרון 36 זה גבוה ולא נמוך.
לא התמיכה היא שתקבע אם ההריון יצליח. מתן עודף פרוגסטרון מעבר למה שצריך לא מועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהימית11/04/2011
האם סטרואידים כגון DHEA
עוזרים לשפר את איכות הביצית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2011אין קשר בין תוסף המזון לביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב בהריוןממי11/04/2011
בת 36 מטופלת בכדורים פסיכיאטריים כבר 20 שנה.נשואה.מטופלת כיום בליתיום וזיפרקסה.עברתי טיפול הפריה אחד ללא הצלחה.יש צורך בהפריה בגלל בעיה גנטית של בעלי.צורך בPGD.רציתי לדעת אם כדורים פסיכיאטריים יכולים לגרום לבעיות או עיכוב בהיקלטות להריון.אני קיבלתי ייעוץ ממרכז טרטוגני מחקרי על התרופות שאפשר להמשיך טיפול בהם בזמן הריון.אשמח אם תענו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב בהריון - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2011התרופות לא גורמות לבעיות השרשה והיקלטות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת פרוגסטרוןחיה11/04/2011
בת 31 - בהזרעה השישית הנוכחית שביצעתי (עקב נתוני זרע בינוניים של בעלי), הרופא נתן לי נרות של תמיכה בפרוגסטרון כיוון ששלב הלוטאלי שלי קצר -
האם התמיכה בפרוגסטרון דוחה את מועד קבלת הווסת במקרה שלא נקלט הריון או שהווסת אמורה להופיע בזמן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכת פרוגסטרון - תגובה
פרופ' שחר קול12/04/2011כן, הפרוגסטרון עשוי לעכב המחזור אם לא מושג הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)