מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופיל הורמונליעינת09/03/2011
האם לאחר ביוץ (במטרה להיקלט ולשמור על ההריון) יש חשיבות לרמות האסטרוגן?
האם אסטרוגן 340 הוא לא נמוך מדי?
ערך הפרוגסטרון נראה לי תקין (18). האם נכון?
האם כדאי להשתמש בתמיכה כלשהיא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
עינת10/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' שחר קול10/03/2011יש לציין יחידות.
אם יחידות "ישנות" - (פיקוגרם וננגוגרם) - נראה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובת בטאשרון09/03/2011
שלום רב,
ב ivf אחרון הוחזרו 3 עוברים יפים. ביום ה-12 בדיקת דם הראתה בטא 15, יומיים אחרי בטא 21...אעשה שוב בדיקת דם בעוד יומיים. מניסיונכם האם יש סיכוי כלשהו שההריון תקין??
תודה חמה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר11/03/2011ההריון לא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריות ובולמיה....בינונימי09/03/2011
שלום לרופאים.
אבקש לדעת האם קיים קשר בין אישה בולמית לכניסתה להריון?? ואפרט:
לפני הכל שתדעו שלא קל לי "לפתוח"ככה מדובר בנושא רגיש.
אני ואשתי ביחד כ-9 שנים והתחתנו לפני 3.5 שנים. בערך מתאריך החתונה היא הפסיקה לקחת גלולות ואנו מקיימים יחסי מין בתדירות של פעמיים בשבוע לערך.
בגיל 17 שלה הייתה מאושפזת בבי"ח עקב אנורקסיה נרבוזה, וכחלק מהתסמינים נוצרה גם בולמיה.
מבחינת האנורקסיה היא נחשבת בריאה מגיל 18 לערך, אך לעניין הבולמיה... התהליך, לצערי הוא עד היום (שנינו בני 30 ).
היא מקיאה (ממה שאני יודע לפחות...) בין 2-4 פעמים ביום(לפעמים יותר).
התחלנו טיפולי הזרעה לפני כ- 4 חודשים (3 הזרעות סה"כ..) אך בתוצאה שלילית.
אני מתוסכל ומתחיל לקבל את ההרגשה שלא יהיו לנו ילדים...
אודה לתגובתכם העניינית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות ובולמיה.... - תגובה
פרופ` דוד בידר11/03/2011האם הוסתןת סדירות?
מה משקלה?
איך הזרע?
הזרעות על איזה טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוריות ובולמיה
בינונימי13/03/2011המחזור שלה סדיר... אם כי ב- 3 פעמים האחרונות הגיע מוקדם יותר בכמה ימים.
שוקלת בערך 58.
לפי הטיפולים שעברתי נאמר לי שהזרע בסדר ועוד יותר אחרי השבחה(שטיפה עם מדיום??... לא זוכר...)
לא הבנתי את השאלה הזרעות על איזה טיפול אבל... נראה לי שהכוונה היא ל- IUI.
אודה לתגובתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ההזרעות
מודאגת13/03/2011הוא אולי התכוון אם זה היה עם הורמונים או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוריות ובולמיה
בינונימי13/03/2011עם הורמונים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוריות ובולמיה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/03/2011אם טופלתם בזריקות הורמונליות ולא הלך אז צריך לעבור להפריה חוץ גופית ושם נדע מה קורה ונצליח להשיג הריון לפי הנתונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםאביב09/03/2011
שלום,
אני ביום השני של המחזור ואמורה להתחיל אסטרופם,
התקשרתי למרפאה ואמרו לי לחכות יום נוסף ולעשות מחר בדיקת דם
אני מפחדת שלא אצליח להגיע מחר למרפאה בגלל המזג אויר (שלג)
האם ניתן להתחיל את לקיחת האסטרופם ללא בדיקת דם או שהחודש הזה אבוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה- בדיקת דם לפני לקיחת תרופה
ענת09/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם - תגובה
פרופ` דוד בידר11/03/2011למה את לוקחת אסטרופם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה פרופ, בידרב.09/03/2011
לאחרונה לא היה בפורום??רק שלא עזב???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה פרופ, בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר11/03/2011הייתי בקרנבל בברזיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאן נעלם פרופ סימון האם הוא עזב??יעל09/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פרופ' סימון אינו משמש כמנהל פורום
מערכת BeOK09/03/2011פרופ' סימון ביקש להפסיק לשמש כמנהל בפורום זה, מפאת קוצר זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל כך חבל! ענה לנו מקסים!
עדי09/03/2011תודה פרופ' סימון על ההשקעה הגדולה בנו ועל הסבלנות הרבה שבה ענית על שאלותנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת חבל מאוד!!!
עדי09/03/2011המון תודות לפרופסור סימון שענה במהירות והתייחס ברצינות לכל שאלה שנשאלה.
פרופסור סימון עשית בפורום זה עבודת קודש!!!! מאמינה שחסרונך בפורום יורגש ואפילו נשמח שאולי יבוא יום ועוד תחזור לפורום.
המון הצלחה בהמשך... (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיכוי לשכנע אותו לחזור? חבל!!!
דורית09/03/2011אהבתי כל כך את התשובות שלו .... יש סיכוי לשכנע אותו לחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה שכשהוא איננו בקושי עונים וגם
עדי09/03/2011נוטים יותר לדלג על שאלות ולא לחזור אליהן יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות הרגעהדודי09/03/2011
רציתי לדעת עם יש תרופת הרגעה שאפשר לקחת עם טיפול הורמונלי לפני IVF
ואם זה לא גורם נזק ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות הרגעה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/03/2011אפשר ואבן.זה כמ ו וליום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשת יעוץענבל08/03/2011
שלום - אני ישראלית בת 34 שחיה בארה"ב. אין לנו ילדים וכבר שנה מנסים להרות. היו שני הריונות (אחד במאי 2010 והשני בספטמבר 2010) שהסתיימו בהפלה טבעית בשבוע 6. לאחר ההפלה השניה, עברתי בדיקות שמצאו שחצוצרה ימנית סתומה. בהמלצת הרופאה, עברתי הזרעה כושלת, תוך לקיחת קלומיד. בחודש שעבר לקחתי קלומיד, אך היו זקיקים רק בצד ימין, אז לא בוצעה הזרעה.
החודש, למרות שלקחתי קלומיד, אין זקיקים באף אחד מהצדדים, אז אין הזרעה.
יש לציין כי הרופאה עובדת תחת ההנחה שההריונות שנפלו היו חוץ-רחמיים. האולטראסאונד שבוצע בעת ההפלה לא קבע איפה היה ההריון.
אני מתוסכלת ומרגישה שמאז שהתחלתי בטיפול תרופתי נוצרו לי בעיות פריון שלא היו קודם - עובדה שהריתי פעמיים באופן טבעי. האם מומלץ להפסיק עם הטיפול התרופתי ולנסות שוב באופן טבעי? הרופאה מעלה שוב ושוב את האופציה של IVF, אך אני מאוד חוששת, ומרגישה שמכיוון שנכנסתי להריון די בקלות בעבר, אין ממש צורך. אופציה נוספת היא להגיע ארצה לטיפול. מכל מה שאני קוראת ושומעת, רמת טיפולי הפוריות בארץ עולה על רמתם כאן בארה"ב.
אשמח לדעת המומחים בנושא.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ענבל10/03/2011מעריכה את זמנכם ומקווה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשת יעוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר11/03/2011אם היתה הפלה בשבוע 6 היו צריכים לראות שק תוך רחמי. לא ציינת את הערכים של בדיקת הורמון ההריון.יש לערכים חשיבות.
הטיפול באיקכלומין מיותר. חסרים כל הנתונים שציינת על מנת להגיד מה קרה ומה כדאי לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור08/03/2011
שלום
האם זה נכון שבטיפולי השבחה +הזרעה
הסיכוי לבת נמוך מאוד?
או שזה לא משנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה לדר שחר קול ודר ישי
אור09/03/2011האם יש סיכוי שאתם
משתפים פעולה עם מכון שפרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה לדר שחר קול ודר ישי - תגובה
ד''ר דוד ישי09/03/2011מצטער על הבורות. לא יודע מה זה מכון שפרה. אולי את מתכוונת למכון פועה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא...
אור09/03/2011לא המכון אלא השיטה שהם מנסים לעשות
ולעזור במין העובר...
יש להם שיטות והרופא המטפל צריך לשתף פעולה
כי אני זקוקה לטיפולי פוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר דוד ישי09/03/2011שלום
גם בהריון טבעי וגם עם טיפולים למינהם , יש אחוז מעט יותר גבוה של זכרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה פרופ' סימון??????עדי08/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אולי עם אשתו במסעדה? ישן? עובד?
ליבי08/03/2011הוא לא עובד כאן באופן פרטי. הוא עונה בזמנו הפנוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא התכוונה שהוא נעלם מרשימת
אני08/03/2011מנהלי הפורום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה שלך ממש משעשעת
עדי09/03/2011לפעמים עדיף שלא להגיב מאשר לכתוב שטויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להיבדק?ממי08/03/2011
יש לי איחור במחזור כבר 5 ימים.אפשר לעשות ביום חמישי בדיקת דם להריון?אפשר לעשות בדיקה ביתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי להיבדק? - תגובה
בהחלט כן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםסיגל08/03/2011
שלום
בת 39 ואני לאחר טיפול הפרייה - החזרת עוברים טריים שלצערי כשל.
נותרו לי עוברים מוקפאים.
והכל עדיין חדש לי בעניין החזרת מוקפאים, אשמח לקבל הסבר מהו תהליך הטיפול במהלך הימים לקראת החזרת מוקפאים.
ברצוני לציין שאין לי בעייה של רירית, בד"כ הרירית ביום הביוץ 11 מ"מ.
ע"פ מה קובעים טיפול טבעי או טיפול תמיכה תרופתי להחזרה?
מה עדיף לגילי?
אשמח לקבל הסבר.
בתודה סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים - תגובה
במצב אופטימלי , אצל נשים צעירות עם וסת סדיר אפשר להחזיר עוברים מופשרים על בסיס של מחזור טבעי. בגילך אני מעדיף לעשות הכנה. מדובר בטיפול של אסטרוגן שנלקח מתחילת המחזור בצורה של כדורים או מדבקות שאליהם מוסיפים פרוגסטרון ( כמו זה שלקחת לתמיכה ) מכמה ימים לפני ההחזרה בהתאם לגיל העוברים המוחזרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבות לכשלון ivfליהיא08/03/2011
שלום רב,
אני בת 32 עם שחלות פוליציסטיות. אחרי 3 הזרעות שנכשלו עברנו ל- ivf.
שאבו לי 5 ביציות, מתוכם הופרו 2 (אחת ב- ICSI). שני העוברים היו בדרגה 1 והתחלקו ל-5 תאים ול- 9 תאים (אחרי 3 ימים). לאחר השאיבה לקחתי 2 נרות של אנדומטרין ביום.
12 ימים אחרי ההחזרה קיבלתי מחזור.
2 שאלות:
1) מה יכולות להיות הסיבות לכשלון אם העוברים היו טובים, הרירית הייתה מספיק עבה והתמיכה הייתה טובה?
2) מה אפשר לעשות לפני ואחרי ההחזרה הבאה ע"מ להגדיל את הסיכויים? אני מטופלת בדיקור סיני וצמחי מרפא לפני וביום ההחזרה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבות לכשלון ivf - תגובה
גם בתנאים האופטימליים , ההצלחה של טיפולי IVF היא של 30-40% ולא יותר . הסיבות רבות ולא אמנה אותן . מה שאת עושה זה נכון וטוב. פשוט אל תתיאשי . אני מבטיח לך שתוך טיפול נוסף או שניים תהרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול שאלותיעל08/03/2011
האם יש תופעות לוואי לDECAPEPTYL 0.1
וכמו כן המשך עם MENOPUR
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול שאלות - תגובה
לכל תרופה יש. תופעות הלואי קלות ונדירות. לפעמים הוסת שצריך להופיע הרבה יותר קל או לא מופיע בכלל.
המנופור יכול לגרום לאי נוחות בבטן, תפיחות שלה , גודש בשדיים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 15 יום אחרי הזרעהתמר08/03/2011
שלום,
עברתי החודש הזרעה לפני 15 ו -16 ימים לאחר שימוש בפיורגון 50 ואורביטרל.
אני מקבלת אנדומטרין לתמיכה.
ביצעתי בדיקת דם לפני יומיים (יום 13) והיא יצאה שלילית. התקשרתי למרפאה על מנת לדווח על זה ולאחר התייעצות עם הרופא התבקשתי להמשיך עם האנדומטרין עד קבלת המחזור למרות האנדומטרין.
האם ייתכן עדיין שאני בהריון??!! (לא נראה לי הגיוני)
אבל אם לא, למה להמשיך בתמיכה?
אין מצב שהאנדומטרין מעכב לי את המחזור?
תודה רבה מראש על העזרה
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 15 יום אחרי הזרעה - תגובה
יש מצב שהאנדומטרין דוחה את קבלת הוסת . עשי בדיקה חוזרת של בטא כעבור יומיים ואם גם היא שלילית הפסיקי את הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)