מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפני שאיבהאאא13/04/2011
שלום,
אתמול בא.ס ניצפו 16זקיקים בגדלים : 12,13,14,15,16,17,18,20. אסטרדיול: 5764 ופרוגסטרון: 4.6. על מה התוצאות הללו מעידות?
אתמול הזרקתי דקה 0.1 וגונאל 187.5 והיום דקה 0.1 ו150 גונאל. אני אמורה להזריק ביום חמישי בחמש בבוקר אוביטרל . והשאיבה תהיה ב11:30 בשישי. האם זה הגיוני ומתאים לפי הבדיקות?
נ.ב עד אז אני לא אמורה לעבור בדיקות דם וא.ס, איך יידעו שהתוצאות טובות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011זה בסדר.מהאוביטרל לא צריך בדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם הורמונליותמירי13/04/2011
שלום רב ואשמח לעזרה, ביצעתי בדיקת דם ביום השלישי למחזור , אך לצורך בדיקת פרוקטולין לא הייתי ערה כמה שעות לפני (עקב אי ידיעה) אשמח לתשובה לגבי הבדיקות:
שם הבדיקה | יחידות | גבול תחתון תוצאות הבדיקה גבול עליון |
כימיה בדם
Glucose (B) | mg/dl | (
70 *
88 )
100
|
המטולוגיה-כללי
Hemoglobin A2 | % | (
2.2 *
2.5 )
3.2
|
Hemoglobin F | | לחץ לתוצאות
|
אנדוקרינולוגיה
TSH | mIu/l | (
0.35 *
5.42 )
5.5
|
Prolactin | mIU/l | *
636
|
LH - Luteinizing Hormone | IU/l | *
10.3
|
FSH | IU/l | *
9.1
|
Estradiol (E2) | | לחץ לתוצאות
|
Progesterone | nmol/L | *
2.8
|
Testosterone Total | nmol/l | (
0.5 *
1.5 )
2.6
|
Hydroxyprogesterone-17 | nmol/l | *
2.3
|
Cortisol 8 am (B) | nmol/l | (
118 *
473 )
618
|
DHEA-S | micmol/l | (
0.95 *
4.97 )
11.7
|
Androstenedione | ng/ml | (
0.2 *
1.28 )
2.9
|
Insulin | | 2 mIU/L-קטן מ
|
וירולוגיה
CMV IgG | | לחץ לתוצאות
|
CMV IgM | | שלילי
|
Herpes IgG Type 1 | | NEGATIVE
|
Herpes IgG Type 2 | | POSITIVE
|
Rubella IgG | IU/ml | *
67.3
|
Toxoplasmosis IgG | | NEGATIVE
|
Toxoplasmosis IgM | | NEGATIVE
|
וזה מה שיצא בבדיקת CMV IgG , האם אינו תקין?
הודעות לבדיקת CMV IgG מתאריך 06/04/2011
250 AU/ml -מ לודג
POSITIVE
אשמח לעזרה ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם הורמונליות - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011ה CMV בסדר.
חסרה רמת E2.
צריך לחזור שוב על TSH ופרולקטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותחסוי13/04/2011
פרופיל הורמונלי נעשה ביום השני למחזור אישה בת 39.5
האם תקין ?
TSH 2.19 | mIu/l |
Prolactin 371 mIU/l
|
LH - Luteinizing Hormone 6.9 IU/l
FSH 6.7 IU/l |.
|
Estradiol קטן מ-200l
Progesterone 2.3 nmol/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011פעם נוספת -תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםימית13/04/2011
לפני IFV על בסיס מחזור טבעי.
מעקב זקיקים.
היום יום 8 למחזור:
זקיק 10 מ"מ
אסטרדיול >200
פרוגסטרון 2.1
רירית 3 מ"מ.
מתי להערכתכם צריך שוב אולראסאונד?ובדיקת דם?
באיזה יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011עדיין אין שום התקדמות מהוסת ותהליכי הביוץ לא תקינים. היה צורך לראות גם את רמת ה FSH.
תחזרי על הבדיקות בעוד 4 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
ימית14/04/20111 למה כוונתך תהליכי הביוץ לא תקינים?
לא הבנתי מה לא בסדר?
2 תוצאות הבדיקה היו ביום 8 למחזור כשאני עדיין מדממת...
הבדיקות נעשו ב 13.4.11
האם יש צורך לעשות את הבדיקה הבאה (אולטראסונד+דם)
ביום 15.4.11
או 17.4.11?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011רמות ההורמונים שלך ביום 8 מתאימות לרמות הורמונים ביום1- 2 לוסת והיה צריך להיות עליה ברמת הE2 אך רמתו כלל לא עלתה מאז היום השני של הוסת. למעשה היית צריכה להיות סביב 300-350. גם הזקיק לא גדל כלל.
תנסי לעשות אחרי 4 ימים מהבדיקה האחרונה שעשית ונראה אם זז משהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים - תגובה
פרופ' שחר קול14/04/201115.4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות כשהרופא טוען שאין בעיה?למצ13/04/2011
היי,
העליתי כאן אתמול את תוצאות הפרופיל ההורמונלי שעשיתי ביום 2 למחזור:
Prolactin - 236
LH - Luteinizing Hormone - 8.8
FSH - 5.9
Estradiol (E2) - 425
Progesterone - 1.8
Testosterone Total -
1.5 nmol/L -קטן מ
בת 35, ללא ילדים.
רופא הנשים שלי ראה את התוצאות ואמר שהכל מושלם ואין שום בעיה. כשאמרתי לו שהאסטרוגן (E2) גבוה, הוא אמר שהוא לא גבוה ולגמרי תקין.
בכל מקום ברשת, וגם כאן, נאמר לי שהאסטרוגן גבוה ועלול להצביע על רזרבה שחלתית נמוכה/ציסטה בשחלה. קראתי גם שמאחר וה-LH כמעט כפול מה-FSH - גם זה יכול להצביע על בעיה.
מה דעתכם? מה עלי לעשות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות כשהרופא טוען שאין בעיה? - תגובה
פרופ' שחר קול14/04/2011מציע:
לחזור על FSH E2 LH P ביום 2 למחזור
לבצע בדיקת AMH
בדיקת א.ס. אגן.
בדיקת P באמצע השלב הלוטאלי להוכחת ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי את התוצאות ואני רואה
שיגי14/04/2011שערכי הייחוס של האסטרוגן בבדיקה שעשיתי הם ב- pmol/l
ולא ב- pg/ml
וכשמחלקים את התוצאה שלי ב-0.27 מקבלים שה-E2 הוא בעצם-
115 pg/ml
זה לא אומר שהתוצאות כן תקינות בעצם?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי את התוצאות ואני רואה - תגובה
פרופ' שחר קול14/04/2011לא, הכל תלוי במועד המחזור, ובמטרת הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בפרופיל הורמונלי
שיגי14/04/2011שבוצע ביום השני למחזור.
אז מה דעתך?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בפרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' שחר קול14/04/2011לא מתאים ליום 2 למחזור.
ביום 2 E2 צריך להיות קטן מ - 200* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם הערכים נמדדים ב-
שיגי14/04/2011pmol/l??
זו לא יחידת מידה אחרת?
סליחה על הניג'וס אבל כל רופא אומר משהו אחר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם הערכים נמדדים ב- - תגובה
פרופ' שחר קול14/04/2011כן.
כזכור, רפואה זה לא מדע מדויק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב, אני מסתכנת בהכתרתי כקרציה
שיגי14/04/2011של הפורום :-)
אבל מדובר בגוף שלי, ובניסיונות להרות בגיל לא צעיר, אז ומה לעשות שאני קצת דואגת ומוטרדת..
באתר של מכבי כתוב שערכי הייחוס של אסטרוגן הם אלו:
הודעות לבדיקת Estradiol (E2) מתאריך 08/04/2011
=========================
ערכי ייחוס (נשים):
FOLLICULAR 72 - 530
MIDCYCLE PEAK 235 - 1310
LUTEAL 250 - 786
POSTMENOPAUSAL < 118
בי"מ 2 הייתי בשלב הפוליקולארי, נכון?
ולפי מה שכתוב כאן, אז בין 72-530 זה בסדר, נכון?
אז למה 425 זה גבוה מידי?
תודה, וסליחה על כל זה! מאד אודה לך אם תענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב, אני מסתכנת בהכתרתי כקרציה - תגובה
פרופ' שחר קול14/04/2011במהלך השלב הפוליקולארי התקין רמת ה - E2 עולה מערכים נמוכים (פחות מ - 200) עד לשיא לקראת הביוץ של מעל 1000.
לכן, אין טעם לברר תקינות הבדיקה לפי כל הטווח הזה (כפי שמופיע באתר).
אם הרזרבה השחלתית תקינה, והדימום בא לאחר מחזור ביוצי תקין, יש לצפות, לכן, לערך E2 של פחות מ -200 ביום 2 למחזור.
אם התקבל ערך אחר - ייתכנו אפשרויות מגוונות שגרמו לשיבוש.
כדי לצאת מכל הסיבוך הזה, פשוט יותר למדוד הרזרבה השחלתית ע"י AMH שרמתו קבועה, ואינה משתנה לאורך המחזור כמו E2 או FSH.
שוב, צריך להגדיר את מטרת הבדיקה, ואז לבחור את ההורמון הנכון, במועד הנכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי. תודה רבה על ההבהרה!
שיגי14/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין תחושות הריוןיעל13/04/2011
אני רואה בהרבה הודעות וגם בתשובות לגבי תחושות שאמורות להיות בתחילת ההריון.
אני אחרי IVF עם בטא התחילה ועלתה תקין. עוד 10 ימים אולטרהסאונד .
אני מודאגת מאוד מזה שכמעט ואין לי בחילות - היו קצת בבוקר בימים האחרונים אבל
היום כבר לא. גם העייפות שהייתה לי נעלמה. אני כרגע בשבוע 5 + 4 .
האם העדר תחושות צריך להדאיג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין תחושות הריון - תגובה
פרופ' שחר קול14/04/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםל13/04/2011
שלום לצוות הרופאים,
ביצעתי החזרת עוברים טריים לפני 9 ימים. לצערי אתמול החל לי דימום..השאלה שלי היא האם עדיין יש טעם לבצע בדיקת הריון ולהמשיך בתמיכה או שמא מאחר ומדובר במחזור אין כל טעם לכך..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לתשובת הרופאים
ל14/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011תלוי בסוג הדימום.
אם הוא חלש ולא כמו תמיד אז כדאי לבצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפריהשלי13/04/2011
שלום ב4/4 עברתי החזרת 2 עוברים בPGD - מאוד כואב לי החזה והרחם האם זה קשור להפרייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הפריה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011זה קשור לכל התהליך של הזריקות והשאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפיםנלי13/04/2011
שלום רב,
עברתי גרידה של רירית רחם לשלול הופעת תאים טרום סרטניים שהופיעו לי בפוליפים.
עד להגעת התשובה הרופא רשם לי מגייס- במינון 160.
האם אני יכולה ליטול תרופה זו ללא חשש, גם אם התוצאה תקינה, או שעדיף לי להמתין?
האם יש לה תופעות לוואי? שמעתי על השמנה ובצקות ואני קצת מודאגת.
כמה זמן לאחר סיום השימוש בתרופה (בהנחה שהכל תקין) זו אוכל שוב לנסות להיכנס להריון?
האם יתכן ותרופות הורמונליות גרמו להופעת הפוליפים?
האם אהיה מוגבלת בהמשך מבחינה תרופתית בטיפולי הפוריות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי
נלי14/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה לקבל תשובה???
נלי14/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול14/04/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליפים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011אפשר לקחת עד לקבלת התשובה.
תרופות הורמונליות לא גורמות לפוליפים.
עד התשובה לא תהינה תופעות לואי משמעותיות.
את טיפול הפיריון יש להתחיל רק בגמר הבעיה שהצגת ורק לאחר שהמטפל יומר לך שאת יכולה להתחיל .
בגמר הטיפול לא תהינה הגבלות מבחינה תרופתית לטפל בבעיות הפיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים מוקפאיםדניאלה13/04/2011
האם לבלסטוציסטים מוקפאים מופשרים(דרגה 1 ו1-2 )יש סיכוי טוב להשרשה?
האם בלסט' שורדים יפה הפשרה?
לאחר הפלה(נקלטו ונפלו 2 עוברים שהיו מוקפאים) נותרו 7 מוקפאים: כשהעובר הטוב ביותר הוא 4 1-2 האם סיכויי הקליטה של העוברים טובים לאור העובדה שנקלטתי בעבר מעוברים מוקפאים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011סיכויי הריון אחרי מוקפאים נעים סביב 15-25 %
סיכויי הקליטה לא משתנים.
בלסטוציסטים ועוברים בני יומיים שלושה -כולם שורדים אותו הדבר -סביב ה85%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר-עוד שאלה בבקשה
דניאלה14/04/2011זה לא הרבה ) :
אני יכולה להתחיל בטיפול חדש אפילו שישנם עוברים מוקפאים?
ע"מ להגדיל סכויים
אחרי כל מה שעברתי קשה יהיה לי מאוד לשאת עוד כשלון...(2 ההפלות,2 הכשלונות והחשד לאטיפיה והכל בשנה האחרונה...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך-לפרופ בידר
דניאלה14/04/2011אני צריכה לעבור הסטורסקופיה נתוחית בשבועות הקרובים
לאחר 4 שבועות מההפריה קבלתי מחזור,
אני רוצה לנסות ולהכנס להריון בעצמי(זה עבד פעם אחת,למרות שנגמר בהפלה)
האם כדי להמנע מכך לפני ההסטורסקופיה?
מה קורה אם עושים הסטורסקופיה בהריון?
אקבל כל המלצה שלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
דניאלה14/04/2011מההפלה לא מההפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך-לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011למה את צריכה היסטרוסקופיה ניתוחית?
קודם כל אסור לבצע היסטרוסקופיה בהריון והרופא צריך לודא שאת לא.
אם יש בעיה בחלל הרחם אז קודם צריך לפתור הבעיה לפני החזרת עוברים.
כדאי להחזיר המוקפאים ולא להתחיל מחזור חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסטורסקופיה ניתוחית-לפרו'פ
דניאלה15/04/2011צריכים לתפור לי קרע בצואר,ורוצים לראות את חלל הרחם כי עברתי 2 הפלות תוך שנה.
בכל מקרה ההסטורסקופיה צריכה להיות בשבועות הקרובים(שבועיים-שלושה)אז עדיף להמנע מלנסות להכנס בעצמי נכון?
אני מאוד רוצה בהריון חדש ותקין כבר,...כל העניינים האלא הורסים את חיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסטורסקופיה ניתוחית-לפרו'פ - תגובה
פרופ` דוד בידר15/04/2011יש לנסות להימנע מלהרות לפני היסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות למסירהשרון13/04/2011
שלום לכולן,
בשעה טובה אני עומדת להכנס לחודש תשיעי ומאוד רוצה למסור את הזריקות שנותרו לי (שמורות היטב בקירור) ואולי להמשיך את הברכה:)
דקפפטיל 0.1- משהו כמו 8 זריקות.
אוביטרל- 2 זריקות,
מנופור- 22 זריקות.
מי שמעוניינת שתכתוב את המייל שלה.
חג שמח ובשורות טובות!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
אירית13/04/2011אשמח מאוד לקבל את התרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שלום13/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב ! תודה המייל
גו'לי13/04/2011[email protected] אני אחרי טיפול מקווה שלא אצטרך
אך ישנה אצלנו במחלקה אישה שזקוקה לעזרה אשמח שנצליח לעזור לה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבור שרון
גו'לי13/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות
סיגלית13/04/2011כתבתי לך את האימייל שלי בכללית. אני גם מהאזור שלך. תודה .
ושיהיה לך בהצלחה ומזל טוב!!!! סיגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירית
שלום13/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון
סיגלית17/04/2011האם רלוונטי?? [email protected]
חג שמח בשורות טובות !!! או 050-4954-456* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
ימית18/04/2011שרון,שיהיה בהצלח!
אשמח לקבל את הזריקות.
המייל שלי:
[email protected]
חג שמח!
ימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהדפנה13/04/2011
שלום,
בעלי ואני בני 29. אני "פוליציסטית קלה".
אצל בעלי ב-3 בדיקות זרע במועדים שונים התגלתה בעיית זרע - כ10 מיליון זרעונים, מורפולוגיה כ-3% ואין תנועתיות בכלל בכלל (בכל הבדיקות). הוא לא נשא של cf וגם הקריוטיפ שלו תקין. לאחר התייעצות עם מומחה נאמר לנו שאין מה לעשות, ושכנראה מדובר בליקוי בייצור עצמו.
אנחנו לפני התחלת icsi, שאלתי היא - הבנתי שכדי להפרות את הביצית חייבים (מן הסתם) תא זרע חי, אבל במקרה שלנו יידעו לאתר תאים חיים רק אחרי שיצבעו אותם, לא.? והאם זה נכון שאחרי שצובעים אותם אי אפשר להשתמש בהם להפריה?
ובקיצור, מה עושים במקרה כמו שלנו, מאיפה מוצאים זרעונים שיעשו את העבודה? ואיך העובדה שאין תנועתיות אמורה להשפיע על % ההפריות, וההצלחה?
תודה על תשובתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/04/2011חוסר תנועתיות זרע, במידה ובכלל לא קיימת חייבת ברור במכון לפוריות הגבר טרם הפריה.
זה טעות לגשת להפריה במצב כזה.
יש מכון לפוריות הגבר אצלנו בתל השומר ואפשר לברר אצלנו מה קורה אחרת תוצאות ההפריה יהיו לא טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - המשך קצר וחשוב ..
דפנה14/04/2011בעלי עבר אולטרסאונד אשכים (תקין למעט וריקוצלה דרגה 2), 3 בדיקות זרע, בדיקות הורמונאליות (תקין) נשאות לcf (לא נשא) וקריוטיפ וחוסרי y (תקין). היינו בהתייעצות אצל ד"ר מדג'ר שהפנה אותנו לIVF, ואמר שכנראה מדובר בליקויי מולד בייצור עצמו.
מה אתה ממליץ לנו לעשות כעת?האם במכון לפריון הגבר בתה"ש יש בירורים נוספים שיכולים לעזור? האם להמשיך לאיקסי זה טעות במקרה שלנו (לא יעזור בכל מקרה?)
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - המשך קצר וחשוב .. - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011לא. לפי התוצאות יש לעשות הפריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטארוזה13/04/2011
ביטא 5> מה זה אומר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטא - תגובה
פרופ` דוד בידר13/04/2011בדיקה שלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטא - האם תקין???אתי13/04/2011
BETA-HCG 1432 IU/L
האם התוצאה טובה? הזרעה נעשתה לפני 19-20 ימים.
היום גיליתי שאני בהריון .
האם עליי לעשות עוד בדיקת דם לראות הכפלת בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בטא - האם תקין??? - תגובה
פרופ` דוד בידר13/04/2011תוצאה טובה מאוד אפשר לחזור אך אם את מרגישה תופעות הריון אפשרי לחכות ולבצע בזמן אולטרה-סאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתופעה היחידה שמלווה אותי כבר כמעט
אתי13/04/20113 שבועות, זה כאבים בחזה. לא משהו בלתי נסבל, אבל הן כואבות ובבוקר בדר"כ כבדות יותר.
עד מתי בדר"כ אמורים להרגיש כבים בחזה? עד איזה שבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
אתי13/04/2011הרופא שלי זימן אותי לבוא לאולטרסאונד ק' ב 1/5 שזה עוד כשבועיים וחצי. האם לא מאוחר? האם לא בודקים קודם כל שיש שק הריון ושהכל בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011הסימנים הם של הריון והרופא קבע אולטרסאונד בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ולגבי כאבי חזה
אתי14/04/2011יש ימים שאני מרגישה יותר ויש ימים שאני מרגישה פחות. האם זה מצריך בדיקה?
ומתי הכאבים אמורים להעלם? אני שואלת את זה בכדי לשים לב לתופעות כאלה ולהיות עם יד על הדופק בעת הצורך ליידע את הרופא המטפל (מקווה שהכל יעבור בשלום).
באיזה שלב אם הם נעלמים הדבר מצריך בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ולגבי כאבי חזה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011אני חושב שאת מתכוונת לכאבים בשדיים?
זה בגלל הורמון הE2 המשפיע על הרקמה של השד וזה יסתדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לשואלת
מ.ב14/04/2011היי, רציתי לדעת איך עשית את ההזרעה עם איזה זריקות ואיזה נתונים היו לך לפני ההזרעה ואיזה מספר הזרעה זה? אני שואלת כי אני מיואשת גם אני עוברת הזרעות עם נתונים מצויינים ולא ניקלטת.
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אתי14/04/2011עשיתי כבר מספר הזרעות בעבר, עם כדורי איקאקלומין.
הפעם התעקשתי שאני עושה על בסיס ביוץ טבעי וזריקת אוביטרל.
אה, וגם עשיתי חודש הפסקה.
צילום רחם וכל הבדיקות היו תקינות. גם הזרע של בעלי היה תקין. שפוט לא הצלחנו עד עכשיו להקלט, בלי סיבה מוגדרת.
אל תתיאשי , אני בטוחה שבסוף תצליחי.
מאחלת לך בסיבות הבא בחילות ועייפות :-)
של הריון כמובן!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםגלי13/04/2011
שלום רב,
לפני שלוןשה שבועות עברתי החזרת עוברים שלא נקלטו . אמרו לי להפסיק לקחת תרופות , אחרי שלושה ימים הגיע המחזור. כעבור 5 ימים פסק הדימום שהיה חזק היום כעבור 4 ימים מיום ההפסקה התחיל שוב דימום בצבע חום חלש .
האם הדבר צריך להעיד על משהו ?? אולי משהו בהורמונים בגוף לא טובים??
מצפה לתשובתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011לא מעיד על כלום .
צבע חום זה דם ישן שיצא כעת ואין לזה משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)