מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך שאלהשלי03/03/2011
ד"ר שלום רב
היום קיבלתי תוצאות של בדיקות הורמונליות:
פרוגסטרון 12.5 האם תקין או נמוך מדי?
FSH 10.6 האם קצת גבוה או עדיין נחשב לתקין?
רירית הרחם 9 אך הרופא אומר שעדיף מעל 10
שאר כל הבדיקות שביצעתי תקינות לחלוטין , האם על סמך נתונים אלו יש סיכוי טוב לנסות להרות בהזרעה טבעית? או גם לנסות טבעי?
שאלה נוספת:
הרופא אמר שאם ארצה הזרעה אז צריך להתחיל גם לקחת איקקלומין בכדורים או זריקה אבל הווסת שלי סדיר לחלוטין אז מדוע צריך איקקלומיןבהזרעה כאשר הווסת סדיר ובזמן כמו שעון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה - תגובה
פרופ' אלכס סימון04/03/2011הבדיקות מעידות על ביוץ שהתרחש. בדיקות הורמונאליות נוטלים ביום 3 למחזור ואז גם אפשר לדון על רמת FSH . בדיקה שאינה ביום 3 אינה מהווה סטנדרד להערכה.
רירית 9 ממ היא מצויינת וכל מה שמעל 7.5 בעיני רוב הרופאים תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מקבלת תמיכהגליה03/03/2011
אני מקבלת תמיכה של אסטרופם ושל אנדומטרין, עד מתי אצטרך להשתמש בתמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מקבלת תמיכה - תגובה
פרופ' אלכס סימון04/03/2011במחזור שאיבה בדרך כלל לאחר הוצאת הביציות. בררי עם הרופא שלך מתי בדיוק לאחר השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת הבטאגליה03/03/2011
עשיתי היום בדיקת בטא בחלוף 15 יום מיום ההחזרה התוצאה שיצאה היא 731, האם זה תקין? האם תוצאה כזו אומרת שיש הריון?
בתודה על המענה
גליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין וטוב! מזל טוב
שרה03/03/2011אני לא רופאה אבל מנסיון מבינה קצת...
עכשיו תעקבי אחרי הבטא שהיא מכפילה את עצמה כל יומיים
בהצלחה! הריון תקין וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לברכות של אני
פרופ' אלכס סימון04/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשלי03/03/2011
ד"ר שלום רב
בת 34.5 לפני מב' חודשים הפלה טבעית בנסיון ראשון להרות. החלטתי לפנות לרופא עשיתי בדיקות הורמונליות הכל יצא תקין חוץ מ- FSH שיצא 10.6 . האם זה תקין?
את הבדיקות עברתי בארצות הברית והרופא המליץ לעבור להזרעה ונאמר לי שצריך להזריק הורמונים . לא כל כך הבנתי את השפה הרפואית . מה אני עושה במצב שכזה?
האם בשביל לעבור תהליך עדיף לבוא לארץ ?
האם כשיש FSH 10.6 זה אומר שלא אוכל לנסות להרות טבעי או שיש בעיה ?
אודה לכם עם תוכלי לעזור לי להבין מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' אלכס סימון04/03/2011הזרעה והזרקת הורמונים מבצעים ממספר סיבות, או שלוב שלהם
1. מחזור לא סדיר
2. בעיה כל שהיא בזרע
אם הבדיקות או מצבך מתאים לאפשרויות הנ"ל הרופא מבקש לתת תרופות להגברת ביוץ ולבצע הזרעה. סיכויי ההריון בדרך זו גבוהים מהסיכויים של קיום יחסים בלבד
רמת FSH תקינה לגילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת התמיכה בשבוע 8קומפקטית03/03/2011
שלום רב,
אני בהריון שבוע 8 + 2 ימים.
לאחר טיפול IVF שלישי בעקבות בעיית זרע.
בבדיקת אולטרסאונד אחרונה מהיום קיבלתי סיכום טיפול ממרפאת ה IVF והרופא אמר שאני יכולה להוריד תמיכה ל 3 פעמים בשבוע קרינון במקום כל יום,
וכדור אחד פרוגינובה ליום במקום שניים למשך שבוע נוסף ואז להפסיק סופית את התמיכה.
האם זה לא קצת מוקדם?
האם כדאי להמשיך עוד מס' ימים תמיכה רגילה (קרינון כל יום) ואז לרדת לחצי מינון?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת התמיכה בשבוע 8 - תגובה
פרופ' אלכס סימון04/03/2011אני מניח שלרופא שלך יש די ניסיון כדי להחליט מתי ואיך להפסיק תרופות. אם סמכת עליו שיצליח להביא אותך לכדי הריון המשיכי לעשות כמצוותו. יש שיטות תמיכה שונות ויש הפסקת תמיכה בזמנים שונים. הוא נוהג כך וזה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא דעתכם, מה סיכויים..רונה03/03/2011
בת 36 ובן 35 אחרי 5 הזרעות ו2 IVF שנכשלו. ללא ילדים.
בIVF ראשון נשאבו 2 ביציות והוחזרו 2 עוברים (נעשה איקסי)
בIVF שני נשאבו 4 ביציות והוחזרו 2 עוברים (שוב נעשה איקסי).
הבוקר ראיתי את תוצאות המעבדה של הIVF האחרון וראיתי את התוצאות הכי גרועות שהיו עד כה : מורפולוגיה 0%.
1. מה הסיכוים להצלחה?
2. האם כדאי לשקול תרומת זרע?
3. האם כדאי לשקול תרומת ביצית?
אני לא רוצה להגרר לשנים של טיפול ולהגיע להריון ראשון אחרי גיל 40.
כל עיצה/ דיעה שהיא תתקבל בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא דעתכם, מה סיכויים.. - תגובה
פרופ' אלכס סימון04/03/20111. בדיקה של הגבר ומתן טיפול נוגד חימצון יכול לסייע
2. אני רואה גם בעיה בתגובה השחלתית. כך שאולי איכות הביציות לא גבוה. זת אפשר לאמר לפי מינון הטיפול שאת מקבלת.
אם יש בעיה גם בביציות, תרומת זרע לא בהכרח תעזור.
ההלטה מה לבצע היא כבדה מידי כדי לבצעה בפורום. התיעצי עם הרופא המטפל המכיר את כל הסיפור שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' סימון :מה זה נוגד חימצון?
רונה06/03/2011לגבי בדיקות, בעלי נבדק ולא היה ממצא פסיולוגי בעייתי.
בעלי ניסה שינוי תזונה, מולטי ויטמין, טיפול סיני התוצאות אכן השתפרו ואז ירדו לחלוטין למרות ההתמדה. אשמח לכל עיצה אפשרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונה - מנסיוני כגבר שעבר את זה:
גיל07/03/2011לנו אמרו שלא יהיה לנו ילד בחיים בגלל מורפולוגיה נמוכה מאד. אורולוג כבר אמר לנו להתחיל להפנים שזה מגיע לבנק זרע (בגלל שאת בתהליך- אני לא צריך לספר לך מה ההרגשה כשאומרים את זה).
החלטנו שאנחנו מתחילים תהליך IVF בלי בנק זרע ובלי קשקושים.
בסוף היום יש לנו היום ילד אחר טיפול בודד (מקסים). מה שבא ללמד אותנו שכל הבדיקות וכל הנבואות לא יכולות להגיד מה באמת יהיה.
אני יודע להגיד לך שאשתי ואני לקחנו כמו כולם את הנושא כפרוייקט שלם. במסגרתנו עברנו:
דיקור סיני גם אני וגם היא ברעננה אצל רופא שמתמחה בנושא דווקא בהיבט של פוריות.
הלווה - יש חומר שמורכב בעיקר מזרעים מכל מיני סוגים בד"כ מוכרות את זה זקנות פרסיות, הגבר צריך לקחת זה נוגד חמצון. (כך אומרים).
בנוסף - לקחתי כדורים שנקראים ויטמייל שממליצים עליהם גם כאן בפורום (למרות שלדעתי מייחצנים אותם מסיבות עסקיות לחלוטין).
משהו מתוך 3 הדברים הנ"ל- עזר כי המורפולוגיה על פני 3-4 חודשים השתפרה פלאים.
תגידי לבעלך לא לגעת בקולה (ואני לא רופא אבל לדעתי זה גם קשור).
אני לא יודע מאיפה את בארץ, אנחנו עברנו טיפול אצל ד"ר גונן (עופר גונן) - מקסים.
העיקר לקבל את זה באווירה חיובית ולעשות כל מאמץ כדי להצליח. את בגיל שיש לך עוד זמן לנסיונות. נסי לתמוך גם באמצעות אלטרנטיבי ולא דווקא רק עם הורמונים.
עכשיו שוב, אני לא רופא ולא מהתחום הזה, זה סתם סיפור החיים האישי שלנו, אולי את יכולה לקחת משהו מתוך הדברים ולשפר את הסיטואציה.
המון בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הריון כימיא.03/03/2011
רציתי לדעת האם ניתן לנסות להכנס להריון ספונטני בביוץ הקרוב אחרי התאפסות הבטא?, ושנגמר הדימום?
מתי אוכל להמשיך את טיפולי הפוריות, רק במחזור הבא? אולי במחזור הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הריון כימי - תגובה
פרופ' אלכס סימון04/03/2011אפשר מייד לנסות להרות ולהיות מטופלים אם הכל חלף והגיע מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקאקלומין וליזרטלי03/03/2011
היי,
האם יש איסור או סיכון במהלך טיפול באיקאלומין ופרוגינובה לעשות טיפולי לייזר להסרת שיער?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה בכך
פרופ' אלכס סימון04/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםקרן03/03/2011
שלום לרופאים,
החזרה של 3 עוברים ב- 18/2/11.
למרבה האכזבה - קיבלתי היום מחזור.
האם יש צורך בבדיקת דם לשלילת הריון או שהבדיקה, במקרה זה, מיותרת ? (במועד ההחזרה הומלץ לעשות בדיקת דם ב- 3/3/11, כלומר מחר).
תודה על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - תגובה
פרופ' אלכס סימון04/03/2011בצעי בדיקה על מנת שיהיה ברור מה מצבך. לעיתים הריון חוץ רחמי מתבטא בדימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להריון תקין?אורית03/03/2011
פר' אלכס סימון שלום,
הנני מטופלת עם ביוץ טבעי (בשל כניסתי לגיל המעבר מוקדם), אתמול עשיתי בדיקת הריון, זה היה היום ה-12 אחרי שהחזירו עובר אחד. בבדיקה הבטה- 8 , E2- 2368 , ופרוגסטרון - 8.6 . האם יש סיכוי שההריון יצליח או שזה אבוד מראש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סיכוי להריון תקין? - תגובה
פרופ' אלכס סימון04/03/2011לצערי הרמות דם הם כאלו לקראת מחזור.
מוזר לי בדיקת האסטאדיול. את נוטלת תרופה כל שהיא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפר' אלכס סימון
אורית04/03/2011לא לקחתי שום תרופה או חיזוק עד היום. היום (יומיים אחרי הבדיקה) עשיתי שוב בדיקה והאסטרודיל ירד ל- 603 , הפרוגסטרון עלה ל- 15.8 והבטה עלתה מ-8 ל- 21 .
בבית החולים אמרו שאמנם ההריון חלש אבל בהחלט יכול להצליח, וקיבלתי עכשיו נרות פרוגסטרון ואסטרופן בכדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה משיגים גסטון?לימורי03/03/2011
שלום,
נוכחתי לגלות שיש קושי מסויים לרכוש זריקות גסטון.
אולי מישהו יודע היכן ניתן להשיג גסטון????
אני בקופת חולים כללית, אם זה חשוב...
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לימורי
FF03/03/2011היי מותק מה המצב?
אני גם התחלתי עכשיו לקחת גסטון ואני קונה אותם מהסופר פראם בבית מרקחת
כל גסטון עולה לי 60 שקל אני מזמינה ותוך 48 שעות זה מגיע לבית מרקחת.
גסטון אין בארץ והבית מרקחת עושה במעבדה את הגסטון בכמות לפי ההזמנה שלך.
אני מקווה שהצלחתי לעזור לך שיהיה לך המון בהצלחה ובשורות טובות אמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הגסטון נחוץ?פרופ' בידר לא מסכים
אמא04/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מעבדה שניות - האם תקיןחסויה צפונית03/03/2011
לרופאים שלום,
שאיבה ב-15/2/2011
החזרה ב-17/2/2011
להלן תוצאות בדיקות מעקב בטאות והורומנים, לפי התאריכים:
בדיקה ראשונה, ב-01/03/2011:
E2 = 6589 pmol\L
progesterone = <190.80 nmol/L
BETA-HCG = 42 IU/lL
בדיקה שניה, ב-3/3/2011:
E2 = 6285 pmol/L
progesterone = >190.80
BETA-HCG =85 IU/lL
האם הבדיקה בסדר? או שיש בעיה בירידה של ה-E2 (ירד ב-כמאתיים יחידות)?
בתודה מראש,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה.
חסויה צפונית04/03/2011תודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות מעבדה שניות - האם תקין - תגובה
פרופ' אלכס סימון04/03/2011הבדיקות תקינות. אין משמעות לירידה של אסטרוגן
שיהיה בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי החזרת מוקפאיםטולי03/03/2011
שלום,
הייתי אמורה להחזיר מוקפאים על ביוץ טבעי שתוזמן ע"י אוביטרל.הביוץ תוזמן ליום שלישי וביום רביעי עשיתי בדיקות דם שזה יום לאחר הביוץ תוצאות בדיקות הדם היו:
אסטרדיול- 234, פרוגסטרון- 6.9, ההחזרה בוטלה כי ההורמונים נמוכים. תעזרו לי להבין למה הם נמוכים אם היה ביוץ? כמה הם צריכים להיות ביום הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה
טולי04/03/2011לכן מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול04/03/2011סבירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
טולי05/03/2011מה הכוונה בסבירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי - תגובה
פרופ' שחר קול05/03/2011הערכים סבירים ליום לאחר הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת גלולות בין סבבי IVFאור03/03/2011
שלום רב ,
אני לפני סבב IVF שלישי מטופלת בציבורי . נתנו לי גלולות כדי לתזמן את המחזור שהטיפול לא יפול על חופשת הפסח . יוצא שאני צריכה לקחת גלולות במשך 30 יום רצוף .
רציתי לדעת איך זה משפיע על הגוף ? האם זה מזיק ? האם תהיה לזה השפעה על התגובה שלי בסבב הבא ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אור04/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף לא הולך לי ... מקפיצה שוב
אור06/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולאני02/03/2011
שלום,
אני בתחילתו של טיפול IVF נוסף (רביעי) לאחר 3 חודשי הפסקה בשל הריון קודם- אקטופי שטופל בזריקה.
לא נעשה שום בירור לבדוק למה היה הריון אקטופי, יש לי חרדות איומות שזה יקרה לי שוב.
האם לא היה צורך לבדוק למה היה הריון מחוץ לרחם לפני שהתחלתי טיפול נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אני04/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול - תגובה
פרופ' שחר קול04/03/2011אפשר לבצע צילום רחם, אם לא בוצע.
יש להדגיש כי ברוב הפעמים איננו יודעים מדוע נוצר הריון מחוץ לרחם בטיפולי IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)