מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכות ביוץיאנה28/03/2011
שלום, יש לי שאלה. אני יודעת שבדיקות ביוץ מזהות את העלייה ב LH שבאה לפני הביוץ. בהסתמך על הגרף של LH לאורך המחזור- יש לו פיק ביום הביוץ והוא יורד לאחריו, האם יכול להיות מצב בו הבדיקה תראה שיש עלייה בLH כאשר היא בעצם תופסת אותו ברמה מספיק גבוהה לגילוי אך כאשר הוא בדרך לירידה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכות ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר28/03/2011לא.וזה גם לא משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הייתם מציעים לעשות?יעל28/03/2011
שלום,
אני בת 34 ומנסה להרות שנה וחצי.
עשיתי בדיקות דם הורמונליות וצילום רחם והן תקינות.
בדיקת זרע תקינה אף היא.
במעקב זקיקים נראה שהביוץ שלי מוקדם (יום 8-9). הרירית תקינה.
איזה טיפול הייתם מציעים?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הייתם מציעים לעשות? - תגובה
פרופ` דוד בידר28/03/2011את צריכה להתחיל בזריקות הורמונליות להגברת הביוץ והזרעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן הביוץ על סמך בדיקות דםחן28/03/2011
הרופא שלח אותי לבדיקות דם על מנת לדעת אם הביוץ מתפספס לי בגלל המקווה.
הבדיקוטת התבצעו במכבי בשעה 9:00 בבוקר ביום הטבילה ובשעה 9:00 בבוקר למחרת.
הערכים ביום א בבוקר(יום מחזור 11, יום הטבילה):
E2 540
Prog 4.7
LH 20.7
הערכים ביום ב בבוקר (יום מחזור 12:)
E2<200
7.5 Prog
LH 7.2
מתי התקיים הביוץ - האם לפני יום א, או במהלכו, או האם ביום ב?
קיימנו יחסים ביום א בלילה וביום ב בלילה.
האם הביוץ התפספס?
אם לא - האם זה שחלון הפוריות שלי הוא רק של יום אחד זה פוגע משמעותית בסיכוי להריון?
האם תוצאות כאלו מראות שהכל בסדר או שעדיף לקחת כדורים לדחיית הביוץ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן הביוץ על סמך בדיקות דם - תגובה
פרופ` דוד בידר28/03/2011לא הבנתי את הערכים ביום ב.
האם עשית גם אולטרה-סאונד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חן28/03/2011לא ביצעתי אולטרסאונד כי הרופא אמר שאין בכך צורך
אני כותבת שוב את הערכים:
הערכים ביום א (יום מחזור 11, יום הטבילה):
E2 540 ,Prog 4.7 , LH 20.7
הערכים ביום ב (יום מחזור 12):
E2<200 , Prog 7.5 , LH 7.2
כלומר ה-LH ירד וגם ה E2, בעוד שהפרוגסטרון עלה ל-7.5
קיימנו יחסים ביום א בלילה וגם ביום ב בלילה
האם ניתן לקבוע על סמך התוצאות מתי היה הביוץ והאם הוא התפספס?
האם במקרה כזה אתה מציע לקחת כדורים לדחיית הביוץ?
ואם כן - במשך כמה חודשים כדאי לעקוב בדרך זו לפני שמתחילים לקחת כדורים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן הביוץ
רננה28/03/2011מקפיצה שוב לתגובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינארלאור28/03/2011
שלום רב ,
אני לקראת טיפול IVF שלישי , בעוד כמה ימים אני אמורה להתחיל עם הסינארל .
לפי מה שהאחריות רשמו לי אני אמורה לקחת 2 שאיפות 3 פעמים ביום ואילו לפי מה קראתי באינטרנט סינארל אמורים לקחת 2 שאיפות פעמיים ביום .
מה הנכון ? יכול להיות שהאחיות טעו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינארל - תגובה
פרופ` דוד בידר28/03/2011פעמיים ביום.
בבוקר בכל נחיר ובערב בכל נחיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללא הצלחהחגית28/03/2011
שלום רב,
אשמח ותעזרו לי להבין, אני בת 38.5 לאחר 2 טיפולים ivf ללא הצלחה, בפעם הראשונה שאבו 4 בציות 2 הוחזרו ו2 לא הקפאו מהסיבה שלא הצליחו לסרוד.
בפעם השניה נשאבו 9 "הופרו" 7 בציות חלקן באמצאות icsi. הוחזרו 2 שנאמר לי שהם לא "משהו בכלל" כל השאר לא הוקפאו.
שאלתי: מדוע הבציות לא מתפתחות?? מה אני אומרה לעשות??? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא הצלחה - תגובה
ד''ר דוד ישי28/03/2011שלום
לצערי אין קסמים אלא רק עבודה קשה וסבלנית. את אמורה לא להתיאש ולהמשיך בטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללא הצלחהאדוה28/03/2011
שלום לכולם אני אחרי שתי החזרות שהסתימו בכשלון רציתי לדעת מה הסיבה בפעם הראשונה היו שני עוברים שעברו pgd בהצלחה לאחר חמשה ימים מהשאיבה היתה ההחזרה קיבלתי נרות כתמיכה אחרי חמישה ימים קיבלתי ווסת היינו בשוק אבל זה מה שקרה בפעם השניה הוחזרו שני עוברים לאחר חמישה ימים וגם אחרי pgd הפעם קיבלתי זריקות של פרגניל 2500 כל שלושה ימים לאחר 12 יום מההחזרה בישרו לי שזה שליליאני כל כך עצובה למה זה קורה ליאני רוצה להדגיש כי ביום השני להחזרה בבוקר היה על התחתונית הפרשות הדומות לזרע בשני ההחזרות זה קרה אנא עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא הצלחה - תגובה
ד''ר דוד ישי28/03/2011שלום
האכזבה הרבה שלך קשורה בציפיות הגבוהות מדי. הסיכוי להצלחה גם כאשר יש עוברים יפים הוא לא 100% ואפילו לא 50%. אם לא תתיאשו ותמשיכו בטיפול , תצליחו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייהאורטל27/03/2011
אני בת 26 לאחר 6 טיפולים כושלים לבעלי יש זרעים בודדים עשיתי בדיקות ואצלי הכל תקין ולמרות זאת אני לא ניקלטת ונאמר לנו שבגלל שאני צעירה זה צריך להיות הסיכויים להריון יותר בקלות ובגלל זה אני לא מבינה למה כושלים הטיפולים ואני לא ניקלטת כבר הגעתי למצב שאני הולכת לטיפול סתם בבקשה שמישהו יענה לי מה יכול להיות הבעייה שאני לא ניקלטת אני נשואה עוד מעט 4 שנים והזמן עובר ואני נהיית יותר לחוצה מהמצב בבקשה שמישהו יענה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרייה
אורטל28/03/2011בבקשה שמישהו יענה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרייה
אורטל28/03/2011בבקשה תענו לי למה אף אחד לא עונה אני במצב של יאוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרייה - תגובה
פרופ' שחר קול29/03/2011תשובה רצינית חייבת להסתמך על מלואה מידע הרפואי הרלוונטי, כולל כל הבדיקות שעשית עד כה,וכל מחזורי ההפריה שעשית.
מציע שתקבעי פגישה עם רופא ביחידה בה את מטופלת ליעוץ מסודר המבוסס על המידע הרלוונטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבוב IVF שלישי...קסם27/03/2011
הי לכולם !!
קצת היסטוריה, אחרי הפלה כימית שבוע 7 IVF ראשון, סיבוב שני שלילי,
סיבוב שלישי 3 עוברים מחולקים 6, 6, 7 ,היום אחרי 12 יום בטא 7.....
האחות אמרה שהיו כבר בעבר הריונות שהתחילו גם מ3... ולכן נמשיך בתמיכה - 3 אנדומטרין + 3 אסטרופם וביום ג' שוב בדיקת דם...
תגידו לי אתם..
יש תקווה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבוב IVF שלישי... - תגובה
פרופ' דב פלדברג27/03/2011לקסם שלומות,
תמיד קיימת תקוה ואסור לאבד אותה, אם כי ערך של 7 הוא בגבול של ערך שלילי. יחד עם זאת כעצת האחות חזרי על הבדיקה ביום ג'.
בהצלחה ובברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר פלדברג שאלונת....
קסם27/03/2011ראשית תודה על תשובתך המהירה!!
האם ידוע לך על מצב כזה ?
גם אני הופתעתי למשמע התשובה למיטב הבנתי רק מ20 אפשר להחשיב כהריון...
אך האחות אמרה שמכיוון שהם היו מוקפאים ניתן להם את ההזדמנות, אני תמיד בתקווה ואם אכן זה יתפתח היה מאושרת עד קצות תבל אך נישמע לי קצת מופרך...
ושוב האם ידוע לך מצב כזה מהעבר?
מודה לתשובתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר פלדברג שאלונת.... - תגובה
פרופ' דב פלדברג27/03/2011לקסם שלומות,
אכן היו דברים מעולם. אנא השתדלי להיות רגועה וחזרי על בטא ביום ג' כשאת מוכנה לכל תוצאה.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך !!
קסם27/03/2011אשתדל להיות רגועה :) ככל הניתן ...ואופטימיות זה שם המשחק כאן..
תודה לך
וערב טוב !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות לפני סבב IVFאני27/03/2011
אני בת 35 אמא לשניים מנסה להרות בשלילית
עם FSH 18
החודש הייתי אמורה להתחיל סבב ראשון
מאחר בי"מ 2
היה לי E2 588
וביום 5 היה E2 498
ובUS היה ציסטה 25 מ"מ
נאמר לי לקחת גלולות אורטוסאקילן 21 יום
ואז בי"מ 2 לעשות שוב בדיקת דם+US
היום זהו היום הרביעי לגלוה
ומהבוקר כאבי בטן כמו ביוץ/וסת
ודימום חום/חתיכות חומות בבוקר שפסק.
האם זה תקין? זה קשור לציסטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות לפני סבב IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2011אי אפשר לדעת ממה הכאב כי באמת ה E2 ירד וראו זקיק שהיא אולי ציסטה אך אולי היה ביןץ או לא אי אפשר כרגע לדעת.
הדמם יכול להיות גם מגלולות אך זה לא משנה והיות והתחלת גלולות ובגמר לקיחתם הכל יתאפס ותוכלי להתחיל מחדש ולראות האם הציסטה-זקיק נעלמו.
בדיקות הדם בוסת מיותרות כי אחרי גלולות כל ההורמונים יהיו לבטח נמוכים ומספיק לבצע אולטרה-סאנד בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות לפני סבבIVFאני27/03/2011
אני בת 35 אמא לשניים מנסה להרות בשלילית
עם FSH 18
החודש הייתי אמורה להתחיל סבב ראשון
מאחר בי"מ 2
היה לי E2 588
וביום 5 היה E2 498
ובUS היה ציסטה 25 מ"מ
נאמר לי לקחת גלולות אורטוסאקילן 21 יום
ואז בי"מ 2 לעשות שוב בדיקת דם+US
היום זהו היום הרביעי לגלוה
ומהבוקר כאבי בטן כמו ביוץ/וסת
ודימום חום/חתיכות חומות בבוקר שפסק.
האם זה תקין? זה קשור לציסטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה
אני27/03/2011רשמתי בטעות פעם שניה
לא הייתי בטוחה שפורסה השאלה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות לפני סבבIVF - תגובה
פרופ' דב פלדברג27/03/2011לאני שלומות,
מאוד ייתכן וכאבי הבטן עם הדימום מצביעים על תהליך ספיגת הציסטה. אנא המשיכי עם הגלולות כרגיל אך במידה והכאבים יתגברו או הדימום יתמשך עלייך לפנות לרופא נשים לצורך בדיקה וביצוע אולטרסאונד.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין וקרינוןיובלי27/03/2011
שלום רב
אני לוקחת היום 3 טבליות של אנדומטרין ועוברת לקרינון.(כשבועייים)
מה המינון של קרינון ליום?
האם ההחלפה יכולה לפגוע בתמיכה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין וקרינון - תגובה
פרופ' דב פלדברג27/03/2011ליובלי שלומות,
המינון היומי של קרינון הוא אפליקציה של 1 מקלון ליום של התרופה המצויה בקופסה שמכילה 15 מקלונים. המעבר מאנדומטרין לקרינון איננו גורם לשום נזק.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטיבות לאחר הזרעהשירי27/03/2011
שלום, היום עברתי הזרעה (פעם ראשונה) ונשארתי לשכב 5 דקות בלבד לאחר ההזרעה (מאחר והרופא מיהר והייתי האחרונה אצלו) בדרך לרכב הרגשתי שהכל (או רק חלק) נוזל ויש תחושת רטיבות. האם זה אומר שההזרעה לא הצליחה? האם זה טבעי שחלק ייצא החוצה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטיבות לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' דב פלדברג27/03/2011לרנית שלומות,
בכל תהליך של הזרעה קיימת זרימה של נוזל הזרע מתוך הנרתיק החוצה. תחושת הרטיבות שחשת אחרי ההזרעה הינה תקינה לחלוטין.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעות בהזרקת גונאלשרית27/03/2011
ביום חמישי הוזרק גונאל פי 10 מנדרש ע"י אחות מ-37.5 ל-375. לאחר בדיקת אולט' - שחלה ימנית - זקיקים 16.13.13.10.10.10.10.10 שמאלית 13 ו - 5 פחות מ - 10 מ"מ רירית 9 מ"מ
עקב הטעות הרופא ביקש להפסיק זריקות ודחיית הזרעה, היום עשיתי אולט' והתוצאות. רירית 5 מ"מ, שחלה ימנית 15 וכמה קטנים, שמאלית קטנים פחות מ - 10.
שאלה ? למה ערכים ירדו ? ומה השפעה לטווח ארוך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות בהזרקת גונאל - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2011קודם כל היה צריך לראות את בדיקות הדם.
את הגבת יותר מידי בהזרקה ולכן יש חשש לגירוי יתר ולכן הרופא מעדיף להפסיק טיפול ולחכות ולראות איך מתקדם העניין.
אם רמות האסטרוגן ירדו אז זה כתוצאה מהזריקה ואחר כך מהפסקת הזריקות ויש לחכות להתחיל מחדש ועדיף כך מגירוי יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות דם
שרית28/03/2011קיבלתי תוצאות בדיקות דם אתמול בערב : ESTRADIOL-2082 PROGESTERONE-0.8 , הוזרק אביטרול אתמול בשעה 17:00 והיום ב - 18:00 עושים הזרעה.שאלתי את הרופא למה יש הבדלים באולט' - הוא אמר שלא יכול להיות והוא מסתמך על אולט' של יום חמישי בלבד. אני מרגיש שעושים לי הזרעה ע"מ להראות שלא קרה כלום עקב טעות בהזרקת גונאל ושאני לא נפגעתי בגלל הטעות של האחות והכל בסדר. אם התהליך תקין ? והאם בדיקות דם תקינות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות דם - תגובה
פרופ` דוד בידר28/03/2011אם הזרקת אוביטרל על זקיקי 15 זה זקיק קטן ואם זה נעשה למחרת זה גבולי אך אפשרי.
למעשה כל העניין כרגע הוא לא משנה כי נהגו בזהירות ואולי זקיק הגיע לפחות ל 16 מ"מ ואז אולי יתמזל מנלך וזה יתפןס אך כמובן שהיתה בעיה מסוימת עקב ההזרקה הראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אוביטרלסיגל27/03/2011
בבדיקת אולטרסאונד מהיום,
רירית 11
זקיק 17
האם עלי לקחת את זיקת האוביטרל היום או שכדאי לי להמתין למחר ? מתי הביוץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת אוביטרל - תגובה
פרופ' דב פלדברג27/03/2011לסיגי שלומות,
לאור זקיק של 17 מ"מ מומלץ לדעתי להמתין עוד יום ולקבל את האוביטרל מחר. הביוץ יהיה לאחר כ-36 שעות לאחר מתן האוביטרל.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותדניאלה27/03/2011
אני כשבועיים לאחר הפלה בלתי שלמה,
בספירת דם יש ערכיפ גבוהים של טסיות בדם,האם זה בגלל ההפלה?(אני עדיין מדממת מעט),האם יכול להיות שאני סובלת מקרישות יתר,למי עלי לפנות?
(יש לציין שאחרי הלידה של בני גם היה לי PLT גבוה)
הבטא שלי היא 127 מתי היא אמורה להתאפס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
פרופ' דב פלדברג27/03/2011לדניאלה שלומות,
לדעתי רמת הטסיות הגבוהה נובעת מההריון שנפסק. לאור הנתונים של רמות גבוהות של טסיות לאחר הלידה האחרונה מומלץ לפנות לייעוץ המטולוגי לגבי גורמי הקרישה. רמת הבטא תרד בהדרגה ולדעתי תתאפס לגמרי תוך כ-7-10 ימים.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2011אם רמות הטרומבוציטים גבוהה יש לך מצב שנקרא טרומבוציטוזיס ויש לפנות להמטולוג לברור וטיפול וזה לא חלק מקרישיות היתר אלא מצב אחר שקשור גם בעניני קרישה.
הבטא יורדת לאת ועוד שבוע לדעתי תתאפס.
הטסיות לא גבוהות עקב ההפלה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)