מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא שקצת ירדהרחלי18/04/2011
בהריון אחרי החזרת 2 עוברים טריים
שלשום (שבוע 4+6) הייתי מאושפזת בבית חולים בגלל הגירוי יתר שלי.
ב- 23:00 בדקו בטא - 2,680, אחרי 8 שעות (שבהם הייתי מחוברת לעירוי) לקחו שוב והיא ירדה ל- 2610.
אח"כ נצפה שק בתוך הרחם. האם הירידה בבטא בהפרש של 8 שעות מעידה על בעיה בתקינות ההריון או שיכול להיות הבדלים בדגימת הבדיקה?.. כמובן שאעשה שוב בדיקה אחרי החג.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא שקצת ירדה - תגובה
פרופ' שחר קול18/04/2011לא ברור מדוע עשו בדיקות כה תכופות.
מציע לברר נקודה זאת, שכן מדידת בטא מידי 8 שעות אינה הפרקטיקה המקובלת.
בכל אופן, אם נראה שק הריון ברחם - יש להמשיך ולעקוב בא.ס.
אין טעם להמשיך ולעקוב אחר הבטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי להכנס להריון?שירה18/04/2011
אני וחבר שלי שכבנו אתמול- 16/4 והקונדום נקרע, הוא אמנם לא גמר, אבל תמיד יש טיפות...
רציתי לדעת מה הסיכוי שלי להיכנס להריון?
(קיבלתי מחזור בתאריך 9/4 והתקרית קרתה שבוע אחרי....)
ואם עדיף לקחת פוסטינור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול18/04/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהמיכל17/04/2011
במאי אני אמורה להתחיל טיפול בגונל F אני בת 36 אמא לילדה בת 3 הכל תקין אצל שנינו ופשוט אין הריון כולל צילום רחם תקין. נאמר לנו היום שבעלי צריך לטוס ל4 ימים באמצע מאי לחול מטעם העבודה.אני לא רוצה לדחות יותר טיפולים האם יש אפשרות להתחיל טיפול ואם הנסיעה תצא סמוך לביוץ אז להקפיא זרע שהוא ישאיר לי לכמה ימים ולהשתמש בו בטיפול??
לא רוצה לדחות יותר..האם אפשר להקפיא אפילו בתשלום בשביל כמה ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/04/2011קשה למצוא מקום שיקפיא זרע להזרעה.
מציע לטפל כאשר בעלך בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב-ביציות שלא התפתחו כמו שצריךמאיה17/04/2011
שלום פרופ'
אני בת 27.לא ענית על שאלתי הקודמת. אני לא שאלתי בקשר לטיפול הקודם בו לא מצאו ביציות. השאלה שלי היא על טיפול בחודש זה (מונופור 6-8 וצטרוטייד ו2 אוביטריל) בו שאבו 4 ביציות ולמחרת ביום שישי הופרו 2 ביציות שאחת מהן לא היה עובר תקין ובשניה היתה הפריה והתחלקות לשני תאים. (הייתה התפחות הורמונים וזקיקים טובה)
היום ראשון אמרו לי שלא יוכלו להחזיר כי לא המשיך העובר להתפתח.(שאיבה יום חמישי)
שאלתי היא האם זה מעיד על איכות לא טובה של ביציות ושגם בשאר הטיפולים יהיה אותו מצב?
האם אפשר בטיפול הבא לשנות משהו בפרוטוקול כדי שיהיו ביציות באיכות יותר טובה ומבספר גדול יותר?
אני בד"כ הייתי עם מחזור סדיר עם עבר של הריון ספונטני שהסתיים בהפלה וכל הבדיקות שלי תקינות כולל צילום רחם ופרופיל הורמונלי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה-תודה
מאיה18/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם על שאלתי-אשמח לתשובה
מאיה18/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב-ביציות שלא התפתחו כמו שצריך - תגובה
פרופ` דוד בידר19/04/2011התגובה שלך לא מתאימה לגילך לכן אני משער שיש בעיה בביציות.
אי אפשר לשנות טיב ביציות אך ניתן להשתמש בפרוטוקולים אחרים ואולי יתנו תוצאות טובות יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתליאת17/04/2011
שלום,
בת 31 סובלת מאנדומריוזיס ליד שחלה שמאלית ובנרתיק.
אני אחרי מספר טיפולי ivf : עברתי שלוש שאיבות ו-9 החזרות כושלות.
בכל אחת מההחזרות לאחר מספר ימים יש לי דימום.
אני אציין שאני סובלת מדימומים שאינם מוסברים במהלך החודש ללא קשר לוסת. עשיתי היסטרוסקופיה ולדברי הרופא הדימום אינו מהרחם כמו כן בעת ביצוע ההחזרה האחרונה היו לי הפרשות שחורות והרופא בדק אותי לפני ההחזרה ודיווח לי כי הרחם נקי אך רואה את ההפרשות.
שאלותיי הן:
1. תוצאות בדיקת הדם טרם ההחזרה LH-6.6 E2-1003 PROG-2.9 עובי רירית 9.8
התמיכה שאני מקבלת 3 אסטרופם ו-4 אנדומטרין. האם יש מקום לתת תמיכה
חזקה יותר על מנת שלא אדמם מספר ימים מיום ההחזרה?
2. בשאיבה האחרונה נשאבו 19 ביציות והופרו 16 לדברי הרופא העוברים היו יפים
מאוד (לא נותרו עוברים כולם הוחזרו 2 טריים והיתר ב-3 טיפולי מוקפאים).
שאלתי היא האם ישנה אפשרות שלמרות ההפריות הכרומוזומים שלי ושל בעלי יחד
אינם מתאימים ולכן ההריון לא מחזיק , יותר נכון כלל לא נקלט?
אשמח לקבל תשובה למרות התיאור הארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חג שמח לכולם - ממתינה לתשובתכם
ליאת18/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת - תגובה
פרופ` דוד בידר19/04/2011הדימום לאחר ההחזרות יכולות להיות קשורות או לשאיבה או לטיפול תרופתי בזמן החזרת מוקפאים.
אם הבדיקות תקינות רק הרופא הבודק יכול להגיד לך מהיכן הוא חושב שיש דם.
התמיכה מספקת.
אין דבר הפרעות כרומוזומים שלך ושל בעלך וענייני התאמה.
סך הכל את מגיבה טוב ויש להמשיך הטיפולים כמו שעשית עד כה כי קליטה זה עניין של סיכוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
תקוה19/04/2011אני אכן מגיבה טוב לטיפולים שלפני השאיבה כי אכן שאבו ממני הרבה ביציות ורובן הופרו.
אך מדוע כל החזרה של עוברים בין עם מוקפאים ובין אם לא , אני מתחילה לדמם ימים ספורים לאחר ההחזרה , הדימום נמשך כמה ימים ואף נמשך עד קבלת הוסת?
האם נתקלת בעבר במקרה כזה שהיה דימום מתחילת ההחזרה ובסוף גם היה הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011לא צריך להיות דימום ימים ספורים אחרי החזרה ולא ברור לי למה זה קורה.
תשאלי את הרופא מה הוא רואה בבדיקתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, יש לי שאלה נוספת
ליאת29/04/2011לצערי הרב גם ההחזרה הזו לא הצליחה, לאחר 9 טיפולים שאף אחד מהם לא נקלט.
הרופא שאני מטופלת אצלו והן רופאים נוספים בעלי שם, מוביליי ההפריה החוץ גופית אינם יודעים להסביר מהיכן נובע הדימום.
עברתי היסטרוסקופיה על מנת לאבחן מהיכן הדימום וגם בבדיקה זו לא ידעו להסביר
ראו שהרחם נקי אך היה דימום וזו הסיבה העיקרית לייאושי.
האם הרופא אמור לבדוק מהיכן הדימומים גם לאחר ההחזרה, בימים שאני ממתינה עד לבדיקת הדם לבטא?
אם יש דימום בדרך לרחם אך לא ברחם ומתבצעת החזרת עוברים האם אינם נפגעים מהדימום בהחזרתם מכיוון שהמכשיר שממנו יוצאים יש עליו דם?
(לא ציינתי שנוסף להכל צוואר הרחם שלי מפותל).
לא יודעת מה לעשות.
אודה לך מאוד על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, יש לי שאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר01/05/2011אם ידועי שם לא ידעו איך אוכל להגיב אם אף פעם לא נבדק העניין על ידי.
בכל אופן לא שאין הריונות פשוט לא ברור לי מאיפוה הדימום וידועי השם היו צריכים לפחות לשער מה קורה.
זה שהצואר מפותל יכול להיות שזה משם או שבאמת יש בעיה וההריון לא נתפש ואת מדממת מהר יותר מהרגיל ואפשר לבדוק זאת בבדיקות דם או לעשות חישוב האם הדימום מתחיל לפחות אחרי 10-11 יום מהאוביטרל ואז יהיה דימום כי לא ניתפש ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטיפול לקראת החזרת מוקפאים
ליאת01/05/2011אני לא מקבלת אוביטרל ,אלא נוטלת 3 כדורי אסטרופם מהיום השני של הוסת ויומיים לפני ההחזרה 3 אנדומטרין.
וזהו הטיפול עד ליום 12 של ההחזרה.
בדיקות הדם שלי לפני ההחזרה LH-6.6 , E2-1003 פרוגרסורון-2.9 ועובי רירית 9.8
האם יש משהו מרמז בבדיקות דם על דימום צפוי?
משום שיומיים לאחר הבדיקת דם התחילו לי הפרשות חומות עד שחורות (סליחה על התיאור) ובבדיקת U.S יומיים קודם לכן הרופא לא ראה כלום.
אוליי יש תמיכה אחרת שיכולה לעזור לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטיפול לקראת החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/05/2011לפי הנתונים הדימום לא מהרחם ואני משער שזה מתעלת הצואר.
לפי האולטראה-סאונד והדם זה לא יכול להיות מהרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות שבעת ההחזרה
תקוה02/05/2011הדימום מצוואר הרחם יפגע בעוברים המוחזרים?
מכיוון שהקטטר שממנו העוברים עוברים נגע בדם בצוואר הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות שבעת ההחזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/05/2011לא צריך לפגוע בסיכויים להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התייחסותך, רציתי לברר
ליאת03/05/2011אני ביום 25.4 קיבלתי ווסת אך לצערי עוד היום תשעה ימים אחרי יש לי הפרשות
בצבע שחור( סליחה על התיאור) אני מבינה שהצבע של ההפרשות בגלל שזה דם ישן
אני מניחה שלוקח לדימום הרבה זמן עד שהוא יוצא בגלל שצוואר הרחם שלי מאוד מפותל.
האם ישנה אפשרות לנקות את הדימום הישן שנותר ולוקח לו זמן לצאת כך שלא יפריע ביום הביוץ או ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התייחסותך, רציתי לברר - תגובה
פרופ` דוד בידר04/05/2011אם זה מהצואר לא צריך לנקותוזה לא מפריע בקליטה.
ישלעשות החזרה תחת אולטרה-סאונדולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אם אני רוצה לנסות
ליאת04/05/2011להכנס להריון ללא טיפול האם זה יפריע לקליטה?
פשוט לא נותרו לי מוקפאים ואני שוב צריכה לעבור שאיבה.
ואני רוצה לקחת הפסקה של חודש- חודשיים ואולי ישחק לי קצת המזל ואני אקלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אם אני רוצה לנסות - תגובה
פרופ` דוד בידר05/05/2011לא יפריע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת?
ליאת05/05/2011יש סיכוי שאני אקלט טבעי למרות שיש לי הפרשות שחורות?
האם ההפרשות לא קוטלות את הזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת? - תגובה
פרופ` דוד בידר06/05/2011אם תהליכי הביוץ תקינים לא צריכות להיות שום הפרשות שחורות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףשרון17/04/2011
שלום רב אני אחרי הפלה של תאומים לפני שבוע עשו לי גרידה
נקלטתי בהפרייה ראשונה להריון אני בת 27 בריאה אמא לילדה
נשארו לי עוד 6 ביציות יפות מאוד
מה הסיכויים שלי עכשיו להיקלט בהפרייה שניה?אותו סיכויים כמו שנקלטתי בראשונה ?
והייתי בשבוע 15 היה לי לידה מוקדמת
ואים ירדו לי סיכוי ההצלחה לכול הזמן???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן17/04/2011ככל שמספר ההריונות בעברך גדול יותר הסיכוי להריון נוסף עולה, בהצלחה.
ייתכן שיש מקום לברר הסיבה להפלות החוזרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שרון17/04/2011גם אם זה פעם ראשונה שיש לי הפלה ???????
כי יש לי ילדה שבהריון שלה הכול היה בסדר
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בקרינוןmoria17/04/2011
ערב טוב אני בשבוע 8 לאחר ivf ביומיים האחרונים יש לי הפרשות מאוד סמיכות וכמות גדולה של החומר נפלטת החוצה האם זה תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בקרינון - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן17/04/2011קורה עם קרינון לפעמים, נא הקפידי על הוראות השימוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פרוגסטרון וE2 בי"מ 12יובל17/04/2011
בת 36, מנסה להרות לראשונה.
שלום, הבוקר ביצעתי מעקב זקיקים באולטרסאונד ובדיקת דם.
נמצא זקיק מוביל 16 מ"מ.
אולם תוצאות בדיקות הדם קצת מטרידות -
E2 - 972 pmol/l
ופרוגסטרון קטן מ-0.8
ביום השלישי למחזור בוצע פרופיל הורמונלי,
E2 - 433
והפרוגסטרון היה 1.8
האם יש סיבה לדאגה?
המחזור סדיר ואני מבייצת בסביבות יום 14-15 למחזור.
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי פרוגסטרון וE2 בי"מ 12 - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן17/04/2011הכל בסדר, לא ברור לי מה מטריד אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מוטרדת כי קראתי בכמה מקורות
יובל17/04/2011שה-E2 שלי גבוה מידי... המקסימום בי"מ 2-3 אמור להיות 200. אני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה.. תודה רבה וחג שמח
יובל18/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהאורית17/04/2011
שלום, לפני שבוע (יום ראשון שעבר) עברתי שאיבת ביציות, מספרן המדויק 24 ביציות.
יומיים לאחר מכן אושפזתי בבית חולים מכוון שהיו לי כאבי בטן מאוד מאוד חזקים ונפיחות בבטן, לא יכלתי לאכול, לצחוק, לישון על הצד וכו'.
נתנו לי אנטיביוטיקה + לוסק לבטן, יום שישי היה לי החזרה.
אמרו לי לשתות הרבה מים ולקחת כדורים, לנוח.נתנו לי מנוחה של עוד שבוע.
השאלה, מה אפשר עוד לעשות כדי שזה יעבור?
ואיך אפשר להוריד נוזלים שנשארו בבטן? מה ממומלץ?
אמרו שהשחלות קצת גדלו, ויש טיפה גירוי יתר של השחלות עקב השאיבה וריבוי זקיקים, מה כדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן17/04/2011נוחי, שתי הרבה והיי במעקב רפואי קפדני, המצב עוד עלול להחמיר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גרידהשרון17/04/2011
האם יכול להיות שאחרי גרידה בשבוע 15 תאומים שהיה איזה נזק ברחם?
אני אחרי שבוע אחרי הגרידה ועדיין יש לי מעט דימום האם זה בסדר??.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי גרידה - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן17/04/2011דימום יכול להמשך גם שבועיים לאחר גרידה כזו, אך הוא בד"כ הולך ופוחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שרון17/04/2011האם יכול שיש לי נזק ברחם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E2מיי אגם17/04/2011
אודה לעזרה בהבנת השינוי בערכי ה E-2 התוצאות:
יום 8 למחזור :
progesterone = 1.7
e-2 860
יום 17 למחזור
e-2 446
progesterone = 55.9
האם ה - e-2 צריך היה לרדת ?
מה זה אומר ?
( זו פעם ראשונה שהפרוגסטרון שלי עולה מזה כמה חודשים ...)
האם אלו ערכי הריון או שירידה בE-2 זה אומר שכבר לא יהיה הריון החודש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה הודעה,אודה לעזרתכם
מיי אגם18/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהE2 - תגובה
ד''ר דוד ישי19/04/2011שלום
ה E2 יורד לאחר הביוץ בשלב הראשון. רמת הפרוגסטרון טובה מאוד. כמובן שיש אפשרות להריון. לצערי לא ניתן ללמוד מרמת ה E2 והפרוגסטרון האם יהיה הריון או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 5 ו 4 ימים שק הריוןאתי17/04/2011
שלום,
הוסת האחרונה שלי היתה ב 10.3.11
נעשו שתי הזרעות ב 24-25/3/11
לפי הרופא המטפל שלי אני בשבוע 5 ו 4 ימים.
עשו לי אולטרסאונד וגינלי ונצפה שק הריון תוך רחמי, שלפי הטכנאית מתאים לשבוע 4 ו 6 ימים. לא נצפה עובר עדיין.
שתי שאלות:
1. אם הסטייה הזאת בסדר? האם גודל השק לא קטן מידיי?
2. האם זה בסדר שבשלב הזה לא נצפה עובר בשק?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 5 ו 4 ימים שק הריון - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן17/04/2011בשבוע 4+, עדיין אין עובר בשק ההריון.
הסטייה אכן מטרידה, יש לעקוב ולראות אם העובר מתפתח ואם מופיע דופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםגליה17/04/2011
שלום,
אני לאחר החזרת עוברים ורציתי לדעת אם יש / אין מניעה לקיים יחסי מין.
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן17/04/2011ממליצה להמנע מיחסים 3 ימים לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ANHשרון17/04/2011
נתבקשתי לבצע בדיקת ANH אותה אבצע בקרוב. מה אפשר יהיה ללמוד מתוצאות הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ANH - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן17/04/2011AMH יכולה ללמד על הרזרבה של הזקיקים בשחלה ועל יבול הביציות הצפוי בטיפולי IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעינת17/04/2011
שלום רב
אנחנו מנסים להכנס להריון שני
הווסת סדירה,חישבתי על פי מחשבון ביוץ וקניתי מקלוני ביוץ.
היום המשוער היה יום שישי אבל התחלתי עם המקלונים 3 ימים לפני ליתר בטחון.
ביום חמישי המקלון הראה קו חזק וקו נוסף חלש חלש וכך גם יום אחרי, ביום שישי שזה היום המשוער לביוץ. בגלל שהקו היה חלש ניסיתי גם יום אחרי ,יום שבת ואז כבר גם נעלם הקו החלש שכן היה.
האם יכול להיות שלא היה כלל ביוץ? או שאולי רק המקלון לא הראה שהיה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן17/04/2011סימן הביוץ הופיע ביום חמישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)