מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם כל הערכים מתאימים?חסויה צפונית01/03/2011
לרופאים שלום,
בשעה טובה התבשרתי היום על היריון.
שאיבה ב-15/2
החזרה ב-17/2
תוצאות בדיקת הבטא מהיום, ה-1.3.2011:
E2 = 6589 pmol/L
PROGESTERONE = 190.80 nmol/L
BETA-HCG = 42 IU/L
אני מעוניינת רק לדעת האם יש התאמה בין כל הערכים?
האם ה-E2 לא גבוה מדיי?
האם הבטא לא נמוכה מדיי?
בתודה מראש,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב!
FF01/03/2011מזל טוב חמודה בשעה טובה! אני מאחלת לך הריון קל ותקין אמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-FF
חסויה צפונית01/03/2011היי FF,
תודה רבה על האיחולים, מאחלת גם לך בקרוב מאוד.
בהצלחה,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללמונית היקרה
FF01/03/2011היי מותק
תודה רבה וגם אני בהריון :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה לשמוע, בהצלחה בהמשך!!
חסויה צפונית01/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כל הערכים מתאימים? - תגובה
פרופ' שחר קול01/03/2011הכל מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
חסויה צפונית01/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימונית היקרה מזל טוב
שרה01/03/2011שמחתי מאוד לקרוא את הבשורה המשמחת!
המשך קל ותקין בשעה טובה ומוצלחת!
ברוך השם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-אני
חסויה צפונית01/03/2011היי אני,
תודה רבה על האיחולים, ובשורות טובות גם לך, במהרה.
שוב תודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחשב נייד על הבטן אחרי החזרהנורית01/03/2011
שלום.
אני 6 ימים אחרי ההחזרה..מבלה את רוב הזמן מול המחשב והטלוויזיה
לפעמים אני שמה את המחשב על הבטן או הרגלים
האם זה מזיק ומפחית את הסיכוי לתוצאה חיובית?
הערה: שאבו 22 ביצית ומתוכן היו 15 יפים אחרי ההפריה. החזירו 2 עוברים יפים
עוד שאלה
אני בת 24 וזה הטיפול השני שלי...אמרו לי וקראתי שנשים בגיל כמו גילי יש להן סיכוי יותר גבוהה להיקלט..אז מה קרה איתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי אני כל כך מודאגת
נורית01/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשב נייד על הבטן אחרי החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול01/03/2011לא מזיק.
סיכוי טוב כי את צעירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגניל וE2לילך01/03/2011
שלום -
1. האם כשמקבלים פרגניל כתמיכה בהכרח ה E2 אמור לעלות כתוצאה עקיפה ?
2. אני בדר"כ לפני ווסת מזיעה בלילה כמה לילו תקודם לפני הווסת, האם זה יכול לנבוע מירידה של רמות הE2 ? (ולמרות תמיכה של פרגניל ופרוגסטרון וגינלי) ?
3. החזרה ביום 20.02. זריקת פרגניל אחרונה במינון 5000 ביום 26.02 - בהנחה שאני אעשה בדיקת הריון ב- 3.3. , כלומר 5 ימים אחרי בדיקת ההריון האם תיהיה השפעה עדים לזריקה ? ובהנחה ואני לא בהריון מה עשוי להיות ערך הבטא המושפע רק מהזריקה כשאין הריון ? והם נכון לומא שמעל 150 בטא 5 ימים אחרי הזריקה זה לא יכול ליהיות רק מהזריקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה דילגתם עליי , בבקשה תענו
לילך01/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת אוטרוגיסטן 200עדי01/03/2011
אהלן,
אני 7 ימים אחרי החזרת עובר אחד.
השתמשתי באוטרוגיסטן 200 רק יומיים והפסקתי למרות שאמרו להמשיך עד לבדיקה.
אבל פשוט לא יכולתי להמשיך כי הנרות וכל סוג מהם גורם לי גירוי נוראי באיבר המין שממש לא יכולה לסבול את זה.
רציתי לדעת האם בלי זה היריון לא ייקלט??? האם זה משמעותי להשתמש בזה? כדי להיקלט? כי אם העובר תקין אז גם בלי התמיכה אמורים להיקלט לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
עדי01/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אלייך
מנסה01/03/2011אני גם נוטלת את אותה התרופה דרך הנרתיק
האם שמים את זה כמו טמפון והכדור נספג? אני לא יודעת איך לוקחים את הכדור הזה דרך הנרתיק!
אשמח לעזרתך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה...
עדי02/03/2011כן, את צריכה לשים את הנר במוליך ולהכניס אותו כמו טמפון, ואז רצוי לשכב מס' דקות וזהו הוא ייספג.
במידה ואין לך את המוליך את צריכה לבקש מהאחות ביחידה שאת מטפלת בה.
ב ה צ ל ח ה ! ! !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
דחוף02/03/2011בהצלחה גם לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאור
שרית02/03/2011היי אור, אני מבינה שאת לא רופאה, אבל נשמע שיש לך נסיון. זאת הפעם הראשונה שלי, אז אני די חוששת. ראיתי שכתבת שמומלץ לשכב כמה דקות. אני לא שכבתי ישר אחרי זה. נראה לך שזה ישפיע? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן שרית
עדי03/03/2011באמת לא רופאה אבל לצערי הרב בעלת ניסיון רב בתחום.
אני לא חושבת שיכול להזיק שקמת ישר אחרי ששמת את הנר פשוט אני אומרת שעדיף לשכב מס' דקות על מנת שהנר יימס בפנים ולא יצא בחלקו החוצה.
מאחלת הצלחה בטיפולי ובעזרת השם שיהיה היריון !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור
ל03/03/2011תודה רבה אור! אמן בעזרת ה' גם לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב
עדי02/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת אוטרוגיסטן 200 - תגובה
פרופ' אלכס סימון04/03/2011כדאי להתייעץ עם רופא מטפל כי יש תכשירים אחרים שניתן לתת. חסר תמיכה עלול, אך לא בהכרח, לגרום לירידה ברמת פרוגסטרון בדם, והגעת וסת מוקדם כך שהשרשה לא תתרחש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי השבחה!מירב01/03/2011
האם נתוני הזרע לאחר השבחה הם תוצאות טובות?
volume 0.8
concentration 32
total concentrtion 25.60
rapid+moderate
percent of motile sprem 95
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי השבחה! - תגובה
פרופ' שחר קול01/03/2011טובים מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלימיי אגם28/02/2011
נשלחתי ע"י רופא הנשים שלי לבצע פרופיל הורמונלי.
הבדיקה נעשתה ביום החמישי למחזור
להלן התוצאות:
ESTRADIOL (E-2) 363 pmol/L
TSH 2.78 mIU/L
LH 3.20 IU/L
FSH 5.10 IU/L
PROLACTIN 66.5 mIU/L
PROGESTERONE 1.0 nmol/L
TESTOSTERONE- TOTAL 1.80 nmol/L
DHEA SULPHATE 2.77 µmol/L
אודה לך מאוד אם אוכל לקבל הסבר קצר לתוצאות, אם הכל תקין ואם לא אז במה מדובר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי
סיוון03/03/2011שלום רב , לא נענתי, ושמתי לב שיוצאת לי הפרשה מהציצי...
מאוד אודה להתייחסות לתוצאות הבדיקות ולפשר יציאת חלב ללא הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' אלכס סימון04/03/2011תקין
תמיד תוכלי לראות אם תוצאת הבדיקה שלך חורגת מהטווח. ליד כל בדיקה מסומן טווח ואת יכולה לראות אם הבדיקה שלך תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFיובלי28/02/2011
שלום רב
עברתי טיפול שכלל שאיבה והחזרה של עובר אחד. לקחתי פיורוגון, אוביטרל ואחרי ההחזרה אסטרופם וקרינון.
10 ימים לאחר השאיבה התחילו לי דימומים חזקים ולא היה הריון.
ממה יכולים לנבוע הדימומים? למה כל כך מוקדם לאחר ההחזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
יובלי01/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעונינית לרכוש גסטוןשיר28/02/2011
נמצאת במהלך טיפולי פוריות, מטופלת בגסטון וחסרה מספר אמפולות גסטון
אשמח לפניתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שיר
FF28/02/2011היי שיר מה שלומך?
אני גם התחלתי עכשיו לקחת גסטון ואני קונה אותם מהסופר פראם בבית מרקחת
כל גסטון עולה לי 60 שקל אני מזמינה ותוך 48 שעות זה מגיע לבית מרקחת.
גסטון אין בארץ והבית מרקחת עושה במעבדה את הגסטון בכמות לפי ההזמנה שלך.
אני מקווה שהצלחתי לעזור לך שיהיה לך המון בהצלחה ובשורות טובות אמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהעדי28/02/2011
שלום,
בתאריך: 20.2 שאיבת 9 ביציות.
ב: 22.2 החזרת עובר אחד בעל 4 תאים יפים.
מיומיים אחרי ההחזרה החלו כאבי בטן שבאים והולכים.
הייתי רוצה לדעת מה גורם לכאבים אילו. והאם זה שולל הצלחת הטיפול?
אחרי כמה ימים מההחזרה יש את ההשרשה?
תודה על העזרה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
עדי01/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
עדי01/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?
עדי02/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור, אל לא חושבת שאת מגזימה?
דקלה02/03/2011את לא רואה שלא עונים לכולם ולא רק לך? הרופאים פה עובדים בהתנדבות ולא במתן שירות אישי לכל אחת. הם עונים בזמנם הפנוי. הם אנשים עובדים להזכירך. ההקפצות האלה הן ממש הטרדה. תירגעי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני יגיב לך!!!
עדי02/03/2011מי את שתעבירי ביקורת. אף אחד לא מחפש פה יפי נפש כמוך, אך תירגעי ומהר עם הצביעות.
כי כל אחד שמחכה לתשובה מס' ימים מקפיצה שוב ומי את שאשאל אותך בכלל.
תתעסקי בעניינים שלך בלבד ולא בשל אחרים........ואם זה מפריע לך אל תיכנסי לאתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לIVFמודאגת28/02/2011
אני שייכת למכבי באזור חיפה
ואני אמורה לעשות בדיקת שד במסגרת
הרשימת בדיקות.
לאן אני פונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכירורג שד
נירית28/02/2011תבקשי מהסניף את רשימת הרופאים הכירורגים ותקבעי טלפונית עם המרפאה. אני יודעת שיש בלב המפרץ את ד"ר הרשקו דן - הוא כירורג שד. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לא מגיע.זואי27/02/2011
שלום רב,
בת 27 מנסה כבר מעל שנה עם מחזורים סדירים מאוד(כל 28 יום) וללא בעיות הורמונאליות,צילום רחם תקין וכו..
לפני חודשיים עשיתי צילום רחם וביוץ זוהה בי"מ 18(8 ימים לאחר הצילום). באותו החודש קיבלתי בדיוק שבועיים לאחר הביוץ,אבל המחזור כולו התארך ב-4 ימים .
החודש,התחלתי זריקות (פיוריגן)בי"מ 3 ובי"מ 2 התחילו לי כאבים בצד שמאל.
המשכתי את הזריקות עד יום מחזור 8 ובי"מ 8 הלכתי לרופאה שראתה זקיקים קטנים וקבעה שעקב הרגישות באיזור מדובר בדלקת מההזרעות וצילום רחם של חודש לפני.
הפסקתי את הטיפול
התחלתי אנטיביוטיקה עד י"מ 12 ומאז לא הגיע הביוץ.
עשיתי בדיקת דם ביום שלישי שעבר (לפני 5 ימים)
LH יצא 14
פרוגסטרון- 5
אסטרדיול- 290
בנוסף,
אני נעזרת בבדיקות ביתיות לזיהוי הביוץ ומי"מ 13 הבדיקה יוצאת חיובית(שני הפסים באותו הצבע) זה נחלש קצת בימים האחרונים והיום אני י"מ 27 עשיתי בדיקת ביוץ נוספת ופס הבדיקה חזק בהרבה מפס הביקורת.
מה לעשות? יש לי הרגשה שהמחזור לא הולך להגיע וברור שרמות הLH מאוד גבוהות ע"פ הבדיקה הביתית והבדיקות דם בלבלו אותי לחלוטין.
אני רוצה לדעת אם אני לפני ביוץ,אחרי או שבכלל לא יהיה ביוץ החודש(מה שאף פעם לא קרה)
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמשח לתגובה.
זואי28/02/2011ישנן הודעות שנענו לפני ההודעה שלי .
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי..
זואי01/03/2011מחכה כבר כמה ימים לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציות בהרדמה מקומיתיעל27/02/2011
האם אפשר לעשות שאיבה בהרדמה מקומית?
מדוע לא עושים זאת בדרך כלל??
מה החסרון בהרדמה מקומית??
האם רק בגלל הכאב??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת ביציות בהרדמה מקומית - תגובה
ד''ר דוד ישי28/02/2011שלום
אין אפשרות להרדמה מקומית אלא לטשטוש . זה אפשרי אבל כואב וכנראה גם יותר מסוכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל בין טשטוש להרדמה??
יעל01/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשי הרדמה זה החלק הכי כיף בטיפול
מלני01/03/2011זאת שינה עמוקה זה אפילו לא הרדמה אמיתית זה 10 דקות ונגמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מלני
יעל01/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ההרדמה לא מסוכנת?
ש.03/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ב-IVFיעל27/02/2011
שלום
האם יכול להיות שעל אף שלוקחים אוביטרל בטיפול IVF אין ביוץ?
אם כן - האם התמיכה של הפרוגסטרון מספיקה לקליטת הריון של העוברים הטריים המוחזרים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ ב-IVF - תגובה
יש מקרים , לא שיכיחים , שבהם נותנים אוביטרל ולא נשאבת אף ביצית.
לא ברור לי הקשר לתמיכה עם פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםשירה27/02/2011
שלום ד"ר
ביום חמישי האחרון הייתה שאיבה של ביצית אחת
היום החזרנו עובר של 10 תאים וכמו שהרופא אמר יפה ונראת טוב
עשיתי היום בדיקת דם של e2 וprogesteron
התוצאות
Estradiol pmol/L 224.0
Progesterone nmol/L 67.5
אני משתמשת באנדומטרין נירות
2 כדורי פרוגינובה לנרתיק
האם התשובות תקינות?
לתשובתך אודה
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
ההורמונים תקינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורי IVFיובלי27/02/2011
שלום
האם ניתן לבצע ברציפות 2 מחזורי IVF כולל שאיבת ביציות?
האם זה יכול לפגוע באיכות הביציות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזורי IVF
יובלי28/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)