מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- IVF בגיל 45מאמי14/04/2011
עברתי את יום הולדתי ה-45.
קופת חולים לא מאשרת IVF מעבר לגיל זה.
מבלי להכנס כאן לפרטי התיק הרפואי שלי:
האם יש חריגים לענין האישור?
מה אם הנתונים שלי יחסית טובים - רזרבות שחלתיות וכו'?
האם עקרונית אפשר למצוא רופא שיסכים לעשות IVF בכל זאת באופן פרטי ובתשלום מלא כלומר ללא השתתפות הקופה?
עדיין יש לי תקווה ואני לא ששה להשתמש בתרומת ביצית.
לחוות דעתכם המלומדת אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF בגיל 45 - תגובה
פרופ' שחר קול14/04/20111. למיטב ידיעתי - אין חריגים. זה מה שסל הבריאות, הנדיב מאוד, של ישראל נותן.
2. לא תתקלי בקשיים מיוחדים לבצע באופן פרטי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים ובחינה חשובהאביב14/04/2011
שלום,
אני אמורה להתחיל אסטרופן מחר, הבעיה היא שיש לי בחינה חשובה באמצע מאי.
האם הלחץ בזמן הבחינה (בד"כ מתבטא אצלי בדופק מהיר) עשוי להוריד את הסיכוי להיכנס להריון?
אשמח לקבל המלצה- האם לוותר על החודש, לבצע את ההחזרה בשבוע הראשון של מאי או שכלל לא אמורה להיות השפעה משמעותית ללחץ
תודה וחג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים ובחינה חשובה - תגובה
פרופ' שחר קול14/04/2011לחץ עלול לגרום לשיבוש וטעויות בנטילת התרופות, ולכן להשפיע לרעה על הסיכויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזכורות
אביב14/04/2011אני לא מסתמכת על הזכרון שלי בנטילת תרופות- יש לי תזכורת כל 8 שעות :)
האם יש סיכון אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםאני14/04/2011
שלום וחג שמח,
מחזור חדש של החזרת עובר מוקפא לאחר הפלה נדחית.
רירית 12 מ"מ ובטא 9.
האם תקין?
אני ממש בתחילת המחזור לכן הרירת כה עבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011הבטא מראה שאת לא בהריון ובדיקת רירית בוסת זה אינה בדיקה מדויקת ויש לחזור על הבדיקות לקראת ביוץ ואז נראה היטב את טיב הרירית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופורעירית14/04/2011
שלום רב,
עליי להתחיל להזריק 6 אמפולות של מנופור,
לאחר ההמסה , האם שואבים את כל תכולת 6 הבקבוקים למזרק אחד?
או מחלקים לשני מזרקים ?
תודה,
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנופור - תגובה
פרופ' שחר קול14/04/2011שואבים למזרק אחד התכולה של 2 אמפ' מים וממיסים את כל 6 האמפולות עם החומר הפעיל באותו מזרק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגרסטרון בירידהשירה14/04/2011
אני בשבוע חמש+4, נצפה שק הריון בתוך הרחם.
הבטא בעליה מתמדת, אבל הפרוגרסטרון בירידה.
היה 78, 70, 50 והיום 42
האם תקין?
ESTRADIOL(E2) 558.00 PMOL/L
HCG QUANT.(S) 5172.20 MIU/ML
PROGESTERONE 42.40 NMOL/L
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגרסטרון בירידה - תגובה
פרופ' שחר קול14/04/2011כן.
מה קדם למה?
הביצה או התרנגולת?
חס וחלילה - אם תהיה הפלה טבעית...זה לא בגלל שהפרוגסטרון ירד!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגרסטרון בירידה
דנה15/04/2011שלום ד"ר קול וסליחה שאני מקשה
אני פשוט לא מוצאת מנוח...
אני קוראת בכל מקום שזה עלול להעיד על התפתחות לא תקינה.
אני כבר אחרי הריון אחד שנפל ואני ממש בחרדה.
מדוע לדעתך חלה הירידה בפרוגרסטרון?
האם אני יכולה להיות בטוחה שהירידה לא מצביעה על בעיה?
האם אין טעם לקחת תמיכה?
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לד"ר קול. תודה רבה
דנה15/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגרסטרון בירידה - תגובה
פרופ' שחר קול15/04/2011קשה לקבוע מה יהיה גורל ההריון.
לעיתים מנגנון הדחייה של הריון לא תקין עובד דרך הפסקת פעילות הגופיף הצהוב, וירידה בפרוגסטרון עקב כך.
אפשר לקחת תמיכה שתועלתה העיקרית בשלב זה היא פסיכולוגית (אם חלילה ההריון לא יצלח), שכן "ניסינו להציל".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עם בטא קרוב ל 2000 אמורים לראותאמא14/04/2011
שלום רב,
אני היום 18 יום לאחר החזרה עם בטא 1926
האם אמורים לראות שק הריון ??
ההריון שלי 4 שבועות + 5 ימים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם עם בטא קרוב ל 2000 אמורים לראות - תגובה
פרופ' שחר קול14/04/2011סיכוי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע ההורמונים בירידה ?אמא14/04/2011
שלום רב,
ב"ה בטא ביום 12 = 109
ביום 14 = 326
ביום 18 = 1926
פרוגסטרון : 44.41 , 41.5 , והיום יום 18 ירד ל : 34.7 - האם תקין ???
אסטרדיול : 757 , 791 , והיום יום 18 ירד ל : 580
ההריון יקר מאוד, מתרומת בצית.
מקבלת את אותה התמיכה שהכניסה אותי להריון, אם כן, מדוע ההורמונים בירידה ???
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - התשובה חשובה לי מאוד. תודה
אמא14/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע ההורמונים בירידה ? - תגובה
פרופ' שחר קול14/04/2011תקין.
אפשר להעלות מינון התרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה זה אומר, שאצטרך עד ...
אמא15/04/2011ומה זה אומר, שאצטרך עד שהשילייה תתפוס פיקוד, להעלות עוד ועוד את מינון התרופות !?
אם מינון מסויים של הורמונים, "הכניסו אותי להריון" - מדוע מינון זה, אינו מספיק לשמירה על ההריון ??
האם באמת המינון אינו מספיק ??
אסטרופם : 6 מ'ג ליום.
אוטראגסטן : 800 מ'ג ליום [ העלתי ל 900 מ'ג, ובכ"ז הפרוגסטרון ירד ].
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה - חשוב מאוד !!!!!!!!
אמא15/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר - בבקשה התייחסותך.
אמא15/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו בבקשה !?
אמא16/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להפריה?איה14/04/2011
שלום רב, טיפול IVF ראשון, אתמול בבוקר ניצפו 6 זקיקים, התקבלו 4 ביציות. היום נאמר לי כי עד כה אין הפריות. האם תיתכן הפריה לאחר פרק זמן זה?מה המשמעות? האם נורמלי? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
איה14/04/2011בשאיבה אתמול התקבלו 4 ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי להפריה? - תגובה
פרופ' שחר קול14/04/2011הסיכויים אינם טובים.
מהלך נורמלי מחייב קבלת הפריות למחרת השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בשחלות?רונית14/04/2011
שלום,
בת 39, אני מנסה להיכנס להריון ( לאחר לידת ילד בן 2.5 והפלה לפני חצי שנה בעקבות בעייה במי שפיר), לאחר 4 מחזורי זריקות גונל, כדורי פרוגונובה בימים 2-10 למחזור.
נמצאת במעקב של בדיקות דם ואולטסאונד זקיקים.
בבדיקה האחרונה נראה כי המימצאים הצביעו על בעיה (הרופא שלי לא זמין בימים הקרובים ואני לחוצה על תשובה) האם התוצאות מצביעות על קושי להיכנס להריון מכאן והלאה ? מה אפשר לעשות?
תוצאות הבדיקות נעשו ביום הרביעי למחזור ( פרולקטין נבדק לאחר שעה של ערות בלבד)
ESTRADIOL(E2) 415.00 PMOL/L
FEMALE PMOL/L
FOLLICULAR PHASE 70-900
MID. CYCLE 140-1900
LUTEAL PHASE 70-1000
POSTMENOPAUSAL <150
FSH 3.40 MIU/ML
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 3.0-20
MID. CYCLE 4.5-26
LUTEAL PHASE 1.1-14
POSTMENOPAUSAL 6-150
HCG QUANT.(S) < 2
LH 0.50 MIU/ML
בוצע פעמיים*
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 2.0-11
MID.CYCLE 12-105
LUTEAL PHASE 0.9-13.0
POSTMENOPAUSAL 10.0-65.0
PROGESTERONE 0.90 NMOL/L
FEMALE NMOL/L
FOLLICULAR PHASE 0.0-1.0
LUTEAL PHASE 3.8-51
POSTMENOPAUSAL 0.0-1.0
PROLACTIN 658.60 M/UL ( 70.00- 630.00) (.........)*
וגם ביום ה11 למחזור:
ESTRADIOL(E2) 819.00 PMOL/L
FEMALE PMOL/L
FOLLICULAR PHASE 70-900
MID. CYCLE 140-1900
LUTEAL PHASE 70-1000
POSTMENOPAUSAL <150
PROGESTERONE 0.80 NMOL/L
FEMALE NMOL/L
FOLLICULAR PHASE 0.0-1.0
LUTEAL PHASE 3.8-51
POSTMENOPAUSAL 0.0-1.0* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בשחלות? - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011אני לא רואה בעיה היות והורמון הE2 עולה וכך צריך להיות רק שצריך להשוות לגדילת זקיקים באולטרה-סאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריוןטלי14/04/2011
אני בהריון אחרי החזרה של 2 עוברים טריים, שבוע 4 +ימים.
היום בטא 1,120 אבל לא ראו שק הריון. הבנתי שמבטא 1,000 אמורים לראות שק. האם זה עלול להצביע על בעיה?
בדקתי 3 פעמים את בטא ותמיד היא הכפילה, מה הסיכוי שעל אף ההכפלות לא יהיה שק הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
טלי14/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון - תגובה
פרופ' שחר קול14/04/2011סיכוי טוב שהכל בסדר.
סבלנות היא מילת המפתח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- u.s בשבוע 4 + 5 ימים ...אמא14/04/2011
שלום רב
אני ב"ה בשבוע 4 + 5 ימים להריוני.
האם יש טעם היום בבדיקת אולטראסאונד ראשונה ?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר u.s בשבוע 4 + 5 ימים ... - תגובה
פרופ' שחר קול14/04/2011עדיף להמתין עד שבוע 6 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה הורמונאלית לאחר IVFקרן14/04/2011
שלום,
בת 32 עם שני ילדים (4 הריונות, 2 לידות ו-2 הפלות: 1 גרידא ו- 1 מחוץ לרחם)
בהריון הרביעי גילו שיש לי קרישת דם ולקחתי קלקסן במינון של 60. (ההריון התחיל עם שני שקים ורק לאחר שאחד נפל גילו את בעיית קרישת הדם. עם טיפול ילדתי את העובר שנותר משני השקים))
אני אחרי 2 IVF כושלים ונמצאת לפני השאיבה של ה- IVF השלישי
בשני הטיפולים הראשונים קיבלתי תמיכה הורמונאלית לאחר ההחזרה של: אספירין, אסטרופן, קלקסן, ואנדומטרין (נרות וגינאלית)
העוברים שהחזירו לי (בפעם הראשונה 3 ובשניה 2) היו עוברים יפים מדרגה 1. הרופא שלי אומר שהביעה שלי היא קליטת והחזקת ההריון ברחם.
כמו כן, הוא גם אמר שהתמיכה ההורמונאלית שהוא נותן לי היא המקסימאלית והכי חזקה שיש.
שאלתי-
1. האם התמיכה ההורמונאלית שקיבלתי (וגם אמורה לקבל שוב בימים הקרובים) היא אכן הכי חזקה שיש? האם זה הטיפול האופטימאלי שיש כיום?
שמעתי שיש זריקות - האם לא עדיף את הזריקות מבחינת העוצמה?
האם יש, חוץ מאנדומטרין, תרופה אחרת, יותר חזקה שאתם יכולים להמליץ לי עליה?
איזו תמיכה הורמונאלית הייתם נותנים לי לאור העבר שתיארתי לעיל?
אנא עצתכם בדחיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה הורמונאלית לאחר IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011התמיכה ההורמונלית מספקת.
לא צריך זריקות
אין דבר כזה של תמיכה חזקה או חלשה.
אל תבני על עניין התמיכה.לא בגלל התמיכה יהיה או יחזיק הריון.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה הורמונאלית לאחר IVF - תגובה
פרופ' שחר קול14/04/2011מעל ומעבר! יש להבין: אין תמיכה חזקה או חלשה. יש תמיכה המתאימה למטופלת הספציפית, וגזורה בדיוק למצבה ההורמונלי, תווך התחשבות בנוחיות המטופלת, ורצון לגבש תוכנית טיפולית פשוטה ונוחה ככל האפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונדטלי14/04/2011
אני ממש בתחילת הריון שבוע 4 +5 ימים. הספקתי כבר לעשות 3 אולטרסאונדים (גירוי יתר..) האם זה יכול להזיק להתפתחות ההריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת מוקפאיםשירי14/04/2011
שלום רב,
אני אחרי החזרת מוקפאים על בסיס ביוץ טבעי, אני מזריקה כל שלושה ימין חצי אוביטרל, האם הוא מעכב מחזור? או שאם אני לא מקבלת 14 יום אחרי הביוץ אני יכולה להסיק שאני בהריון?
כרגע אני 10 ימים אחרי הביוץ הביוץ (נקבע על פי בדיקות דם).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
נועה14/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011ךפי דעתי האוביטרל מיותר.
אם לא יגיע וסת אז סיכויים מאוד טובים להריון.
אוביטרל לא מעכב מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני 14 יום אחרי הביוץ
נועה17/04/2011עכשיו אני 14 יום אחרי הביוץ ועדיין לא קיבלתי, יש מצב שאני בהריון,
לפי הבדיקות דם האלו זיהו ביוץ:
בתאריך: 3.4.11
E2 466
PROG 2.9
LH 14.4
בתאריך: 4.4.11
E2 312
PROG 7
LH 4.2
יש מצב שאני בהריון (אחרי החזרת 3 מוקפאים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני 14 יום אחרי הביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר17/04/2011יש מצב, תעשי בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי היסטרסקופיה ניתוחיתאיילת13/04/2011
שלום רב, לפני 3 ימים עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שארית הריון אחרי הפלה. אחרי הניתוח היה דימום שנחלש לאט לאט אך היום בבוקר שוב התחזק. הדימום מופיע בעיקר במתן שתן, כמות כמו של מחזור האם עדיין סביר שיהיה דימום אחרי 3 ימים ואם כן מתי זה כבר חריג וצריך לפנות לבדיקה? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי היסטרסקופיה ניתוחית - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2011יכול להיות אך כדאי להתקשר למבצע היודע בדיוק מה עברת ואיך עברה הפעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)