מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי בטןרבקה04/04/2011
שלום,
אני בשבוע ה7 בערך אחרי טיפולי IVF.
יש לי כאבי בטן חזקים ובלילה ממש היה לי קשה לישון.
רציתי לדעת אם זה נורמלי ?
בנוסף יש לי פטריה בבטן ואני משתמשת בטבעקוטן האם יש קשר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011למשחה אין קשר.
כדי להבין מהם הכאבים את צריכה להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד לאחר הפרייהיובלי04/04/2011
שלום רב
עשיתי בשבוע שעבר 2 בדיקות בטא. אחת ביום ראשון - תוצאה 166 ואחת ביום רביעי-660. מתי ניתן לעשות אולטרסאונד?
החזרתי 2 עוברים- האם בבדיקה הזאת כבר ניתן יהיה לראות כמה נקלטו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד לאחר הפרייה - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011נקלט קרוב לודאיי אחד.
לעשות אולטרה-סאונד שבועיים אחרי הבדיקה הראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בהול-חדשה כאןAnita04/04/2011
שלום רב,
מבקשת את התייחסותכם המלאה למצב חריג זה ומתנצלת מראש אבל פרטים אלו יוכלו לעזור במתן התשובה,
אני בת 43 אמא לתינוק בן שנתיים בהריון טבעי שנולד בניתוח קיסרי. לפני כחמישה חודשים ניסינו הזרעה שלא צלחה ולכן הועברנו לטיפולי IVF כלהלן:
טיפול 1: גלולות גיינרה למשך 17 ימים (צ'יסטה) 3 כדורי פרוגינובה ליום למשך 4 ימים להשהייה כיוון שהרופאה הייתה בחו"ל, פיורגון 300 יחידות למשך 4 ימים, פיורגון 375 יחידות למשך יומיים מנוגוןX5 למשך 5 ימים והתוצאה שאיבת ביצית אחת ללא החזרה.
טיפול 2: דקא 0.1 למשך 8 ימים, 450 יחידות פיורגון למשך 6 ימים, ומנוגוןX6 התוצאה שאיבת ביצית אחת ללא החזרה.
טיפול 3: הפחתה משמעותית של ההורמונים מנוגוןX4 למשך 3 ימים וצ'טרוטיידX1 למשך 3 ימים.
התוצאה: שאיבת 2 ביציות, ניסיון הפרייה שלא הצליח.
שאלותיי: (אינני מוכנה לשמוע כלל על תרומת ביצית!!!):
1. האם מצב זה מצדיק את קופת החולים להפסיק לאשר לי טיפולי הפרייה? למרות שלא
מוצו עוד אפשרויות?
2. חרף העובדה שגופי מגיב טוב יותר לטיפול ללא הורמונים הנני צריכה לקבל אותם
במהלך הטיפול? יש לי מחזור סדיר ועדיין גופי מייצר ביציות ללא הורמונים, האם בכל
זאת היה מקום להזריקם? בכל זאת ללא הורמונים עוד שאבו 2 ביציות והיה ניסיון
הפריה.
3. לעניות דעתי הטיפול נראה לי יותר חובבני לפחות הראשון שבסדרה, האם אני שוגה?
4. האם יש טעם לחזור להזרעות?
5. מה הן האפשרויות העומדות בפניי - (לא תרומת ביציתף שלא באה בחשבון כלל).
תודה מקרב לב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בהול-חדשה כאן - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011קודם כל יש נוהל בקופת חולים שאם אין כ 3 החזרותבהפריה הן לא מוכנות לממן את המשכי טיםולי ההפריה כך שאת צריכה לפנות לקופה שלך בבקשות טיפול חוזרות ולא בטוח שתקבלי.
שנית , וזה החשוב כדי לענות לך מה קורה ומה הסיכויים הוא מהו הפרופיל ההורמונלי שלך בוסת
לדעתי היה צורך בניסיון השלישי לבדוק פרופיל הורמונלי מלא ביום 3 לוסת ולשאוב את הביצית במחזור טבעי ולראות מה קורה.
במידה ורמות ה FSH גבוהות ורמות E2 מאוד נמוכות, אזירוב הסיכויים שהביטוח שלך,כלומר קופת החולים , לא תאשר המשך טיפולי הפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה. שאלה נוספת
Anita05/04/2011בתאריך 14.3.11 שהיה היום השני של המחזור תוצאות הבדיקות היו כלהלן,
(לפני טיפול IVF השלישי):
Estradiol (E2) Urgent = 866
Progesterone Urgent = 1.9
תוצאות אלו תקינות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה. שאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011לא.
רמת ה E2 גבוהה מאוד ולא מתאימה ליום 2 של וסת. כמו כן היה צורך לקחת גם רמות FSH.
לא מתחילים טיפול על רמות כאלה של E2.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ.....א03/04/2011
שלום, הוסת האחרון שלי היה ב- 8.3 שבוע שעבר עשיתי מעקב זקיקים לפניי התחלת טיפול ivf (דקפפטיל בהתחלה) ועדיין לא הייתי אחריי ביוץ, היום ביצעתי שוב us ודם להלן התוצאות:
PROGESTERONE = 4.8 nmol/L
ESTRADIOL (E-2) = 1021.0
וב-us עובי הרירית 10 מ"מ
האם זה מעיד על ביוץ שהתרחש/שקרב או????
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ..... - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011לפי התוצאות עדיין אין ביוץ אך יתכן ,במידה וראו זקיק והיום לא ראו, שאת ממש בביוץ כך שמציע שתחזרי על בדיקות הדם בעוד 4 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסרישרה03/04/2011
שלום,
האם ניתוח קיסרי יכול ליצור עיכובים:
בכניסה להריון טבעי?
בהזרעה?
וב IVF?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011לרוב לא, בטח לא ב IVF.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצרצרהימית03/04/2011
ביום ה' 24.3.11 בוצעה הזרעה.
מתי אפשר לעשות בדיקת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קצרצרה - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011שבועיים אחרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי 2 החזרות שנכשלו - אנא עזרתכםליהיא03/04/2011
אני בת 35 בסבב אחרי שנתיים של נסיונות להרות כשהביוץ בצד שמאל(חצוצרה ימנית חסומה- 2 הריונות בצד זה מחוץ לרחם) לפני מס' חודשים התחלתי טיפולי הפריה - נשאבו ביציות - הופרו- טרי אחד הוחזר ולא נקלט ובסבב שני 2 מוקפאים הוחזרו ולא נקלטו.
כרגע יש לי עוד 3 מוקפאים - הרופא המטפל ביקש בחודש זה לא לקיים החזרה, אלא שני פיפל ביום 12 וביום 21 ובחודש הבא החזרה - על פי דבריו הרחם נראית תקינה הרירית מעובה לפני כל החזרה- 16 - ע"י אסטרופם האם כדאי עתה ללכת על פיפל או לנסות שוב החזרה רגילה? מה הסיכונים בתהליך כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי 2 החזרות שנכשלו - אנא עזרתכם - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011אין שום סכנה בפיפל רק שאני לא דוגל בפעולה הזו לעומת רופאים שכן דוגלים בה.
לציין שהדוגלים בפיפל עושים זאת לאחר מספר כשלונות.
זה לא מה שיביא את ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה-אם כן מה כדאי לעשות?
אורית04/04/2011ד"ר תודה על תשובתך - אם כן מה כדאי לי לעשות- במקרה שלי 2 החזרות ללא תוצאה , עם בעית חצוצרות- בת 35, רירית תקינה, יש לי עדיין 3 מוקפאים, אחד מתוכם הוא בליצטוס, אשמח לתשובה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר 5 תאיםמחכה 2603/04/2011
ביום ה3 החזירו לי עובר בן 5 תאים מה הסיכוי שלו להתפתח להריון תקין?
האם 5 תאים זה בסדר לכמה תאים צריך להתחלק ביום ה3
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
מחכה 2603/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר 5 תאים - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011ביום 3 העובר הינו בין 5 ל 8 תאים וצריך להיות בלי שברים.
אם החזירו רק אחד ואת מבוגרת הסיכויים קטנים ואם את צעירה זה סביב ה%20 להצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מחכה 2603/04/2011אני בת 27 והחזירו עובר אחד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר בן 5 תאים
ליאת27/11/2012שלום
מדוע עובר בן 5 תאים שמוחזר לאישה מבוגרת 44 הסיכויים קטנים להריון? ואילו לצעירה סיכויים גדולים יותר?
רחם "זקן" יותר? מצב פיזיולוגי של הגוף? או שזו פשוט עובדה גיל מבוגר וזהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר בן 5 תאים - תגובה
פרופ` דוד בידר27/11/2012גיל הביציות קובע.
בגיל 44 רוב הביציות לא תקינות במבנה שלהן.
העובר שנוצר בגיל מבוגר יותר בעל סיכויים רבים יותר שלא יהיה תקין במבנה שלו ולא יקלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר בן 5 תאים-המשך
ליאת27/11/2012שלום
תודה על התשובה וברצוני לשאול:
1.האם ביצית כזו בגיל 44 עלולה לא להתפתח גם אם הוחזרה לבחורה צעירה יותר? (כי בתשובתך לבחורה הקודמת ציינת שאם תוחזר הביצית לבחורה צעירה יותר אז הסיכויים שתיקלט גבוהים יותר)
2. ומכאן שאלתי הבאה: שקלתי אפשרות של פונדקאות, אך לאור דבריך ביצית בגיל 44 לא תתפתח תקין מבחינת המבנה שלה ,ופונדקאות הרי דבר יקר כך שזה מועד לכשלון מראש בגלל גיל הביציות? או שהסיכויים גבוהים רק אם הפונדקאית תהיה צעירה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר בן 5 תאים-המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר27/11/2012כפי שכתבתי גיל הביצית חשוב ולא הרחם כך שפונדקאית לא תעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבאני03/04/2011
אני נוטלת גלולות אורטו צאקילן בעקבות ציסטה לפני סבב של IVF
ביום הרבעיע לגלולה דיממת עם כאבי מחזור
1. האם יש קשר ליצסטה? זה תקין?
2. אני אמורה לשתות 21 יום גלולות היום ה-5 נופל ערב חג
בכדי שלא אפספס את החודש יש אפשרות לשתות גלוה אחת פחות? בכדי לתזמן את הוסת? (זאת אומרת לשתות רק 20 גלולות?)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011אפשר 20 יום והדמם יכול להיות מכל דבר ואם רוצים לדעת ממה צריך לבדוק רמות הורמונים בדם אך אין לזה משמעות כרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה לא מוצלחתשושנה03/04/2011
נשאבו לי 15 זקיקים ונאמר לי שהיו ריקות .
מה הכוונה, ומדוע זה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה לא מוצלחת - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011לא נטלת אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה לא מוצלחת
שושנה03/04/2011קבלתי 2 אוביטרל 48 שעות לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה לא מוצלחת - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011טעות. לכן לא היו ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוקחים 30-36 שעות לפני לא 48
ורדה04/04/2011מה שקורה זה שהביציות מהזקיקים עפו לחצוצרות לפני השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוקחים 30-36 שעות לפני לא 48 - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011לביציות אין כנפיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DHEAקרן03/04/2011
כמה זמן לפני טיפול IVF צריך להתחיל עם DHEA?
האם די בטיפול של שבוע -שבועיים או שמא עדיף לתפקופה ארוכה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DHEA - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011כפי שעניתי זה מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DHEAקרן03/04/2011
כמה זמן לפני טיפול IVF מומלץ לקחת DHEA?
האם חייב טיפול ממושך או מספיק שבוע-שבועיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DHEA - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011לא צריך בכלל לקחת DHES.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הביוץ קרוב?שירי03/04/2011
היום בדיקת דם 3.4.11
E2 466
PROG 2.9
LH 14.4
ברצוני לציין שב31.3.11 לפני שלושה ימים ה E2 היה 833, למה הוא ירד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הביוץ קרוב? - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות פרופיל הורמונליסנופקין103/04/2011
שלום,
לפני מעבר ל- IVF ראשון, נשלחתי לבצע פרופיל הורמונלי:(תוצאות של יום 2 למחזור)
LH 2.7
FSH 4
PROGEESTORON 1.2
E-2 228
TSH 1.97
TESTOSTERONE 1.8
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' שחר קול03/04/2011תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףף!!! אני צריכה עזרהנטלי03/04/2011
שלום אני עוברת טיפול פריון כבר שנה וחצי וכול טיפול ניכשל בזריקות.
לפני חודשים עשיתי הפסקה בטיפול כבר לא היה לי כוח לזה..
לאחר הזריקות קיבלתי מחזור רגיל של 36 יום אחרי 3 ימים היה לי דלקת בשתן וקיבלתי שוב מחזור. ניגמר המחזור חכיתי 14 יום למקווה ואחרי שעה שהייתי בקווה היה לי דימום ויום למחורת עשיתי צילום רחם {הבדיקה היית טובה מאוד אין לי שום דבר} לאחר שלושה ימים הסתיים לי הדימום
ועכשיו אני מחכה למחזור שלי והוא לא באה שיש לי עכשיו 14 יום איחור , ביום ה 7 עשיתי בדיקת שתן וזה היה שלילי מה זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי שוב עוד כמה ימים 5 ימים בערך..
באטרפליי03/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףף!!! אני צריכה עזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2011הבדיקה אומרת שאת לא בהריון ! ואם את רוצה לדעת מה קורה היה צורך לעשות גם הורמונים בדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)