מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גונאל בקרוררונית17/04/2011
כמה זמן יכולים לאחסן זריקות גונאל במקרר?(ניסתי למוסרם אך אין הבנות מעוניינות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אשמח לקבל מאיפה את?
שרון17/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רונית אשמח לקבל
גו'לי17/04/2011ולהעביר לאחת הבנות אצלנו במחלקה [email protected] חג שמח המון מזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגונאל תגובה
רונית18/04/2011אני מרמת גן מספר הפלאפון שלי הוא 0528627802
נא לא להתקשר בחג!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מופנית לפרופ בידרימית17/04/2011
מנסה להרות ללא הורמונים.
על בסיס מחזור טבעי.
טרם הוחלט אם זה יהיה בהזרעה או בIVF
מחזורים סדירים כל 28 יום.
היום יום 12 למחזור:
זקיק 12 מ"מ
רירית 8 מ"מ
אסטרדיול 617
פרוגסטרון 1.5
1 מתי להערכתך יהיה ביוץ?עוד כמה ימים?
2 כיצד ייתכן שפרוגסטרון לפני 4 ימים היה 2.1
ועכשיו 1.5.האם הגיוני?האם מהווה בעייה?
תודה על תשובות
וחג שמח!
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מופנית לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר17/04/2011הזקיק הגדל צריך להגיע סביב ה 20 מ"מ אך זה תלוי בגיל ואם גילך מתקדם את גם יכולה לבייץ על זקיק 17 מ"מ.
לכן יש להמשיך בבדיקת דם ואולטרה-סונד.
לפי דעתי הביוץ יהיה בערך בעוד 5 ימים.
רמת פרוגסטרון בין 1 ל 4 זה תקין וזה מרווח הבדיקה במכונה.כל בדיקה יש לה טווחים בין ערך אחד לשני שהם הנורמה בזמן נתון ו 1.2 זה כמו 2.3 כי כך נוהגות כל הבדיקות, לתת תשובות בטווחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי מהרשרון17/04/2011
שלום רב אני אחרי הפלה של תאומים לפני שבוע עשו לי גרידה
נקלטתי בהפרייה ראשונה להריון אני בת 27 בריאה אמא לילדה
נשארו לי עוד 6 ביציות יפות מאוד
מה הסיכויים שלי עכשיו להיקלט בהפרייה שניה?אותו סיכויים כמו שנקלטתי בראשונה ?
והייתי בשבוע 15 היה לי לידה מוקדמת
ואים ירדו לי סיכוי ההצלחה לכול הזמן???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשההה
שרון17/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי מהר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/04/2011בשבוע 15ה אין לידה מוקדמת.
הסיכויים של מוקפאים קצת פחות טובים מטריים אך יש להחזירם ונקוה שתצליחי.
אם הצלחת כל כך מהר אז הסיכויים נראים טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מחכה לתשובה תודה
שרון19/04/2011גם את ההפריה הראשונה עשיתי ממקפאים
ו2 העוברים נקלטו השאלה שלי
האם בגלל ההפריה ירד לי סיכוי ההצלחה ?
והרופא שלי אמר שאני יכולה להמשיך כבר ממחזור הבאה את הטיפולים האם זה בסדר?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
שרון20/04/2011בגלל ההפלה ירדו לי סיכוי ההצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מחכה לתשובה תודה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2011רוב הסיכויים שההפלה לא הורידה סיכויים להרותאת יכולה במחזור הקרוב להחזיר עוברים או להתחיל טיפולי הפריה.
ההפריות מעלות סיכןיים ולא מורידות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת X שבירמאיה17/04/2011
שלום לכם
מה היא בדיקת X שביר ולמי בד"כ מפנים לעשות?
האם במקרה שלי בת 27 פעם לא היו זקיקים ללא ביציות והפעם נשאבו 4 ביציות והופרתה אחת (2 תאים יום אחרי שאיבה) אך לא המשיכה להתפתח, כדאי לעשות את הבדיקה?
יש עוד בדיקות לבדיקת האיכות של הביצית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון קטן
מאיה17/04/2011בטיפול ראשון שאבו 5 זקיקים אך לא היו ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מאיה18/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת X שביר - תגובה
ד''ר דוד ישי19/04/2011שלום
X שביר היא אחת מהבדיקות הגנטיות הבסיסיות שאנחנו ממליצים לכל אישה לעשות. באופן מיוחד עושים את זה לנשים עם מנופאוזה מוקדמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכויחסוי17/04/2011
שלום רב ,
בת 30 ההסטוריה שלי היא מאוד ארוכה אז אני יכתוב אותה כמה שיותר קצר , אחרי 10 הפריות בעית זרע קלה לדברי הרופא לא קריטי אצלי הכל בסדר עברתי 2 בדיקת רחם שיצא תקינה לחלוטין,3 פעמים פלפל כל ההחזרות הוחזרו עוברים יפים ואפילו יפים מאוד 8 תאים פעם אחת החזרה כפולה של עובר בעל 100 תאים נעשו החזרות עם חתך של העוברים יש לציין שכל ההחזרות הוחזרו 2 עוברים ומעלה .
השאלה שלי היא :
יום שיש ה - 15.4 הוחזר עובר 1 בעל 7 תאים עם שברים (12.4) ע"פ דברי הרופא העובר בסדר .
השאלה שלי היא מה הסיכוים שלי מול כל ההפריות היפות שהיו לי ולא קיבלתי שום תוצאה חיובית ?
האם יש סיכוי ?
בדרך כלל אני לא בלחץ כי אני כבר מתקוננת לתשובה שלילית הפעם הבטן בוערת לי כמו פרפרים כאלו וזחלים שזוחלים לי בבטן מהיום ה6 לשאיבה , זה אמור להפריע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה תודה וחג שמח
חסוי17/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכוי - תגובה
פרופ` דוד בידר19/04/2011הפרפרים לא יפריעו.
מה שמפריע לי זה שהחזרת רק עובר אחד אחרי כל כך הרבה הפריות והסיכויים כמובן פחותים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה במשקל בעקבות שימוש בהורמוניםשרון17/04/2011
שלום רב,
רציתי לדעת מה גורם לעלייה במשקל אצל הרבה נשים, כולל בי, לאחר הזרקת הורמונים בטיפולי פוריות. זה גם כתוב בעלונים של ההורמונים, בתופעות הלוואי, עלייה במשקל.
1. האם ההורמון גורם לתחושת הרעב לגבור, או שמא זה המתח או אולי משהו אחר?
2. האם מומלץ לעשות דיאטה בתקופה של טיפולים (המשקל שלי קצת גבוה ואני מבינה שמשקל גבוה גם משפיע לרעה על התוצאות. גובה: 162 משקל: 82)?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה במשקל -מקפיצה שאלה
רחלה18/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה במשקל בעקבות שימוש בהורמונים - תגובה
פרופ' שחר קול18/04/2011נושא המשקל והורמונים נדון בהרחבה רבה מאוד בפורום.
מציע לבצע חיפוש ולקרוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ללא החזרהמאיה17/04/2011
שלום לכם
אני בת 27, הייתי בהריון ספונטני לפני שנה שהסתיים בהפלה טבעית.עברתי החודש IVF שני שבראשון שאבו 5 זקיקים ולא היו ביציות(נחשב לנדיר בעיני הרופא המטפל). מחזור זה הזרקתי מונופור 6 אמפולות למשך 3 ימים ואח"כ 8 במקביל לצטרוטייד וקלקסן(הומוזיגוטית לפקטור 2).
התפתחות זקיקים והורמונים הייתה בסדר גמור: יום לפני אוביטריל 2400 -E2 וזקיקים 21,19,17,16 רירית 9.
שאבו ביום חמישי 4 ביציות, ביום שישי הופרתה אחת והתחלקה ל2 תאים, ושתי ביציות מלכתחילה לא היו באיכות טובה וביצית התפתח עובר לא תקין.
היום הייתה אמורה להיות החזרה אך לצערי הודיעו שלא הייתה עוד התחלקות לכן לא מחזירים.
למה זה קרה?האם זה יחזור על עצמו או שכבר משנים משהו בפרוטוקל שיהיו ביציות באיכות יותר טובה?
אני די דואגת ממצב זה.האם זה מעיד על בעיה כלשהו אצלי?איך אפשר לטפל במצב זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ללא החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/04/2011אם היו 5 זקיקים וההורמונים היו ברמה תקינה ולא נשאבו ביציות אז הייתה בעיה במתן או זמני האוביטרל.
תלוי מה הפרופיל ההורמונלי שלך לפני מתן תשובה.
הזרקת 6 אמפולות זה מינון גבוה ומראה בכל זאת על בעיה שחלתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית על שאלתי פרופ'
מאיה17/04/2011שלום פרופ'
לא ענית על שאלתי. אני לא שאלתי בקשר לטיפול הקודם בו לא מצאו ביציות. השאלה שלי היא על טיפול זה בו שאבו 4 ביציות ולמחרת הופרו 2 ביציות שאחת מהן לא היה עובר תקין ובשניה היתה הפריה והתחלקות לשני תאים.
היום אמרו לי שלא יוכלו להחזיר כי לא המשיך העובר להתפתח.
שאלתי היא שזה מעיד על איכות לא טובה של ביציות ושגם בשאר הטיפולים יהיה אותו מצב?
האם אפשר בטיפול הבא לשנות משהו בפרוטוקול כדי שיהיו ביציות באיכות יותר טובה ומבספר גדול יותר?
אני בד"כ הייתי עם מחזור סדיר עם עבר של הריון ספונטני שהסתיים בהפלה וכל הבדיקות שלי תקינות כולל צילום רחם ופרופיל הורמונלי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור ללא החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/04/2011לא הבנתי את עניין הנדירות של חוסר ביציותבעיני הרופא שלך.. היתה טעות באוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית על שאלתי
מאיה17/04/2011שלום פרופ'
לא ענית על שאלתי. אני לא שאלתי בקשר לטיפול הקודם בו לא מצאו ביציות. השאלה שלי היא על טיפול זה בו שאבו 4 ביציות ולמחרת הופרו 2 ביציות שאחת מהן לא היה עובר תקין ובשניה היתה הפריה והתחלקות לשני תאים.
היום אמרו לי שלא יוכלו להחזיר כי לא המשיך העובר להתפתח.
שאלתי היא שזה מעיד על איכות לא טובה של ביציות ושגם בשאר הטיפולים יהיה אותו מצב?
האם אפשר בטיפול הבא לשנות משהו בפרוטוקול כדי שיהיו ביציות באיכות יותר טובה ומבספר גדול יותר?
אני בד"כ הייתי עם מחזור סדיר עם עבר של הריון ספונטני שהסתיים בהפלה וכל הבדיקות שלי תקינות כולל צילום רחם ופרופיל הורמונלי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם על שאלתי
מאיה17/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית על שאלתי - תגובה
פרופ` דוד בידר18/04/2011אם הבדיקות של ההורמונים תקינים אזי יש לנסות פרוטוקולים אחרים ולראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה של גרד פטרייה בזמן קרינוןאופיר17/04/2011
שלום,
אני ביום ה11 לאחר החזרה ואני מרגישה שיש לי פטרייה,בנוסף גם יש ביומיים האחרונים דימום קל שנשאר רק על המוליך בזמן שימוש בקרינון שאולי נובע כתוצאה מפטרייה
1. האם ניתן לקחת במקביל נרות אגיסטן?
2. האם יש קשר לשימוש בקרינון?
3. האם זה יכול להשפיע על סיכויי הריון?
אודה לתשובות
אופיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה של גרד פטרייה בזמן קרינון - תגובה
פרופ` דוד בידר17/04/2011זה לא משפיע על סיכויים ויש להיבדק כדי לראות האם זה פטריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושה של גרד פטרייה בזמן קרינון - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן17/04/2011כדאי להבדק לעיתים הגרוי איננו פטריתי. ניתן לקבל טיפול אנטי פטריתי פומי במקום נרתיקי אם יש פטרת.
אין לפטריה בנרתיק השפעה על הסיכוי להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופית או מלאכותית?ליעד17/04/2011
שלום
האם בתור בחורה צעירה בת 28 שרוצה להביא ילד מתורם זרע, הדרך היחידה היא הפריה חוץ גופית או שניתן לבצע זאת גם בהפריה מלאכותית?
תודה מראש
ליעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה חוץ גופית או מלאכותית? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/04/2011צריך פשוט בזמן הביוץ להזריק לרחם זרע.
זה שיטה לעשות ילדים בלי קיום יחסי מין ממש וזה לא מלאכותי ולא חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 6+6 גודל העובר.אורטל17/04/2011
בס"ד.
שלום,
נכנסתי להריון לאחר טיפול IVF, השאיבה נעשתה ב- 13.03 וההחזרה נעשתה ב- 16.03.
לפי החישוב שלי אני בהריון בשבוע 6+6, הייתי במיון עקב דימומים קלים שהתחילו לי כבר מתחילת ההריון, במיון אמרו שיש דופק והכול בסדר ורשמו שהעובר מתאים לשבוע 6+3, (אגב הדופק כבר נראה בשבוע 6+2)
השאלה היא האם הסטייה הזו בסדר?
אם כן, בכמה ימים זה בסדר סטייה?
האם החישוב שלי נכון? וסת אחרונה לפי השאיבה הינה ב- 27.02?
והבנתי שעקב כך שיש לי קצת דימום, זה נקרא הפלה מאיימת, האם יש סיכויים גבוהים להפלה לאחר שיש כבר דופק?
תודה רבה,
אורטל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 6+6 גודל העובר. - תגובה
פרופ` דוד בידר17/04/2011הסטיה בשבוע זה זה בטווח של 3 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפולים- אישור עובד סוציאליליעד17/04/2011
שלום
אני בת 26.5 ורוצה להביא ילד לבד.
הבנתי שעל מנת להתחיל בטיפולים יש צורך באישור של עובד סוציאלי. האם מדובר בעובד סוציאלי מטעם קופת החולים? מה הסיבות בגינן יש סיכוי שלא יאשרו לי?
אשמח לתשובה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת טיפולים- אישור עובד סוציאלי - תגובה
פרופ' שחר קול17/04/2011אין צורך באישור של עובד סוציאלי.
ההחלטה היא אישית שלך.
האחריות - שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי מספר רב של כשלונותאנונימית16/04/2011
אני אחרי מספר רב של כשלנות .
2 החצוצרות שלי סתומות הרופאה שלחה אותי לעשות אולטרסאונד תלת מימד כדי לראות שאין לי נוזל בחצוצרות.
רציתי לקבל עוד מידע על התופעה?
כי שמעתי שיש אפשרות האם יש נוזל בחצוצרות יכול להיות שזה הביעה שאני לא נכנסת להריון .
ואם יש נוזל כזה מה עושים?
תודה רבה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי מספר רב של כשלונות - תגובה
פרופ` דוד בידר17/04/2011אני לא חושב שבגלל זה את לא בהריון.
תלוי מה גילך ומדוע לא הצלחת עד כה ויש צורך לעבור וללמוד איך היו ההפריות אצלך.במעבדה.
בכל אופן אם החצוצרות מלאות נוזל אנחנו כורתים אותן אך קודם מבצעים כ 3 הפריות.
יש מחשבה שהנוזל יורד לרחם ומפריע לקליטהאם החצוצרות סתומות בהתחלה ,כלומר בצילום רחם אין לא מתמלאות אז לא צריך לעשות כלום.רק כאשר בצילום רחם רוים שהחצוצרות חסומות בקצה הרחוק מהרחם אז עושים משהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר 7 תאים 56 שעות אחרי שאיבהיעל16/04/2011
האם עובר שהתחלק ל - 7 תאים ביום השני אחרי שאיבה (56 שעות אחרי השאיבה)
אינו עובר טוב (עובר ללא שברים) ?
ראיתי באחת התשובות שעובר שמתחלק מהר אינו אופטימלי. מדוע ? על מה זה מעיד ?
האם עדיף לא להחזיר עובר כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר 7 תאים 56 שעות אחרי שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/04/201156 שעות זה יותר מיומיים וזה בסדר.
יש תאוריה כזאת אך לא לגמרי זה ברור שזה נכון.
לדעתי זה בסדר אך אם יש רק עובר אחד וגיל מתקדם זה יותר בעיתי כי מה שחשוב להצלחה זה הגיל ולא עובר של 7 תאים אחרי 56 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן שבוע 5אתי16/04/2011
שלום,
אני בערך שבוע 5 להריון אחרי הזרע על בסיסי ביוץ טבעי וזריקה אוביטרל.
בימים אחרונים מורגשים אצלי כאבי בטן (לא חזקים), לפעמים כמו כאבי מחזור לפעמים כאבי בטן כאילו בא לי לצאת בקיבה.
ממה הכאבים האלה יכולים לנבוע? האם זה מסוכן?
יש לציין כי אתמול בלילה התעוררתי מכאבי בטן - התכווצויות והרגשה כאילו יש לי גזים בבטן, שעברו אחרי זמן מה.
מה דעתכם? אני חוששת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן שבוע 5 - תגובה
פרופ` דוד בידר17/04/2011בדרך כלל זה תופעות של ההורמונים הפועלים על השרירים של המעיים ולכן השרירים נעשים רפויים בהריון .ובתחילת ההריון ,עד שהגוף מתרגל למצב החדש, יש תופעות כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות רצויה של קיום יחסי מיןנועה16/04/2011
שלום רב,
אני בת 31, מנסה להכנס להריון שני ארבעה חודשים (להריון הראשון נכנסתי יחסית במהירות).
בפעמים הקודמות קיימנו יחסי מין בתדירות של אחת ליומיים סביב התקופה המשוערת של הביוץ. בפעם האחרונה קיימנו יחסי מין בכל יום יחסית סביב הביוץ המשוער.
כמו שאפשר להבין, זה לא הצליח בשני המקרים.
מכיוון שאורך המחזור שלי לאחרונה הוא 29-34 ימים, תקופת הביוץ צריכה להיות בין היום ה-15 ליום ה-20, ואם נקח טווח בטחון - מהיום ה13 עד היום ה22. האם זה נכון?
לאור 'האורך' של תקופת הפריון המשוערת, וגם בלי קשר, איזו תדירות עדיפה לקיום היחסים?
תודה. וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדירות רצויה של קיום יחסי מין - תגובה
פרופ' שחר קול16/04/2011הטווח נכון.
פעם ביומיים - מצוין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)